Şiddetli Kavga

Aranızın düzelmesıne sevindim,daha cok yenisiniz,zamanla oturuyor bazı seyler...Size tavsiyem olayın ılk sıcaklıgıyla tartışacagınızı hissediyorsanız sakınleşmeyi bekleyin,fakat gormezden de gelmeyin,sorunları biriktirmeden cözün...
Ve eşinizi seviyorsaniz boşanma sozunu asla anmayın,mutluluklar

işte yanlış bence bu. o dönemlerde buna izin vermemeliydiniz. şimdi böyle olmazdı. neyse zararın neresinden dönülse kâr.

Çok iyi düşünmüşsün. Bak oda çabalıyor demekki uzatma bencede. Öpüşüp sarılıp barışın

peki üstüne özür bile dilenmeden ve beni üzen şeyler ne olacak hep üstünü kapatıyoruz, ve ben onun kendi yaptıklarından dolayı suçlu hissettiğini düşünmüyorum

peki üstüne özür bile dilenmeden ve beni üzen şeyler ne olacak hep üstünü kapatıyoruz, ve ben onun kendi yaptıklarından dolayı suçlu hissettiğini düşünmüyorum
Üstünü kapatmayın,en büyük yalnışlık bu oluyor bence evliliklerde,mesela eşiniz eve döndugu zaman normal sekilde karşılayın,yemek cay faslından sonra sesinizi yükseltmeden dogal şekilde konuşun,kelimelerinizi seçerek,çok gerilmeden..Yeni kurmak ıstediginiz düzeni belirtin,buna uyarsanız daha duzenli bir hayatınız olacagını, boşuna huzurunuzun kacmayacagını soyleyin...Evin rutin duzenini bozmayın,tartışsanız da evden ayrılmayın, fakat kararlı olun.. Bıraz zaman,emın olun bırbırınızı tanıdıkca daha iyi olacak...Pasif kalın demıyorum asla,yanlış anlaşılmasın,buna kesınlıkle karsıyım,kararlı,zamana yayarak...Erkekler kadını pasıflestırıyor,sonra eserlerını kendılerı de begenmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…