- 27 Nisan 2012
- 15.737
- 18.914
- 498
insanlar konuşup dursunlar boşverincanım o kadar çok koyduk ki o saatleri en son işte uyarı aldıgımda konuştuk ettik, bu ilk değil 5 aydır evliyiz, artık sabahları kavga etmekten yoruldum. kendi aracımla gideceğim artık karar verdim, insanlar da konuşsunlar bunlar niye ayrı araç kullanıyorlar diye ekstra da yakıtmasrafı olsun umrumda değil, inan sabahları yaşlanıyorum artık
herkesin dediğini boşver babandan al aracı kendin git kafan rahat olsun canım ya akşamda evine git bence sakin ve soğuk davran ben aşabileceğinizi düşünüyorumyok çok tutuyor 35 TL verdim bugün ama arabam var babam da duran onu almayı düşünüyorum bu seferde herkes diyorki iş yerleriniz ne kadar yakın niye 2 araç çıkıyorsunuz, yazık değil mi? 10 dak fazla uyumak için...
aracın varsa kendin gitmen en mantıklısı, yani düzelmeyecek bu hadise diyorsan öyle yap, en azından işe geç kaldım stresin olmaz kafan rahat eder. kavga da etmezsinizcanım o kadar çok koyduk ki o saatleri en son işte uyarı aldıgımda konuştuk ettik, bu ilk değil 5 aydır evliyiz, artık sabahları kavga etmekten yoruldum. kendi aracımla gideceğim artık karar verdim, insanlar da konuşsunlar bunlar niye ayrı araç kullanıyorlar diye ekstra da yakıtmasrafı olsun umrumda değil, inan sabahları yaşlanıyorum artık
Bence annenize gitmeyin eve gidin ama eşinizle konusmayın tavırlı olun. Hic birsey soylemeyin. Sabahları erken kalkmazsa uyarmayın cekip cıkın taksiyle gidin.
O sizin gonlunuzu almalı. Baktınız cideen avukat işini falan ciddiye aldı. O zaman annenize gidin. Sen akıllanana kadar gelmeyecegim dersiniz.
Ama avukat nedir ya? Kendi sorumsuzlugu yuzünden sizi suçluyor resmen.
Zamanla tartismalarinizin siddeti azalacak buna emin olun.evet bizim en büyük hatamız tartışma sırasında agzımızı bozuyoruzoturuduğumuz yerden ikimizden birinin arabasız çıkması imkansız, ya taksiye bineceğiz yada 1 saat önce yola koyulacağız, yani 10 dakika erken uyansa bunların hiçbiri olmayacak, ve evet her şey güzel mutluyuz ama kavga olunca hemen boşanmaktan bahsediyoruz akşam eve mi gitmeliyim sizce? ama gitmek istemiyorum hatasını anlasın istiyorum
Rezillik yapan kendisi. Sen eve git bence hiç konuşma gönlünü alana kadar.evet gerçekten öyle yapıyor, avukata falan da gideceği yok, sinirden saçmalıyor, korkup eve döneceğimi sandı, giden adam kendi gitsin bana ne ihtiyacı varbundan sonra araba bendeyse arabama bineceğim değilse de taksiye bnip gideceğim dediğiniz gibi sesimi çıkarmadan, gönlümü alacağını sanmıyorum çünkü bana telefonda "bu rezilliklerinin bedelini ödeyeceksin" dedi, beni suçluyor hala evden çekip gittim ya, rezilllik ypmışım
hem suçlu hem güçlü adama bak yaaa ,
araban varsa bunun totsunu ne kaldırıyon bacım sende yaaaa,
giyin kuşan bin arabana git ağzını çepel ettiğine deymez .
Rezillik yapan kendisi. Sen eve git bence hiç konuşma gönlünü alana kadar.
Ne rezilligi yaptın ki Allah aşkına.
Ehliyetinde varmis iste bundan sonra kendin git gel canım
Kafasina yemedigine dua etmeliişte çocukluk yapmışım kendi başıma yollara düşmüşüm ya rezillik o olmuş, bide bardağı yataga attım yane yapayım hem suçlu hemde birde bana kötü kötü konuşuyor dayanamadım öfkemi öyle çıkardım
O zaman arabayi al bide milletin lafina bu kadar takilma canim oyle istiyo de.yok çok tutuyor 35 TL verdim bugün ama arabam var babam da duran onu almayı düşünüyorum bu seferde herkes diyorki iş yerleriniz ne kadar yakın niye 2 araç çıkıyorsunuz, yazık değil mi? 10 dak fazla uyumak için...
Zamanla tartismalarinizin siddeti azalacak buna emin olun.
Eve gidin asla cevrenizdekilere ozellikle ailenize kavgalarinizdan bahsetmeyin kirginliklarinizi belli etmeyin siz unutursunuz onlar unutmaz mutlu oldugunuzda rol yapiyorsunuz diye dusunurler.
Hatasini anlamasinin tek yolu ya yarindan itibaren anlayana kadar taksiyle yada otobusle gideceksiniz yada kullanmayi biliyorsaniz arabayi alip cikacaksiniz kalsin ortada.
Ama oncesinde bu aksam konusma yapin kalkmadigin hergun araba bende yada kalkmadigin hergun taksiyle gidiyorum diye.
o zaman arabayı sız kullanacaksınız esınız de basının caresıne bakacak tek cozum bu, benım esımde gece kusu gece yatmaz sabah kalkmaz bende o bıraktıgı zamanlarda gec kalıyorum hep en az uc kere kalk demeden de uyanmıyor ama ben bunu kavgaya dondurmuyorum...eşimle bu sabah birbirimize girdik, beni işe o bırakıyor ve nerdeyse her gün geç kalıyoruz, uyandıramıyorum adamı, en geç 08:00 de evden çıkmamız gerekirken adam 07:55 de hala banyodaydı, sonra bende şikayet ettim, konuştum hadi çıkmamız lazım vs diye, bir kere uyarı aldım iş yerinde sürekli geç kaldıgım için. sonra sabahları zaten sinirli olan eşim kendi kendine bağırıp çağırdı, haksız oldugunu düşündüğüm için öyle çirkin bagırmasına dayanamadım, yanıma aldıgım su bardagını yataga fırlattım, içi de doluydu her yere döküldü
tabii bunun üzerine oda iyice sinirlendi, karşılıklı hakaret ettik birbirimizeben tabii iyice sinirlenince çektim kapıyı çıktım ama nereye gideceğim, yeni yerleşim yerinde oturuyoruz, otobüs yok hiçbir şey yok baya bi yürüdüm sonra da taksi çagırdım öyle gittim işe, bu arada eşim arkamdan gecikmeli de olsa çıkmış 15 kere aramış, msjlar atmış "nerdesin, nerdesin" diye, sonra iş yerine gelince açtım telefonu, izin al avukata gidiyoruz dedi, bende iyice kızdım " onu bari bensiz yap, dava açmak için bana ihtiyacın yok dedim"
şimdi ikimizin de sesi kesildi, oda aramıyor bende ve akşam eve gitmek istemiyorum annemlere gitmek istiyorum, sizce böyle yaparsam yanlış mı yapmış olurum? artık hatasını anlasın istiyorum, geceleri zorla yatıyor sabahları kalkmak bilmiyor, her sabah tartışıyoruz, yoruldum artıkbakıyorum oturdugumuz sitede insanlar eşlerinden önce inip arabayı ısıtıyorlar, kadınlar geliyor ohh sıcacık arabaya bizimki nerdeyse arabayı bana sürdürecek, sanki çocugum gibi, "hadi yat, dişini fırçala, kapıyı çarpma, aman şununu unutma, kalk sabah oldu" bende bıktım bu komutlardan ama ben söylemeyince de hiçbir şey olmuyor gerçekten ne yapmam gerekiyor, beni o bırakmasa umrumda değil ama o geç kalınca ben de geç aklıyorum ve dediğim gibi sırf bu yüzden uyarı aldım iş yerinde
Siz saatinde çıkın evden binin arabaya gidin işinize. O da uyusun,uyanınca arabasız kalsın. Bunu iki kere yapın üçüncüye gecikmez. Bukadar abartacak bişey yok. Araba kullanamıyorum bahanesine sığınmayın.
o zaman arabayı sız kullanacaksınız esınız de basının caresıne bakacak tek cozum bu, benım esımde gece kusu gece yatmaz sabah kalkmaz bende o bıraktıgı zamanlarda gec kalıyorum hep en az uc kere kalk demeden de uyanmıyor ama ben bunu kavgaya dondurmuyorum...
bazen onu beklemeden servıse yada otobuse bınıp gıttıgımde oluyor...
not:sonradan gördüm kendi arabanızda varmış adamın nazını lafını çekene kadar koyun benzınını basın gidin onu da uyandırmayın evden çıkarken falan kendısı kalksın gitsin işine..
Kendi arabanız var anladığım kadarıyla niye dert ediyorsunuz binin gidin. 5 dakikalık yolsa eğer tek yada çift farketmez nekadar benzin harcayacak.. babanızda arabasız kalsın napalım,boşanmaya giden yoldan iyidir :)evet artık böyle yapmayı planlıyorum, uyan bile demeyeceğim uyanırsa uyansın uyanmazsa kendi bilir sadece 5 dakika için hergün 2 araç aynı yolu gidip gelmeyelim diye uğraşıyorum birde babam arabasız kalmasın diye ama arada olan benim sinirlerime oluyor.
birde diyorum " her sabah stres yaşamaktan bıktım, bir günde normal kalk" diyorum, ne stresi yaşıyorsun be, bu da mı stres bilmem ne diye konuşuyor, zaten uyarıldım geç kalıyorum diye herkesten tutanak istediler benden de mi istesinler. biliyor ki kovmayacaklar ee ne diye strese giriyorsun diyor, illa kovmaları mı gerekiyor işe vaktinde gitmem için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?