- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
Evet bunu ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum, hatta zorluyorum kendimi ; daha 2 gün önce açtım konu gerek evde tıkılmam gerek aşk acısı, aklım bana bunlardan kuruluş için tek bu çareyi buluyor , eğer kabul etmezsem başkasıyla evlenmeyi ileride çok pişman olurum hissediyorum , o kadar karışığım ki lütfen bişeyler söyleyin
Evlilik dediğin sevmediğin biriyle yapilmaz. Yapılsa da uzun ömürlü olmaz. Sevmediğin adamın çorabını evin ortasında birakmasina, klozetin kapağını açık bırakmasına, kullandığı eşyayı asla aldığı yere bırakmamasına, bir tek o çalışıp gelmiş gibi davranmasına tahammül edebilir misin? Ben sevdiğim halde tahammül edemiyorum.
Öyle diyorsunuz ama canım acıyor bu açıdan ancak evlenerek kurtulabilirim , ayrıca mantık evliliği herşeyden önemliEvladım aklını başına al,sakın sevmediğin bir adamla evlenmeyi düşünme bile..
Severek evlenenin bile çok ciddi sorunları varken seninki tam tersi olacak sevilmeyen bir adamla aynı yatağa girip sevişeceksin bunu düşün..
Yanlış kararlar verme sakın lütfen..
Öyle diyorsunuz ama canım acıyor bu açıdan ancak evlenerek kurtulabilirim , ayrıca mantık evliliği herşeyden önemli
Olayi evlendim bitti olarakmi dusunuyorsun ya sonrasi ne olacak asil olay evlendikten sonra baslayacak ben ne yaptim diyeceksin lutfen kendini yakma evlilik sart degil olacaksada belki yureginin isindigi bir olacak ilerde onunla olsun sinirle birsey yapma sakin unutuluyo ask acisi sonra ben o adam icin neden uzulmusum diyosnEvet kurtuluş olarak görüyorum , sanki herşey düzelir diye düşünüyorum
Yaşım tam zamanı bence , açıkçası hala karara kendimi adapte etmeye çalışıyorum , en doğru karar bu Benim içinBence kabul edilemez. Yaşın da genç henüz...
EvetSevmediğin birisiyle nasıl evlilik yapacaksın peki..
Kurtulmak derken ailevi sorunlarınmı var yoksa evladım..
Birde aşk acısı çekiyorum , böyle giderse kafayı yemem mümkünSevmediğin birisiyle nasıl evlilik yapacaksın peki..
Kurtulmak derken ailevi sorunlarınmı var yoksa evladım..
Ay kizlar boyle diyorsunuz icim iyice ciz ediyor sevdigim bir insandan vazgecmek uzereyim.Insan herkesi sevemiyor ki.Hele yastan dolayi zamanı azsa insanın.. Ama bu arkadas genctir beklesin..Acele etmesin..Sevmedigin biriyle aynı evi bırak aynı yataga nasıl gireceksin nasıl dokunacaksın ona
Siz kaç yaşındasınızAy kizlar boyle diyorsunuz icim iyice ciz ediyor sevdigim bir insandan vazgecmek uzereyim.Insan herkesi sevemiyor ki.Hele yastan dolayi zamanı azsa insanın.. Ama bu arkadas genctir beklesin..Acele etmesin..
Bayagi gec bir yaş.Siz kaç yaşındasınız
Artık tıp okadar ilerledi ki illa cocuk icin evleniyorsanız yapmayınAy kizlar boyle diyorsunuz icim iyice ciz ediyor sevdigim bir insandan vazgecmek uzereyim.Insan herkesi sevemiyor ki.Hele yastan dolayi zamanı azsa insanın.. Ama bu arkadas genctir beklesin..Acele etmesin..
Yok ben de sevgi hissetmediğim kişiyle evlenemiyorum.Sevdigim insandan vazgeçmek uzereyim şuan.Onla herşey güzel gelirdi ki..Içim çiz ediyor,etti bu konuyu da görünce..Artık tıp okadar ilerledi ki illa cocuk icin evleniyorsanız yapmayın
Ben yatamam sevmedigim adamla acıkcası sevişemem tecavüzden farksız olurdu benim icin
Ne bileyim eve bi heves gidemezdim eşimi görme heyecanıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?