Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

benim adımda ayşenur 86 doğumluyum evet anladım böylelikle güzel bir bağ oluşmuş aranızda inş sizlerin samiyetinzle bizim kilolar da arada erir gider

hoşgeldin ayşenur.. aminn hepimizin amacı bu.. evlimisin çocuk varmıı

ayşemm günaydın cnm... bugün zor geçecek snein için desene kolay gelsin aycan nada çok geçmiş olsunn inşş.
artık iyileşir ve okuluna dönerrr...ben hala kreşe veremedim , işte bulamadım çok cnm sıkılıyor artık hergün evde oturmaktan önce versem maddiyat uymuyor , iş bulup vermek daha çok kafama yattı

demekki ben yanlış anladım 500-600 kalori alıyorum n okumuşum
en suyumuda içtim 1 lt bugün hafif protin agırlıklı yiycem sabah 1 dlm ekmegimi yeidm ama

çizelgemi yaptım unutmuşum bi cok şeyi ya. hatta sadece okuyup yazmadıgımı farkettim ama cok özlemişim. bugun itibariyle bende basladım. akşama güzel bi liste gelecek benden. şimdi işler beni bekler evin bi güzel elden gecme vakti geldi

bende yarım litre içtim şimdiye kadar.. zil çaldı ben bahçeye gidiommm

günaydın canım eğer kabul ederseniz bende aranıza girmek istiyorum hoş benım ayrı bir topiğim var ama burda gerçekten çok azimli arakdaşlar var
bende 63 kg düştüm şimdi ise 67,90 kg oldum yukarı çıkmak değil hedefim aşağı inmek ..................

diyetim ortalama 1200-1500 kalori adasında değişiyor. evet öğle yemeğim çok karbonnidratlı ama öğle yemeği işyermde yediğim yemek olduğu için menüyü değiştirmek yerine yediğim yemek miktarını azaltmış oluyorum, gün içireside en iyi yediğim yemek öğle yemeği diyebilirim. akşam yemeklerinde salata ağırlıklı ya da sebze ağırlıklı yemekleri tercih ediyorum. bu şekilde kadbonhidrat protein yağı kendime göre dengelemiş oluyorum. ayrıca akşamları (başka uygun zamanım olmadığı için akşamı tercih etmek zorunda kaldım) ortalama 500-700 civarı kalori yakan spolar yapmaya özen gösteriyorum

kilom 63, boyum 161, yaşım 30 cnm, evli ve iki çocukluyum. ama zayıf olmak istiyorum. ilk hedefim 60 ama 60 kiloda kalmayıp 56-58 e düşmek istiyorum.

bende çizelge yapmak istiyorum nasıl yapacağım

bizlerde iyiyiz cnm hoşgeldin demişmiydim bu arada hatırlıyamadım dediğimi hoşgeldin aramıza sanada iyi seneler ...
topiğin vatana millete kilolura umut ışığı olur inşallah
herkese 2013 senesi bol eksili günler getirir
sağol yasemin cimmm amin cnm inşşş. hepimize bol eksili günler getirsin inşşşş.

günaydın arkadaşlar guatrı olan varmı bana arkadaş olsun brabr incecik olalım
günaydın cnm benim guatr değilde tirot hormonum düzgün çalışmıyormuş az salgılanıyomuş olsun hepbirlikte vericez inşşşş.
teşekkür ederim cnm hoş buldk

hayatım şimdi şöyle bi durum var biz öğün öğün paylaşım yapmıyoruz akşam topluca sabah öğlen akşam ara öğün v.s ne yediysek ne içtiysek yazıyoruz hem takibi hem yorum yapılması kolay oluyor böylelikle arkadaslarımda belirtmiş aynen o şekilde yapalım olurmu

yasemincim tabiki katılabilirsin cnm bizim dostluğumuz eskiye dayalı oldugu için ve birbirimizin herşeyini bildiğimiz için biz uzaydada topik açsak böyle olur eminim sende bizdensin artık hoşgeldin canımm

bende çizelge yapmak istiyorum nasıl yapacağım

cnm bu yönergeyi izleyerek yapabilirsin (nilgünüm açıklayıcı bi şekilde yazmış)

tickerfactory weight loss yaz
istediğin şeyleri seç
private data seç
weight seç
weights unıt den kilograms ı seç
target (hedef) kilonu yaz
starting (başlama ) kilonu yaz
current (şu anki ) kilonu yaz
weight date e bugünün tarihini yaz

ortadaki waist measurements ı geç gerek yok
body mass istersen yaz (boy bilgileri)
height unıt de metric i seç
en aşağıya boyunu yaz
next e bas

bbcode da yani ilk kutudan sonu png ile biten yeri kopyala.mesela benimki " http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjsMmpp/weight.png" yani en son png yazısına kadar al kopyala profilde ilgili yere yapıştır.orayı bilmiyorsan belirteyim canım

kilom 63, boyum 161, yaşım 30 cnm, evli ve iki çocukluyum. ama zayıf olmak istiyorum. ilk hedefim 60 ama 60 kiloda kalmayıp 56-58 e düşmek istiyorum.

ben yanlış anladım demekki , gayet iyi dengeliyormuşsunn zaten kilonda az yaza 56 ya kadar düşersin bencee:)
bende iki çocukluyummm, bazen kendimi çok yaşlı hissesiyorum ya iki çougum var dedigimde
29 yaşındyım bende

hoşgeldin ayşenur.. aminn hepimizin amacı bu.. evlimisin çocuk varmıı
evt 1.5 yıldır evliyim daha çocuk nasip olmadı

ya ben yanliş anlamışım tabi daha böylelikle kolay olur

sevdacım hoşbuldum şekerim nehir ben :)
kızlar nickleri bende hatırlayamıyorum ya uzun zaman oldu zaten unutkanlıkta var

sevdacım hoşbuldum şekerim nehir ben :)
kızlar nickleri bende hatırlayamıyorum ya uzun zaman oldu zaten unutkanlıkta var

nehirr sevda snei tanımadı sanırım pek bi resmi gördüm kendilerinii

Kızlar 2-3 gündür cozuttum ben ya nasıl hakim olucam kendime 2 gün pilavları götürdüm bugünde şimdiye kadar 2 gevrek 2 puaca yedim peynir ayran
ye babam ye geçen hafta kilo verdim ya bu hafta almalıyım nasıl kızıyorum kendime
midem acayip şiş

slm kızlar topıgınız hayırlı olsun bende yılbasından sonra dıyete baslıcam artık yedıklerıme dıkkat edecem dıyordum kk yı gezerken burayı gordum sızlerı takıp edeyuım beraber yapalım dıye dusundum ..

calıstıgım ıcın bıraz yemek konusu problemlı oluyor normalde bakalım elımden geldıgınce dıat etmeye baslıcam

bugun sabah sekersız cayla yarım sımıt yedım (sabah kosusturmayla evden cıktıgım ıcın yıyecek bısey bulmamadım normalde bır sımıt yerdım yarım yedım kendımı tuttum )
sımdı oglende lıght yogurtla corn fleaks yedım ...

evet cnm bilmiyorum nereye yapıştıracağımı.

aa nehir abla senmiydinnn , bende nickleri cok zor hatirliyorum yaa ..
mesela banu ablanin profil resmine bakinca icimden izlem abla demek geliyor bi ara izlem ablaninda böyle sapkali bi profil resmi vardi kk'da o yüzden herhal

zekiyemi hatirladim , sevdamida biliyorum ama nehir ablayi cikaramamisim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…