Haklısın canım zor bir durum. Mesela ikna etsen devlet hastahanelerinde sigara bıraktırma üniteleri var. Dışarıda çok pahalıya satılan ilaçları devley ücretsiz karşılıyorr. Benim babam da çok agresifti , adeta sinir küpüydü , nereye saldırsam diye yer arıyordu sigarayı bırakırken ama o ilaç sayesinde rahat atlattı çok şükür. Darısı size inşallah...Söylüyorum zaten gel dişarı çıkalım diye. Ama yok moral yok diyor. Depresyona girmiş gibi bir şey. Ne yapacayımı şaşırtım. Bende tükendim bu arada.
Sinirlenmesini zaten anlıyorum. Babamda bıraktığında sinirliydi. Ama anlamadığım şey neden benle eskisi gibi ilgilenmiyor. Bu aralarda öok ıhtiyacım varBen birakmayi denedim ama gercekten cok ama cok sinirliniyordum .Olmadik seylere sinir olayurdum ve uzatiyordum konulari bogaz agrisi ve oksurukte cabasi .Yine basladim.
Evet içmedim. Aslında itiraf ediyorum evlendikten sonra 1 -2 tane iştim. Ama alışamadım. İyi mi kötü mı bilemedim.eşinizin her yaptıgı normal. Kendimden yola çıkıyorum sigarayla kahve sohbet muhabbete bayılırdım.
Şimdi ne arkadaslarımla bulusmak istiyorum ne dışarı çıkıp bıseyler yapmak.
Her sey ama her sey bana sigarayı hatırlatıyor ve sigarayı severek bıraktım. Mecburen bıraktım.
1.5 aydır böyle diyorsunuz. 1 ay daha sabredin .. Ağlamayın. İnanın normal. Sigara icmemişseniz anlayamazsınız.
İnşallah bizimkide tez vakite atlatır. Zaten benim doğum yaklaşacaktır ve muhtemelen bende sinir küpü olurum.Haklısın canım zor bir durum. Mesela ikna etsen devlet hastahanelerinde sigara bıraktırma üniteleri var. Dışarıda çok pahalıya satılan ilaçları devley ücretsiz karşılıyorr. Benim babam da çok agresifti , adeta sinir küpüydü , nereye saldırsam diye yer arıyordu sigarayı bırakırken ama o ilaç sayesinde rahat atlattı çok şükür. Darısı size inşallah...
ay evet bi sinir stres öf hiç çekemedim verdim eline sigarayı bi tanede ben yaktım o gün bugündür bırak demiyorum baya baya azalttı ama işinden ve ortamından dolayı bırakması mümkün değil bende onu cekemem dedim :))Selam KK üyeleri.
İnşallah iyi bir gün geçirdiniz.
Neyse sebebi yazmam yine eşim ve SIGARA. Eşim 7 aydır sıgarayı ağzına sürmedi. Günde 1,5 paket bitiren. Şimdi bir tane bile almadı ama tabi o elektronik sıgaraya başladı. O da olmazsa her halde benim kefenimi bulurdunuz. Şaka bir yana ama gerçekten bıktım. Çok sinirli, hiç morali yok. Benimle ilgilenmiyor. Bende hamıleyim ve ilgi bekliylrum.
Sizlere sorum: siz sıgara bırakanlar nasıldınız bıraktığınız zaman. Yanı depresiona mı girdiniz. Kendinizi eve mi kitlediniz. Moral nasıldı? Sinirli miydiniz. Eşimin hiç yüzü gülmiyor. Moral ise 0. Ona moral vermeye çalışıyorum ama olmuyor.
Başka bir soru daha: eşimin böyle olması normal mı? Yani sıgara yüzünden mi böyle?
Soruyorum bir şey mı var diye. Yok diyor. Oda sıgaranın etkisi diyor. Doğru mudur?
Tşk .
Ben birakali 6 esim birakali 2 ay oldu. İlk 1 ay gercekten kabus gibiydi ikimizde asiri sinirli insanlariz ama esim yurt disinda oldugu icin en kotu zamaninda birlikte degildik cok kirmadik birbirimizi. Simdi burda ve gayet normaliz ne ilac ne elektronik sigara hicbisey icmiyoruz zamanla daha iyi oluyor ama tabi bunye meselesi insallah en kisa zamanda duzelirsiniz.Selam KK üyeleri.
Neyse sebebi yazmam yine eşim ve SIGARA. Eşim 7 aydır sıgarayı ağzına sürmedi. Günde 1,5 paket bitiren. Şimdi bir tane bile almadı ama tabi o elektronik sıgaraya başladı. O da olmazsa her halde benim kefenimi bulurdunuz. Şaka bir yana ama gerçekten bıktım. Çok sinirli, hiç morali yok. Benimle ilgilenmiyor. Bende hamıleyim ve ilgi bekliylrum.
Sizlere sorum: siz sıgara bırakanlar nasıldınız bıraktığınız zaman. Yanı depresiona mı girdiniz. Kendinizi eve mi kitlediniz. Moral nasıldı? Sinirli miydiniz. Eşimin hiç yüzü gülmiyor. Moral ise 0. Ona moral vermeye çalışıyorum ama olmuyor.
Başka bir soru daha: eşimin böyle olması normal mı? Yani sıgara yüzünden mi böyle?
Soruyorum bir şey mı var diye. Yok diyor. Oda sıgaranın etkisi diyor. Doğru mudur?
Tşk .
Merhaba arkadasim ben hamile kaldim tabiki sigarayi birakmaya calistim tam azatip biraktim kürtaj oldum.. tekrar baslamak istemedim iki ay daha mücadele ettim.. ama inanki yaşam sevincimi kaybettim mutsuzdum hicbirsey zevk vermiyordu dışarı dahi çıkmak istemiyordum arkadaslarimla görüşmek istemiyordum.. ayrica cok sinirliydim esime ogluma yansitiyordum baktim olacak gibi degil eskisi kadar cok olmasada gunde 2 yada 3 tane iciyorum hayata dönmeye basladim.. o yüzden esinizin boyle davranmasi bence normal kendimden biliyomSelam KK üyeleri.
Tşk .
Biz de severek ayrildik kendisiyleeşinizin her yaptıgı normal. Kendimden yola çıkıyorum sigarayla kahve sohbet muhabbete bayılırdım.
Şimdi ne arkadaslarımla bulusmak istiyorum ne dışarı çıkıp bıseyler yapmak.
Her sey ama her sey bana sigarayı hatırlatıyor ve sigarayı severek bıraktım. Mecburen bıraktım.
1.5 aydır böyle diyorsunuz. 1 ay daha sabredin .. Ağlamayın. İnanın normal. Sigara icmemişseniz anlayamazsınız.
Ben 3 ay kadar bıraktım şuan kullanıyorum eşinizin yaşadığı normal tadı tuzu olmaz sinirlidir durmadan en ufak şeylerden nem kapar eser gürler.Ben çok yaptım herkesi kırdım ama benm birde şekerim var onun siniriyle birleşmişti.Selam KK üyeleri.
Tşk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?