beni de unutmayın kızlar umarım çizelgem çıkmıştır
spor spor yokmu
bende ayşenur anlaşilan zaten yoğun bir tempodasınız ama bu kiloda bu tempoya biraz fazla sanki lahmacun pide filan da çok tüketiyormusunuzcnmm ismin neydi ?
ben sevda benim ilkokul 3 ve anasınıfına giden iki çocugum var
akşama kadar koşuşturuyorum okul yollarında
birde dükkanımız var lahmacun pide kebap ve ocak başı
oradada biraz koşuşturuyorum valla eve çok yorgun dönüyorum
hiç spor falan yaptığım yok uzun süredir
bende ayşenur anlaşilan zaten yoğun bir tempodasınız ama bu kiloda bu tempoya biraz fazla sanki lahmacun pide filan da çok tüketiyormusunuz
bende geldim burdasınız demek kızlar
hoş bulduk sevdacım gercekten özlemişim burayı ve bunları
ahhhh sorma ablamm bizde bizdee
valla hepimize bi kan can geldi inşş. böyle devam ederiz sende taşınıp yerleştiğine göre artık burdasın değil mi ???
cnm menü gayet iyi tam ölçüsünde olmuşşş,patetes yemeği pirinç pilavı barbunya v.s biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş sadece ...sporun suyun çayın muhteşemmm :13::13:sabah: iki dilim ekmek ve beyaz peynirle yapılmış yağsız tost
ara: bir elma
öğlen: bir yemek kaşığı pirinç pilavı, iki kepçe etsiz patates yemeği, salata
ara:bir elma
akşam: 6 yemek kaşığı barbunya, bir dilim ekmek, 4-5 yemek kaşığı acılı domatesli ezme, karnıbahar ve brokoli haşlaması(yağsız ve tuzsuz)
gündüz:4-5 bardak çay, 2 kupa karışık bitki çayı ,2-3 litre su
akşam sporu: hafif tempoda 1 saat koşu + 40 dak aerobik
yorumlarınızı bekliyorum.yediklerim ortalama kaç kalori eder ( ben 1300-1400 civarı olarak hesap ediyorum ama yanılabilirim)
çok kötü olmuş filizim yaa tühhhhmerhaba kızlar nasılsınız inş. hepiniz güzel bir yeniyıl geçirmişsinizdir.benim kuze eltimin yeni let tv 3b lcd televizyonuna oyuncak attı ve ekranı kırdı dün alelacele televizyon aldık bu yeniyıl bize çok pahalıya patladı...tek tesellimiz çocuklara bişey olmadı...durduk yere borca girdik kırılanın ekranını tamir ettirip oturma odaında kullanalım dedik herkes çöpe at daha ii televizyondan pahalıya geliyor diyor...kuzeyin fırlatma dökme giyinmeme huyları yüzünden doktora götüreceğim nerde hata yapıyoruz...
inş. bende diyete biran önce adapte olup fazlalıklarımdan kurtulurum sıkıldıkça yiyorum
sewdam benim çizelgemide yapsan çok memnun olurum.unutmuşum yada tarif etsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?