Zaten kaç zamandır bekliyorum. Ama yok yok. Her halde son çare kapıyı iyice vurup gitmek belki aklı başına gelir.Canım demekki dozunu azaltacak kadar atlatmış. Madem söylemiyor takipte kal. Yani işiylede olabilir nebileyim anne babasıylada olabilir. Ama var bişey
Erkekler de çocuk dogursun ,diyen teyzeyi izlemeni öneririm :) imkansız diye birşey yoksizinki daha zor mış. Hem sıgara bırakma hemde hamile kalma. Allahtan hamile olamıyorda ordan yırtım.
İzliyicem.Erkekler de çocuk dogursun ,diyen teyzeyi izlemeni öneririm :) imkansız diye birşey yok
Deatekliyorum ama şeytan mı dürtüyor bilmiyorum ama soruyorum bazı zamam kendi kendime gerçekten mi yapoyor yoksa yalandan mı diye.Bir ara bıraktım iyi de yaptım keşke devam ettirebilseydim ama çok gerilmistim sinirlerim çok çabuk bozuluyordu.Resmen eşime yalvarmistim bir sure üstüme gelme diye hem sen hem sigara zorlanıyorum diye ama hiç oralı olmadı bozduda bozdu sinirimi..neyse uzun lafın kısası sigara madde bağımlılığı ve bırakan kişi uzun bir süre mücadele vereceği için davranışları farklı olabilir.normaldir.destekleyin lütfen eşinizi.
Bence kesinlikle sigara ile alakalıdır ve bir süre daha sigarayla alakalı olacaktır yalandan değildir yani..Birde şunu söyleyim sigarayı birakanlar için 1.yil tehlikelidir tekrar dönebilir destekleyin muhakkak..Deatekliyorum ama şeytan mı dürtüyor bilmiyorum ama soruyorum bazı zamam kendi kendime gerçekten mi yapoyor yoksa yalandan mı diye.
Ama geçenlerde annesi de aynısını söyledi bu çok sınırlı oldu diye.
İnşallah sıgaradan dır. Destek destek de. Ama bende sabır kalmadı. Üstelik hamıleyim. Günler geçtıkçe doğum korkusu oluyor. Uffff bende destek istiyorum onu bana kim verecek. UfffBence kesinlikle sigara ile alakalıdır ve bir süre daha sigarayla alakalı olacaktır yalandan değildir yani..Birde şunu söyleyim sigarayı birakanlar için 1.yil tehlikelidir tekrar dönebilir destekleyin muhakkak..
Aslında hayır bunun böyle olması 1 ay veya 1,5 ay oldu. Önceden normal dı.Sigarasızlık sinir yapar ama 1 ay 2 ay en fazla..
7 ay sürüyorsa , eşiniz sigarasızlıga sığınıyordur.
Evet diyorum doktora giy diye.Bende nefret ederim sigaradan. İçen insanın ağız kokusunu bile alıyorum kaç metreden.
Elektronik sigaralar normal sigaradan daha zararlı bence.
Doktor kontrolünde bırakmadıysa doktora başvursun.
Tedavi olunması gereken bağımlılıktır sigara.
Dediğim gibi bu durum aalında 1,5 ay önce başladı. Evelden iyiydi. Nikotin dozunu düşürtü ve başladı tepkileri.muhtemelen sigara etkilemiştir.
ancak yedi ay uzun bir süre geldi bana...
Evet diyorum doktora giy diye.
Ama her halde zamanı geldi tepkimi vermeye yoksa tepeme çıkacak.
Kendi kararıyla mi bıraktı siz mi ısrar ettinizİnşallah sıgaradan dır. Destek destek de. Ama bende sabır kalmadı. Üstelik hamıleyim. Günler geçtıkçe doğum korkusu oluyor. Uffff bende destek istiyorum onu bana kim verecek. Ufff
Tamamen kendi karari. Bügün bile ağzını aradım sıgarayla ilgili. Ama geri başlamaz çünkü çok mücadele etmiş bırakmak için yeniden başa sarmak istemiiyor.Kendi kararıyla mi bıraktı siz mi ısrar ettiniz
Söylüyorum zaten gel dişarı çıkalım diye. Ama yok moral yok diyor. Depresyona girmiş gibi bir şey. Ne yapacayımı şaşırtım. Bende tükendim bu arada.Vücuttan bağımlılın atılması için tam altı ay gerekliymiş. Eşinizde zor kısmı hayli hayli atlatmış ama , unutmaya çalışması da lazım. Kafayı oraya takıp sadece sigara içmemek için sinir stres, ilgisizlikle bırakılmazki. Başka şeylete yönelmeli , ne bileyim aktivite , spor sizinle birlikte zaman geçirmek gibi. İyi gelecektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?