benim adımda ayşenur 86 doğumluyum evet anladım böylelikle güzel bir bağ oluşmuş aranızda inş sizlerin samiyetinzle bizim kilolar da arada erir gider
burcum seni ve sevdamı kaptan ilan ettim gitti bu topiğe çok yararınız dokunacak eminim
canım çok sağoll bugün 4te randevumuz var bakalım ne çıkacak kuzum 10 gündür okula gidemedi ya çok bunaldı özledi okulu
sevdamm çok sağol canımm gece 3 te halaa ayağımda sallıyordum sabah kalk okula gel ve nöbetçiyim vee bahçe nöbeti 15:30a kadar da okuldayım elim ayağım tutmuyor uykusuzluktan..
Niyetlenmiş olman bile yeter diyete akşama dengelersin bişi olmaz
banuşş hadi bismillah benimde bugün ii gidiyor akşama inşallah menülerimizi yazalım.. Benimde 15 martta 2 yıl bitecek o güne kadar 60 olsamm dünyalar benim olur..
Canım bizim arkadaşlaığımız 2 yıllık hatta 3 yıllık olanlar var aramızda ve bizim görüşmediğimiz yazışmadığımız gün yok toplam 50 kişilik bi grup olarak facede de grubumuz vardı ama biz sadece taze kanlar olsun yeni gelenlerin şevkiyle hırsıyla bizde hırslanalaım die bu topiği açtık.. Siz hiç çekinmeden sohbete girin kendinizi tanıtın
mesela ben ayşee 30 yaşındayım bir kızım var denizlide yaşıyorum öğretmenim...
Okulda 1 dersim boş ve hemen bakayım bi topiğe dedim.. Fırsat buldukça sizler de girin yazın eski yeni fotolara bakın.. Ve sizde sürekli foto çekin gün geçtikçe nasıl değiştiğinizi ilerde sizler de göreceksiniz..
mrb nelsonn klon kaç bilmiyorum ama uyguladıgın yöntem pek saglıklı gelmedi bana 500-600 cal diyetleirn dönüşü çok çabuk olur kilo veririsin ama kolaycada alırsın.
öglen yemeginde çok karbonhidratlı geldi bana açıkcası
mrb nelsonn klon kaç bilmiyorum ama uyguladıgın yöntem pek saglıklı gelmedi bana 500-600 cal diyetleirn dönüşü çok çabuk olur kilo veririsin ama kolaycada alırsın.
öglen yemeginde çok karbonhidratlı geldi bana açıkcası
bizlerde iyiyiz cnm hoşgeldin demişmiydim bu arada hatırlıyamadım dediğimi hoşgeldin aramızagünaydın kızlar
işbaşı yaptım bugün sabah zor oldu çocukları yedir giyin çık nerdeyse geç kalıyodum kahvaltılıkta hazırlayamadım evden gevrek yedim sabah.işe başlamamla beraber kaçamak yapmıycam diyodum ama olmadı yine.bide öle bir şişimki anlatamam.sizler nasılsınız bu arada hepinize iyi seneler..
sağol yasemin cimmm amin cnm inşşş. hepimize bol eksili günler getirsin inşşşş.topiğin vatana millete kilolura umut ışığı olur inşallah
herkese 2013 senesi bol eksili günler getirir
günaydın cnm benim guatr değilde tirot hormonum düzgün çalışmıyormuş az salgılanıyomuş olsun hepbirlikte vericez inşşşş.günaydın arkadaşlarguatrı olan varmı bana arkadaş olsun brabr incecik olalım
teşekkür ederim cnm hoş buldk
hayatım şimdi şöyle bi durum var biz öğün öğün paylaşım yapmıyoruz akşam topluca sabah öğlen akşam ara öğün v.s ne yediysek ne içtiysek yazıyoruz hem takibi hem yorum yapılması kolay oluyor böyleliklekızlar günaaydın hepinize ya maşallah bu ne hız hızınıza yetişilmiyor oku oku bitmiyor bu sıkı muhabbetin sebebi önceden tanışıklığınız olsa gerek bizde artık ordan burdan muhabbete dahil olmak için usul usul yavaşça yaklaaşacağiz
ssabah kahvaltını yaptım daha paylaşan olmamış herhal ben yazim
kalkınca ballı sirkeli su 2 adet kayısı
sabah 1 yumurta biraz civil peyniri
5 filan olması gerek zeytin
konserveden melemen
biraz da fıstık ve çay
günaydın canım eğer kabul ederseniz bende aranıza girmek istiyorum hoş benım ayrı bir topiğim var ama burda gerçekten çok azimli arakdaşlar var
bende 63 kg düştüm şimdi ise 67,90 kg oldum yukarı çıkmak değil hedefim aşağı inmek ..................
bende çizelge yapmak istiyorum nasıl yapacağım
diyetim ortalama 1200-1500 kalori adasında değişiyor. evet öğle yemeğim çok karbonnidratlı ama öğle yemeği işyermde yediğim yemek olduğu için menüyü değiştirmek yerine yediğim yemek miktarını azaltmış oluyorum, gün içireside en iyi yediğim yemek öğle yemeği diyebilirim. akşam yemeklerinde salata ağırlıklı ya da sebze ağırlıklı yemekleri tercih ediyorum. bu şekilde kadbonhidrat protein yağı kendime göre dengelemiş oluyorum. ayrıca akşamları (başka uygun zamanım olmadığı için akşamı tercih etmek zorunda kaldım) ortalama 500-700 civarı kalori yakan spolar yapmaya özen gösteriyorum
kilom 63, boyum 161, yaşım 30 cnm, evli ve iki çocukluyum. ama zayıf olmak istiyorum. ilk hedefim 60 ama 60 kiloda kalmayıp 56-58 e düşmek istiyorum.
evt 1.5 yıldır evliyim daha çocuk nasip olmadıhoşgeldin ayşenur.. aminn hepimizin amacı bu.. evlimisin çocuk varmıı
ya ben yanliş anlamışım tabi daha böylelikle kolay olurbizlerde iyiyiz cnm hoşgeldin demişmiydim bu arada hatırlıyamadım dediğimi hoşgeldin aramızasanada iyi seneler ...
sağol yasemin cimmm amin cnm inşşş. hepimize bol eksili günler getirsin inşşşş.
günaydın cnm benim guatr değilde tirot hormonum düzgün çalışmıyormuş az salgılanıyomuş olsun hepbirlikte vericez inşşşş.
hayatım şimdi şöyle bi durum var biz öğün öğün paylaşım yapmıyoruz akşam topluca sabah öğlen akşam ara öğün v.s ne yediysek ne içtiysek yazıyoruz hem takibi hem yorum yapılması kolay oluyor böyleliklearkadaslarımda belirtmiş aynen o şekilde yapalım olurmu
yasemincim tabiki katılabilirsin cnm bizim dostluğumuz eskiye dayalı oldugu için ve birbirimizin herşeyini bildiğimiz için biz uzaydada topik açsak böyle olur eminim sende bizdensin artık hoşgeldin canımm
sevdacım hoşbuldum şekerim nehir ben :)
kızlar nickleri bende hatırlayamıyorum ya uzun zaman oldu zaten unutkanlıkta var
tickerfactory weight loss yaz
istediğin şeyleri seç
private data seç
weight seç
weights unıt den kilograms ı seç
target (hedef) kilonu yaz
starting (başlama ) kilonu yaz
current (şu anki ) kilonu yaz
weight date e bugünün tarihini yaz
ortadaki waist measurements ı geç gerek yok
body mass istersen yaz (boy bilgileri)
height unıt de metric i seç
en aşağıya boyunu yaz
next e bas
bbcode da yani ilk kutudan sonu png ile biten yeri kopyala.mesela benimki " http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjsMmpp/weight.png" yani en son png yazısına kadar al kopyala profilde ilgili yere yapıştır.orayı bilmiyorsan belirteyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?