Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

İNŞŞ. DEĞİLDİR CANIM BENİM YAAA ((

TEK KELİMEYLE HARİKASINNN
HELE SPOR HELE SPOR KISKANDIM VALLAHİİİ

bu sefer cok pis hirs yaptim
obezlimi lopezlige cevirecem
nisana ne kaldi

BEN KAÇIYORUM KIZLAR ÖPÜLDÜNÜZ TEKER TEKER

ERKEN YATIYIM PEK İYİ DEĞİLİM BUGÜN

kolay gelsin füsuncummm çaplı çevreli devam ediyosun yazılı sorularına
Sevda,süpersin herzamanki gibi...Dersi unuttum sanma,hazırlıklı ol,her an sınav olabilirsin.
sekercim hos buldukta oku oku bitmiyorki iki birsey soralim yazalim cosalim
hazir seni bulmusken bu cizelgendeki kiloyu nasil verdin
kac ayda verdin
sindi cabik soyle
yoksa ben olecem meraktan

Ben 07.03.2011 de 91.2 ile başladım.31.12.2011 de 57 idim.Sonrasında 54.9 u gördüm ama çok zayıfladığım söylenmeye başladı.Ben de biraz alayım derken ipin ucunu tamamen bıraktım ve sonuç bu.Geçen cuma 67.1 dim.Cuma akşamından beri dikkat ediyorum (pazartesi-salı hariç,gerçi çok da abartmadım) Bakalım bu cuma ne olacak?
Arkadaşların dediklerini uygular,diyeti ASLA bırakmaz (aralarda kaçamaklar,kaçamak günler olsa bile ertesi gün kalındığı yerden hemen devam) ve buradan ayrılmazsanız,bakın kilolar nasıl gidiyor.
Buradan tekrar tekrar tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Tüm kiloları vermemi onlara borçluyum.Umarım herkes sağlıkla istediği kiloya gelir.

süperrrr

süperrrrr
hoşgeldin füsunnn
deryaaa tarçın benimde favorimmm
bu yediklerin neki ortim ben yazsammm akşamı sadece roman olur..
fevkalade

füsunnn valla özetle anlatmışsın benim yeni gelenlere tek tavsiyem füsunu dinleyin olur..

ben bugün menümü yazmicam çünkü akşamı hatırlamıyorum resetledim..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bi laf var boynuz kulağa geçer die bence yeni arkadaşlar bizim menülere taş çıkartır onlardan öğreneceğimiz çok şey var benceeee....

bu menüleri görünce geçen yıl geldi aklıma ve inanamadım geçen yılki istikrarıma disiplinime.. ama inşallah yarın öyle bir menü yazıcam bende..

sabah ilk gelene benden kocamannn günaydınnnn yine bu saat oldu anca yatıommm sabah 7 kalkışş

Günaydın,teşekkürler canım da ben sizlerin dediklerinizi uyguladım ama dediğiniz gibi yeni gelenlerin bayağı güzel menüleri var,bilinçliler.Ben de onları okuyunca eskiye gittim.Bence diyetteki asıl başarı devamlılıktan geçiyor.Kaçamak gün ya da öğün olsa bile kalındığı yerden devam olmalı.Ben önceden bunu yapmıştım.
Kocaman günaydını aldım gibi görünüyor

Günaydın arkadaşlar,şimdi kahvaltı yapıyorum,biraz sonra da çıkacağım.Sırf kahvaltı için erkenden kalkıyorum,hoşuma da gitmiyor değil,kalkana kadar zor oluyor da sonrası çok güzel oluyor.
Banucum kahvaltım yine aynı yani kuru biberlerim de var.
Hepinize kaçamaksız güzel bir gün diliyorum,görüşmek üzere...

Son düzenleme:

günaydın canım
regl döneminde yapılan spOr yağ yakımını kolaylaştırır hatta tartı da artı göstermez şişlik falan hiç olmaz

Son düzenleme:
Yeni bir umut yeni bir gün herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn

zum yormların için teşekkürler
bugunku menumde ekmek sıkıştırdım canım aslında canım hiç ekmek isteimyor ama yemek zorundayım yiyeceğim nasıl olsa bu yağ kütlelerimizi yiyerek sahip olduk yiyerekte yakacağız hep birlikte
aslında ben çok zor kılo veren bir bünyem var mart 19 da sağlıklı besleneli tam bir yıl olacak ama hiç bir zaman pes etmedim
ve etmeyeceğim gidecek kılocuklarım benle kalmayacak

günaydın kızlar
burası güzel oldu valla gündüz kk dayım gece facede bilgisayarım bozuk akşam telden giriyorum faceye.gündüzde face yasak iş yerinde o yüzden gündüzde burdayım nasıl isabet oldu anlatamam

menüler yazılmış tarifler verilmiş ne güzel geçmişi okudum ama cevap yazamadım çok uzun olduğu için.

sevda bende çizelgemi düzelttim ku tarihide düzelttim senden kıskandummm.

dopdolu bir diyet programı çok beğendim en çok da sporu beğendim patates olmasaydı tek kelimeyle harika derdim

teşekkür ederim beğendiğinizi. yanlışlarım var. onlarıda sizin yorumlarınızla düzelteceğim inşallh.

Gününüz aydın olsun hanımlar
uyanır uyanmaz limonlu suyumu içtim.Sabah yediklerimi yazayım hemen.
1 yumurta
4 zeytin
1 kbrt k. peynir
2 dilim ekmek
marul
Kaçamaksız günler diliyoruuuuuuuuuum

günaydın arkadaşlar.. akşama pişman olmak istemiyorsak yediklerimize şimdiden dikkat edelim. az kalorili bir gün olur inşallah...

günaydın arkadaşlar.. Akşama pişman olmak istemiyorsak yediklerimize şimdiden dikkat edelim. Az kalorili bir gün olur inşallah...

canım aslında benım akşama kadar sıkıntım yok beslenme çantamda ne varsa Onu yiyorum
ama evede çok zorlanıyorum yememek için kendimle resmen savaş halındeyım ama savaşı ben kazanacağım

[/GÜNAYDIN KIZLAR.
geçmişe şöyle bi göz attım ama aklımd apek bişiy kalmadı ,
füsunun kuru biberleri dışında

biraz keyifsizim şu günlerde ilerleyen günlerde süper menülerle aranızda olmak istiyorum
COLOR]

gunaydin hanimlarrrrrrrrrrrrrr
ya ben bugun hic havamda degilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne oluyor bana yawwwwwwwwww
simdi cikmam lazim
gorusuruz aman yeneceklere dikkattttttttttt

banum günaydın neden canın sıkkın

canım aslında benım akşama kadar sıkıntım yok beslenme çantamda ne varsa Onu yiyorum
ama evede çok zorlanıyorum yememek için kendimle resmen savaş halındeyım ama savaşı ben kazanacağım

haklısın cnm akşam bende eve gidince ne yesem deye sağa sola saldırıyorum. ama bunu engellemek ya da kaçamakları en aza indirmek için durup derin bir nefes al. kalorisi az ama midede çok yer kaplayan sebze haşlamalırını yiyebilirsin bence. yemek tabağına yiyeceğin miktarı koyup ( başka şeyle yememe kararını burada kontrol etmiş oluyorsun) o tabaktakş yiyeceklerden başka şeyler yememeye özen gösterebilirsin bence ve yediklerini yavaş yavaş ye. hatta her çataldan yada yemek kaşığı ile aldığın her lokmadan sora kaşığı yada çatalı elinden bırakarak yavaş yeme monusunda zaman mazanabilirsin. ve gece yiyeceği ara öğünün saati belirleyip o saate kadar başka işlerle uğrabilirsin, ara ögünden de sonra halen birşeyler yemek istiyorsan erkenden uyumaya gidebilir yada yiyeceğin ğıda için ne kadar spor yapman ğerektiği düşünebilirsin( bu bende çaydırıcı oluyor) ben bunları yapmaya özen gösteriyorum. yinede kaçamak yapacaksam bir meyve ile ğeçiştirmeye çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…