Sevmediğim biriyle evlenmek

Yok ben de sevgi hissetmediğim kişiyle evlenemiyorum.Sevdigim insandan vazgeçmek uzereyim şuan.Onla herşey güzel gelirdi ki..Içim çiz ediyor,etti bu konuyu da görünce..
İşte içim yanıyor Benimde

Ay kizlar boyle diyorsunuz icim iyice ciz ediyor sevdigim bir insandan vazgecmek uzereyim.Insan herkesi sevemiyor ki.Hele yastan dolayi zamanı azsa insanın.. Ama bu arkadas genctir beklesin..Acele etmesin..
Sizin konularınızı biliyorum tulipa insanin sevdiğinden vazgeçmesi çok zor gerçi siz vazgeçmek zorundasınız ama siz seviyorsunuz o değil burası çok önemli sizi çok iyi anlıyorum çünkü insanın yeniden yeniden birini tanimasi sevmesi bayiyo artık. bende sevdiğimden ayrıldım e bi taraftan yaş ilerliyor bi taraftanda aman yeniden nasıl sevicem ya kimseyi istemiyo gibi bir pskolojide oluyosun sanirim en iysi akişina birakmak umursamadan

Size gecen konunuzda sevmediyiniz biriyle evlenmeyin diye cevap verdiler yine ayni soruyla konu acmissiniz.

Severken bile dayanılmaz oluyor sevmeyince çekilecek çile değil
Ne yaptınız da kendinizi bukadar büyük cezalandırıyorsunuz

Ben bu olaya yangindan kacarken doluya tutulmak derim.
Aileden, ask acisindan kurtulmak icin sevmedigin bir adamla belki severim ihtimaliyle omur curutmek... ya hic sevmezsen... oysa unutma ihtimalin cok fazla eski sevgiliyi... yasin da genc... o gonul daha kimleri sever... bile bile kendini atese atiyorsun.

Hayatta asla geçmeyecek aşkların listesi ;
1. Allah aşkı
2 Aile aşkı ( hak ediyorlar ise )
3 kendine olan aşk ( kendini sevme )
Bakın ne kadar kısa bir liste değil mi? Ben öyle dinine bağlı bir kişi değilim ama bu 3 madde dışındaki tüm aşklar bitmeye mahkumdur. Unutulmayacak insan yoktur. Her ne olursa olsun şu an ki ayrılık acınızı atlatmadan yeni bir ilişkiye sakın başlamayın. Biraz kafanızı toplamalısınız yoksa alacağınız kararlar size bu gününüzü mumla aratabilir

Severken bile dayanılmaz oluyor sevmeyince çekilecek çile değil
Ne yaptınız da kendinizi bukadar büyük cezalandırıyorsunuz
Geri zekalı birine aşık oldum şimdi cezasını çekiyorum ve ancak başka biriyle evlenerek kurtulurum bu duygudan diye düşünüyorum

Geri zekalı birine aşık oldum şimdi cezasını çekiyorum ve ancak başka biriyle evlenerek kurtulurum bu duygudan diye düşünüyorum
Öyle yapma.Hata edersin.Gencsin bekle daha.

Aci cekmeden yasanilmaz ve olgunlasamazsiniz ki.
Ask acisi bitse evlenseniz baska acilar yasiyacaksiniz.
O insanin aklina bile gelmezken kendi hayatinizi mahvedicekdiniz.
Tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis misali..

Fevri davranma sakın. Yaşamış biri olarak hatta 30 yaşında 2. evliliğini yapmış biri olarak söylüyorum sana bunu. İlk evliliğimi çok sevdiğimi sandığım birinden ayrıldığım yıl yaptım. Çok sevdiğimi sandığım diyorum çünkü şuan içinde bulunduğum evlilikte anladım ki ben hiç kimseyi sevmemişim daha önce. İlk evliliğim tam bir fiyaskoydu doğal olarak sevmeden evlendim. Üstüne aldatıldım. Şiddet gördüm vs. tonlarca şey. Adamı hiç mi tanımadan evlendin dediler sonradan uzaklaşınca anlıyorsun. Evet adamı tanımak bile istememişim ki çünkü aklım ayrıldığımdaymış. Ha keşke ailem görüp uyarsaydı ama onlarıda kandırdığı ( sinema sanatçısı edasıyla rol yaptığı )için onlarda uyarmadı. Bende aynı evin içinde 4 ay bile yaşayamadan boşandım. Senin anlayacağın böyle bir adım atarsan sonuçlarından biri bu olabilir. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Sevmediğin bir evden ilk fırsatta çıkıp daha iyi bir eve geçmek istersin şartların el verirse; sevmediğin iş yerinde her gün lanet eder, başka bir iş arayışına girer, bulunca terkedersin kaçarak. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın. Hayat gönül işidir. Hele ki evlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…