Sevsen de sevmesen de kafan karisikken buyuk kararlar vermeEvet bunu ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum, hatta zorluyorum kendimi ; daha 2 gün önce açtım konu gerek evde tıkılmam gerek aşk acısı, aklım bana bunlardan kuruluş için tek bu çareyi buluyor , eğer kabul etmezsem başkasıyla evlenmeyi ileride çok pişman olurum hissediyorum , o kadar karışığım ki lütfen bişeyler söyleyin
Evet asla acele etmek istemiyorum , yaklaşık bir ay boyunca düşündüğüm bir karar, Allah pişman etmesin ne diyeyimSevsen de sevmesen de kafan karisikken buyuk kararlar verme
Ama hala kafan karisik ve soru isaretleri var yoksa buraya sormazdin.. emin ol oyle karar verEvet asla acele etmek istemiyorum , yaklaşık bir ay boyunca düşündüğüm bir karar, Allah pişman etmesin ne diyeyim
Evet bunu ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum, hatta zorluyorum kendimi ; daha 2 gün önce açtım konu gerek evde tıkılmam gerek aşk acısı, aklım bana bunlardan kuruluş için tek bu çareyi buluyor , eğer kabul etmezsem başkasıyla evlenmeyi ileride çok pişman olurum hissediyorum , o kadar karışığım ki lütfen bişeyler söyleyin
İlla ki istisnalar vardır ama bence sevmeden evliliği yürütmek çok zor olur. Bir süre sonra size nasılsın ? demesi bile batar hale gelir. Karşınızdaki sizi çok sevse çok iyi biri olsa bile yetmez. Duygu eksikliğiniz yüzünden bir süre sonra yanınızda olmasına katlanamazsınız. Şu an sevgili,sözlü, nişanlı ne durumdasınız bilmiyorum ama evliliğe giden bu süreci uzatın en azından ki gerçekten emin olun. Tabi en güzeli karşı tarafı da düşünerek hareket etmeniz olur. Kimsenin hayatından , hayallerinden çalmamak lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun.Evet bunu ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum, hatta zorluyorum kendimi ; daha 2 gün önce açtım konu gerek evde tıkılmam gerek aşk acısı, aklım bana bunlardan kuruluş için tek bu çareyi buluyor , eğer kabul etmezsem başkasıyla evlenmeyi ileride çok pişman olurum hissediyorum , o kadar karışığım ki lütfen bişeyler söyleyin
Çok sağolun şundan hala karar aşamasındayım , karar versem bile o saniye pişman olurum biliyorum ama işte düşünüyorum , keşke insanları sevmek bu kadar kolay olsaİlla ki istisnalar vardır ama bence sevmeden evliliği yürütmek çok zor olur. Bir süre sonra size nasılsın ? demesi bile batar hale gelir. Karşınızdaki sizi çok sevse çok iyi biri olsa bile yetmez. Duygu eksikliğiniz yüzünden bir süre sonra yanınızda olmasına katlanamazsınız. Şu an sevgili,sözlü, nişanlı ne durumdasınız bilmiyorum ama evliliğe giden bu süreci uzatın en azından ki gerçekten emin olun. Tabi en güzeli karşı tarafı da düşünerek hareket etmeniz olur. Kimsenin hayatından , hayallerinden çalmamak lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?