- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
valla cancağzım 52 derece sıcaklık %93 nemde tam isyan edip klimayı alacakken buzdolabının patlak vermesi üzerine emektar vanticanla devam ediyom ben ,kendine müslümanlık etsede iş görüyor ..Bilmeden konuşanlar çok komik oluyor yalnız
Herkesde klima mi var açın pencereleri vantilatör neyinize yetmez diyenler abartma diyenler yarım saat Urfa'da kalmaya dayansinlar klimasiz ! ayaklarından opucem !
Konu sahibi gündüz annenlerde kal bence ...
Bilmeden konuşanlar çok komik oluyor yalnız
Herkesde klima mi var açın pencereleri vantilatör neyinize yetmez diyenler abartma diyenler yarım saat Urfa'da kalmaya dayansinlar klimasiz ! ayaklarından opucem !
Konu sahibi gündüz annenlerde kal bence ...
Alın bi vantilatör. Adam klimalı yerde çalışıyorsa suç onun mu?
Biraz abartıyorsunuz. Çok mu bunaldınız girin duşa, duşa giremiyorsanız elinizi yüzünüzü yıkayın.
50-60 TL ye bi vantilatör alın. Belki klimaya gücünüz yetmez ama vantilatöre yeter.
Bende 8 aylık hamileydim hatta sıcaklar yüzünden o sene kamu kurumları bile 2 gün tatil edilmişti. Klimasız hatta vantilatörsüz bir evim vardı. 43 numara erkek terliği giyebiliyordum ki ayak numaram 36-36,5 tur benim. Öyle bir sıcaktı yani. Ama hiçte sorun etmemiştim.
Hamilelik artık biraz abartılıyor cidden.
Zaten şu anda klima alsanız bağlanması bile uzun sürer. Ama marketlerde vantilatörler her daim satılıyor.
Canım benim buraya yazdığın şeylerin aynısını eşine yazsaydın alırdı diye tahmin ediyorum .benim hiç durumum olmamasına rağmen oğlum sıcaktan iki gece yatmadı ağladı diye eşim gitti borç aldı takside bağladı.eşin o kadar vicdansız değildir bence.öyleyse de boşver zaten gili hafta sonra yaz bitiyor.Bugün artık ağlama noktasına geldim 1 saattir nerdeyse ağlıyorum .eşim ise başladı akşama kadar klimalı yerde çalışıyor ve demiyor ki benim esim hamile sıcak ya ne yapıyor demiyor .Vicdan nasıl el veriyor ?artık dayanamıyorum.klimamiz yok diye konu açmıştım.benimle dalga geçen de oldu.ama hamileyim artık dayanacak halim kalmadı .için alev gibi .günde 5 litre su içiyorum.
Ben almistim yeni evlendigimde. Asla tavsiye etmemUfonun soğutucuları varmis onlardan bakansız
O sıcak illerde bundan 50 yıl önce yaşayan bebekler nasıl uyuyordu?Sizce bebiş olsa böyle sıcakta o çocuk nasıl durur şahsen 10 aylık yeğenim var klimasiz yatmıyor çocuk
Evet bende gecen hafyaya kadar hamileydim gercekren hamileyken vucut isisida daha yuksek oluyor bende agladm bikac kere :) taksitli fln almayi teklif etseniz en azindan 1 odaya 12.000 btu uygun bisey.yada olmadi pervaneyle idare edin.Bugün artık ağlama noktasına geldim 1 saattir nerdeyse ağlıyorum .eşim ise başladı akşama kadar klimalı yerde çalışıyor ve demiyor ki benim esim hamile sıcak ya ne yapıyor demiyor .Vicdan nasıl el veriyor ?artık dayanamıyorum.klimamiz yok diye konu açmıştım.benimle dalga geçen de oldu.ama hamileyim artık dayanacak halim kalmadı .için alev gibi .günde 5 litre su içiyorum.
Anteple Urfa arası çok farklıBirde bende antep e gidip geliyorum cidden yaşadığım yete göre çok serin.ben urfa merkezde yaşamıyorum .urfanın suriye sınırına çok yakın bir ilçesinde yaşıyorum .suriye de buraya çok erkır diyor sıcaklık acısından.yani turkiyedeki sıcaklık gibi değil çok farklı...hele bir esintisi var eşmese daha iyi diyorsun.anteo inan buraya göre cennet
O sıcak illerde bundan 50 yıl önce yaşayan bebekler nasıl uyuyordu?
Abartmayın Allah aşkına. Tamam sıcak anlıyorum ama konu sahibi çalışıyormuş eşine sitem edip o klimalı yerde ben burda klimasız yerdeyim diye sitem edeceğine verir siparişi olur biter.
Bundan 50 yıl önce rüzgarı kesen dipdibe bukadar bina yoktu kerpiç evler vardı yazın serin kışın sıcak tutardıO sıcak illerde bundan 50 yıl önce yaşayan bebekler nasıl uyuyordu?
Abartmayın Allah aşkına. Tamam sıcak anlıyorum ama konu sahibi çalışıyormuş eşine sitem edip o klimalı yerde ben burda klimasız yerdeyim diye sitem edeceğine verir siparişi olur biter.
Bugün artık ağlama noktasına geldim 1 saattir nerdeyse ağlıyorum .eşim ise başladı akşama kadar klimalı yerde çalışıyor ve demiyor ki benim esim hamile sıcak ya ne yapıyor demiyor .Vicdan nasıl el veriyor ?artık dayanamıyorum.klimamiz yok diye konu açmıştım.benimle dalga geçen de oldu.ama hamileyim artık dayanacak halim kalmadı .için alev gibi .günde 5 litre su içiyorum.
Üç kere üst üste konu açınca eve gelip klima takıyorlarmış.Mersin de yaşıyorum. Bilen bilir buranın nemini.. Sıcaktan daha illet bi durumdur..
Size hak veriyorum ben olsam ben de ağlayacak duruma gelirdim..
Fakat! Burada böyle bir konu açarak bi yere varamazsınız ki.. Bu maddiyatla alakalı bi durum.. Gördüğünüz gibi insanlar size sadece bi önceki konuda verebildiği tavsiyeleri veriyor.. Tekrar aynı konuyu açmak niye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?