- 15 Kasım 2016
- 735
- 349
- 18
- 34
Ay insanların dediğine bakarsan çalışıyosun sonuçta adamın nazinimi cekeceksin Allasen bin kendi arabana git seni dusunmeyeni hiç dusunmeyok çok tutuyor 35 TL verdim bugün ama arabam var babam da duran onu almayı düşünüyorum bu seferde herkes diyorki iş yerleriniz ne kadar yakın niye 2 araç çıkıyorsunuz, yazık değil mi? 10 dak fazla uyumak için...
Bu boşanma lafida resmen sakiz olmus. Ise gec kaliyorumm bosanalim. Ben demeden bisey yapmiyo bosanalim. Yuva bu kadar kolay mi kuruluyorda kolay bozuluyor. Bence esiniz kadar sizde haksizsiniz.
Bundan başka sorun yaşadığınız bi konu yok anladığım kadarıyla demi
" her sabah tartışıyoruz, yoruldum artıkbakıyorum oturdugumuz sitede insanlar eşlerinden önce inip arabayı ısıtıyorlar, kadınlar geliyor ohh sıcacık arabaya bizimki nerdeyse arabayı bana sürdürecek"
Yalniz bu lafindan sonra resmen gülmekten gozlerimden yas geldikusura bakma tutamadim kendimi
Gercekten bosanacaksaniz alın agziniza su "bosanma" kelimesini.. Iliskiyi ne kadar yıpratıp laçka hale getiriyor, gormuyo musunuz??
evet maalesef öyle oldu ben çok yapıyordum şimdi de eşim yapmaya başladı, dün akşam yine kavga çıktı ve dediki " tamam uzatma sen haklısın, ben seninle anlaşamıyorum boşanalım"bende baktım adam hem suçlu hem güçlü, aldım topladım valizimi, sabah evden çıkarken bir şey demedim kapıya kadar götürdüm valizimi kapıda müsade etmedi valizi çıkarmadı, saçma sapana durumlar yaşandı, asla ama asla hatasını anlamayacak. çünkü ben o hatalı oldugunda bile sabretmeliymişim, güzellikle ona göstermeliymişim. Allah sonumuzu hayır etsin ama benim en büyük hatam hemen bir kavgada ayrılalım demek oldu şimdi de o başladı bu hareketlere.
annene gıtme derimeşimle bu sabah birbirimize girdik, beni işe o bırakıyor ve nerdeyse her gün geç kalıyoruz, uyandıramıyorum adamı, en geç 08:00 de evden çıkmamız gerekirken adam 07:55 de hala banyodaydı, sonra bende şikayet ettim, konuştum hadi çıkmamız lazım vs diye, bir kere uyarı aldım iş yerinde sürekli geç kaldıgım için. sonra sabahları zaten sinirli olan eşim kendi kendine bağırıp çağırdı, haksız oldugunu düşündüğüm için öyle çirkin bagırmasına dayanamadım, yanıma aldıgım su bardagını yataga fırlattım, içi de doluydu her yere döküldü
tabii bunun üzerine oda iyice sinirlendi, karşılıklı hakaret ettik birbirimizeben tabii iyice sinirlenince çektim kapıyı çıktım ama nereye gideceğim, yeni yerleşim yerinde oturuyoruz, otobüs yok hiçbir şey yok baya bi yürüdüm sonra da taksi çagırdım öyle gittim işe, bu arada eşim arkamdan gecikmeli de olsa çıkmış 15 kere aramış, msjlar atmış "nerdesin, nerdesin" diye, sonra iş yerine gelince açtım telefonu, izin al avukata gidiyoruz dedi, bende iyice kızdım " onu bari bensiz yap, dava açmak için bana ihtiyacın yok dedim"
şimdi ikimizin de sesi kesildi, oda aramıyor bende ve akşam eve gitmek istemiyorum annemlere gitmek istiyorum, sizce böyle yaparsam yanlış mı yapmış olurum? artık hatasını anlasın istiyorum, geceleri zorla yatıyor sabahları kalkmak bilmiyor, her sabah tartışıyoruz, yoruldum artıkbakıyorum oturdugumuz sitede insanlar eşlerinden önce inip arabayı ısıtıyorlar, kadınlar geliyor ohh sıcacık arabaya bizimki nerdeyse arabayı bana sürdürecek, sanki çocugum gibi, "hadi yat, dişini fırçala, kapıyı çarpma, aman şununu unutma, kalk sabah oldu" bende bıktım bu komutlardan ama ben söylemeyince de hiçbir şey olmuyor gerçekten ne yapmam gerekiyor, beni o bırakmasa umrumda değil ama o geç kalınca ben de geç aklıyorum ve dediğim gibi sırf bu yüzden uyarı aldım iş yerinde
sorunumuz eşimin kendini benimse benim kendimi haklı görmem ve maalesef bu konuda uzlaşamamamız. asla ama asla kendini suçlu görmüyor...
Allah yardımcın olsun canm. Biz esimle 10 yildir beraberiz 1.5 yildir evliyim 8.5 yil sevgiliydik 1 kere olsun ayrilik lafini gecirmedik aramizda. Cunku ikimizde inattık eger bitti deseydik ikimizinde donusu olmayacaktı. Birde 5 sene farkli sehirlerde yasadik. Kopsaydik bi daha bir araya gelemezdik. O yuzden ayrilik lafı bizim icin donusu olmayan seydi
Canm ayni sorun bizdede var bizdede hep bana gore ben esime gore esim haklidr. Ama isin icinden uzatmayarak cikiyoruz. Tamam sabaha kadar da tsrtissak uzlasamicaz kapatalim konuyu diyoruz. Bide oyle deneyin
anadolu erkeği zihniyetiyle savaşmak çok zor allah sabır versin.evet maalesef öyle oldu ben çok yapıyordum şimdi de eşim yapmaya başladı, dün akşam yine kavga çıktı ve dediki " tamam uzatma sen haklısın, ben seninle anlaşamıyorum boşanalım"bende baktım adam hem suçlu hem güçlü, aldım topladım valizimi, sabah evden çıkarken bir şey demedim kapıya kadar götürdüm valizimi kapıda müsade etmedi valizi çıkarmadı, saçma sapana durumlar yaşandı, asla ama asla hatasını anlamayacak. çünkü ben o hatalı oldugunda bile sabretmeliymişim, güzellikle ona göstermeliymişim. Allah sonumuzu hayır etsin ama benim en büyük hatam hemen bir kavgada ayrılalım demek oldu şimdi de o başladı bu hareketlere.
yk araba kullanabiliyorum ama dağın başında oturuyoruz yeni yerleşim yeri arabayı alıp onu yayan bırakmaya cesaret edemedim, kendim bastım yürüdüm sonra da taksiye bindim.
Amin canım Allah kimsenin ağzının tadını bozmasınyok canım Allah korusun gerçekten ciddi olarak boşanmayı düşünmediğim sürece o şekilde gitmem aileme, Allah göstermesim
Mesele sırf esin yüzünden geç kalmak ise cozumu var ,arabayı sen sür, o otubusle gitsin.sırf bu yüzden bosanilir mi ya.esin agresif biri mi bu konu fındık kabuğunu doldurmazeşimle bu sabah birbirimize girdik, beni işe o bırakıyor ve nerdeyse her gün geç kalıyoruz, uyandıramıyorum adamı, en geç 08:00 de evden çıkmamız gerekirken adam 07:55 de hala banyodaydı, sonra bende şikayet ettim, konuştum hadi çıkmamız lazım vs diye, bir kere uyarı aldım iş yerinde sürekli geç kaldıgım için. sonra sabahları zaten sinirli olan eşim kendi kendine bağırıp çağırdı, haksız oldugunu düşündüğüm için öyle çirkin bagırmasına dayanamadım, yanıma aldıgım su bardagını yataga fırlattım, içi de doluydu her yere döküldü
tabii bunun üzerine oda iyice sinirlendi, karşılıklı hakaret ettik birbirimizeben tabii iyice sinirlenince çektim kapıyı çıktım ama nereye gideceğim, yeni yerleşim yerinde oturuyoruz, otobüs yok hiçbir şey yok baya bi yürüdüm sonra da taksi çagırdım öyle gittim işe, bu arada eşim arkamdan gecikmeli de olsa çıkmış 15 kere aramış, msjlar atmış "nerdesin, nerdesin" diye, sonra iş yerine gelince açtım telefonu, izin al avukata gidiyoruz dedi, bende iyice kızdım " onu bari bensiz yap, dava açmak için bana ihtiyacın yok dedim"
şimdi ikimizin de sesi kesildi, oda aramıyor bende ve akşam eve gitmek istemiyorum annemlere gitmek istiyorum, sizce böyle yaparsam yanlış mı yapmış olurum? artık hatasını anlasın istiyorum, geceleri zorla yatıyor sabahları kalkmak bilmiyor, her sabah tartışıyoruz, yoruldum artıkbakıyorum oturdugumuz sitede insanlar eşlerinden önce inip arabayı ısıtıyorlar, kadınlar geliyor ohh sıcacık arabaya bizimki nerdeyse arabayı bana sürdürecek, sanki çocugum gibi, "hadi yat, dişini fırçala, kapıyı çarpma, aman şununu unutma, kalk sabah oldu" bende bıktım bu komutlardan ama ben söylemeyince de hiçbir şey olmuyor gerçekten ne yapmam gerekiyor, beni o bırakmasa umrumda değil ama o geç kalınca ben de geç aklıyorum ve dediğim gibi sırf bu yüzden uyarı aldım iş yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?