Şiddetli Kavga

Meral Ak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
2.111
2.022
63
eşimle bu sabah birbirimize girdik, beni işe o bırakıyor ve nerdeyse her gün geç kalıyoruz, uyandıramıyorum adamı, en geç 08:00 de evden çıkmamız gerekirken adam 07:55 de hala banyodaydı, sonra bende şikayet ettim, konuştum hadi çıkmamız lazım vs diye, bir kere uyarı aldım iş yerinde sürekli geç kaldıgım için. sonra sabahları zaten sinirli olan eşim kendi kendine bağırıp çağırdı, haksız oldugunu düşündüğüm için öyle çirkin bagırmasına dayanamadım, yanıma aldıgım su bardagını yataga fırlattım, içi de doluydu her yere döküldü

tabii bunun üzerine oda iyice sinirlendi, karşılıklı hakaret ettik birbirimize ben tabii iyice sinirlenince çektim kapıyı çıktım ama nereye gideceğim, yeni yerleşim yerinde oturuyoruz, otobüs yok hiçbir şey yok baya bi yürüdüm sonra da taksi çagırdım öyle gittim işe, bu arada eşim arkamdan gecikmeli de olsa çıkmış 15 kere aramış, msjlar atmış "nerdesin, nerdesin" diye, sonra iş yerine gelince açtım telefonu, izin al avukata gidiyoruz dedi, bende iyice kızdım " onu bari bensiz yap, dava açmak için bana ihtiyacın yok dedim"

şimdi ikimizin de sesi kesildi, oda aramıyor bende ve akşam eve gitmek istemiyorum annemlere gitmek istiyorum, sizce böyle yaparsam yanlış mı yapmış olurum? artık hatasını anlasın istiyorum, geceleri zorla yatıyor sabahları kalkmak bilmiyor, her sabah tartışıyoruz, yoruldum artık bakıyorum oturdugumuz sitede insanlar eşlerinden önce inip arabayı ısıtıyorlar, kadınlar geliyor ohh sıcacık arabaya bizimki nerdeyse arabayı bana sürdürecek, sanki çocugum gibi, "hadi yat, dişini fırçala, kapıyı çarpma, aman şununu unutma, kalk sabah oldu" bende bıktım bu komutlardan ama ben söylemeyince de hiçbir şey olmuyor gerçekten ne yapmam gerekiyor, beni o bırakmasa umrumda değil ama o geç kalınca ben de geç aklıyorum ve dediğim gibi sırf bu yüzden uyarı aldım iş yerinde

Ikinizinde kavga esnasinda tavirlari abartili siz bir kac kez cikip sessiz bir sekilde taksiyle gitseydiniz hatasini anlardi.

Bosanma kelimesi o kadar basit kullanilmamali arabayi siz kullanin kendisi ise kacta giderse gitsin.

evet bizim en büyük hatamız tartışma sırasında agzımızı bozuyoruz oturuduğumuz yerden ikimizden birinin arabasız çıkması imkansız, ya taksiye bineceğiz yada 1 saat önce yola koyulacağız, yani 10 dakika erken uyansa bunların hiçbiri olmayacak, ve evet her şey güzel mutluyuz ama kavga olunca hemen boşanmaktan bahsediyoruz akşam eve mi gitmeliyim sizce? ama gitmek istemiyorum hatasını anlasın istiyorum

sorumsuzluk işte
benim eşim de buna benzer ama Allah tan araçla fala gitmiyoruz servisle gidiyoruz
ya arabayı siz alın gidin o öyle kalsın ya da başka bir yol bulun

evet inanılmaz sorumsuz, tembel birde keşke iş yerlerimiz bu kadar yakın olmasaydı da ayrı gitseydik

bence evinize gidin iyice körüklemeyin tartısmayı ama tavrınızı koyun birkaç gün kendi imkanlarınız ile gidin işe. o da ne yaparsa yapsın. hatasını anlayacaktır. bizde sizin gibiyiz normalde çok iyi ve uyumluyuz ama kavga sırasında ikimizinde içinden canavar çıkıyor.

canım bence eve gitmeyecek kaadr büyük bi problem değil bu. hatta bence kesinlikle eve gitmelisin ve bu konuyu enine boyuna konuşmalısınız. orta bi yol bulursunuz, bi saat belirleyin ve ikiniz de o saatte kalkın. kendimden örnek vereyim. eşimin de benim de 8 de işyerinde olmamız gerekiyor. evden beraber çıkıyoruz eşim beni işe bırakıyor ordan gidiyor. benim 10 dk gecikmem sıkıntı olmıyor ama onun sııntı oluyor. eşim normalde uyanır sabah problem olmaz ama şimdi 3 haftalık izin sonrası sabah 7 :35-40 geçe uyanıyor. 3 gündür dedim biraz daha erken kalkabilir misin benim için problem değil senin için diyorum diye. baktım, o çok umursamıyor, ben de hiçbirşey demiyorum. benden dolayı geç kalsa beni suçlayacak, şimdi sıkıntı bende deil onda , bişey de diyemiyor. tlfda diyor ki , benim seni 8 e 10 kala işe bırakmış olmam lazım geç kalıyorum diyor. ben de nihayet bunu anladın dedim güldüm bence bi saat mutlaka olsun sabah uyanmak için. eşin kalkmadı mı , geç mi kaldın, bin taksiye git

hahhaha aynen güldürdünüz beni, bende kendin git avukata dedim zaten, bana ihtiyacın yok onun için dedim
Canım ona iyi bir ayar ver, ama aradaki seviyeyi kaybetmeyin.
Annenin evine gitme ama suratına bakma senin ona dğeil onun sana mecbur olduğunu görsün

evet bizde öyleyiz maalesef ve bu çok kötü insan kendine inanamıyor yarın da şehirdşına çıkacaktı iş dolayısı ile zaten benim arabam var babam da duruyor genelde onu alacağım ve tepki olarak kendi arabamla gideceğim. bir kere bunu yaptım ne kadar rahattım o gün, millette soruyor iş yerleriniz yakın niye 2 araç gidiyorsuuz diye

Taksi cok tutmuyorsa taksiyle gidin bir sure

yok çok tutuyor 35 TL verdim bugün ama arabam var babam da duran onu almayı düşünüyorum bu seferde herkes diyorki iş yerleriniz ne kadar yakın niye 2 araç çıkıyorsunuz, yazık değil mi? 10 dak fazla uyumak için...

canım o kadar çok koyduk ki o saatleri en son işte uyarı aldıgımda konuştuk ettik, bu ilk değil 5 aydır evliyiz, artık sabahları kavga etmekten yoruldum. kendi aracımla gideceğim artık karar verdim, insanlar da konuşsunlar bunlar niye ayrı araç kullanıyorlar diye ekstra da yakıtmasrafı olsun umrumda değil, inan sabahları yaşlanıyorum artık

böyle kavga etmektense iki araç gidin bence.. eşiniz sorarsa tartısıyoruz devamlı küçük şeyler yıpratıyor bende mecburen bu yola basvurdum diyin.... şehirdışına da gidecekse kesinlikle gidin eve bence. arabanızı alın babanızdan daha sonra gidin...

evet bende artık son çare böyle yapacağım, gideceğim eve bakalım, ama konuşmak istemiyorum

evinize gidin aksam bence.diger turlu daha cok büyür mesele.tartisma sirasinda sonradan pisman olacaginiz sozler soylemek ve duymak istemiyorsaniz,tartisma uzamadan uzaklasin.baska odaya gidin disari gidin ama gidin.sakinleyince konusun.her kavgada bosanmaktan bahsetmeyin.cocuk oyuncagi degil ki ya bosanin yada bahsetmeyin.esinuz alrmla kalkiyorsa alarmi 10 dk geriye alabilirsiniz.yada sabah kalkarken baktigi saati 10 dk ileri alin.:) yada taksiyle gidecegim aylik su kadar tutuyor raziysan deyin.umarim en yakin zamanda bir çözüm yolu bulursunuz.

Bence annenize gitmeyin eve gidin ama eşinizle konusmayın tavırlı olun. Hic birsey soylemeyin. Sabahları erken kalkmazsa uyarmayın cekip cıkın taksiyle gidin.
O sizin gonlunuzu almalı. Baktınız cideen avukat işini falan ciddiye aldı. O zaman annenize gidin. Sen akıllanana kadar gelmeyecegim dersiniz.
Ama avukat nedir ya? Kendi sorumsuzlugu yuzünden sizi suçluyor resmen.

denemediğm şey kalmadı, sıkıldım artık akşam mutlu mutlu yat sabah kalk kavga et, birde sabahları huysuz ve sinirli oluyor, duşunu alacak diye bornozuna kadar getirdim koydum, kıyafetini ayarladım ona rağmen geç kaldı, birde söyleniyorum diye bana kızıyor, 2. arabayla gideceğim başka çözümü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…