canım neden ameliyata alınacak. merak etme rahat ol. annenden uzaktamısın.yanına gidemedinmi güzelim
canım annem ben ve bütün kardeşlerim bunca yıl aynı şehirdeydik
ama annem ve babam maddi sıkıntılarından dolayı köye yerleşme kararı aldılar
köy dediğim de dağın başı yani((
otobüsle gitmeye kalksan iki gün sürüyo
kii zaten merkezde kala kalıyosun köyün yollarına araba çıkmıyo uzak yani cnm çok uzakk
annem taşlıklardan yuvarlanmış ağının büyük bi kısmı kesilmiş 4-5 damarı kesilmiş
başka bi hastaneye sevk etmişler ameliyata almaları için zaten ilk gittikleri hastaneyle bile evlerinin arası taksiyle 5 saat(((
sağol cnm benim eksik olma inşşş.çok üzüldüm cnm. Allah acil şifalar versin. seni tanımıyorum ama içtenlikle dua ederim. zor umarım çok yakında ayağa kalkar. kırık yoktur umarım annenin vucudunda
Sevda' cim cok gecmis olsun,dualarimiz sizinle.umarim en kisa zamanda iyilesir.enson durumu nedir,cok onemli birseyi yoktur insallah.
canım annem ben ve bütün kardeşlerim bunca yıl aynı şehirdeydik
ama annem ve babam maddi sıkıntılarından dolayı köye yerleşme kararı aldılar
köy dediğim de dağın başı yani((
otobüsle gitmeye kalksan iki gün sürüyo
kii zaten merkezde kala kalıyosun köyün yollarına araba çıkmıyo uzak yani cnm çok uzakk
annem taşlıklardan yuvarlanmış ayağının büyük bi kısmı kesilmiş 4-5 damarı kesilmiş
başka bi hastaneye sevk etmişler ameliyata almaları için zaten ilk gittikleri hastaneyle bile evlerinin arası taksiyle 5 saat(((
taksi dediğimde diğer köydeki eniştemin arabası yanii normal taksi falan da yok
yoksa köyde traktör tırtır falan denilen araçlar kullanılıyo(
selam kızlar pek keyfim tadım yok
annecimin başına kötü bir olay geldi o sebepten de
tadım tuzum kalmadı
dua edin tez vakitte iyileşsin diye
harika gidiyosunuz kızlar, yorum yazamadım ama okuyorum hepinizi maşallahh...
iyi akşamlar kızlar
kahvaltı
2 kuru kaysı yedim sonrasında ılık su içtim çıktım evden
1 yemek kaşığı lor (özlemişim yaw)e
2 dilim tam buğ.elmeği
yeşil biber ve salatalık
çay
ara
1 elma
yeşilçay
1 tane salatalık
öğle
250 gr yoğurt
1,5 dilim tam buğday ekmek
yeşillik
ara
1 elma
1 fıncan yeşilçay
akşam
kuru bıber yoğurtlaması
1 dilim tam buğday ekmeği
turp salatası
2,5 lt yakın su içtim
çay ve kahvelerı sölemıyorum şekersiz içiyorum zati onları
yatmadan 1 bardak süt içerim sanırım ama şu an canım pek istemiyor
şimdide 30 dk kondisyon bisikleti çevireceğim
karbonatlı su içen var mı? Etkisi nedir? Bilgisi olan ya da karbonatlı su içen varsa yorumlarınızı bekliyorum. Dün ilk kez duydum merak ettim. çabukkilo verdiren bir şeyse bende kullanmak istiyorum
KİLO BİLDİRİMİ :
annenize çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah ...kızlar topiğiniz hayırlı olsun ben sizi takip ederdim belki gaza gelirim diye tekrar sizleri görünce sevindim yine takip ederim izninizle
günaydın canım
bence bunlar fasa fiso bence en güzeli sağlık beslenerek kilo vermektedir
ben 10 gün kadar içitim midemi mahvetti hiç bir faydasını görmedim sade mide bulantısı yaptı
eğer sen çabuk mu kilo aldın hayır o yuzden bunu beynınden at ne kadar geç verirsen o kadar iyi olur ama karar senin tatlım
boşver arkamızdan kovalaya yok
BAK DİĞER BİR TOİKTEN BİR ALINTI YAPTIM ÇOK GÜZEL BİR SÖZ
bizim insanlarımız ne yemesekte zayıflasak diye düşünmüyor, ne yesekte zayıflasak diye düşünüyor" demiş diyetisyenin biri...
çok sevdim bu sözü, hangi diyetisyen söylemiş hatırlamıyorum ama çoookkk doğru söylemiş ))
gerçektende burda da gördüğüm kadarıyla kimse yediklerinden ödün vermek istemiyor (bizden bahsetmiyorum, diğer topikler)
ama lahana suyu zayıflatıyormuş diyor biri, hoooppp herkes lahana suyu içiyor...
diğeri çıkıp sandaloz sakızı zayıflatıyor diyor, bakıyorsun herkes yutmaya başlıyor,
yahu şu yediklerinizden ödün versenize?
Bir ay yemeyin zaten zayıflayacaksınız, zayıflamanın tadını alınca da devam edeceksiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?