Günaydın arkadaşlar :)) diyete başladım sonunda yarım saat yürüyüşle beraber :))
iyi kilo vermeler
haklısın cnm akşam bende eve gidince ne yesem deye sağa sola saldırıyorum. Ama bunu engellemek ya da kaçamakları en aza indirmek için durup derin bir nefes al. Kalorisi az ama midede çok yer kaplayan sebze haşlamalırını yiyebilirsin bence. Yemek tabağına yiyeceğin miktarı koyup ( başka şeyle yememe kararını burada kontrol etmiş oluyorsun) o tabaktakş yiyeceklerden başka şeyler yememeye özen gösterebilirsin bence ve yediklerini yavaş yavaş ye. Hatta her çataldan yada yemek kaşığı ile aldığın her lokmadan sora kaşığı yada çatalı elinden bırakarak yavaş yeme monusunda zaman mazanabilirsin. Ve gece yiyeceği ara öğünün saati belirleyip o saate kadar başka işlerle uğrabilirsin, ara ögünden de sonra halen birşeyler yemek istiyorsan erkenden uyumaya gidebilir yada yiyeceğin ğıda için ne kadar spor yapman ğerektiği düşünebilirsin( bu bende çaydırıcı oluyor) ben bunları yapmaya özen gösteriyorum. Yinede kaçamak yapacaksam bir meyve ile ğeçiştirmeye çalışıyorum..
Cümlmize :) http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/304477-hipotiroid-hastalari-icin-liste.html
yalnız arkadaş hiç mesaj yazmamışkorktum çekindim biraz açıkcası
güzel taktik deneyeceğim
yok canım yemicem yemicem kesin kararlıyımmmmmmmmmmmm
kızlar biliyomusunuz ben 23/12/2011 yılında 77 kiloymuşum 31/12/2012 de de 77 kiloyum 1 sene içinde tedavi hamilelik ve doğum kilomu korumuşum yinede:) şişkoluğuma nasılda bahaneler arıyorum ya70 e kadar düşmüştüm ben hamile kalmadan bütün kıyafetlerimide daraltmıştım şimdi hiç bişeyim olmuyo nasıl olacak bilmiyorum
sende güzel kilo vermişin tatlım bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin? Benim 15 günde 3 kg vermem lazım.. çok acill.. Faklı çözümler arıyorum da. önerilerin varsa beklerim
canım ben altı ayda 10 kg verdim hata 12 vermiştim o kadar dikkat etmeme rağmen 67kg çıktım ben gerçekten az yemek yerim ben tek sıkıntım abur cubur nasıl severim çıkolata bayılırm onları yemedım mı hemen tarı fark eder ve yazın hergun hiç kasatmadan 4 ay kadar 1 saat yürüdüm akşamları birde benım metobolizmam çok yavaş pko luyum ve hormon bozukluğu var(porolaktın ve fsh hormonları yuksek)tabı bunlar bahane benım önce il hedefim 65 kg dı sondra 60 kg çektım dünde 55 indirdim ilerliyeceğim yol uzun olunca hırsımda fazla artıyor ama kendimece bana 60kg yeretlı şimdilik ha bırde 44 bedenden 38 beden düştüm kilo dan fazla incelmem daha hızlı oldu onuda yürüş ve yaptığım spor(parkta kı spor aletleri ile) du bence
şimdilik bukadar
öptüm sizleri
niye çekindin tatlım. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/304477-hipotiroid-hastalari-icin-liste.html buradaki diyet çok ağır ama nasıl yapılır bilemem. bu diyeti uygulayan arkadaşlar varsa yorum yazarlarsa. benimde hızlı kilo vermem gerekli çünkü
yanlış anlamdı isem yakın zamanda doğummu yaptın, yada bebek emziriyormusun?
63 kilosun :) maallah iyi kilo vermişsin :) biraz sporu arttır birde Ender saraç bu gün baya şeyler söyledi metobolizmayı hızlandırmak için onları da uyguladın mı :)) kim tutar seni :)
agustos 20 de doğum yaptım canım
sabah
çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1 cal
Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167 cal
ara
Form Yulaflı Kepekli Bisküvi 45 GRAM 67.95 cal
öğlen
Yesil Biber 3 ADET 36 cal
Yeşil Zeytin 5 adet 35 cal
Tulum Peyniri 50 GRAM 128.5
Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160 cal
Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165 cal
ara
[4] Form Yulaflı Kepekli Bisküvi 45 GRAM 67.95 cal
Armut 0.5 ADET 35 cal
akşam
uno sofra tam buğday 1 dilim 56 cal
yumurta 1 adet 80 cal
Marul Salata 0.5 PORSİYON 46.5 cal
Zeytinyağlı Barbunya 0.5 PORSİYON 164 cal
selam kızlar pek keyfim tadım yok
annecimin başına kötü bir olay geldi o sebepten de
tadım tuzum kalmadı
dua edin tez vakitte iyileşsin diye
harika gidiyosunuz kızlar, yorum yazamadım ama okuyorum hepinizi maşallahh...
selam kızlar pek keyfim tadım yok
annecimin başına kötü bir olay geldi o sebepten de
tadım tuzum kalmadı
dua edin tez vakitte iyileşsin diye
harika gidiyosunuz kızlar, yorum yazamadım ama okuyorum hepinizi maşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?