zekiyem menün gayetttt güzell albeni atıştırmalık neymiş kuuu ???
onu yemiyeydin iyi olurdu ama bi süre yemiyoruz onlarııı
hem sen öğlen yemeği yerine gün boyu tarzda ararlar yaparak güzel kilo veriyosun canım aynen devamm
merhaba kızlar nasılsınız inş. hepiniz güzel bir yeniyıl geçirmişsinizdir.benim kuze eltimin yeni let tv 3b lcd televizyonuna oyuncak attı ve ekranı kırdı dün alelacele televizyon aldık bu yeniyıl bize çok pahalıya patladı...tek tesellimiz çocuklara bişey olmadı...durduk yere borca girdik kırılanın ekranını tamir ettirip oturma odaında kullanalım dedik herkes çöpe at daha ii televizyondan pahalıya geliyor diyor...kuzeyin fırlatma dökme giyinmeme huyları yüzünden doktora götüreceğim nerde hata yapıyoruz...
inş. bende diyete biran önce adapte olup fazlalıklarımdan kurtulurum sıkıldıkça yiyorum
bende memnun oldum güzel aslında onları sevmemeniz ızgara tarzı benimde çok hoşuma gidiyor yanında salata ama ekmek hariç sağlıklı beslenmiş oluyoruzmemnun oldum cnm .. ayşenurcum lahmacun pide hiç yemem tarzım değil 40 yılda bir yerim yani çok özlersem eğer
ben hep ocakbaşından ızgara yada şiş tarzı şeyler yerim ve salata hastasıyım bol bol da salata yerimm
valla aslında bende tadımlık diye bi kavram yok mesela yapamıyorum
ya hep ya hiç misal bi pastadan bi çatal aldıysam o bir çatal olur bi dilim sonra ikinci dilim v.s
bu yüzden kilo alıyorum genelde ...
dopdolu bir diyet programı çok beğendim en çok da sporu beğendim patates olmasaydı tek kelimeyle harika derdimsabah: iki dilim ekmek ve beyaz peynirle yapılmış yağsız tost
ara: bir elma
öğlen: bir yemek kaşığı pirinç pilavı, iki kepçe etsiz patates yemeği, salata
ara:bir elma
akşam: 6 yemek kaşığı barbunya, bir dilim ekmek, 4-5 yemek kaşığı acılı domatesli ezme, karnıbahar ve brokoli haşlaması(yağsız ve tuzsuz)
gündüz:4-5 bardak çay, 2 kupa karışık bitki çayı ,2-3 litre su
akşam sporu: hafif tempoda 1 saat koşu + 40 dak aerobik
yorumlarınızı bekliyorum.yediklerim ortalama kaç kalori eder ( ben 1300-1400 civarı olarak hesap ediyorum ama yanılabilirim)
pilav kan şekerini yükselttiğinde açlık çok çabuk hissedilir o yüzden çok uzak durmak lazım ben öyle yapıyorum menu genel itibariyle güzel ama spor yokmuİyi akşamlaarr zayıf olmaya adım adım ilerleyen ablalarım
Maşallah konu çok aktif.Yorumların hepsini okuyayım derken canım çıktı yavvv
Gelelim bugün yediklerime..
sabah:1 yumurta,1 domates,1kib.k. kadar beyaz peynir,4 zeytin,2 dilim ekmek
ara:8 badem+1 bardak tarçınlı süt
öğleernir ve domatesli sandiviç + 1 kutu ayran (okulda oluyorum.)
ara:1 dilim ekmek, 1 portakal + yeşilçay
akşam : 1 kepçe tarhana çorbası,6 yk. bezelye,2 yk pilav.4 yk yoğurt.
ilk defa diyetteyken pilav yedim.Diyetisyenim ekmek yerine yiyebileceğimi söyledi. İşin tuhaf tarafı doymadım...... Salata yoktu ondan mıa acep..
çok az yemişsin çok güzel bir menuİyi aksamla kızlar
Bende paylaşayım menümü
Sabah
İki kuru kaysı
Bir fincan ılık su
Yarım saat sonra dokuz otlu karışımı bitki çay
Yarım saat sonra bir paket eti ftim kepekli
Ara
Bir fincan yeşil çay
Bir yeşil elma
Öğle
5 yk kereviz yemeği
1 kase yoğurt
Salatalık yeşil biber
Ara
Salatalık
Yeşil elma
Aksam
5 yk kereviz yemeği
Yoğurt
Turp salatası
3 lt su
Benim bu saat itibariyle yeme işlemi bitti.
pilav kan şekerini yükselttiğinde açlık çok çabuk hissedilir o yüzden çok uzak durmak lazım ben öyle yapıyorum menu genel itibariyle güzel ama spor yokmu
evet cnm bilmiyorum nereye yapıştıracağımı.
merhaba kızlar nasılsınız inş. hepiniz güzel bir yeniyıl geçirmişsinizdir.benim kuze eltimin yeni let tv 3b lcd televizyonuna oyuncak attı ve ekranı kırdı dün alelacele televizyon aldık bu yeniyıl bize çok pahalıya patladı...tek tesellimiz çocuklara bişey olmadı...durduk yere borca girdik kırılanın ekranını tamir ettirip oturma odaında kullanalım dedik herkes çöpe at daha ii televizyondan pahalıya geliyor diyor...kuzeyin fırlatma dökme giyinmeme huyları yüzünden doktora götüreceğim nerde hata yapıyoruz...
inş. bende diyete biran önce adapte olup fazlalıklarımdan kurtulurum sıkıldıkça yiyorum
memnun oldum cnm .. ayşenurcum lahmacun pide hiç yemem tarzım değil 40 yılda bir yerim yani çok özlersem eğer
ben hep ocakbaşından ızgara yada şiş tarzı şeyler yerim ve salata hastasıyım bol bol da salata yerimm
valla aslında bende tadımlık diye bi kavram yok mesela yapamıyorum
ya hep ya hiç misal bi pastadan bi çatal aldıysam o bir çatal olur bi dilim sonra ikinci dilim v.s
bu yüzden kilo alıyorum genelde ...
kübracımmmm sonuçta diyetisyeninin verdiği menü senin için kii gayet dengeli olmuşİyi akşamlaarr zayıf olmaya adım adım ilerleyen ablalarım
Maşallah konu çok aktif.Yorumların hepsini okuyayım derken canım çıktı yavvv
Gelelim bugün yediklerime..
sabah:1 yumurta,1 domates,1kib.k. kadar beyaz peynir,4 zeytin,2 dilim ekmek
ara:8 badem+1 bardak tarçınlı süt
öğleernir ve domatesli sandiviç + 1 kutu ayran (okulda oluyorum.)
ara:1 dilim ekmek, 1 portakal + yeşilçay
akşam : 1 kepçe tarhana çorbası,6 yk. bezelye,2 yk pilav.4 yk yoğurt.
ilk defa diyetteyken pilav yedim.Diyetisyenim ekmek yerine yiyebileceğimi söyledi. İşin tuhaf tarafı doymadım...... Salata yoktu ondan mıa acep..
maşallahh canımm sporunu yapman çok güzellkizlar nasilsiniz
anlkadim kadariyla sohbet koyu
coskular verilmis
bende cok mutluyum bacilar
sporumu yaptim
aksam insallah topluca menuyle yazacam
masummmmmmmmmmmmm
sen aglama kisssss
ikiz anasi aglarmi
harikasın çok güzellllİyi aksamla kızlar
Bende paylaşayım menümü
Sabah
İki kuru kaysı
Bir fincan ılık su
Yarım saat sonra dokuz otlu karışımı bitki çay
Yarım saat sonra bir paket eti ftim kepekli
Ara
Bir fincan yeşil çay
Bir yeşil elma
Öğle
5 yk kereviz yemeği
1 kase yoğurt
Salatalık yeşil biber
Ara
Salatalık
Yeşil elma
Aksam
5 yk kereviz yemeği
Yoğurt
Turp salatası
3 lt su
Benim bu saat itibariyle yeme işlemi bitti.
kolay gelsin füsuncummm çaplı çevreli devam ediyosun yazılı sorularınaMaşallah,3 gündür gelemedim,sayfalar nasıl ilerlemiş,yine eskisi gibi olmuş.
Herkes azimli ve hırslı
Yeni gelenlere de hoşgeldiniz diyorum.
Ben de hemen çizelgemi düzelteyim.Ardından da yazılı sorusu hazırlayacağım,sorulardan bunaldıkça gelir okurum.
harikasınn deryammmmm kızlar bu çayı muhakkak not alın deryam haklı çok işe yarıyor .. akşamı azaltmak bile işe yarıyor cidden balımmmİyi akşamlaaar kızlar.
Alıntı yaptım bir sürü ama cevaplayacak vaktim olmadığını görüp sildim. Gördüğüm kadarıyla harika bir başlangıç yaptık.
Ben menü yazmayacağım çünkü akşam dışında normal menüden pek farkı yoktu. Şimdilik bu yöntemle devam edeceğim ve eminim ki işe yarayacak.
2 liitre su içebildim, bitki çayı hiç içemedim yoğunluktanYarın daha iyi olmasını umuyorum. Ama akşam k flakes yedim sadece, 40 dakika kadar önce.
Tatlı krizlerime iyi gelen meşhur tarçın çayı tarifini verip kaçıyorum, grupça denenmiş ve çok etkili olduğu kanıtlanmıştır. Ahh eskiden her gün yapardım vaktim varken, şimdi hafta sonları yapacağım kaçamakları abartmamak için.
Moral ve enerjiniz bol olsun
TATLI İSTEĞİNİ AZALTAN TARÇIN ÇAYI
Yarım kabuk tarçın (küçükse bir bütün)
ceviz büyüklüğünde kök zencefil
5-6 tane "tane" karanfil
Bunların hepsini 2,5 kupa suyla 10 dakika kaynat.Sonra altını üstünü kapat bir 10 dakika da öyle demlensin.Sabah ve akşamları yemeklerden önce iç.Yemekten sonra da içebilirsin ama önce içsen daha iyi.Yalnız ilk bardağını aldıktan sonra içindeki posasını çıkar.Posayla beklerse acılaşır ikinci bardağı içemezsin.
sporun güzelllll cnmm (bende kabak çekirdeği ile badem yedim30dak kondisyon bisikleti çevirdim
Birde bir avuç sarı leblebi yedim canım cok çekti
haklısın cnmm tadını çıkarıcamız günleri görelimn artık :13::13:bende memnun oldum güzel aslında onları sevmemeniz ızgara tarzı benimde çok hoşuma gidiyor yanında salata ama ekmek hariç sağlıklı beslenmiş oluyoruz
evet sevdiğimiz birşey karşimizda ama bizim kilo problemim var nasıl yapım derken bir tatına bakayım diyoruz sonradan tadımlık diye birşey kalmadan midemizi doldurduğumuz oluyor ben bu hadiseye şöyle bakıyorum bu seferlikte birşey olmaz algısına çok kapılıyoruz bir gün böyle başka gün başka şekilde taviz veriyoruz ve bu tavizin ardi kesilmiyor bakmışz yazıflama yerine kilo almışız
oyüzden belli birr vakit koymak lazım ve dönmemek üzere sonrada bu başarının biraz tadını çıkaralım yahu değilmi
bende biryere gitmesem evde de canımı çeken birşey olmasa diyetimi devam ettiriyorum
tatlım yapmışsın çizelgeni tebrik ederim.
canım çok üzüldüm içime oturdu okuduklarım.durduk yere bir sürü masraf olmuş ya.cana bir şey olmaması tek teselli.kendinde hata arama.her şey kontrolümüz altında olmayabiliyor ne yapalım.kim ister çocuğu bir yerleri kırıp döksün.eminimki zamanla geçecek.ama o zamana kadar çok dikkatli olmalısınız.
herkes harika başlangıçlar yapmış.ben de bugün başlamıştım hatta okulda simit yememek için erken kalkıp kahvaltı yaptım.ara olarak sade kahve içtim.öğlene kadar her şey mükemmeldi.sonra bilin bakalım ne oldu .meğer ayda bir olan günüm bugünmüş
ben de güne yakışır şekilde yedim her şeyden tattım.abartmadım ama yedim.
menümü yazıyorum ama utanarak ve affınıza sığınarak.sanırım regl patlaması oldu.bahane değil ama
sabah: 1 dilim tb ekmeği,biraz beyaz peynir,siyah zeytin
ara: sade türk kahvesi
öğleden sonra: 2 dilim börek ,1 küçük kase makarna salatası,1 ince dilim biberli ekmek,3 sarma,1 dilim tatlı
ara: orta türk kahvesi
akşam: 1 ince dilim biberli ekmek
spor yok (regl sonrası sahalardayım)
1 lt su (arttıracağım söz)
bitki çayı yok
ay yirim ku seni 24 saat koşsakta verilmez bizim yememize ablam ikimizi biliyorum ben ikimiz fenayız bu yeme konusundadüzelecek inşallah..
bende senii yirimmm kuuuyedik mi şeyini çıkıyoruz anacımmm
olsun be yawrum biz nelerini gördükk beee
ağların nasıl oldu hafifledimi biraz ???
Maşallah,3 gündür gelemedim,sayfalar nasıl ilerlemiş,yine eskisi gibi olmuş.
Herkes azimli ve hırslı
Yeni gelenlere de hoşgeldiniz diyorum.
Ben de hemen çizelgemi düzelteyim.Ardından da yazılı sorusu hazırlayacağım,sorulardan bunaldıkça gelir okurum.
ay yirim ku seni 24 saat koşsakta verilmez bizim yememize ablam ikimizi biliyorum ben ikimiz fenayız bu yeme konusundadüzelecek inşallah..
İNŞŞ. DEĞİLDİR CANIM BENİM YAAAbiraz abla sonunda alabildik yarın saat 3 e randevu fizik tedaviden bugün daha iyiyim ama bakalım teşhisi ne olcak doktorun fıtık falan değildir umarım
sabah
1 kepekli galeta
1yumurta+1 dilim beyaz peynir
yesil biber
domates
5 zeytin
ara
5 findik
ogle
1 ayran 1kucuk salata
ara
yesil elma
aksam
bir tabak yogurtlu sebze yemegi
bir haslama baget
yatmadan bir meyve dusunuyorum
2 lt su
3 buyuk fincan bitki cayi
spor
35 dakika 6.6 derecesinde yuruyus
200 defa trambolinde hopladim
100 kez steperda merdiven ciktim
200 kez twisterda saga sola dondum
arkadaslar buda menummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?