Şiddete dur dedim yapmassın dediniz eşyalarımı topladım ! evdeydi...

eşiniz kibirlenmeye devam etsin siz çizin yolunuzu
yolunuz açık ve güzel olsun eşiniz ve sizin
gelişmeleri de yazın hee :)

Tebrik ediyorum. Ama lütfen onu kışkırtmayın. Üzerine gitmeyin. Siz yapacağınızı yapıp kurtulmuşsunuz, sadece önünüze bakın.

Adam size kafayı takmasın ailesine güzelce durumu anlatın. Oğulları size bulaşmasın.

Siz bu davranışınızla kendinize saygılı olduğunuzu göstermişsiniz. Bu yeter. Güç gösterisi savaşına dönmesin

EVET HERSEYI TEK BASIMA TOPLADIM HANFENDİ . NUMARANIZI ATIN BANA OZELDEN BEN SIZE AKSAM ANNEMIN EVINDEKI KOLILERI ESYALARI GORUNTULU ARAYIP GOSTERECEGIM AY INANILMAZSINIZ YA CIDDEN ARABA HAZIRDI ZATEN BENIM GEL DEMEMI BEKLIYORDU GELDI ALDILAR GITTILER BENDE KENDI ARACIMLA PESINDEN GECTIM . PES PES PES

Tebrik ediyorum sizi, helal olsun helal.

Bu forum çocuğu alırım diye tehdit edip, mahkemede süklüm püklüm olup boynunu büken eski eşlerle dolu. Hesabınca tehdit unsuru olarak kullanacak.

Ağır kusurunuz yoksa (bknz uyuşturucu, işkence vs) her türlü minik annede kalır.

Hayır bir de burada eski eşiniz ağır kusurlu, mahkeme de güya istediği için çocuğu bağımlının eline hemen eline verecek de o da bakımını annesine atacak da, ilgilenmesine gerek yokmuş da... Sanki hakimler bunu yapacağını akıl edemiyor. Bomboş tehditler umursamayın.

Minik dünyanızı gayet de güzel kurarsınız, avukatınızı dinleyin

Aynen size katiliyorum. Adam uyusturucu kullaniyor, bacagina kalem bilmem ne... bu kadar seyden sonra adam evdeyken tek basina o eve gitmek? Adamin oldugu odadan ise baslamak? Olsa olsa adamin pisman olup yalvarmasini beklemektir. Kaldi ki darp raporunu bile kac gun sonra aldim dedi. Aldiysa tabi...zira kolumu kitmisti o zamam darp raporu almistim gerek yok diyordu israrla..

Darp raporunu alip ilk is adami sikayet etseydi inanirdim siddete boyun egmedigine.

Son düzenleme:
işte bu.
Tebrik ederim sizi.
Yalnız kv deki egoya da bittim."Gel baban senle konuşmak istiyor."Pardon da sen geleceksin bu saatten sonra.
Ve sizin gercekten gidebileceğinize inanmamışlar belli ki."Kafa dinlemeye gittin sandık" Oğulları sizi döverken hiç bir eleştiri yok.Siz evi terk edince kafa dinlemeye gittin sandık.

Sen boşanmazsın diyenler haklıymış o zaman. Bak, kocası bile totosunu kaldırmamış nasılsa iki üç çamaşır alır gider 1 - 2 ay daha takılır anasının evinde sonra geri döner diye. Herifin bile aklı ev boşalınca dank etmiş. Kk ne etsin?

Çok sevindim sizin adınıza duruşunuzla da gurur duydum bi kadın olarak...

Eski konularina bak anlarsin. Bosanmis imam nikahiyla kayinvalide evini temizliyordu kendisi. Neden cunku hint kumasi kocisi oyle istiyormus.

Hatırlıyorum. Sonra bını bışınmız didiniz baaak naptım oluyor.

Zaten bosanmis ki. Imam nikahiya bunlara katlaniyormus. Yanlis anlama cocuk icin! Yoksa calisiyor, arabasi var, ailesi arkasinda, bir insan kocisi icin bu dayaklari yer mi? Dayaktan kolu kirilip lafini bile etmeyip kayinvalide evini temizler mi?

Zaten bosanmis ki. Imam nikahiya bunlara katlaniyormus. Yanlis anlama cocuk icin! Yoksa calisiyor, arabasi var, ailesi arkasinda, bir insan kocisi icin bu dayaklari yer mi? Dayaktan kolu kirilip lafini bile etmeyip kayinvalide evini temizler mi?
Zaten boşanmışlar, imam nikahı da puff olmuş. Kavga et, 1000 defa kovul, adliyeye git gel derken 3 talak da sizlere ömür oluyor. İmam nikahını ne sanıyorlarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…