Canim simdi ne desem kii , haftada 500.gr ve 1.kilo arasi vermek sagliklidir ve
geri alinmayan kilodur .. senin iki haftan var önünde saglikli bir sekilde 2.kilo kadar verebilirsin diyecegim
ama metobolizma hizin nasil ne kadar ekmek tüketiyorsun ve karbonhitratlami yoksa protein agrikli besin tükettigin zamanmi
hizli kilo verimin oluyor bilmiyorum ki sunu sunu uygula diyim sana :))
ben bircok diyet denedim , hatta denemedigim bi diyet kalmadi ..
bünyeme zarar vermedim ama bi ara metobolizmam baya yavaslamisti bu deli sacma uyduruk bazi diyet listeleri yüzünden ..
Metobolizmami aylar gectikce tanimaya basladim ve ona göre ilerledim .. yani herkesin metosu farkli calisiyor ..
su bir gercek ki nekadar su icmeyi sevmesemde 3.litre su ve 3.kupa yesil cay vagecilmezim oldu ..
ekmek tüketmiyorum , onun yerine wasa (kuru tahilli kraker ekmekcikler) onu tüketiyorum ..
hergün mutlaka 20-30 dk SIKILASTIRMA hareketlerimi uyguluyorum (bacak kaldirma-mekik-$inav-kol hareketleri vs. )
coook tesekkür ederimmm bu güzel yorumunuz icinnn
ah ah bi komsu kizi vardi kiskandigim o tetikledi bu giyim tarzi degisikligimi
zayiflamamda bu topik haric o komsu kizinin büyüüüüüük etkisi var
bu arada size bi tavsiyem olacak ,, sabah ac karnina trabzon hurmasi (cennet elmasida deniliyor) yiyorum bi kac haftadir , tok tutuyor ve fazla yemeyi engelliyor kahvaltida ..
ayrica meyvenin ortasindaki o tüylü seyde vucudumuzdaki yaglari miknatiz gibi cekiyormus ve vucuttan atmamizi sagliyormus ..
benim cok sevdigim bi meyve oldugu icin ben severek tüketiyorum ve tatli istegimide tatmin ediyor :)))
isterseniz deneyebilirsin .. üzerinede boll boll su icin ve wc sorununuz varsa hallolur , denenmis ve onaylanmistir
canım hoşgeldin muhteşemsinn :13::13: isterseniz de ne demekmiş burası kimseye ait değilki senin,benim,ayşemin,deryamın,nilgünümün,banuşumun,zekiyemiismini bilemediğim her kim varsa hepimizin burası sizlerle güzelllltek kelimeyle MUHTEŞEMSİN yawrum helal olsun ne diyim ki sana :13::13:
cnm sıkıntıya girip stres yapma az az ye bolll su iç tatlı ıvır zıvır hiç agzına sürme bi süre madem iddaya girdin biraz sıkı tut bu süre içinde ama arkadaslarıma kesinlikle katılıyorum zart diye olmuyo maleseffama yaparsınnnn istersen hoşgeldin bu arada
imzamı çaktım nokta ..............
bebemm bulucan inşş. acele etme dur hele gönlüne sine sine al daha vakit var nasılsa
menu paylaşımı yapsanda bir görsekGünaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaar
Güzel bi kahvaltı yaptım enerjim tavan
Kaçamaksız günler diliyorum hepinize.
hadi bakalım inanddıktan sonra netice alırsın inşgünaydın arkadaşlar gün içinde yediklerime not alıp akşam sizinle paylaşacağım..
eğer kalan 3 kg mı 17 güniçinde bu şekilde verirsem sizde uyğulaya billirsiniz.
ben artık araa öğünü kaaldırdım bakalım böyle sonuç alabilecekmiyim olmassa yine eskisi gibi 6 öğüne dönerimTarçınlı sütümü içerken yanında 8 badem yiyorum .Çok seviyorum buöğünü yav 16:
menu paylaşımı yapsanda bir görsek
hadi bakalım inanddıktan sonra netice alırsın inş
benim diyetim bayağı sıkı bir diyet. buğükü yediklerim
sabah: 2 dilim ekmekle beyaz peynirle yağsız tost - 1 bardak süt
ara :10.00: 1 elma- karışık bitki çayı
öğle: sulu patates yemegi ve bir kaşık pirinç pilavı yada pilav yerine 1 dilim ekmek olabilir ve salata (porsiyonlar küçük olmalı)
burcum seni ve sevdamı kaptan ilan ettim gitti bu topiğe çok yararınız dokunacak eminimKızlar söz vermiyim ama olmazsa arada günlük menülerimi resimi bir şekilde
Burada paylaşayım ..
Yani hergün olmasa bile arada resimli olur menülerim ..
Ama aynısını uygulamaya kalkmayın çünkü benim porsiyonlarım
Biraz daha küçük olacak , yeni başlayan arkadaşlar
Benim yediklerimle hem doymazlar hemede ilerleyen
Kilo kayıplarında nereden ney kesecekler bilemezler ...
Sadece örneğe yakın menüler paylaşacağım ama uygulamada hepiniz kilonuza
Ve beslenmenize göre takviye yaparsınız ...
Aynısını yiyin diye bişey demiyorum :)) baştan belirteyim bunuuu sonradan burcu böle yaptı ama işe
Yaramadı demeyin
canım çok sağoll bugün 4te randevumuz var bakalım ne çıkacak kuzum 10 gündür okula gidemedi ya çok bunaldı özledi okuluSevdaa tam okudum cevap yazıcam anaa senin mesaj .hadi yazın diye okuyunca yazıcaklarımıda unuttum .bu nası gaz yaw
Ayşecim geçmiş olsun canım . Bizde 1 haftadır antibiotik kullanıyoruz celale .Tek bir hastalıkta es geçsin bizimkileri ya balıklama dalıyor
sevdamm çok sağol canımm gece 3 te halaa ayağımda sallıyordum sabah kalk okula gel ve nöbetçiyim vee bahçe nöbeti 15:30a kadar da okuldayım elim ayağım tutmuyor uykusuzluktan..AYŞEMMMM cnm götürsünler bakalım ondanmıymış ahh yawrum Allahım şifa versin inşşşş.
TÜLAYIMMM sen unuttuysan ben napim kuuuu unutmasaydın bağanee
celaldemi hasta(( çok geçmiş olsun kuzucuklara ya Allahım şifa versin inşş.
niyetlenmiş olman bile yeter diyete akşama dengelersin bişi olmazgünaydın kızlar
işbaşı yaptım bugün sabah zor oldu çocukları yedir giyin çık nerdeyse geç kalıyodum kahvaltılıkta hazırlayamadım evden gevrek yedim sabah.işe başlamamla beraber kaçamak yapmıycam diyodum ama olmadı yine.bide öle bir şişimki anlatamam.sizler nasılsınız bu arada hepinize iyi seneler..
banuşş hadi bismillah benimde bugün ii gidiyor akşama inşallah menülerimizi yazalım.. benimde 15 martta 2 yıl bitecek o güne kadar 60 olsamm dünyalar benim olur..günaydınnnn bebeklerrrrr
haydi bismillah dedim başladım ben bugünn rasgele inşşş ve şu son kilollardan kurtuluruz
yazın daha inceydim, iç bacaklar mide ve göbek almış başını gitmiş
el ele halay çekiyorr sarkıklarımm
ben ilk diyete 5 ocak 2010 da başlamıştım .
şimdiide 2 ocak 2013 de başlıyorum kalan kilollarımın gitmesini temenni ediyorummm
hepimiz birlikte kurtulalım inşş
canım bizim arkadaşlaığımız 2 yıllık hatta 3 yıllık olanlar var aramızda ve bizim görüşmediğimiz yazışmadığımız gün yok toplam 50 kişilik bi grup olarak facede de grubumuz vardı ama biz sadece taze kanlar olsun yeni gelenlerin şevkiyle hırsıyla bizde hırslanalaım die bu topiği açtık.. siz hiç çekinmeden sohbete girin kendinizi tanıtınkızlar günaaydın hepinize ya maşallah bu ne hız hızınıza yetişilmiyor oku oku bitmiyor bu sıkı muhabbetin sebebi önceden tanışıklığınız olsa gerek bizde artık ordan burdan muhabbete dahil olmak için usul usul yavaşça yaklaaşacağiz
ssabah kahvaltını yaptım daha paylaşan olmamış herhal ben yazim
kalkınca ballı sirkeli su 2 adet kayısı
sabah 1 yumurta biraz civil peyniri
5 filan olması gerek zeytin
konserveden melemen
biraz da fıstık ve çay
banuşş arkadaş 500-600 kalorilik spor yapıyorum demiş galiba yanlış anlamışsın..mrb nelsonn klon kaç bilmiyorum ama uyguladıgın yöntem pek saglıklı gelmedi bana 500-600 cal diyetleirn dönüşü çok çabuk olur kilo veririsin ama kolaycada alırsın.
öglen yemeginde çok karbonhidratlı geldi bana açıkcası
Günaydın güzelliklerr
Bende kahvaltımı yaptım iş yerindeyim şimdi ..
Kızlar menülerimizi akşam toplu bir şekilde
Paylaşalım , yoksa yorum yapmakta karışıklık
Yaşıyabiliriz ,. Akşam üzeri son öğününüzü
Yedikten sonra komple günlük menünüsü yazın :))
Hayırlı günler hepiçiğinize
Tarçınlı sütümü içerken yanında 8 badem yiyorum .Çok seviyorum buöğünü yav 16:
benim adımda ayşenur 86 doğumluyum evet anladım böylelikle güzel bir bağ oluşmuş aranızda inş sizlerin samiyetinzle bizim kilolar da arada erir giderburcum seni ve sevdamı kaptan ilan ettim gitti bu topiğe çok yararınız dokunacak eminim
canım çok sağoll bugün 4te randevumuz var bakalım ne çıkacak kuzum 10 gündür okula gidemedi ya çok bunaldı özledi okulu
sevdamm çok sağol canımm gece 3 te halaa ayağımda sallıyordum sabah kalk okula gel ve nöbetçiyim vee bahçe nöbeti 15:30a kadar da okuldayım elim ayağım tutmuyor uykusuzluktan..
niyetlenmiş olman bile yeter diyete akşama dengelersin bişi olmaz
banuşş hadi bismillah benimde bugün ii gidiyor akşama inşallah menülerimizi yazalım.. benimde 15 martta 2 yıl bitecek o güne kadar 60 olsamm dünyalar benim olur..
canım bizim arkadaşlaığımız 2 yıllık hatta 3 yıllık olanlar var aramızda ve bizim görüşmediğimiz yazışmadığımız gün yok toplam 50 kişilik bi grup olarak facede de grubumuz vardı ama biz sadece taze kanlar olsun yeni gelenlerin şevkiyle hırsıyla bizde hırslanalaım die bu topiği açtık.. siz hiç çekinmeden sohbete girin kendinizi tanıtın
mesela ben ayşee 30 yaşındayım bir kızım var denizlide yaşıyorum öğretmenim...
okulda 1 dersim boş ve hemen bakayım bi topiğe dedim.. fırsat buldukça sizler de girin yazın eski yeni fotolara bakın.. ve sizde sürekli foto çekin gün geçtikçe nasıl değiştiğinizi ilerde sizler de göreceksiniz..
Ayşe ablam gecmiş olsun kuzuma yaa(
Umarım hemen iyileşir böçüğümmm ..
Hehe yok yok kaptanlık sevdamda kalsın :)
Ben elimden geldiğince bilgili ve yararı
Dokunacak şeyleri paylaşırım burada , çünkü
Biliyorsunuz ben kendi üzerimde denemeden
Bişey paylaşmıyorum
Deneme tahtası ilan etmiş bulunmaktayım
Kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?