Şiddetli Kavga

Bu boşanma lafida resmen sakiz olmus. Ise gec kaliyorumm bosanalim. Ben demeden bisey yapmiyo bosanalim. Yuva bu kadar kolay mi kuruluyorda kolay bozuluyor. Bence esiniz kadar sizde haksizsiniz.

Ay insanların dediğine bakarsan çalışıyosun sonuçta adamın nazinimi cekeceksin Allasen bin kendi arabana git seni dusunmeyeni hiç dusunme

Bu boşanma lafida resmen sakiz olmus. Ise gec kaliyorumm bosanalim. Ben demeden bisey yapmiyo bosanalim. Yuva bu kadar kolay mi kuruluyorda kolay bozuluyor. Bence esiniz kadar sizde haksizsiniz.

evet maalesef öyle oldu ben çok yapıyordum şimdi de eşim yapmaya başladı, dün akşam yine kavga çıktı ve dediki " tamam uzatma sen haklısın, ben seninle anlaşamıyorum boşanalım" bende baktım adam hem suçlu hem güçlü, aldım topladım valizimi, sabah evden çıkarken bir şey demedim kapıya kadar götürdüm valizimi kapıda müsade etmedi valizi çıkarmadı, saçma sapana durumlar yaşandı, asla ama asla hatasını anlamayacak. çünkü ben o hatalı oldugunda bile sabretmeliymişim, güzellikle ona göstermeliymişim. Allah sonumuzu hayır etsin ama benim en büyük hatam hemen bir kavgada ayrılalım demek oldu şimdi de o başladı bu hareketlere.

yok komik zaten ben de gülüyorum ama cidden durum böyle

Gercekten bosanacaksaniz alın agziniza su "bosanma" kelimesini.. Iliskiyi ne kadar yıpratıp laçka hale getiriyor, gormuyo musunuz??

evet gerçekten öyle, sevgiliyken de böyleydim değişemiyorum, eşim de benden örnek aldı oda yapıyor aynısını

Allah yardımcın olsun canm. Biz esimle 10 yildir beraberiz 1.5 yildir evliyim 8.5 yil sevgiliydik 1 kere olsun ayrilik lafini gecirmedik aramizda. Cunku ikimizde inattık eger bitti deseydik ikimizinde donusu olmayacaktı. Birde 5 sene farkli sehirlerde yasadik. Kopsaydik bi daha bir araya gelemezdik. O yuzden ayrilik lafı bizim icin donusu olmayan seydi

annene gıtme derim

sorunumuz eşimin kendini benimse benim kendimi haklı görmem ve maalesef bu konuda uzlaşamamamız. asla ama asla kendini suçlu görmüyor...

Canm ayni sorun bizdede var bizdede hep bana gore ben esime gore esim haklidr. Ama isin icinden uzatmayarak cikiyoruz. Tamam sabaha kadar da tsrtissak uzlasamicaz kapatalim konuyu diyoruz. Bide oyle deneyin

en güzelini yapmışsınız, ben kavga sırasında onu söylüyorum ki korksun hatasını anlasın ama bu daha beter durumlara yol açıyor, birde o an gerçekten ondan ayrılmak istiyorum o öfkeyle ama yapmamak lazım tabii

Canm ayni sorun bizdede var bizdede hep bana gore ben esime gore esim haklidr. Ama isin icinden uzatmayarak cikiyoruz. Tamam sabaha kadar da tsrtissak uzlasamicaz kapatalim konuyu diyoruz. Bide oyle deneyin

evet sanırım böyle yapmak mantıklı ama benim aklım almıyor ve kendimi ispat etmek için çıldırıyorum, diyorum bak böyle davrandın nasıl kendini haklı görürsün, adam vazgeçmiyor illa kendi haklı, sanırım he he diyip geçmem gerekiyor böyle durumlarda

ben olsam sonuna kadar trip hakkımı kullanırdım.. akşam eve gitme ama bence annene de gitme olay büyür.

anadolu erkeği zihniyetiyle savaşmak çok zor allah sabır versin.

Ben sizin yerinizde olsam sabah onun keyfini bekleyeceğime 1 saat erken kalkar kendim giderim işe böyle kavga etmenizede gerek kalmazdı hemde madem iş yerinden uyarı aldınız daha dikkatli olmanız lazım malum işsizlik çok zor

Yeni aklıma geldi...evdeki tüm saatleri 15 dk ileri al...çaktırmadan. Avukat konusunda ciddi olduğunu sanmam.

yk araba kullanabiliyorum ama dağın başında oturuyoruz yeni yerleşim yeri arabayı alıp onu yayan bırakmaya cesaret edemedim, kendim bastım yürüdüm sonra da taksiye bindim.

İşte asıl yanlış bu yılların tecrübesi olarak önce kendini düşüneceksin.Şu an ona kıyamıyorsun kendine kıyıyorsun ama yanlış yapıyorsun..Öteki türlü şımarıyorlar.

Sen arabayla giderdin oda yürüyüp taksiyle gidebilirdi.Bir iki derken baktı olmuyor erken kalkar sana yetişmeye çalışırdı.Saattleri biraz daha erkene kurun.

Başka bir seçenekte babandaki arabanı al.Milletin ne dediği önemli değil.Keyfinin kahyası değiller .

Mesele sırf esin yüzünden geç kalmak ise cozumu var ,arabayı sen sür, o otubusle gitsin.sırf bu yüzden bosanilir mi ya.esin agresif biri mi bu konu fındık kabuğunu doldurmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…