Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

aslında yazmıycaktım kuzum sabah söz verince sıka sıka yazdım
inşallah yine öyle devam edicek sevdam. o atıştırmalıgıda boşver sen hiiiççç ögrenme

geçmiş olsun filizcim. cana gelmesinde mala gelsin ödenir gider inşallah.

kızlar suana kadar okudugum menuler gayet güzel masallah hepinize

Maşallah,3 gündür gelemedim,sayfalar nasıl ilerlemiş,yine eskisi gibi olmuş.
Herkes azimli ve hırslı
Yeni gelenlere de hoşgeldiniz diyorum.
Ben de hemen çizelgemi düzelteyim.Ardından da yazılı sorusu hazırlayacağım,sorulardan bunaldıkça gelir okurum.

İyi akşamlaaar kızlar.
Alıntı yaptım bir sürü ama cevaplayacak vaktim olmadığını görüp sildim. Gördüğüm kadarıyla harika bir başlangıç yaptık.

Ben menü yazmayacağım çünkü akşam dışında normal menüden pek farkı yoktu. Şimdilik bu yöntemle devam edeceğim ve eminim ki işe yarayacak.
2 liitre su içebildim, bitki çayı hiç içemedim yoğunluktan Yarın daha iyi olmasını umuyorum. Ama akşam k flakes yedim sadece, 40 dakika kadar önce.

Tatlı krizlerime iyi gelen meşhur tarçın çayı tarifini verip kaçıyorum, grupça denenmiş ve çok etkili olduğu kanıtlanmıştır. Ahh eskiden her gün yapardım vaktim varken, şimdi hafta sonları yapacağım kaçamakları abartmamak için.
Moral ve enerjiniz bol olsun

TATLI İSTEĞİNİ AZALTAN TARÇIN ÇAYI

Yarım kabuk tarçın (küçükse bir bütün)
ceviz büyüklüğünde kök zencefil
5-6 tane "tane" karanfil

Bunların hepsini 2,5 kupa suyla 10 dakika kaynat.Sonra altını üstünü kapat bir 10 dakika da öyle demlensin.Sabah ve akşamları yemeklerden önce iç.Yemekten sonra da içebilirsin ama önce içsen daha iyi.Yalnız ilk bardağını aldıktan sonra içindeki posasını çıkar.Posayla beklerse acılaşır ikinci bardağı içemezsin.

30dak kondisyon bisikleti çevirdim
Birde bir avuç sarı leblebi yedim canım cok çekti

bende memnun oldum güzel aslında onları sevmemeniz ızgara tarzı benimde çok hoşuma gidiyor yanında salata ama ekmek hariç sağlıklı beslenmiş oluyoruz
evet sevdiğimiz birşey karşimizda ama bizim kilo problemim var nasıl yapım derken bir tatına bakayım diyoruz sonradan tadımlık diye birşey kalmadan midemizi doldurduğumuz oluyor ben bu hadiseye şöyle bakıyorum bu seferlikte birşey olmaz algısına çok kapılıyoruz bir gün böyle başka gün başka şekilde taviz veriyoruz ve bu tavizin ardi kesilmiyor bakmışz yazıflama yerine kilo almışız
oyüzden belli birr vakit koymak lazım ve dönmemek üzere sonrada bu başarının biraz tadını çıkaralım yahu değilmi

bende biryere gitmesem evde de canımı çeken birşey olmasa diyetimi devam ettiriyorum

Son düzenleme:
dopdolu bir diyet programı çok beğendim en çok da sporu beğendim patates olmasaydı tek kelimeyle harika derdim

pilav kan şekerini yükselttiğinde açlık çok çabuk hissedilir o yüzden çok uzak durmak lazım ben öyle yapıyorum menu genel itibariyle güzel ama spor yokmu

çok az yemişsin çok güzel bir menu

evet cnm bilmiyorum nereye yapıştıracağımı.

tatlım yapmışsın çizelgeni tebrik ederim.

canım çok üzüldüm içime oturdu okuduklarım.durduk yere bir sürü masraf olmuş ya.cana bir şey olmaması tek teselli.kendinde hata arama.her şey kontrolümüz altında olmayabiliyor ne yapalım.kim ister çocuğu bir yerleri kırıp döksün.eminimki zamanla geçecek.ama o zamana kadar çok dikkatli olmalısınız.

herkes harika başlangıçlar yapmış.ben de bugün başlamıştım hatta okulda simit yememek için erken kalkıp kahvaltı yaptım.ara olarak sade kahve içtim.öğlene kadar her şey mükemmeldi.sonra bilin bakalım ne oldu .meğer ayda bir olan günüm bugünmüş

ben de güne yakışır şekilde yedim her şeyden tattım.abartmadım ama yedim.

menümü yazıyorum ama utanarak ve affınıza sığınarak.sanırım regl patlaması oldu.bahane değil ama

sabah: 1 dilim tb ekmeği,biraz beyaz peynir,siyah zeytin

ara: sade türk kahvesi

öğleden sonra: 2 dilim börek ,1 küçük kase makarna salatası,1 ince dilim biberli ekmek,3 sarma,1 dilim tatlı

ara: orta türk kahvesi

akşam: 1 ince dilim biberli ekmek

spor yok (regl sonrası sahalardayım)
1 lt su (arttıracağım söz)
bitki çayı yok

sabotajjjjjjjjjj sabotajjjjjjjjjjjjjjj diyetime sabotajjjjjjjjjjj var yaa ((

küçük bi kase bademle kabak çekirdeği yedim bir iki avuçta patlamış mısır

1 litre su koca bi kupa yeşil çayy
kocaa bi kupada özel günler çayı içtim
şimdi bi daha yeşil çay içcem limonlu ....

ay yirim ku seni 24 saat koşsakta verilmez bizim yememize ablam ikimizi biliyorum ben ikimiz fenayız bu yeme konusunda düzelecek inşallah..

kübracımmmm sonuçta diyetisyeninin verdiği menü senin için kii gayet dengeli olmuş ama yinede beyaz pirinçten makarnadan uzak durmaya çalış çok çabuk acıktırıyor ..
kizlar nasilsiniz
anlkadim kadariyla sohbet koyu
coskular verilmis
bende cok mutluyum bacilar
sporumu yaptim
aksam insallah topluca menuyle yazacam
masummmmmmmmmmmmm
sen aglama kisssss
ikiz anasi aglarmi
maşallahh canımm sporunu yapman çok güzell menünü de bekliyoruz
harikasın çok güzellll ama bi yerlere bi iki dilim ekmek sıkıştır güzelim kilo verdikçe azaltıcak bişeylerin olsun
kolay gelsin füsuncummm çaplı çevreli devam ediyosun yazılı sorularına
harikasınn deryammmmm kızlar bu çayı muhakkak not alın deryam haklı çok işe yarıyor .. akşamı azaltmak bile işe yarıyor cidden balımmm
30dak kondisyon bisikleti çevirdim
Birde bir avuç sarı leblebi yedim canım cok çekti
sporun güzelllll cnmm (bende kabak çekirdeği ile badem yedim yarın akşam yemiyelim ama
haklısın cnmm tadını çıkarıcamız günleri görelimn artık :13::13:

ortimmm bugüne mi denk gelmişş kuuu
olsun sağlık olsun yarına daha hafif beslenir telafi edersinn canımm

ay yirim ku seni 24 saat koşsakta verilmez bizim yememize ablam ikimizi biliyorum ben ikimiz fenayız bu yeme konusunda düzelecek inşallah..

bende senii yirimmm kuuu yedik mi şeyini çıkıyoruz anacımmm
olsun be yawrum biz nelerini gördükk beee
ağların nasıl oldu hafifledimi biraz ???

bende senii yirimmm kuuu yedik mi şeyini çıkıyoruz anacımmm
olsun be yawrum biz nelerini gördükk beee
ağların nasıl oldu hafifledimi biraz ???

biraz abla sonunda alabildik yarın saat 3 e randevu fizik tedaviden bugün daha iyiyim ama bakalım teşhisi ne olcak doktorun fıtık falan değildir umarım

sabah
1 kepekli galeta
1yumurta+1 dilim beyaz peynir
yesil biber
domates
5 zeytin
ara
5 findik
ogle
1 ayran 1kucuk salata
ara
yesil elma
aksam
bir tabak yogurtlu sebze yemegi
bir haslama baget

yatmadan bir meyve dusunuyorum

2 lt su
3 buyuk fincan bitki cayi

spor
35 dakika 6.6 derecesinde yuruyus
200 defa trambolinde hopladim
100 kez steperda merdiven ciktim
200 kez twisterda saga sola dondum

arkadaslar buda menummmmmmmmmmmm

sekercim hos buldukta oku oku bitmiyorki iki birsey soralim yazalim cosalim
hazir seni bulmusken bu cizelgendeki kiloyu nasil verdin
kac ayda verdin
sindi cabik soyle
yoksa ben olecem meraktan

30 dakika 6.5 hizda yurumek 180 kal.
gerisini sen hesapla

biraz abla sonunda alabildik yarın saat 3 e randevu fizik tedaviden bugün daha iyiyim ama bakalım teşhisi ne olcak doktorun fıtık falan değildir umarım
İNŞŞ. DEĞİLDİR CANIM BENİM YAAA ((

TEK KELİMEYLE HARİKASINNN
HELE SPOR HELE SPOR KISKANDIM VALLAHİİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…