Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

cnmm ismin neydi ?
ben sevda benim ilkokul 3 ve anasınıfına giden iki çocugum var
akşama kadar koşuşturuyorum okul yollarında
birde dükkanımız var lahmacun pide kebap ve ocak başı
oradada biraz koşuşturuyorum valla eve çok yorgun dönüyorum
hiç spor falan yaptığım yok uzun süredir

bende ayşenur anlaşilan zaten yoğun bir tempodasınız ama bu kiloda bu tempoya biraz fazla sanki lahmacun pide filan da çok tüketiyormusunuz

bende ayşenur anlaşilan zaten yoğun bir tempodasınız ama bu kiloda bu tempoya biraz fazla sanki lahmacun pide filan da çok tüketiyormusunuz

memnun oldum cnm .. ayşenurcum lahmacun pide hiç yemem tarzım değil 40 yılda bir yerim yani çok özlersem eğer
ben hep ocakbaşından ızgara yada şiş tarzı şeyler yerim ve salata hastasıyım bol bol da salata yerimm
valla aslında bende tadımlık diye bi kavram yok mesela yapamıyorum
ya hep ya hiç misal bi pastadan bi çatal aldıysam o bir çatal olur bi dilim sonra ikinci dilim v.s
bu yüzden kilo alıyorum genelde ...

KIZLARRRRR kilo çizelgemi
hamileliklerim hariç, en yüksek gördüğüm
kiloma göre düzenledim ne kadar yol katetmişim bir göriyim diye
böyle daha iyi oldu sanki eger beğenmezsem şuanki kilomu tekrar başlangıç kilom yaparım

hoş bulduk sevdacım gercekten özlemişim burayı ve bunları

ahhhh sorma ablamm bizde bizdee
valla hepimize bi kan can geldi inşş. böyle devam ederiz sende taşınıp yerleştiğine göre artık burdasın değil mi ???

sabah: iki dilim ekmek ve beyaz peynirle yapılmış yağsız tost
ara: bir elma
öğlen: bir yemek kaşığı pirinç pilavı, iki kepçe etsiz patates yemeği, salata
ara:bir elma
akşam: 6 yemek kaşığı barbunya, bir dilim ekmek, 4-5 yemek kaşığı acılı domatesli ezme, karnıbahar ve brokoli haşlaması(yağsız ve tuzsuz)

gündüz:4-5 bardak çay, 2 kupa karışık bitki çayı ,2-3 litre su

akşam sporu: hafif tempoda 1 saat koşu + 40 dak aerobik

yorumlarınızı bekliyorum.yediklerim ortalama kaç kalori eder ( ben 1300-1400 civarı olarak hesap ediyorum ama yanılabilirim)

ahhhh sorma ablamm bizde bizdee
valla hepimize bi kan can geldi inşş. böyle devam ederiz sende taşınıp yerleştiğine göre artık burdasın değil mi ???

burdayım burdayım artık :18::18::18::18::18:

merhaba kızlar nasılsınız inş. hepiniz güzel bir yeniyıl geçirmişsinizdir.benim kuze eltimin yeni let tv 3b lcd televizyonuna oyuncak attı ve ekranı kırdı dün alelacele televizyon aldık bu yeniyıl bize çok pahalıya patladı...tek tesellimiz çocuklara bişey olmadı...durduk yere borca girdik kırılanın ekranını tamir ettirip oturma odaında kullanalım dedik herkes çöpe at daha ii televizyondan pahalıya geliyor diyor...kuzeyin fırlatma dökme giyinmeme huyları yüzünden doktora götüreceğim nerde hata yapıyoruz...
inş. bende diyete biran önce adapte olup fazlalıklarımdan kurtulurum sıkıldıkça yiyorum

Okumaktan yazmaya fırsat kalmıyor yawwwwwwwwwwww

cnm menü gayet iyi tam ölçüsünde olmuşşş,patetes yemeği pirinç pilavı barbunya v.s biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş sadece ...sporun suyun çayın muhteşemmm :13::13:
çok kötü olmuş filizim yaa tühhhh neyse sağlık olsun cana gelmesinn biran evvelde toparlan cnm inşşş.
ye yee nereye kadar hep aynı hataları yapıyoruz bozma moralini sağlık olsunn filizim

sewdam benim çizelgemide yapsan çok memnun olurum.unutmuşum yada tarif etsen

canımm bende ytapıyodum hep bi yerde hata veriyodu nilgünüm anlattı yazıyım cnm dene olmazsa ben yaparım iki dakkada sana

tickerfactory weight loss yaz
istediğin şeyleri seç
private data seç
weight seç
weights unıt den kilograms ı seç
target (hedef) kilonu yaz
starting (başlama ) kilonu yaz
current (şu anki ) kilonu yaz
weight date e bugünün tarihini yaz

ortadaki waist measurements ı geç gerek yok
body mass istersen yaz (boy bilgileri)
height unıt de metric i seç
en aşağıya boyunu yaz
next e bas

bbcode da yani ilk kutudan sonu png ile biten yeri kopyala.mesela benimki " http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjsMmpp/weight.png" yani en son png yazısına kadar al kopyala profilde ilgili yere yapıştır.orayı bilmiyorsan belirteyim canım

İyi akşamlaarr zayıf olmaya adım adım ilerleyen ablalarım
Maşallah konu çok aktif.Yorumların hepsini okuyayım derken canım çıktı yavvv
Gelelim bugün yediklerime..

sabah:1 yumurta,1 domates,1kib.k. kadar beyaz peynir,4 zeytin,2 dilim ekmek
ara:8 badem+1 bardak tarçınlı süt
öğleernir ve domatesli sandiviç + 1 kutu ayran (okulda oluyorum.)
ara:1 dilim ekmek, 1 portakal + yeşilçay
akşam : 1 kepçe tarhana çorbası,6 yk. bezelye,2 yk pilav.4 yk yoğurt.
ilk defa diyetteyken pilav yedim.Diyetisyenim ekmek yerine yiyebileceğimi söyledi. İşin tuhaf tarafı doymadım...... Salata yoktu ondan mıa acep..

ahh filizimmm ya durduk yere borç olmuş hakketenn yaa ne kadara aldınız saglık olsun ,
ne yaptılar tv kırılınca çok bozulmuştur ev sahibi eminim.
evde böyle atan kıran birimi var ? ondan görüyor desek yada tepkimi veiryor bişeyleree..

benim denizdede aglama huyu varya bıktırdı beni artık herşeye mızırdıyor oturup sinirden bende agladım bugün
çocuk gibi ,(

kizlar nasilsiniz
anlkadim kadariyla sohbet koyu
coskular verilmis
bende cok mutluyum bacilar
sporumu yaptim
aksam insallah topluca menuyle yazacam
masummmmmmmmmmmmm
sen aglama kisssss
ikiz anasi aglarmi

İyi aksamla kızlar
Bende paylaşayım menümü
Sabah
İki kuru kaysı
Bir fincan ılık su
Yarım saat sonra dokuz otlu karışımı bitki çay
Yarım saat sonra bir paket eti ftim kepekli

Ara
Bir fincan yeşil çay
Bir yeşil elma

Öğle
5 yk kereviz yemeği
1 kase yoğurt
Salatalık yeşil biber

Ara
Salatalık
Yeşil elma

Aksam
5 yk kereviz yemeği
Yoğurt
Turp salatası

3 lt su

Benim bu saat itibariyle yeme işlemi bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…