Sevmediğim biriyle evlenmek

Ne kendine ne evleneceğin kişiye bunu yapma derim. Şimdi aşk acısı çektiğin için bu kişiyi yara bandı yapmak istiyorsun, ama yapma bunu sakın, sonu hüsran olur. Sanki evlenirsen karşı taraftan intikam alacak gibi hissediyorsun şu an kendini, AMA YAPMA BUNU. Kaybeden sen olursun sonunda.

Ay bende mi sorun var diyordum, eşim çok titizsin falan diyor da, nefret ediyorum ya klozet olayından özellikle, gene arada unutuyor 40 yaşındaki adam ya valla sevmesem ağzının ortasına patlatasım geliyor

Sevmeden evliliği bilmem de aklı başkasında olan beni sevmeyen biriyle evlilik kabusum olurdu evleneceğin kişi biliyor mu? Sevilmediğini

Canım ask acısı geçiyor öyle böyle ama bir şekilde geçiyor ben 34 yasında evlendim cok aradım cok hayal kırıklığı yaşadım cok inandım ama sonu hüsran hep yıkıla yıkıla yaşadım sonunda evlenmiş olmak için evlenecektim direkten döndüm dul biriyle evlenecektim yine direkten döndüm aradım taradım olmadı yine cok yakınımdan biriyle evlendim seviyorum çok şükür mutluyum şakın acele karar verme içine sinmiyorsa evlenme

Evladım aklını başına al,sakın sevmediğin bir adamla evlenmeyi düşünme bile..
Severek evlenenin bile çok ciddi sorunları varken seninki tam tersi olacak sevilmeyen bir adamla aynı yatağa girip sevişeceksin bunu düşün..
Yanlış kararlar verme sakın lütfen..

Öyle diyorsunuz ama canım acıyor bu açıdan ancak evlenerek kurtulabilirim , ayrıca mantık evliliği herşeyden önemli

Sevdiğimiz insan güven dolu olmuyor veya ilgisizligiyle uzuyor. Sevmedigimiz de böyle herşeyi dert oluyor,bak herkes de yazmis bunun sevismesi var ,derdi var,kv si var vs.

Çok zor.Cok umutsuzum.Kafam da karisik.Hem sevip hem sevilenler cok sukretsin..

Evet kurtuluş olarak görüyorum , sanki herşey düzelir diye düşünüyorum
Olayi evlendim bitti olarakmi dusunuyorsun ya sonrasi ne olacak asil olay evlendikten sonra baslayacak ben ne yaptim diyeceksin lutfen kendini yakma evlilik sart degil olacaksada belki yureginin isindigi bir olacak ilerde onunla olsun sinirle birsey yapma sakin unutuluyo ask acisi sonra ben o adam icin neden uzulmusum diyosn

Sevmedigin biriyle aynı evi bırak aynı yataga nasıl gireceksin nasıl dokunacaksın ona

Sevmedigin biriyle aynı evi bırak aynı yataga nasıl gireceksin nasıl dokunacaksın ona
Ay kizlar boyle diyorsunuz icim iyice ciz ediyor sevdigim bir insandan vazgecmek uzereyim.Insan herkesi sevemiyor ki.Hele yastan dolayi zamanı azsa insanın.. Ama bu arkadas genctir beklesin..Acele etmesin..

Ay kizlar boyle diyorsunuz icim iyice ciz ediyor sevdigim bir insandan vazgecmek uzereyim.Insan herkesi sevemiyor ki.Hele yastan dolayi zamanı azsa insanın.. Ama bu arkadas genctir beklesin..Acele etmesin..
Siz kaç yaşındasınız

Artık tıp okadar ilerledi ki illa cocuk icin evleniyorsanız yapmayın
Ben yatamam sevmedigim adamla acıkcası sevişemem tecavüzden farksız olurdu benim icin
Ne bileyim eve bi heves gidemezdim eşimi görme heyecanıyla

Artık tıp okadar ilerledi ki illa cocuk icin evleniyorsanız yapmayın
Ben yatamam sevmedigim adamla acıkcası sevişemem tecavüzden farksız olurdu benim icin
Ne bileyim eve bi heves gidemezdim eşimi görme heyecanıyla
Yok ben de sevgi hissetmediğim kişiyle evlenemiyorum.Sevdigim insandan vazgeçmek uzereyim şuan.Onla herşey güzel gelirdi ki..Içim çiz ediyor,etti bu konuyu da görünce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…