ben yanlış anladım demekki , gayet iyi dengeliyormuşsunn zaten kilonda az yaza 56 ya kadar düşersin bencee:)
bende iki çocukluyummm, bazen kendimi çok yaşlı hissesiyorum ya iki çougum var dedigimde
29 yaşındyım bende
cnm bu yönergeyi izleyerek yapabilirsin (nilgünüm açıklayıcı bi şekilde yazmış)
tickerfactory weight loss yaz
istediğin şeyleri seç
private data seç
weight seç
weights unıt den kilograms ı seç
target (hedef) kilonu yaz
starting (başlama ) kilonu yaz
current (şu anki ) kilonu yaz
weight date e bugünün tarihini yaz
ortadaki waist measurements ı geç gerek yok
body mass istersen yaz (boy bilgileri)
height unıt de metric i seç
en aşağıya boyunu yaz
next e bas
bbcode da yani ilk kutudan sonu png ile biten yeri kopyala.mesela benimki " http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjsMmpp/weight.png" yani en son png yazısına kadar al kopyala profilde ilgili yere yapıştır.orayı bilmiyorsan belirteyim canım
Ya kızlar Leslie ile yürü ve incel diye bir yürüyüş programı varmış nedir ne değildir bilen varmı? Nereden ulaşabiliriz bu videolara??
Linkleri denedim ama indirme mevcut değil diyor
ayyyyy nehirrrrr kusura bakma kuzum yaaasevdacım hoşbuldum şekerim nehir ben :)
kızlar nickleri bende hatırlayamıyorum ya uzun zaman oldu zaten unutkanlıkta var
banuşşş çok kötüsün kuuuuunehirr sevda snei tanımadı sanırım pek bi resmi gördüm kendilerinii
yawrum muhteşem gidiyordun niye böyle oldu hadi bakalım devam nehirim devammmKızlar 2-3 gündür cozuttum ben ya nasıl hakim olucam kendime 2 gün pilavları götürdüm bugünde şimdiye kadar 2 gevrek 2 puaca yedim peynir ayran
ye babam ye geçen hafta kilo verdim ya bu hafta almalıyım nasıl kızıyorum kendime
midem acayip şiş
hoşgeldin cnm inşş. istediğin kiloya inersin bizlerle birlikteslm kızlar topıgınız hayırlı olsun bende yılbasından sonra dıyete baslıcam artık yedıklerıme dıkkat edecem dıyordum kk yı gezerken burayı gordum sızlerı takıp edeyuım beraber yapalım dıye dusundum ..
calıstıgım ıcın bıraz yemek konusu problemlı oluyor normalde bakalım elımden geldıgınce dıat etmeye baslıcam
bugun sabah sekersız cayla yarım sımıt yedım (sabah kosusturmayla evden cıktıgım ıcın yıyecek bısey bulmamadım normalde bır sımıt yerdım yarım yedım kendımı tuttum )
sımdı oglende lıght yogurtla corn fleaks yedım ...
cnm bu ablamızla evde yürüyüş yapıyoruz bi zamanlar aşağı yukarı hepimiz yaptık biz koşu bandın yoksa (yada seni sıkıyosa) hava bozuksa küçük çocugun varsa v.s v.s evde rahatça yapabileceğin bi program leslie seasons küçültülmüş linkler yazınca çıkıyordu sanırım bir dene bakalımYa kızlar Leslie ile yürü ve incel diye bir yürüyüş programı varmış nedir ne değildir bilen varmı? Nereden ulaşabiliriz bu videolara??
feryalimmm bende unutmuşum bazılarını yawSelamlar canlarim en yakin zamanda aranizdayim insallah bu arada ya aramizda yeniler var yada nickleri bilmiyorum ben ya
canım sen karatay usulü besleniyorsunkalkınca ballı sirkeli su 2 adet kayısı
sabah 1 yumurta biraz civil peyniri
5 filan olması gerek zeytin
konserveden melemen
biraz da fıstık ve çay
öğle -
ikindi 1 hurma biraz fıstık
akşam ızgara 2 tane tavuk budu biraz nohut yemeği salata yoğurt
2 litre su sabah 15 dk bisiklet birazdan 20 dk daha yapıcam inş
kızlar hayırlı olsun başlık. 4 ay sonra falan ben de diyete başlarım inşallah
bugun güzel bi liste gelecekti benden sözde menü kötü ama dengeledigimi düşünüyorum
menüm:
sabah: yarım dilim köy ekmegi
2 dilim peynir
öglen: sütlü türk kahvesi
1 paket albeni atıştırmalık
ara: 1 portakal
akşam:
yogurtlu ıspanak kavurma
2 tane etimek
ara:2 mandalina
spor spor yokmuSABAH: light süt,10 tane kadar beyaz leblebi
ara: bir bardak süt(normal lightım kalmamış) içine yarım çay kaşığı nesguik attım içtim ..
ÖĞLEN:bir kase çorba,küçücük bir dilim ekmek ve salata
ara: yok
AKŞAM: ince lavaşa sarılmış tavuk şiş içinde domates,kıvırcık,sogan,
kurutulmuş acı süs biberi (3-4 tane)
1 bardak zero kola ......
çayı suyu yazmıcam çünkü dogru dürüst bişey içmedim gece yazarım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?