Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

güzel taktik deneyeceğim
yok canım yemicem yemicem kesin kararlıyımmmmmmmmmmmm

güzel taktik deneyeceğim
yok canım yemicem yemicem kesin kararlıyımmmmmmmmmmmm

sende güzel kilo vermişin tatlım bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin? benim 15 günde 3 kg vermem lazım.. çok acill.. faklı çözümler arıyorum da. önerilerin varsa beklerim

kızlar biliyomusunuz ben 23/12/2011 yılında 77 kiloymuşum 31/12/2012 de de 77 kiloyum 1 sene içinde tedavi hamilelik ve doğum kilomu korumuşum yinede:) şişkoluğuma nasılda bahaneler arıyorum ya 70 e kadar düşmüştüm ben hamile kalmadan bütün kıyafetlerimide daraltmıştım şimdi hiç bişeyim olmuyo nasıl olacak bilmiyorum

yanlış anlamdı isem yakın zamanda doğummu yaptın, yada bebek emziriyormusun?

sende güzel kilo vermişin tatlım bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin? Benim 15 günde 3 kg vermem lazım.. çok acill.. Faklı çözümler arıyorum da. önerilerin varsa beklerim

canım ben altı ayda 10 kg verdim hata 12 vermiştim o kadar dikkat etmeme rağmen 67kg çıktım ben gerçekten az yemek yerim ben tek sıkıntım abur cubur nasıl severim çıkolata bayılırm onları yemedım mı hemen tarı fark eder ve yazın hergun hiç kasatmadan 4 ay kadar 1 saat yürüdüm akşamları birde benım metobolizmam çok yavaş pko luyum ve hormon bozukluğu var(porolaktın ve fsh hormonları yuksek)tabı bunlar bahane benım önce il hedefim 65 kg dı sondra 60 kg çektım dünde 55 indirdim ilerliyeceğim yol uzun olunca hırsımda fazla artıyor ama kendimece bana 60kg yeretlı şimdilik ha bırde 44 bedenden 38 beden düştüm kilo dan fazla incelmem daha hızlı oldu onuda yürüş ve yaptığım spor(parkta kı spor aletleri ile) du bence

şimdilik bukadar
öptüm sizleri

çok güzel canım uzun süre diyet yapabilmek çok zor sen bunu başarabilmişşin. benim diyetime 16 gün oldu ama şimdilerde zorlanmaya başladım. bu kadar uzun süre dayanabildiğime bile şaşırıyorum( ben yemek yemeyi çok severim ve çok da yemek yeri tabi abur cuburlarıda bir o kadar çok tüketirdim..şimdi hepsine çok dikkat ediyorum. spor yapmak bana çok ağır ğeliyor ama sporda mutluluk hormono var bence. spor negatif enerjimi alıyor..

63 kilosun :) maallah iyi kilo vermişsin :) biraz sporu arttır birde Ender saraç bu gün baya şeyler söyledi metobolizmayı hızlandırmak için onları da uyguladın mı :)) kim tutar seni :)

63 kilosun :) maallah iyi kilo vermişsin :) biraz sporu arttır birde Ender saraç bu gün baya şeyler söyledi metobolizmayı hızlandırmak için onları da uyguladın mı :)) kim tutar seni :)

cnm teşekkür ederim.ben sadece 2 kg verdim. ilk hedefim 60 ama sonrasında devam etmek istiyorum,55 ideal kilo olarak görünüyor boy kilo endeksinde..ender saraç ne dedi bilemiyorum işteyim tv izleyemiyorum. neler söylediğini yazabilirmisin ya da nereden bulabilirim bilgi verebilirmisin.

agustos 20 de doğum yaptım canım

gayet iyi bir kilodasın bence. dogum sonrası vucudun eski haline gelmesi için en az bir yıl gerekli. emziriyorsan emzirme dönemindede süt olsun diye şekerli besinler yemezsen kilo vermen hızlanır( ilk hamileliğimde 25 kg aldım. ama rejim yapmamam gerek kalmadan bir yıl içinde hepsi ğitti,2 gebeliğimde 27 kg aldım. ama 3 kğ kaldı.) ve üzerine 2-3 kg daha aldım şimdide bu kilolar yaşında etkisi ile üzermde kaldı veremedim ve diyete başladım

sabah
çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1 cal
Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167 cal

ara
Form Yulaflı Kepekli Bisküvi 45 GRAM 67.95 cal

öğlen
Yesil Biber 3 ADET 36 cal
Yeşil Zeytin 5 adet 35 cal
Tulum Peyniri 50 GRAM 128.5
Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160 cal
Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165 cal

ara
[4] Form Yulaflı Kepekli Bisküvi 45 GRAM 67.95 cal
Armut 0.5 ADET 35 cal

akşam
uno sofra tam buğday 1 dilim 56 cal
yumurta 1 adet 80 cal
Marul Salata 0.5 PORSİYON 46.5 cal
Zeytinyağlı Barbunya 0.5 PORSİYON 164 cal

sabah: yağsız 1 sahanda yumurta, 1 dilim ekmek, 1 çay bardağı yarım yağlı süt

ara: 1 elma,

öğlen:2 kepçe mercimek çorbası, 3-4 yemek kaşığı makarna, salata

ara: bir elma,

ara:küçük bir avuç karışık kuruyemiş, iki lokma tahinli ekmek(eve gelince dayanamadım da)

akşam: haşlanmış bir tavuk budu, yağsız salata (marul ve havuç ile hazırlanmış) ,közlenmiş 3 domates

3-4 bardak çay, 3-4 bardak yeşil çay, 1,5 -2 litre su

spor daha yapmadım ama : bir saat hafif tempoda koşu (yaklaşık 5-6 km), 40 dak plates yapacağım

tatlım benim yediklerim kaç kalori eder hesaplar mısın?

sabah: yağsız 1 sahanda yumurta, 1 dilim ekmek, 1 çay bardağı yarım yağlı süt

ara: 1 elma,*

öğlen:2 kepçe mercimek çorbası, 3-4 yemek kaşığı makarna, salata

ara: bir elma,

ara:küçük bir avuç karışık kuruyemiş, iki lokma tahinli ekmek(eve gelince dayanamadım da)

akşam: haşlanmış bir tavuk budu, yağsız salata (marul ve havuç ile hazırlanmış) ,közlenmiş 3 domates, 3 yemek kaşığı barbunya

3-4 bardak çay, 3-4 bardak yeşil çay, 1,5 -2 litre su

selam kızlar pek keyfim tadım yok
annecimin başına kötü bir olay geldi o sebepten de
tadım tuzum kalmadı
dua edin tez vakitte iyileşsin diye

harika gidiyosunuz kızlar, yorum yazamadım ama okuyorum hepinizi maşallahh...

geçmiş olsun güzelim. dua ederim.

ameliyata alıcaklarmış
Elim kolum uzanmıyo napıyım şaşırdım kaldım

geçmiş olsun Sevda ablacım.İnşallah en yakın zamanda iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…