Seytan diyor defol git !

Nefret ediyorum bu konudan daha yeni eltim bu sorunu yasadi kadin uc cocugunun isminide esinin istedigi abilerin ve babasinin ismini koydurdu, sanciyi derdi sıkinti ceken kadin oluyo ama zorlan isim koyduran koca ve aile oluyor bencil giciklar iste sinir oluyorum boyle insanlara kadin isteksiz koyuyor ismi sonra bu is inada biniyor kavga oluyor ondan sonra

Canim burnuma geldi 10 gün önce doğum yaptım.İlk hamile kaldığım günden beri isim kavgamiz var.Eşimin açık açık ve ailesinin kapalı baskıları sonucunda ismini koydurdu kp!

İki ismi var bunlar göstermelik olarak ailemin yanında iki isim söylüyorlar. Ama lanet olası telefonda ve kendi içlerinde hep kp ismini söylüyorlar.
Hergün arayip x nasıl demesinden eşimle kavga etmekten kendi annemlerin yanında ağlama krizlerine görmekten bıktım. Bu işin içinden nasil cikicam bilmiyorum aklımda hep boşanmak ve aileden kurtulmak var şeytan diyor al cocugu bin git bi otobüse cehennemin dibine kadar.
Annem babamın esimin ağzında sürekli aynı laf ayda 2 3 görecekler bırak öyle desinler sen ne ogretirsen onu soyleyecek ilerde vs vs.. tamam da bu artık bi inat malzemesi oldu gorumcelere ve kaynanaya. .Eltim dede aynı sorun var kaynanamin adı onunkide sadece o ismi söylüyorlar çocuk. 2 yaşında bide onla aynı binadalar o çocuk diğer ismini bilmiyor bile ..
Eşime binlerce kere istemedigimi söyledim ama maddi olarak (düğün zamani doğum gibi zaruri seylerde) filan kp den destek aldığı için ki onuda alma dedim benim ailem onların yaptığının on katını yapıyor ama nedense gözükmüyor.

Bana bi akıl verin yalvaririm dayanamiyorum sinirimden kafayi yicem çocuğum la ilgilenemiyorum yüzüne baktıkça kp geliyor aklıma lohusaligim hamileligimi evlilifim hayatım zehir oldu..Eşim iki taraflı idare ediyor net bı tavrı yok beni bu hale getirdiği için ondan da sogudum artık. .kaderime lanet olsun
İçinde yaşadığın sinir harbine Lohusalık deniyor. Cocuga baktiginda kp gormek falan :) Sende bu kadar abartilacak bir şey olmadığını vücudundaki hormonlar azaldikca anlayacaksın.
Sağlıkla bebeğini kucağına almissin, kendine ve bebegine bakma zamanı. Kafana takmaya demeyecek şeyler için bu zamanlarını boşa harcama. Bol bol bebeğini sev. Çok ozleyeceksin sonra ilk doğduğu zamanları.

Konu sahibi arkadaşım bence sen ivedi bir şekilde dr git lohusa sendromuna girmişsin.Çok ta fazla kafaya takılacak ve de kendine dert edilecek bir konu değil.Allah başka dert keder yada bela vermesin.Saglıcakla büyüt çocuğunu....

Bebeginizin adini gercekten cok merak ettim.
Ona gore yorum yapacagim bazi eski isimler kulaga hos geliyor mesela Ali ismini ben seviyorum.
En bastan koydurmamaniz lazimdi devlet bile cogunuzu kimlikteki ismiyle taniyor nereye gitse iki isminide kullanmak zorundasiniz.
Aile icinde tabi ismi onlar koydugu icin sizin koydugunuz ismi onemsemiyorlar.

Isim yuzundenmi kafayi yiyeceksin bosanacaksin.bu kadar abarttigina gore oncesinde isim konulmadan tepki verseydin.o kadar abartmissinki gereksiz yere.

benim de oğlumun adı kp adı ama ben isteyerek verdim.ilk başta bana da söylemek zor geldi ama insan gerçekten alışıyor.o benim oğlumun adı bu kadar.sen şimdi en güzel zamanlarını neden bunlara üzülerek geçiriyosun canım benim.bak bebeğini sağlıkla dünyaya getirmişsin sağlıklı ve yanında en önemli şey bu şükretmelisin. isim bir boncuktur,zten 2 ismi varmış sen ikisini kullan bırak onlar istediklerini söylesinler zaten ayda 2-3 kez görüyolar diyosun o senin söylediğin isimle büyüyecek ona alışacak.kendini de eşini de üzme sonra sütün kesilirse ne yapacaksın?yavruna yazık günah değil mi annesi...

beraber yasamiyosaniz cok sorun degil diger ismini hic soylemeyin cocuga bi yerden sonra cocukta zaten istedigi ismi seccek onu kullancak bosverin siz cocugunuzla ilgilenin lohusa lohusa sinirinizi bozmayin hic

Canim burnuma geldi 10 gün önce doğum yaptım.İlk hamile kaldığım günden beri isim kavgamiz var.Eşimin açık açık ve ailesinin kapalı baskıları sonucunda ismini koydurdu kp!

İki ismi var bunlar göstermelik olarak ailemin yanında iki isim söylüyorlar. Ama lanet olası telefonda ve kendi içlerinde hep kp ismini söylüyorlar.
Hergün arayip x nasıl demesinden eşimle kavga etmekten kendi annemlerin yanında ağlama krizlerine görmekten bıktım. Bu işin içinden nasil cikicam bilmiyorum aklımda hep boşanmak ve aileden kurtulmak var şeytan diyor al cocugu bin git bi otobüse cehennemin dibine kadar.
Annem babamın esimin ağzında sürekli aynı laf ayda 2 3 görecekler bırak öyle desinler sen ne ogretirsen onu soyleyecek ilerde vs vs.. tamam da bu artık bi inat malzemesi oldu gorumcelere ve kaynanaya. .Eltim dede aynı sorun var kaynanamin adı onunkide sadece o ismi söylüyorlar çocuk. 2 yaşında bide onla aynı binadalar o çocuk diğer ismini bilmiyor bile ..
Eşime binlerce kere istemedigimi söyledim ama maddi olarak (düğün zamani doğum gibi zaruri seylerde) filan kp den destek aldığı için ki onuda alma dedim benim ailem onların yaptığının on katını yapıyor ama nedense gözükmüyor.

Bana bi akıl verin yalvaririm dayanamiyorum sinirimden kafayi yicem çocuğum la ilgilenemiyorum yüzüne baktıkça kp geliyor aklıma lohusaligim hamileligimi evlilifim hayatım zehir oldu..Eşim iki taraflı idare ediyor net bı tavrı yok beni bu hale getirdiği için ondan da sogudum artık. .kaderime lanet olsun

Senin kafan yerinde mi bacım.Bu ne hiddet.Bu nedenle koca mı boşanır.Kocanın ailesini boşa.Benim koydugum isimle çağırın bebegimi de olsun bitsin.Senin bebegin o millet ne karışır.Ama önce sakin ol aşırı agresifsn.Bi isim mevzusu için kendini bu kdr sinrlendirme.Daha lohusasın biraz sakinleş..

kendin diyosun şeytan diyo diye....kesinlikle şeytan musallat bu ara sana, çünkü çok saçma birşeyi ,vesveselerle, kendine şu miniğin dünyaya gelmesini zehir etmişsin......ayrıca lohusasın bunu dikkate al; pire devedir sakinleş....

çocuğun adı istediğiniz isimle sınırlı kalmadı diye madem isimsiz kaldı birde babasız kalsın mı diyorsunuz yani :KK57:
(7 yıl sonra..
anne babamla neden ayrıldınız?
sana istediğim şekilde seslenemeyeceğim için yavrum, hadi sen yemeğini ye)
aklınız alıyor mu ?

Lanet olsun boyle sacma salak insanlara ya ...
benim de bebegim 2.5 aylik allahtan karismadilar ama ozellikle kv ve cevresi taktilar...
yok bu yabanci isimmis niye koymusmusuz...
yahu ben anasiyim anasiiii istedigimi koyarim size ne ?
Dangolozlar
Ayy ne isim koydun. Çok merak ettim de

Isimleri söyleyemem deşifre olmamak adına çok kötü bir isim değil benim koyduğum güncel bi dizilerde sık rastlanan bi isim kp eski dini bi isim iste

kendin diyosun şeytan diyo diye....kesinlikle şeytan musallat bu ara sana, çünkü çok saçma birşeyi ,vesveselerle, kendine şu miniğin dünyaya gelmesini zehir etmişsin......ayrıca lohusasın bunu dikkate al; pire devedir sakinleş....
Vallahi benim için durum lohusaliktan çıktı hamile kaldığım ilk günden itibaren bunun kavgasi var bu insanlara bişey yapmak istiyorum bu konuyu kapamak istiyorum

keşke en başta karşı çıksaydınız. çok üzüldüm gerçekten. başka şeyler de yapıyolar mı peki sana bebekten başka

Hanimlar bütün mesajları tek tek okudum haklısınız sağlığına elbette sukredıyorum . Ama bu hamileligimin başından beri baskıyla konulmuş bi isim yoksa kp severdim iyi de anlasirdim ama çocuklara dede ismi vermek hiç tasvip etmediğim bi durumdu başıma geldi ne yazık ki.. şimdi karşılıklı bi inat sözkonusu seni saymiyoruz bizim çocuğumuz bizim soyumuz bizim ismimiz olacak tabiki tavrı beni çıldırtan bu ismi soyleyen herkese tavirliyim istesem de başka türlü olamaz eşim de beni bu duruma soktuğu için en büyük suçlu iliskimizi bitiren ısrarla bunları görmemesi görmek istememesi.bende inat bir.insanım sonuna kadar canım da yandi bu huyum yüzüden ama bu böyle .
Gözüm artık hiçbişey görmüyor hepsini arayip ağzıma geleni saymak.istiyorum evliliginede evine de deyip düz gitmek istiyorum

İki isim koymuşsunuz ne güzel bazı çocuklar tek isimle mecburen saçma sapan isimlerle büyüyor keşke karışmasalar ama olmuş bir kere lohusalıkta var o yüzden çok takılıyorsunuz zamanla siniriniz geçer takmamaya çalışın

Kaderinize lanet edecek ne var anlamiyorum. Cocugun 2 ismi var ve dileyen istedigi isimle hitap edebilir, degil mi?

Insanlar rahatliktan neleri dert edecegini sasirmislar.

Back
X