Sıgara konusu .... yardım.

Canım demekki dozunu azaltacak kadar atlatmış. Madem söylemiyor takipte kal. Yani işiylede olabilir nebileyim anne babasıylada olabilir. Ama var bişey
Zaten kaç zamandır bekliyorum. Ama yok yok. Her halde son çare kapıyı iyice vurup gitmek belki aklı başına gelir.

Bir ara bıraktım iyi de yaptım keşke devam ettirebilseydim ama çok gerilmistim sinirlerim çok çabuk bozuluyordu.Resmen eşime yalvarmistim bir sure üstüme gelme diye hem sen hem sigara zorlanıyorum diye ama hiç oralı olmadı bozduda bozdu sinirimi..neyse uzun lafın kısası sigara madde bağımlılığı ve bırakan kişi uzun bir süre mücadele vereceği için davranışları farklı olabilir.normaldir.destekleyin lütfen eşinizi.

Deatekliyorum ama şeytan mı dürtüyor bilmiyorum ama soruyorum bazı zamam kendi kendime gerçekten mi yapoyor yoksa yalandan mı diye.
Ama geçenlerde annesi de aynısını söyledi bu çok sınırlı oldu diye.

Deatekliyorum ama şeytan mı dürtüyor bilmiyorum ama soruyorum bazı zamam kendi kendime gerçekten mi yapoyor yoksa yalandan mı diye.
Ama geçenlerde annesi de aynısını söyledi bu çok sınırlı oldu diye.
Bence kesinlikle sigara ile alakalıdır ve bir süre daha sigarayla alakalı olacaktır yalandan değildir yani..Birde şunu söyleyim sigarayı birakanlar için 1.yil tehlikelidir tekrar dönebilir destekleyin muhakkak..

Sigarasızlık sinir yapar ama 1 ay 2 ay en fazla..
7 ay sürüyorsa , eşiniz sigarasızlıga sığınıyordur.

Bende nefret ederim sigaradan. İçen insanın ağız kokusunu bile alıyorum kaç metreden.
Elektronik sigaralar normal sigaradan daha zararlı bence.
Doktor kontrolünde bırakmadıysa doktora başvursun.
Tedavi olunması gereken bağımlılıktır sigara.

Bence kesinlikle sigara ile alakalıdır ve bir süre daha sigarayla alakalı olacaktır yalandan değildir yani..Birde şunu söyleyim sigarayı birakanlar için 1.yil tehlikelidir tekrar dönebilir destekleyin muhakkak..
İnşallah sıgaradan dır. Destek destek de. Ama bende sabır kalmadı. Üstelik hamıleyim. Günler geçtıkçe doğum korkusu oluyor. Uffff bende destek istiyorum onu bana kim verecek. Ufff

Sigarasızlık sinir yapar ama 1 ay 2 ay en fazla..
7 ay sürüyorsa , eşiniz sigarasızlıga sığınıyordur.
Aslında hayır bunun böyle olması 1 ay veya 1,5 ay oldu. Önceden normal dı.
Ama ne zamana kadar sürecek. Bıktım

Evet diyorum doktora giy diye.
Ama her halde zamanı geldi tepkimi vermeye yoksa tepeme çıkacak.

muhtemelen sigara etkilemiştir.
ancak yedi ay uzun bir süre geldi bana...

muhtemelen sigara etkilemiştir.
ancak yedi ay uzun bir süre geldi bana...
Dediğim gibi bu durum aalında 1,5 ay önce başladı. Evelden iyiydi. Nikotin dozunu düşürtü ve başladı tepkileri.

İnşallah sıgaradan dır. Destek destek de. Ama bende sabır kalmadı. Üstelik hamıleyim. Günler geçtıkçe doğum korkusu oluyor. Uffff bende destek istiyorum onu bana kim verecek. Ufff
Kendi kararıyla mi bıraktı siz mi ısrar ettiniz

Vücuttan bağımlılın atılması için tam altı ay gerekliymiş. Eşinizde zor kısmı hayli hayli atlatmış ama , unutmaya çalışması da lazım. Kafayı oraya takıp sadece sigara içmemek için sinir stres, ilgisizlikle bırakılmazki. Başka şeylete yönelmeli , ne bileyim aktivite , spor sizinle birlikte zaman geçirmek gibi. İyi gelecektir...

Kendi kararıyla mi bıraktı siz mi ısrar ettiniz
Tamamen kendi karari. Bügün bile ağzını aradım sıgarayla ilgili. Ama geri başlamaz çünkü çok mücadele etmiş bırakmak için yeniden başa sarmak istemiiyor.
Gerçekten tükendim. Her gün ağlıyorum.

Söylüyorum zaten gel dişarı çıkalım diye. Ama yok moral yok diyor. Depresyona girmiş gibi bir şey. Ne yapacayımı şaşırtım. Bende tükendim bu arada.

eşinizin her yaptıgı normal. Kendimden yola çıkıyorum sigarayla kahve sohbet muhabbete bayılırdım.
Şimdi ne arkadaslarımla bulusmak istiyorum ne dışarı çıkıp bıseyler yapmak.
Her sey ama her sey bana sigarayı hatırlatıyor ve sigarayı severek bıraktım. Mecburen bıraktım.

1.5 aydır böyle diyorsunuz. 1 ay daha sabredin .. Ağlamayın. İnanın normal. Sigara icmemişseniz anlayamazsınız.

Ben birakmayi denedim ama gercekten cok ama cok sinirliniyordum .Olmadik seylere sinir olayurdum ve uzatiyordum konulari bogaz agrisi ve oksurukte cabasi .Yine basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…