Şiddetli Kavga

insanlar konuşup dursunlar boşverin
alın arabanızı kendiniz gidin
sizin moralinizden daha mı önemli

herkesin dediğini boşver babandan al aracı kendin git kafan rahat olsun canım ya akşamda evine git bence sakin ve soğuk davran ben aşabileceğinizi düşünüyorum

aracın varsa kendin gitmen en mantıklısı, yani düzelmeyecek bu hadise diyorsan öyle yap, en azından işe geç kaldım stresin olmaz kafan rahat eder. kavga da etmezsiniz

evet gerçekten öyle yapıyor, avukata falan da gideceği yok, sinirden saçmalıyor, korkup eve döneceğimi sandı, giden adam kendi gitsin bana ne ihtiyacı var bundan sonra araba bendeyse arabama bineceğim değilse de taksiye bnip gideceğim dediğiniz gibi sesimi çıkarmadan, gönlümü alacağını sanmıyorum çünkü bana telefonda "bu rezilliklerinin bedelini ödeyeceksin" dedi, beni suçluyor hala evden çekip gittim ya, rezilllik ypmışım

Zamanla tartismalarinizin siddeti azalacak buna emin olun.
Eve gidin asla cevrenizdekilere ozellikle ailenize kavgalarinizdan bahsetmeyin kirginliklarinizi belli etmeyin siz unutursunuz onlar unutmaz mutlu oldugunuzda rol yapiyorsunuz diye dusunurler.
Hatasini anlamasinin tek yolu ya yarindan itibaren anlayana kadar taksiyle yada otobusle gideceksiniz yada kullanmayi biliyorsaniz arabayi alip cikacaksiniz kalsin ortada.
Ama oncesinde bu aksam konusma yapin kalkmadigin hergun araba bende yada kalkmadigin hergun taksiyle gidiyorum diye.

Rezillik yapan kendisi. Sen eve git bence hiç konuşma gönlünü alana kadar.
Ne rezilligi yaptın ki Allah aşkına.
Ehliyetinde varmis iste bundan sonra kendin git gel canım

hem suçlu hem güçlü adama bak yaaa ,

araban varsa bunun totsunu ne kaldırıyon bacım sende yaaaa,

giyin kuşan bin arabana git ağzını çepel ettiğine deymez .

arabam var ama genelde babamda duruyor, ama yakında alacağım tamamen, gerçekten aynı yol üzerindeyiz yok yere 2 araç gitmesin diye uğraşıyorum ama uğraştığıma değmez her sabah uyan uyan diye diye yaşlandım bide ısrarcı olursam bugün olduğu gibi kavga çıkıyor,birde insanlar niye 2 araçla çıktınız diye laf ediyorlar millet fırsat arıyor gibi benim iş yerimdekiler bile "aa kocan niye bırakmadı arabayla niye geldin" diye hemen fırsat peşindeler.

Rezillik yapan kendisi. Sen eve git bence hiç konuşma gönlünü alana kadar.
Ne rezilligi yaptın ki Allah aşkına.
Ehliyetinde varmis iste bundan sonra kendin git gel canım

işte çocukluk yapmışım kendi başıma yollara düşmüşüm ya rezillik o olmuş, bide bardağı yataga attım ya ne yapayım hem suçlu hemde birde bana kötü kötü konuşuyor dayanamadım öfkemi öyle çıkardım

Kafasina yemedigine dua etmeli
Allah allah koskoca kadınsın sen. Sanki kızını azarliyo

O zaman arabayi al bide milletin lafina bu kadar takilma canim oyle istiyo de.

canım zaten aileme asla tartışmalarımı anlatmıyorum, annemlere de gitsme eşim mesaide diyecektim onlara asla bir şey anlatma huyum yok. dediğiniz gibi bu akşam diyeceğim ki "artk ben kendi arabamla gideceğim, lütfen engel olma" iş yerindekilere de eşimin başka yerlere uğraması gerekiyor o yüzden kendim geliyorum diyeceğim. 1-2 kere yapmak isteim engel oldu bana, tamam tamam hemen çıkıyorum gitme diye, ama artık uyandırmayacağım bile onu uyanırsa uyansın, yoksa basıp gideceğim. ya cidden adam 10 dak fazla uyumak için her sabah bize bunu yaşatıyor. delireceğim artık.

tabiki akşam eve gidin ama konuşmayın. ertesin günde tepkisiz bir şekilde saatinizde kalkın ve çıkın evden uyusun paşa. akıllanır belki.

sizi çok iyi anlıyorum benimde akşam yatmayan sabah kalkmayan bir eşim var.bizde bi kaç kere sabahları çıktık beraber ama adamı kapıda beklemekten yoruldum ben.birde acele ettirme beni diyo. bıraktım kendi haline.keşke başkasının işinde çalışsaydıda görseydi dünya kaç bucak.

siz şanslısınız arabanız varmış.milletin lafına kulak asmayın.keyfinize bakın.

Sabah tartışacağınıza alıp arabayı gitse idiniz madem kullanabiliyorsunuz

Ben geç kalıyorum çıkıyorum deyin demek ki onun işi daha geç başlıyor o sonra çıksın

Bizim çocuk da var eşim zaten son saniyeye kadar yatıyor ben de kızıyorum
Çocuk da kalkmıyor babamı bekleyeceğimize yatarım diyor

Ben çocuğu alıp gitsem o keyif yapacak kendime erken başlayan iş bulsam gideceğim onlar kalkıp gitsinler ikisi

o zaman arabayı sız kullanacaksınız esınız de basının caresıne bakacak tek cozum bu, benım esımde gece kusu gece yatmaz sabah kalkmaz bende o bıraktıgı zamanlarda gec kalıyorum hep en az uc kere kalk demeden de uyanmıyor ama ben bunu kavgaya dondurmuyorum...
bazen onu beklemeden servıse yada otobuse bınıp gıttıgımde oluyor...
not:sonradan gördüm kendi arabanızda varmış adamın nazını lafını çekene kadar koyun benzınını basın gidin onu da uyandırmayın evden çıkarken falan kendısı kalksın gitsin işine..

Siz saatinde çıkın evden binin arabaya gidin işinize. O da uyusun,uyanınca arabasız kalsın. Bunu iki kere yapın üçüncüye gecikmez. Bukadar abartacak bişey yok. Araba kullanamıyorum bahanesine sığınmayın.

yk araba kullanabiliyorum ama dağın başında oturuyoruz yeni yerleşim yeri arabayı alıp onu yayan bırakmaya cesaret edemedim, kendim bastım yürüdüm sonra da taksiye bindim.

evet artık böyle yapmayı planlıyorum, uyan bile demeyeceğim uyanırsa uyansın uyanmazsa kendi bilir sadece 5 dakika için hergün 2 araç aynı yolu gidip gelmeyelim diye uğraşıyorum birde babam arabasız kalmasın diye ama arada olan benim sinirlerime oluyor.

birde diyorum " her sabah stres yaşamaktan bıktım, bir günde normal kalk" diyorum, ne stresi yaşıyorsun be, bu da mı stres bilmem ne diye konuşuyor, zaten uyarıldım geç kalıyorum diye herkesten tutanak istediler benden de mi istesinler. biliyor ki kovmayacaklar ee ne diye strese giriyorsun diyor, illa kovmaları mı gerekiyor işe vaktinde gitmem için.

Kendi arabanız var anladığım kadarıyla niye dert ediyorsunuz binin gidin. 5 dakikalık yolsa eğer tek yada çift farketmez nekadar benzin harcayacak.. babanızda arabasız kalsın napalım,boşanmaya giden yoldan iyidir :)

tükürdüğünü yalamak istemiyorsan akşam tıpış tıpış evine gidersin..

sabahlarıda uyandırmak için kadınlığını kullan bence.. sabah fantazisi erkenden uyandıracaktır.. valla aklıma başka çözüm gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…