Mesele sırf esin yüzünden geç kalmak ise cozumu var ,arabayı sen sür, o otubusle gitsin.sırf bu yüzden bosanilir mi ya.esin agresif biri mi bu konu fındık kabuğunu doldurmaz
İşte asıl yanlış bu yılların tecrübesi olarak önce kendini düşüneceksin.Şu an ona kıyamıyorsun kendine kıyıyorsun ama yanlış yapıyorsun..Öteki türlü şımarıyorlar.
Sen arabayla giderdin oda yürüyüp taksiyle gidebilirdi.Bir iki derken baktı olmuyor erken kalkar sana yetişmeye çalışırdı.Saattleri biraz daha erkene kurun.
Başka bir seçenekte babandaki arabanı al.Milletin ne dediği önemli değil.Keyfinin kahyası değiller .
Tainim.doğru mu acaba ?senin eşine ailesi hiçbir iş yaptirmamis o da tembelliğe alışmış, sorumluluk sahibi olamamış. Doğru mu ?: )sabhları agresif dışarıdn herkes melek gibi görüyor haliyle oda kendini öyle görüyor :)) tam tersi ben cadı gibiyim dışrıda ama evde işin rengi öyle değil, eğer herhangi bir konuda ona bir laf söylemezsen onun alanına girmezsen hiçbir sorunumuz yok, bana asla karışmaz kızmaz, laf söylemez herhangi bir konuda uyarmaz ama ben onu uyarırsam işte o zaman sorun çıkıyor agresifleşiyor, ama ortak yaşamda da karışmadan olmuyor, sorumluluklarını birinin hatırlatması gerekiyor.
Tainim.doğru mu acaba ?senin eşine ailesi hiçbir iş yaptirmamis o da tembelliğe alışmış, sorumluluk sahibi olamamış. Doğru mu ?: )
İşine gelirse sakın nazlama..Senin yüzünden işime geç kalamam dersin.bugün kendiliğinden kalktı yine 5 dakika geciktik ama bir şey söylemedim, babamdan arabayı alınca baktım uyuyor sessizce çıkıp arabama binip gideceğim. hala sen nasıl gidersin öyle evden çıkarsın diyor, off offf hep kendi haklı.
aynen öyle zaten 12 senedir de ayrı şehirde ailesinden ve hani kendi başının çaresine de bakmamış deyim yerindeyse pislik içinde bekar hayatı sürdürmüş, ve annesi hala öyledir, çöpü bile kadın çıkar kendi atar ogluna yada eşine söylemez, markete ekmek almaya gidilecek olur bir bakarız kayınvalidem çıkmış gitmiş bizde asla annem çıkmaz babamı yollar babam yoksa ben giderim. yani o öyle görmüş alışmış ben de böyle gördüm babam bize hiçbir şey yaptırmaz her işimizi o yapar. onların evinde de bu görev annenin, biraz bu yüzden çatışıyoruz.
Ama bu insanın doğasında var. He diyin geçin en iyisisorunumuz eşimin kendini benimse benim kendimi haklı görmem ve maalesef bu konuda uzlaşamamamız. asla ama asla kendini suçlu görmüyor...
İşine gelirse sakın nazlama..Senin yüzünden işime geç kalamam dersin.
Allah kolaylık versin işin zor.Annesi gibi olmanı istiyor ufak ufakta olmaya başlamışsın bundan bir an önce vazgeçmelisin kendi iyiliğin için yoksa tepene çıkar.
Bir tanede bende var. Erkeğin evde iş yapmadığı bir evde büyümüş.Tabiri caizse köşe yastığıydı.
Maalesef kayınvalidemin eseri ve hala kayınvalidem aynı zihniyette.
Ceremesini uzun süre çektim.Söyleye söyleye birşeyler yapmaya başladı.
arabayı alıp gitseydiniz işe. kendi taksiyle gitseydi bi daha yapmazdı :)
Ama bu insanın doğasında var. He diyin geçin en iyisi
işte o zaman da iş iyice büyür diye korktum açıkçası
Aslinda aile yapilariniz aynı sankiaynen öyle zaten 12 senedir de ayrı şehirde ailesinden ve hani kendi başının çaresine de bakmamış deyim yerindeyse pislik içinde bekar hayatı sürdürmüş, ve annesi hala öyledir, çöpü bile kadın çıkar kendi atar ogluna yada eşine söylemez, markete ekmek almaya gidilecek olur bir bakarız kayınvalidem çıkmış gitmiş bizde asla annem çıkmaz babamı yollar babam yoksa ben giderim. yani o öyle görmüş alışmış ben de böyle gördüm babam bize hiçbir şey yaptırmaz her işimizi o yapar. onların evinde de bu görev annenin, biraz bu yüzden çatışıyoruz.
Zaten anlamak istemiyosa hiç boşuna uğraşmayın ispatlamakla falan anlamaz. Kendinizi yorduğunuza değmez. Ama yanınızda yatmaması falan çok saçma araya iyice soğukluk katıyor ufacık bi problemdeniyice gerildik, dün yanımda yatmadı bile, bugün hiçbir şey söylemeyeceğim, haklılığımı da ispatlamakla uğraşmayacağım. belki kendi akıl eder
Aslinda aile yapilariniz aynı sankiogluna sorumluluk vermeyen bir anne ve kızının her işini yapan bir baba
Sorumluk verılmelı tabıkı vaktı geldıkce her bireye...
Zaten anlamak istemiyosa hiç boşuna uğraşmayın ispatlamakla falan anlamaz. Kendinizi yorduğunuza değmez. Ama yanınızda yatmaması falan çok saçma araya iyice soğukluk katıyor ufacık bi problemden
İmkaniniz varsa bitane daha araba alin kendin git .
e böyle de büyümüş. araba eşittir erkeğin malı sadece erkeğin kullanabileceği bir şey gibi görülmemeli.
adam geç kalkıyorsa yetişemiyorsa sizi bırakmaya kendi işi daha rahatsa otobüsle minibüsle gidiversin ne olacak?
kadının ailesi sayesinde alınmış bi araba olsa bile erkeğin altında olmasına kıl kapıyorum ben açıkçası. erkek kendi parasıyla almış olsa bile arabayı kadına vermeli, kadının rahatı için.
ama olur mu bizim ülkede erkek dediğin kral olmalı illaaaaa. o araba paşaların altında çok değerli. peh.
Ben de boşanma lafının bu kadar ortalarda dolanmasına takıldım. Bi şeyi kırk kere söyleyince olurmuş. Boşanmak aklınızda yoksa yapmayın ona da yaptırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?