sıkıntılıyım çook

Günaydin
Sagol iyim cuma günü kayinvaldemlere gittik ve dün döndük onun icin yazamadim.
Kendini cok üzme, senin kendi kendini üzmenle hic birsey degismiyorki. Birde saten yakinlarindaki her insallah paylasma bence derdini, onlar sadece yargiliyor yada cogu öyle.
Nekadar güzel sana bukadar deger vermesi ya nazar degmesin.
Evlendikden sonra tabiki degisiyorlar ama bu hep kötü anlamda degilki yani bugün evlenip yarin degismiyorki, zamanla degisiyor daha farkli bir iliski oluyor yani biz bayanlarda degisiyoruz yani seneler gectikce farkli düsünmeye basliyoruz evliliymiz güzellesiyor.
coooook karisik oldu offff ben yurtdisinda kaldigim icin duygularimi yada düsüncelerimi anlatirken bazen tam kelimeleri bulamiyorum sanki yada bana öyle geliyor.
Ben 28 yasindayim ve 2 yasinda bir kizim var.

Çok tatlısın canım benim herşeyi gayette güzel anlatıyorsun. bende 25 yaşındayım :) ne kadar güzel allah anneli babalı büyütsün sizi de bir yastıkta kocatsn inşallah rabbim. buraya geildikten sonra o kadar çok yıpratıyorum ki her yaptığını en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum. onu çok seviyorum bendeki sevgisi o kadar farklı ki... yurt dışında hayat nasıl zor mu. bu arada artık haftaya herşey ortaya çıkcak inşallah kötü şeyler olmaz. bu dırumda en çok yıpranan ben olacam. kimseyi üzmek istemiyorum.

Nasil yani haftaya bilcekler, kim söyleyecek ailene?
Ay cok heycanli umarim iyi gecer........
Burda hayat güzel ben saten dogma büyme burdayim, yani burayi cok seviyorum.
Tr dede hayat kesin güzeldir?

slm canım,
hıımm :)ben burdan oraya gittin diye düşünmüştüm. burda güzel tabi ki. şu an moralim bozuk annemle tartıştık annemi çok seviyorum kırmak hiç istemiyorum. inşallah haftaya istemeye gelecekler yani ben söylyemeyeceğim canım :(

Benimkilerde öyle cat kapi gelmislerdi, hayirlisi ya bakarsin hersey cok güzel gecer hicde düsündügün gibi degil.
Cok merak ediyorum kiz nasil gececek acaba? Bence cok kötü gecmeyecek, senin istedigini fark edince sakinlescekler.
Kocaman öptüm seni hep positiv düsün!!!

Merhaba canım,
hafta sonu ankaraya gitmiştim sınav için daha bişey olmadı gelmediler yani canım, bu hafta bakalım inşallah her şey güzel olur dua et

Slm,
baya güzel geçti canım banka sınavına girmiştim. Ama mülakatta torpil gerekiyo. bakalım hayırlısı olsun. Pazartesi istemeye gelecekler inşallah tatlım inşallah kötü şeyler olmaz çok korkuyorum

slm,
hiç güzel geçmedi canım herşey çok kötü su 5 gündür çektiğim bitirdi beni.Asla olamz diyorlar çok zor günler geçiriyorum. sabır edecem inşallah sonunua kadar sonum ya ölüm olacak ya da kavuşmak.

slm,
hiç güzel geçmedi canım herşey çok kötü su 5 gündür çektiğim bitirdi beni.Asla olamz diyorlar çok zor günler geçiriyorum. sabır edecem inşallah sonunua kadar sonum ya ölüm olacak ya da kavuşmak.
Ay kiyamam, offffff ya nedir bizim cekdiklerimiz böyle. Ölüm fln deme ya, bekle sabred. Güclü olmalisin dikkat et kendine öptüm

Back
X