sıkıntılıyım çook

Birini seviyorum taa çoçukken bile tek ondan hoşlandım onu sevdim. sevdiğim kişi dayımın oğlu. onun da bana karşı duyguları öyle.neyse biz lise 3te onunla çıkmaya başladık ikimizde sınava hazırlanıyoruz. aradan biraz zaman geçti ve bi şekilde babam bizi öğrendi. bana bitecek dedi ve bitti. sonra aradan 6 yıl geçti ve biz o geçen süre boyunca hiç görüşmedik taki ben üniversite 3 sınıf kurban bayramına kadar. devamını yazacam daha fikirlerinize ihtiyacım var çünkü

Şunu bi avazda çıkarsaydın da biz de arkası yarın modunda beklemeseydik.

Sen bundan sonra worde bir dosya aç,yaz tamamla tüm hikayeni sonra hoop kopyala yapıştır buraya.

Belli ki fazla vaktim olmuyor az durabiliyorum diyeceksin;önce oraya yaz bitince bizim eşsiz fikirlerimizi almak için aç konunu.

ehahehah

aynen

Bayramda karşılaştık ama nasıl bi karşılaşma tam ben kapıdan içeri girerken kafamı kaldırdım karşımda o. az kalsın çarpışıyorduk. Ben onu görünce o kadar farklı oldum ki içim öyle bir hal aldı ki anlatamam. Ama o an ona karşı hiç bişey hissetmedim çünkü o zaman onun benim için bir hata olduğunu düşünüyordum. Ertesi gün annemle aramızda bi konuşma geçti ve ben anneme dedim ki anne artık benim onunla işim olmaz dedim ne kadar büyük konuşmuşum ki şimdi onun aşkından ölüyorum… bayramdan sonra ankara’ya gittim. Gittikten bi kaç gün sonra beni bi yabancı numara aradı ben hemen tahmin ettim o olduğunu ve açmadım bi yarım saat sonra bana mesaj attı konuşabilir miyiz diye. Ben de zamanında olmuş bitmiş bişey dedim. Beni arama dedim. Daha sonra bana bir isyan mesajları atıyo öyle böyle değil. İşte sen yokken bile seni çok sevdim senin hayalinle yaşıyorum falan bi sürü bişey… bu bana mesajlar atıyor ama ben pek yüz vermiyorum. İki üç böyle geçti her seferinde tekrar başlayalım dedi ben her seferinde hayır dedim. Ve sonunda beni ikna etti. İki yıldır Allaha çok şükür güzel bi şekilde devam ediyor.benim dünyam herşeyiiim o benim için o kadar farklı ki… şimdi asıl mesele babam ve annem istemiyorlar taa 6 yıl önce babam demişti ki seni bi çobana veririm yine ona vermem demişti. Biz zamanında onun annesi yüzünden sorunlar yaşamıştık ama şimdi sorun yok.ve geçen yine bayramda babam dedi ki eğer aklından onu geçiriyorsan hiç geçirme vermem seni ona dedi. Bi tarfta ailem bi tarafta sevdiğim. Ve üstelik sevdiğime ilk ve son göz ağrıma söz verdim. Annem babam bu konuda hiç anlayışlı değiller ki anlatayım. Sevdiğime de ailem seni istemiyor diyemiyorum. Onlara da sevdiğimi diyemiyorum. Diyorum ki acaba direk beni istemeye mi gelsinler ne dersiniz kızlar ? kızlar bize çok dua edin şimdi göreve gitti. Sevdiğime kavuşayım inşallah.

Slm,
Umarim sende hersey güzel olur. Cok zor bunu karar vermek,benimde esimin ailesi haber vermeden istemeye gelmislerdi.
Babam benim istedigimi bile bile benim size verilcek kizim felan yok dedi. Cok zor bi durum insanin sevdigi ve ailesi arasi kalmasi.

Slm,
Umarim sende hersey güzel olur. Cok zor bunu karar vermek,benimde esimin ailesi haber vermeden istemeye gelmislerdi.
Babam benim istedigimi bile bile benim size verilcek kizim felan yok dedi. Cok zor bi durum insanin sevdigi ve ailesi arasi kalmasi.

valla yukarı tükürsen bıyık aşagı tükürsen sakal. biri sevgilim digeri ailem ve sevgilimde dayımınoğlu /akrabam..çok direticeksin gözünü kulagını kapatıcaksın herşeye göze alıp seviyorum ondan ayrılmam diceksin. ya verecekler ya da yolu gösterecekler yoldan kastımda sevgilin işte anla.. ben mi ne yapardım? akrabam olmasa diretir vermezlersede evi terkederdim onların gözleri önünde..ama akrabam olsaydı sevdiğim,diretirdim aileleri araya sokardım büyükleri araya sokardım babamın karsısına geçip baba seviyorum ben onu herşeye ragmen istiyorum derdim eger nuh der peygamber demesse de dizimi kırar babamın evinde oturur kimseylede evlenmezdim!

şu an o kadar zor durumdayım ki banalıma girdim. sinir stres o kadar arttı ki ne yapacağımı bilmiyorum. okul bitti sınavı kazanamadım ayrı bi dert bu ayrı bişey... allah razı olsun canım benim.suli84 :) ben sizleri sevdim böyle sanki kırk yıllık arkadaşmışız gibi.

kusura bakma akuu bitti birden

offf kiz offf benzer durumlar yasadigim icin diyorum cok zor günler seni bekliyor ama umarim hersey düzelecek.
benim esim akraba degil ama ailem yinede istemiyordu onu.
sakin okulunu ihmal etme.
evt insan bunalima giriyor stress oluyor düzgün bir sekilde kararlar veremiyor iste cok zor bir durum birde evdekinler dirdir yapmaya basladiginda cok zorlaniyor.
cok iyi düsün yapmak istediklerini sakin pisman olma sonra......
aile büyüklerini katin araya bence.
okulunu bitir ondan sonra acikla, dürüst ol ailene karsi korksanda.

doğruları söylemek gerekirse anne baba rızası olmadan hiç bir güzel tam anlamıyla güzel olmaz :/ belki mutlu olursun ama anne baba eksik kalır. örnekleri çok var kaçarak evlenip sonra tekrar baba evine dönen. iyi düşün taşın derim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…