- Konu Sahibi kalb-i mecruh
-
Ben sezeryan oldum 11 ay once .bayilttilar komple ben oyle istedim.ameliyat sonrasi asiri sancim oldu cok inledim agryo aciyo dye hatta yengemde sezeryandi ben byle olmadim acba agri kesici yapmadılar mi dedi sormuslar yapmislardir deyip onemsememsler 6 saat snra onca aciya ragmen beni kaldrip ustumu gydirip yurutmeye calscaklardiki ben simdi olmaz cok sancim vr kalkamam dememe ragmen israrla kaldrdilar ve bayildim. 2 gun hastanede kaldim eve geldigimde kasik agrim devam etti.yataga yattigimda dogrulup kalkamyodum esim yardmci oldu hep .cok skur atlattk. Bunlari ben yasadim ama sende yasicaksin sye bsey yok. Belki hc agrin olmaz. Gecmis olsunMrhb kk hatunları
Sezaryan ile doğum yapcam fakat bazı tereddütlerim var
1. Amileyat sonrasi sancı çok oluyor mu
Kaç gün sürüyor
2. Kaç gün yattiniz ( hastane + evde )
3. Kalıcı bel baş ağrısı yada başka bir rahatsızlığınız oldu mu
4. Hangi anestezi şekli uygulandı
5. Tavsiyeleriniz neler
6. Tüplerini bağlatip hamile kalan var mı
Cevaplandırır beni aydınlatırsaniz sevinirim
Kesinlikle katılıyorum. Ben iki spinal sezeryan oldum ikisi de birbirinden farklıydı. İlkinde çok çabuk ayağa kalkarken ikincisi biraz zorladı. Gerçi kısa aralıklarla yaptım doğumlarımı sanırım bunun da etkisi var. Ama ikisinde de ne bel ne de baş Ağrısı yaşamadım. Çok rahattı. Herkese tavsiye ederim.Ya sezeryan bile olsa herkesin doğumu bambaşka olmuş ben ilk günden itibaren ayaktaydım iki üç hafta yatanlar var yani normal doğum gibi bu da kişiye göre değişiyor.
Mesela normal doğum yapıp ilk günden ayaklanan arkadaşlarım olduğu gibi altındaki kesik ve dikişleri fazla olduğu için 40 gün otururken zorlanan arkadaşım da var yani.
Sezeryan da aynı ben hemen ayaklandım spinal olmasına rağmen baş ağrısı hiç yaşamadım. İlk gün doğumdan sonra iki kere ağrı kesici iğne dışında bir daha ağrı kesici kullanmadım dikiş acım öyle çok yoktu.
Demek ki herkesin doğumu farklı.
Mrhb kk hatunları
Sezaryan ile doğum yapcam fakat bazı tereddütlerim var
1. Amileyat sonrasi sancı çok oluyor mu
Kaç gün sürüyor
2. Kaç gün yattiniz ( hastane + evde )
3. Kalıcı bel baş ağrısı yada başka bir rahatsızlığınız oldu mu
4. Hangi anestezi şekli uygulandı
5. Tavsiyeleriniz neler
6. Tüplerini bağlatip hamile kalan var mı
Cevaplandırır beni aydınlatırsaniz sevinirim
Sacmalik falan degil bana doktorum soyledi ben uydurmuyorum sacmalik asil senin konustugun internet gir bak tv bile cikti ladin hayatini kaybetti ben yalan soylemiyorumNeden çıkardın bunları pardon, gününe kadar vermişsin birde 10 15 gün sonra diye, niye gelsin ateş ve üşüme, ayrıca sıvı bol alması gerek zaten, katı birsey yemediginden kabul falan da olmaz , delice sancın olacak ne demek yaa nerden tutsan saçmalık
Sacmalik falan degil bana doktorum soyledi ben uydurmuyorum sacmalik asil senin konustugun internet gir bak tv bile cikti ladin hayatini kaybetti ben yalan soylemiyorum
anlamıycaksın bile sondayı o kadar acıtmıo yaniBende hepsini tek tek okudum artı olarak benim korkum sonda takılması ve uyutulmadan takılacak. Bende anestezi yi tercih edeceğim.
Hanımefendi size olan herkese olacak diye birşey yok,benim kızdığım o sanki genel birsey,herkes kabız oluyo ve 15.gün herkesin ateşi çıkıyo sanki, bak bu kadar adam yazmış 10 15 gün sonra ateşi çıkan bir sen varmissin,bende böyle oldu de geç delice ağrı olacak kabız olacaksın ateşin çıkacak gibi genel ve kesin bir ifade olmaz, bunlar senin tecrüben
ben ne bel ne bas ne amelıyat agrısı hıc bırsey cekmedımSacmalik falan degil bana doktorum soyledi ben uydurmuyorum sacmalik asil senin konustugun internet gir bak tv bile cikti ladin hayatini kaybetti ben yalan soylemiyorum
Bak ben ankara. Ozel bir hastanede kadn dogum da calisan bir hemseriyim. Ve ben tercubeliyim daha fazlasini anlatmayom istersen ben dogum yaptigimda bana doktorum dedi ki eve gittigin atesin cikabilir gel seron takilir dedi ve beni arkadaimda benden 1 ay sonra sezeryanla dogum yapti beni aradi hemen hastaye gelmesi sagladim yani ben bir hemsire olaraktan dogum yapan kadinlari cok. Iyi biliyorumHanımefendi size olan herkese olacak diye birşey yok,benim kızdığım o sanki genel birsey,herkes kabız oluyo ve 15.gün herkesin ateşi çıkıyo sanki, bak bu kadar adam yazmış 10 15 gün sonra ateşi çıkan bir sen varmissin,bende böyle oldu de geç delice ağrı olacak kabız olacaksın ateşin çıkacak gibi genel ve kesin bir ifade olmaz, bunlar senin tecrüben
aynen, bana o arkadaşın saydıklarının hiçbirisi olmadı mesela, bu durumda bizimki doğumdan sayılmıyor mu acaba
Bak ben ankara. Ozel bir hastanede kadn dogum da calisan bir hemseriyim. Ve ben tercubeliyim daha fazlasini anlatmayom istersen ben dogum yaptigimda bana doktorum dedi ki eve gittigin atesin cikabilir gel seron takilir dedi ve beni arkadaimda benden 1 ay sonra sezeryanla dogum yapti beni aradi hemen hastaye gelmesi sagladim yani ben bir hemsire olaraktan dogum yapan kadinlari cok. Iyi biliyorum
Ah inşallah, kafayı taktim buna.anlamıycaksın bile sondayı o kadar acıtmıo yani
benım doktorum yıne aynı yerden oldugunu soyledı2.sezeryanda gene aynı yerden mi kesi atılıyor ben de bunu merak ediyorum,sanırım o sebepten en az 2 sene koyun araya diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?