Ikinizinde kavga esnasinda tavirlari abartili siz bir kac kez cikip sessiz bir sekilde taksiyle gitseydiniz hatasini anlardi.
Bosanma kelimesi o kadar basit kullanilmamali arabayi siz kullanin kendisi ise kacta giderse gitsin.
sorumsuzluk işte
benim eşim de buna benzer ama Allah tan araçla fala gitmiyoruz servisle gidiyoruz
ya arabayı siz alın gidin o öyle kalsın ya da başka bir yol bulun
Bence onun burnunun sürtmesi gerekiyor. Ne demk avukata gidelim ya ?
Kusura bakma ama tam bir hödük yani eşin.
canım bence eve gitmeyecek kaadr büyük bi problem değil bu. hatta bence kesinlikle eve gitmelisin ve bu konuyu enine boyuna konuşmalısınız. orta bi yol bulursunuz, bi saat belirleyin ve ikiniz de o saatte kalkın. kendimden örnek vereyim. eşimin de benim de 8 de işyerinde olmamız gerekiyor. evden beraber çıkıyoruz eşim beni işe bırakıyor ordan gidiyor. benim 10 dk gecikmem sıkıntı olmıyor ama onun sııntı oluyor. eşim normalde uyanır sabah problem olmaz ama şimdi 3 haftalık izin sonrası sabah 7 :35-40 geçe uyanıyor. 3 gündür dedim biraz daha erken kalkabilir misin benim için problem değil senin için diyorum diye. baktım, o çok umursamıyor, ben de hiçbirşey demiyorum. benden dolayı geç kalsa beni suçlayacak, şimdi sıkıntı bende deil onda , bişey de diyemiyor. tlfda diyor ki , benim seni 8 e 10 kala işe bırakmış olmam lazım geç kalıyorum diyor. ben de nihayet bunu anladın dedim güldümevet bizim en büyük hatamız tartışma sırasında agzımızı bozuyoruzoturuduğumuz yerden ikimizden birinin arabasız çıkması imkansız, ya taksiye bineceğiz yada 1 saat önce yola koyulacağız, yani 10 dakika erken uyansa bunalrın hiçbir olmayacak, ve evet her şey güzel mutluyuz am kavga olunca hemen boşanmaktan bahsediyoruz akşam eve mi gitmeliyim sizce? ama gitmek istemiyorum hatasını anlasın istiyorum
Canım ona iyi bir ayar ver, ama aradaki seviyeyi kaybetmeyin.hahhaha aynen güldürdünüz beni, bende kendin git avukata dedim zaten, bana ihtiyacın yok onun için dedim
bence evinize gidin iyice körüklemeyin tartısmayı ama tavrınızı koyun birkaç gün kendi imkanlarınız ile gidin işe. o da ne yaparsa yapsın. hatasını anlayacaktır. bizde sizin gibiyiz normalde çok iyi ve uyumluyuz ama kavga sırasında ikimizinde içinden canavar çıkıyor.
Taksi cok tutmuyorsa taksiyle gidin bir sure
canım bence eve gitmeyecek kaadr büyük bi problem değil bu. hatta bence kesinlikle eve gitmelisin ve bu konuyu enine boyuna konuşmalısınız. orta bi yol bulursunuz, bi saat belirleyin ve ikiniz de o saatte kalkın. kendimden örnek vereyim. eşimin de benim de 8 de işyerinde olmamız gerekiyor. evden beraber çıkıyoruz eşim beni işe bırakıyor ordan gidiyor. benim 10 dk gecikmem sıkıntı olmıyor ama onun sııntı oluyor. eşim normalde uyanır sabah problem olmaz ama şimdi 3 haftalık izin sonrası sabah 7 :35-40 geçe uyanıyor. 3 gündür dedim biraz daha erken kalkabilir misin benim için problem değil senin için diyorum diye. baktım, o çok umursamıyor, ben de hiçbirşey demiyorum. benden dolayı geç kalsa beni suçlayacak, şimdi sıkıntı bende deil onda , bişey de diyemiyor. tlfda diyor ki , benim seni 8 e 10 kala işe bırakmış olmam lazım geç kalıyorum diyor. ben de nihayet bunu anladın dedim güldümbence bi saat mutlaka olsun sabah uyanmak için. eşin kalkmadı mı , geç mi kaldın, bin taksiye git
böyle kavga etmektense iki araç gidin bence.. eşiniz sorarsa tartısıyoruz devamlı küçük şeyler yıpratıyor bende mecburen bu yola basvurdum diyin.... şehirdışına da gidecekse kesinlikle gidin eve bence. arabanızı alın babanızdan daha sonra gidin...evet bizde öyleyiz maalesef ve bu çok kötü insan kendine inanamıyoryarın da şehirdşına çıkacaktı iş dolayısı ile zaten benim arabam var babam da duruyor genelde onu alacağım ve tepki olarak kendi arabamla gideceğim. bir kere bunu yaptım ne kadar rahattım o gün, millette soruyor iş yerleriniz yakın niye 2 araç gidiyorsuuz diye
böyle kavga etmektense iki araç gidin bence.. eşiniz sorarsa tartısıyoruz devamlı küçük şeyler yıpratıyor bende mecburen bu yola basvurdum diyin.... şehirdışına da gidecekse kesinlikle gidin eve bence. arabanızı alın babanızdan daha sonra gidin...
evinize gidin aksam bence.diger turlu daha cok büyür mesele.tartisma sirasinda sonradan pisman olacaginiz sozler soylemek ve duymak istemiyorsaniz,tartisma uzamadan uzaklasin.baska odaya gidin disari gidin ama gidin.sakinleyince konusun.her kavgada bosanmaktan bahsetmeyin.cocuk oyuncagi degil ki ya bosanin yada bahsetmeyin.esinuz alrmla kalkiyorsa alarmi 10 dk geriye alabilirsiniz.yada sabah kalkarken baktigi saati 10 dk ileri alin.:) yada taksiyle gidecegim aylik su kadar tutuyor raziysan deyin.umarim en yakin zamanda bir çözüm yolu bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?