Kendi arabanız var anladığım kadarıyla niye dert ediyorsunuz binin gidin. 5 dakikalık yolsa eğer tek yada çift farketmez nekadar benzin harcayacak.. babanızda arabasız kalsın napalım,boşanmaya giden yoldan iyidir :)
tükürdüğünü yalamak istemiyorsan akşam tıpış tıpış evine gidersin..
sabahlarıda uyandırmak için kadınlığını kullan bence.. sabah fantazisi erkenden uyandıracaktır.. valla aklıma başka çözüm gelmedi
hahah keşke öyle olsa canım eşim için sabah uykusu her şeyden kıymetli öyle bir zaafı yok maalesef
Senin kendi ayri araban varsa ne cekiyosun birak yakit parasi belinizi bukunce anlasincanım zaten aileme asla tartışmalarımı anlatmıyorum, annemlere de gitsme eşim mesaide diyecektim onlara asla bir şey anlatma huyum yok. dediğiniz gibi bu akşam diyeceğim ki "artk ben kendi arabamla gideceğim, lütfen engel olma" iş yerindekilere de eşimin başka yerlere uğraması gerekiyor o yüzden kendim geliyorum diyeceğim. 1-2 kere yapmak isteim engel oldu bana, tamam tamam hemen çıkıyorum gitme diye, ama artık uyandırmayacağım bile onu uyanırsa uyansın, yoksa basıp gideceğim. ya cidden adam 10 dak fazla uyumak için her sabah bize bunu yaşatıyor. delireceğim artık.
eşimle bu sabah birbirimize girdik, beni işe o bırakıyor ve nerdeyse her gün geç kalıyoruz, uyandıramıyorum adamı, en geç 08:00 de evden çıkmamız gerekirken adam 07:55 de hala banyodaydı, sonra bende şikayet ettim, konuştum hadi çıkmamız lazım vs diye, bir kere uyarı aldım iş yerinde sürekli geç kaldıgım için. sonra sabahları zaten sinirli olan eşim kendi kendine bağırıp çağırdı, haksız oldugunu düşündüğüm için öyle çirkin bagırmasına dayanamadım, yanıma aldıgım su bardagını yataga fırlattım, içi de doluydu her yere döküldü
tabii bunun üzerine oda iyice sinirlendi, karşılıklı hakaret ettik birbirimizeben tabii iyice sinirlenince çektim kapıyı çıktım ama nereye gideceğim, yeni yerleşim yerinde oturuyoruz, otobüs yok hiçbir şey yok baya bi yürüdüm sonra da taksi çagırdım öyle gittim işe, bu arada eşim arkamdan gecikmeli de olsa çıkmış 15 kere aramış, msjlar atmış "nerdesin, nerdesin" diye, sonra iş yerine gelince açtım telefonu, izin al avukata gidiyoruz dedi, bende iyice kızdım " onu bari bensiz yap, dava açmak için bana ihtiyacın yok dedim"
şimdi ikimizin de sesi kesildi, oda aramıyor bende ve akşam eve gitmek istemiyorum annemlere gitmek istiyorum, sizce böyle yaparsam yanlış mı yapmış olurum? artık hatasını anlasın istiyorum, geceleri zorla yatıyor sabahları kalkmak bilmiyor, her sabah tartışıyoruz, yoruldum artıkbakıyorum oturdugumuz sitede insanlar eşlerinden önce inip arabayı ısıtıyorlar, kadınlar geliyor ohh sıcacık arabaya bizimki nerdeyse arabayı bana sürdürecek, sanki çocugum gibi, "hadi yat, dişini fırçala, kapıyı çarpma, aman şununu unutma, kalk sabah oldu" bende bıktım bu komutlardan ama ben söylemeyince de hiçbir şey olmuyor gerçekten ne yapmam gerekiyor, beni o bırakmasa umrumda değil ama o geç kalınca ben de geç aklıyorum ve dediğim gibi sırf bu yüzden uyarı aldım iş yerinde
yaşınız kaç sizden biraz tecrübe almam gerek galiba. aynı sorunu bnde yaşıyorum hersey iyi hoş kavga edince küfürler hakaretler ama bunu ben sagladımda karşı tarafta böyle oldu die düşünmüyor degilimBu benzer tarrışmalar hepimiz yaşıyoruz.Sen herşeyi geç.Kaç yıllık evlisiniz?Ne zamandan beri adamı bu kadar sevimsiz görüosun gözünde? Ne zamandan bu yana saygısızlaştınız?
Biz de böyleydik.Silkelendim önce kendime saygım olduğunu düşünerek,ben seni öyle kabul ettim die düşündüm ona çaktırmaadan yük olmadan kendi saygımı özgüvenimi yerine getirdim.Kavga esnasında çirkinleşmemem gerektiğini idrak ettim kavgalarımız azaldı muhabbetimiz çoğaldı.O ne kadar hödükleşse ben çizgimi bozmadım çünkü önce şunu bilin çirkinleşen siz değilsiniz asıl özünüz kibar saygılı bir kadın ne olursa olsun bu hale gelmemelisiniz.Kendinizden bile soğursunuz.Ben eşime aşığım seviyorum ve onuda yoldan çıkaran benmişim.O da gayet kibar bir insana dönüştü.Yani ilk evlendiğim insanaUtanıp pişman olur her saygısızlaştığında.Neden?Çünkü kendime çeki düzen verdm özüme döndüm.Asla seviyemi bozmadım.Hep onu sevdiğimi hissettrdim.Onunla iyi olduğunuz sizi sevdirten nedenlere dönüp bakın ve önce kendinizi tamir edin.Nacizane tavsiyem.
Bence eve gitmelisin çok büyük bi konu değil. Sen sanki evi terketmişsin gibi olacak ve sen suçlu çıkacaksın sonrasında. Hem onuda alıştırma evi terketmeye.eşimle bu sabah birbirimize girdik, beni işe o bırakıyor ve nerdeyse her gün geç kalıyoruz, uyandıramıyorum adamı, en geç 08:00 de evden çıkmamız gerekirken adam 07:55 de hala banyodaydı, sonra bende şikayet ettim, konuştum hadi çıkmamız lazım vs diye, bir kere uyarı aldım iş yerinde sürekli geç kaldıgım için. sonra sabahları zaten sinirli olan eşim kendi kendine bağırıp çağırdı, haksız oldugunu düşündüğüm için öyle çirkin bagırmasına dayanamadım, yanıma aldıgım su bardagını yataga fırlattım, içi de doluydu her yere döküldü
tabii bunun üzerine oda iyice sinirlendi, karşılıklı hakaret ettik birbirimizeben tabii iyice sinirlenince çektim kapıyı çıktım ama nereye gideceğim, yeni yerleşim yerinde oturuyoruz, otobüs yok hiçbir şey yok baya bi yürüdüm sonra da taksi çagırdım öyle gittim işe, bu arada eşim arkamdan gecikmeli de olsa çıkmış 15 kere aramış, msjlar atmış "nerdesin, nerdesin" diye, sonra iş yerine gelince açtım telefonu, izin al avukata gidiyoruz dedi, bende iyice kızdım " onu bari bensiz yap, dava açmak için bana ihtiyacın yok dedim"
şimdi ikimizin de sesi kesildi, oda aramıyor bende ve akşam eve gitmek istemiyorum annemlere gitmek istiyorum, sizce böyle yaparsam yanlış mı yapmış olurum? artık hatasını anlasın istiyorum, geceleri zorla yatıyor sabahları kalkmak bilmiyor, her sabah tartışıyoruz, yoruldum artıkbakıyorum oturdugumuz sitede insanlar eşlerinden önce inip arabayı ısıtıyorlar, kadınlar geliyor ohh sıcacık arabaya bizimki nerdeyse arabayı bana sürdürecek, sanki çocugum gibi, "hadi yat, dişini fırçala, kapıyı çarpma, aman şununu unutma, kalk sabah oldu" bende bıktım bu komutlardan ama ben söylemeyince de hiçbir şey olmuyor gerçekten ne yapmam gerekiyor, beni o bırakmasa umrumda değil ama o geç kalınca ben de geç aklıyorum ve dediğim gibi sırf bu yüzden uyarı aldım iş yerinde
Bu benzer tarrışmalar hepimiz yaşıyoruz.Sen herşeyi geç.Kaç yıllık evlisiniz?Ne zamandan beri adamı bu kadar sevimsiz görüosun gözünde? Ne zamandan bu yana saygısızlaştınız?
Biz de böyleydik.Silkelendim önce kendime saygım olduğunu düşünerek,ben seni öyle kabul ettim die düşündüm ona çaktırmaadan yük olmadan kendi saygımı özgüvenimi yerine getirdim.Kavga esnasında çirkinleşmemem gerektiğini idrak ettim kavgalarımız azaldı muhabbetimiz çoğaldı.O ne kadar hödükleşse ben çizgimi bozmadım çünkü önce şunu bilin çirkinleşen siz değilsiniz asıl özünüz kibar saygılı bir kadın ne olursa olsun bu hale gelmemelisiniz.Kendinizden bile soğursunuz.Ben eşime aşığım seviyorum ve onuda yoldan çıkaran benmişim.O da gayet kibar bir insana dönüştü.Yani ilk evlendiğim insanaUtanıp pişman olur her saygısızlaştığında.Neden?Çünkü kendime çeki düzen verdm özüme döndüm.Asla seviyemi bozmadım.Hep onu sevdiğimi hissettrdim.Onunla iyi olduğunuz sizi sevdirten nedenlere dönüp bakın ve önce kendinizi tamir edin.Nacizane tavsiyem.
Bence eve gitmelisin çok büyük bi konu değil. Sen sanki evi terketmişsin gibi olacak ve sen suçlu çıkacaksın sonrasında. Hem onuda alıştırma evi terketmeye.
evet bizim en büyük hatamız tartışma sırasında agzımızı bozuyoruzoturuduğumuz yerden ikimizden birinin arabasız çıkması imkansız, ya taksiye bineceğiz yada 1 saat önce yola koyulacağız, yani 10 dakika erken uyansa bunların hiçbiri olmayacak, ve evet her şey güzel mutluyuz ama kavga olunca hemen boşanmaktan bahsediyoruz akşam eve mi gitmeliyim sizce? ama gitmek istemiyorum hatasını anlasın istiyorum
hatasını anlaması için diğer sefere arabayı alıp gidin.
hatasını eve gitmeyerek anlatamazsınız.
boşanma kelimesi blöf değil çok acı bir gerçektir.
Zhhahahshshs ay o kadar ciddi yorumun ve verilen tavsiyelerin üstüne bu yoruma kahkaha attım. Bence komik olmuşterketmek gibi değil de zaten şehirdışına gidecek ya 1 gün önceden annemlere gideyim dedim ama gitmeyeceğim herkes bu yönde tavsiye vermiş. konuşmak istemiyorum ama konuşmadan da duramıyorum.
az önce eve elektrikçi gelecekti mecbur konuştuk, ne yaptın diyorum " davayı açtımi yarın mahkememiz var" diyor, komik mi bu
yaşınız kaç sizden biraz tecrübe almam gerek galiba. aynı sorunu bnde yaşıyorum hersey iyi hoş kavga edince küfürler hakaretler ama bunu ben sagladımda karşı tarafta böyle oldu die düşünmüyor degilim
Eve gitmezseniz ortam dahada bozulur. Evinize gidin ama tartismayinda. Konusmayacaksanizda konusmayin.eşimle bu sabah birbirimize girdik, beni işe o bırakıyor ve nerdeyse her gün geç kalıyoruz, uyandıramıyorum adamı, en geç 08:00 de evden çıkmamız gerekirken adam 07:55 de hala banyodaydı, sonra bende şikayet ettim, konuştum hadi çıkmamız lazım vs diye, bir kere uyarı aldım iş yerinde sürekli geç kaldıgım için. sonra sabahları zaten sinirli olan eşim kendi kendine bağırıp çağırdı, haksız oldugunu düşündüğüm için öyle çirkin bagırmasına dayanamadım, yanıma aldıgım su bardagını yataga fırlattım, içi de doluydu her yere döküldü
Kesinlikle siz sağlıyorsunuz emin olun.Ben ilk beni tanıdığı zamana döndüm.8 yıldır birlikteyiz.3 yıllık evliyiz.Yaş 32.Aynı evde yaşamak çok zor.Neden bir de herşeyi dert ederek hayatı çekilmez kılayım neden ben kendimden soğuyayım.Ben bu değilim.Eşim beni böyle sevmedi.Böyle sevemezdi zaten.Eşim çok zor insan.Her şeyden sıkılabilen takabilen bir insan.Ama iyi yönleri çok.Bunu ortaya çıkarmak da kadının elinde.Kadın olmak kolay değil ama bu böyle.Önce ben özüme dönmeliyim flört dönemlerine dönmeliyim demelisiniz.Çok küçük bir örnek vereyim ilişkinin nası yürüdüğüne örnek;
-Yeme yaptım yemek istermisin?
-Hayır sen yiyebilrsn ben istemiyorum.
-Peki nası dersen
dedim. belki 3-4 ay böyle gitti
Srat asıordum kızıyordum yemezsen yeme diyordum.Hiç yakışmıordu.Adam 5 ay yemek istemeyeblr benmle aynı saatte diye düşünmeye başladım ve konuşmayı yukarıdaki hale getrdm.Şimdi tabi yicem acıktım hadi yiyelim diyen kendisi.Sabır,taviz vermeden çelişkisiz tutarlı davranışlar sergilemek önemli.Bu başlarda zor oldu.Ama herşeyi affedip sadece ikimizin mutluluğuna odaklanınca iyi oluyor herşey.
daha 5 aylık evliyiz ve eşimi seviyorum ama sorumsuzluklarına ve tembelliğine tahammül edemiyorum, evin hem erkeği hem kadını oldum. bazı şeylerle ya ben ya ailem ilgileniyor. sorumuzlukları yüzünden oluyor genelde kavgalarımız ve evet ben kendimden geçiyorum kavga sırasında kendime bile inanmıyorum, küfür bile ediyorum ama o ederse bu seferde zoruma gidiyor. aslında ben de çok değiştim onu öyle kabul etmeye çalıştım ama işte yine de oluyor böyle şeyler. sanki bunların olmaması için ben hep güler yüzlü ve anlayışlı olmam lazım evet öyle oldugumda eşim de daha yapıcı oluyor kabul ediyorum ama niye hep ben? bazen de bunu sorguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?