Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

Günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaar
Güzel bi kahvaltı yaptım enerjim tavan
Kaçamaksız günler diliyorum hepinize.

metebolizmam hızlı çalışıyor. ekmeği günde en çok 3 dilim tüketiyorum. günlük 500-700 kalori arası spor yapıyorum. bu hafta spor süremi daha da çoğaltacağım. gündüz bir işte çalışıyorum ve iki çocuğum var.. koştur koştur bir tempom var. diyete başlamadan önce çok ıvır zıvır ekmek yemek ne bulursam yerdim ama artık yemiyorum. günlük 2-2.5 litrede su içiyorum.ayrıca teşekkr ederim bana moral verdiğin için

teşekkür ederim cnm hoş buldk

günaydın arkadaşlar gün içinde yediklerime not alıp akşam sizinle paylaşacağım..

eğer kalan 3 kg mı 17 güniçinde bu şekilde verirsem sizde uyğulaya billirsiniz.

kızlar günaaydın hepinize ya maşallah bu ne hız hızınıza yetişilmiyor oku oku bitmiyor bu sıkı muhabbetin sebebi önceden tanışıklığınız olsa gerek bizde artık ordan burdan muhabbete dahil olmak için usul usul yavaşça yaklaaşacağiz
ssabah kahvaltını yaptım daha paylaşan olmamış herhal ben yazim

kalkınca ballı sirkeli su 2 adet kayısı
sabah 1 yumurta biraz civil peyniri
5 filan olması gerek zeytin
konserveden melemen
biraz da fıstık ve çay

Tarçınlı sütümü içerken yanında 8 badem yiyorum .Çok seviyorum buöğünü yav 16:

Günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaar
Güzel bi kahvaltı yaptım enerjim tavan
Kaçamaksız günler diliyorum hepinize.
menu paylaşımı yapsanda bir görsek

günaydın arkadaşlar gün içinde yediklerime not alıp akşam sizinle paylaşacağım..

eğer kalan 3 kg mı 17 güniçinde bu şekilde verirsem sizde uyğulaya billirsiniz.
hadi bakalım inanddıktan sonra netice alırsın inş

ben artık araa öğünü kaaldırdım bakalım böyle sonuç alabilecekmiyim olmassa yine eskisi gibi 6 öğüne dönerim

menu paylaşımı yapsanda bir görsek

hadi bakalım inanddıktan sonra netice alırsın inş

benim diyetim bayağı sıkı bir diyet. buğükü yediklerim

sabah: 2 dilim ekmekle beyaz peynirle yağsız tost - 1 bardak süt
ara :10.00: 1 elma- karışık bitki çayı
öğle: sulu patates yemegi ve bir kaşık pirinç pilavı yada pilav yerine 1 dilim ekmek olabilir ve salata (porsiyonlar küçük olmalı)

mrb nelsonn klon kaç bilmiyorum ama uyguladıgın yöntem pek saglıklı gelmedi bana 500-600 cal diyetleirn dönüşü çok çabuk olur kilo veririsin ama kolaycada alırsın.
öglen yemeginde çok karbonhidratlı geldi bana açıkcası

Günaydın güzelliklerr
Bende kahvaltımı yaptım iş yerindeyim şimdi ..

Kızlar menülerimizi akşam toplu bir şekilde
Paylaşalım , yoksa yorum yapmakta karışıklık
Yaşıyabiliriz ,. Akşam üzeri son öğününüzü
Yedikten sonra komple günlük menünüsü yazın :))

Bende öyle yapacağım ..

Hayırlı günler hepiçiğinize

burcum seni ve sevdamı kaptan ilan ettim gitti bu topiğe çok yararınız dokunacak eminim
canım çok sağoll bugün 4te randevumuz var bakalım ne çıkacak kuzum 10 gündür okula gidemedi ya çok bunaldı özledi okulu
sevdamm çok sağol canımm gece 3 te halaa ayağımda sallıyordum sabah kalk okula gel ve nöbetçiyim vee bahçe nöbeti 15:30a kadar da okuldayım elim ayağım tutmuyor uykusuzluktan..
niyetlenmiş olman bile yeter diyete akşama dengelersin bişi olmaz
banuşş hadi bismillah benimde bugün ii gidiyor akşama inşallah menülerimizi yazalım.. benimde 15 martta 2 yıl bitecek o güne kadar 60 olsamm dünyalar benim olur..
canım bizim arkadaşlaığımız 2 yıllık hatta 3 yıllık olanlar var aramızda ve bizim görüşmediğimiz yazışmadığımız gün yok toplam 50 kişilik bi grup olarak facede de grubumuz vardı ama biz sadece taze kanlar olsun yeni gelenlerin şevkiyle hırsıyla bizde hırslanalaım die bu topiği açtık.. siz hiç çekinmeden sohbete girin kendinizi tanıtın

mesela ben ayşee 30 yaşındayım bir kızım var denizlide yaşıyorum öğretmenim...

okulda 1 dersim boş ve hemen bakayım bi topiğe dedim.. fırsat buldukça sizler de girin yazın eski yeni fotolara bakın.. ve sizde sürekli foto çekin gün geçtikçe nasıl değiştiğinizi ilerde sizler de göreceksiniz..

banuşş arkadaş 500-600 kalorilik spor yapıyorum demiş galiba yanlış anlamışsın..

Bende öyle yapacağım ..
günaydın güzellik.. doğru söylemişsin akşam menü paylaşımı olsun..

mesela

sabah

ara

öğle

ara

akşam

ara

yapılan spor eklenebilir
içilen su eklenebilir
ve bitki çayı eklenebilir

Ayşe ablam gecmiş olsun kuzuma yaa (
Umarım hemen iyileşir böçüğümmm ..

Hehe yok yok kaptanlık sevdamda kalsın :)
Ben elimden geldiğince bilgili ve yararı
Dokunacak şeyleri paylaşırım burada , çünkü
Biliyorsunuz ben kendi üzerimde denemeden
Bişey paylaşmıyorum
Deneme tahtası ilan etmiş bulunmaktayım
Kendimi

banu seni de admin olarak alsınlar kuzu naptın 12000e dayanmış mesaj sayın...

benim adımda ayşenur 86 doğumluyum evet anladım böylelikle güzel bir bağ oluşmuş aranızda inş sizlerin samiyetinzle bizim kilolar da arada erir gider

Son düzenleme:

sağol burcum.. iyileşsin artık yaa kaç zamandır ilaç ilaç bizede gına geldi..

sevdam kaptan biz hepimiz de yamağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…