Sevmediğim biriyle evlenmek

Evlilik dediğin sevmediğin biriyle yapilmaz. Yapılsa da uzun ömürlü olmaz. Sevmediğin adamın çorabını evin ortasında birakmasina, klozetin kapağını açık bırakmasına, kullandığı eşyayı asla aldığı yere bırakmamasına, bir tek o çalışıp gelmiş gibi davranmasına tahammül edebilir misin? Ben sevdiğim halde tahammül edemiyorum.

Sevsen de sevmesen de kafan karisikken buyuk kararlar verme

Sevmesen tahammül edemezsin,sevmeden ne aynı sofrada oturup yemek yemek gelir içinden ne aynı yatağa girip cinsellik yaşamak, sarılıp uyumak falan bunlar sevgiyle olur,sevgisiz bı evlilikte mutsuzluk hakim olur,doğacak cocuklarini da mutsuzluk kaplar,mutsuz sevgisiz bı ailede mutsuz yaşar giderler.ona da sana da ve öyle bı hamlede doğacak çocuklarına da yazık yapma...

O senden sevgi, ilgi, cinsellik, evlat,sorumluluk, yardım,saygı hatta belki bazen şefkat ve fedakarlık bekleyecek.. sevmeden karşılayabilecek misiniz?evlilik ev arkadaşlığı değil ki

Sevmediği biriyle bile evlenen insanlara üzülürüm ama karşısındaki durumdan habersiz insana daha çok üzülürüm. Adamın günahı? Kimseye bunu yapmayın.Severek evlenen bile sorun yaşıyor sevmeden evlilik olur mu? Herkes dönem dönem zorluklar yaşar geçer gider.Zor günleri atlatmak için herhangi biriyle evlenin diye bir çözüm yok. Lütfen mantıklı düşünün.

Kendinizi tanimalisiniz.
Erkeklerin cogu duygusal bakmadigindan is hayatlari oldugundan cocukla evle ilgilenen calissa dahi kadin oldugundan sevmeden de evlenebilirler.
Kadinlar daha farklidir ama bazi kadinlar erkekler gibi dusunup sevmeden evleniyor ve basarili oluyorlar.
Herkes burda kendi fikrini hissiyatini yazar.
Evlenseniz kimse sizin yerinize yasamiyacak.
Hakkinizda hayirlisi olsun..

Kendini sevmeden evlenmeyi planladığın insanın yerine koy önce. Evlendiğin kişi seni sevmeseydi ne hissederdin?

Bence kendine biraz zaman ver. Karşındaki kişiyi kaçırmak istemiyorsan onunla olan işleri biraz ağırdan al. Sonra çok pişman olursun.

Evlilik karari alabilecek saglikli bir ruh halinde olmadiginizi hatirlatirim. Insanlar asik olup evleniyor da aralarindaki o bagin hatrina bircok soruna tahammul ediyorken siz neye dayanarak bu tahammulu sergileyeceksiniz?

Kendinize gelin lutfen.

Sevdigin insanla bile tokezleyebiliyorsun ayni evde tahammul sabir sinir geriliyorken sevmedigin adamla ne yapacaksin.

Severek evleniyoruz, türlü türlü sıkıntıyla mücadele ediyoruz. Bi de sevmesek nasıl olurdu bilemiyorum.

Kv görümce elti zaten sevilmez, bi de koca sevilmiyorsa onlara hiçbir tahammül sebebi kalmaz.

Adamın da herşeyi batar. Horlaması, yatması kalkması, ağzını şapırdatması, dışarı çıksa çıkması, evde dursa durması. Ohoooo sevmeden nasıl katlanılır bir insanla aynı evde yaşamaya.

Aşk acısı çekip biriyle evlenmek intihar gibi bişey .daha çok acı çekersin.

Ben coook sevdigim adamla evlendim nerdeyse yurutemiyecegim eevliligi sizdeki de iyi cesaret siz sevmediginizle nasil yuruteceksiniz şaka bi yana. Sakin yapmayin böyle birseyi o adamin gunahina girmeyin bari aşk acisi nedir ki 1 yil 2 yil elbet unutulur

İlla ki istisnalar vardır ama bence sevmeden evliliği yürütmek çok zor olur. Bir süre sonra size nasılsın ? demesi bile batar hale gelir. Karşınızdaki sizi çok sevse çok iyi biri olsa bile yetmez. Duygu eksikliğiniz yüzünden bir süre sonra yanınızda olmasına katlanamazsınız. Şu an sevgili,sözlü, nişanlı ne durumdasınız bilmiyorum ama evliliğe giden bu süreci uzatın en azından ki gerçekten emin olun. Tabi en güzeli karşı tarafı da düşünerek hareket etmeniz olur. Kimsenin hayatından , hayallerinden çalmamak lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok sağolun şundan hala karar aşamasındayım , karar versem bile o saniye pişman olurum biliyorum ama işte düşünüyorum , keşke insanları sevmek bu kadar kolay olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…