Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

canım karar senin bence sadece hayatına sağlık ve düzenli beslenmeyi sokmalısın birde dahile uzmanına git hormonlarına insulinine baktır sonra da takıl buraya
bence benim fikrim hepsi para tuzağı
bendeniz diyetısyene akapunktura zayıflama ürünlerine dökmedim para kalmadı geç oldu ama sağlıklı beslenmesini öğrendim sende başarabilirsin

sabah
1 ilim kizarmis tam tahil ekmek+1ckpekmez+1ck tahin+1 haslanmis yumurta
ara
5 findik+1 kuru incir
ogle
kocaman bir ayran 500ml.+haslama brokoli
ara
mandalin
aksam
1 kase mercimek corbasi+yarim haslama tavuk gogsu+salata+yarim kase yogurt

belki bir meyvede yatmadan yerim

spor
35 dakika 6.6 da yuruyus
200 trambolinde hoppidi
150 twister
200 ip atladim
100 plates topu yardimiyla mekik
100 ic bacak calistirdim

Kilo Bildirimim:
Başlangıç: 64,900
Geçen Hafta: 62.900
Bu Hafta: 62.200
Giden: 0,700
Toplam Giden:2
Hedef:60
Boy:1.61
Spor:30 dk koşu 30 dk egzersizz

ne oldu yaaaaaaaa
niye kimseler gelmiyor
baska yere tasindinizda benimmi haberim yok
sessizlikkkkkkkkkkkkkk
gunaydin sana

hafta sonu iki gün lahana diyeti yapacağım. umarım 1 kilo veririmmm

Gelmeye yüzüm yok ki :2::2::2:

Siz devam edin kızlar ben takipteyim, facebook grubunda yeterince moral bozup oyun bozanlık yaptım, buraya da bulaşmayayım en iyisi. Olmuyor işte bu hafta öyle kötü bir haftaydı ki regli, grip, iş yerinde fatura haftası, patronların ekstra işleri bitmedi, bitmedi... Buna pararlel sinirim, stresim de tabi. Ve ben stres olunca ne yaparım? Tabi ki yerim... Yok bu işte olduğum sürece olmayacak bu iş, tam 4 gündür mutfağa inip form çayı hazırlamaya vaktim olmadı ya. Bir kere yapabildim onda da içine buz atılmış soğukluğa gelince içebildim. 2 gün öğle yemeğimi 4'de yedim, cuma ise hiç yiyemedim, kepekli sandviçimi getirdiğim gibi götürdüm. Akşama kadar yiyebildiğim sadece 1 paket topi tanem, bir de simit, o da yolda...

Neyse ya takipteyim ben sizi.

Merhabalar.. Dün akşam çok kötüydü.Annem en sevdiğim yemekleri yapmış. Yemekleri görünce beni bi sinir aldı anlatamam.Öyle bi bakış attım ki anneme. annem bunları yaptığım için mi kızıyosun dedi.evet dedim odama gittim.Yatmışım nasıl ağlıyorumm... Kendimi tanıyamadım.Canım anneciğimide üzdüm. Sonra annem geldi yanıma. Bidaha pastaymış şuymuş buymuş yapmıycam gel diyete biraz ara verelim dedi.Bende onu bekliyomuşum iradem okadar zayıflamışki mutfağa koştum resmen. tabağıma pasta börek amerikan salatası sarma her şeyi boldan doldurdum.Ama nasıl yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi. O da yetmedi hemen markete koştum.çikolata,kola,kek,koca bi doritos.... Hepsini yedikten sora kendimi tıka basa dolmuş bi çöp kutusu gibi hissettim ama ne derler geçti borun pazarı........

İşin özü şu ki diyetimin canını okudum...Bu sabah tekrar başlamam zor oldu.Ama başladım.
Bide annemi çoooooook seviyorum

selam kızlarrrrrrrrrrr anneciğimin rahatsızlığından dolayı pek keyfim tadım tuzum yok sık giremiyorum 1-2 gündür
birde hafta sonu herkes dinleniyor uyuyor yada geziyor pek yogun olmaz buralar o vakit ..

DERYAMMM senin üstüne gelmek istemiyorum kuzum boşa konuşmicam çünkü haklısın olmayınca olmaz
kii sen üstüne geldikçe (benim gibi) daha çok sarpa sarıyosun ama açık ve net fikrimi istersen çok üzüldüm senin adına
çünkü bir umutla bir hevesle başlamıştın ama hiç bişey için geç değil 80 den dönmek başka 90 dan dönmek başka hiç bir daha görmeyelim o kiloları inşş.
takip et ama arada katıl nolur emii çok seviyorum seniii gözümün nuru <3

KÜBRACIM cnm işte benim hep zayıflayıp zayıflayıpta böyle yıkım anları yaşadığım için geri geldi kilolarım
ama seni çok tebrik ederim mühim olan kaldıgın yerden devam edebilmek bak bugün ne güzel başlamışsın:13:
ya ben napıyodum irademe yenik düşüpte ne bulursam silip süpürdüğüm vakitlerde nasıl olsa bozdum
yarın başlarım dedim olmadı öbür gün başlarım dedim olmadı yarın öbür gün derken bi baktım 10 kilo almışım bi baktım 5 kilo almışım
sil başa yeniden başlaa inan çok yıpratıcı bi durum arada fire verdiğin elbet olucak ama tek yolu kaldığın yerden devam ablacım

Merhaba Kizlar ugrayamadim uzun suredir.istikrarli giden arkadaslari tebrik ederim. Gecen haftaya gore 400 gr artidayim. Bugun iyi gidiyor ama.kacamagim yok.su iciyorum habire. Umarim bozmadan devam ederim

selam kızlar
evet hafta sonu genelde sapıtma günleri nefret ediyorum hafta sonundan çalışırken herşey düzgün ama evde olunca bütün düzenler gidiyor

menümü paylaşayım şöyle
sabah uyuya kalmışım saat 8 de apar topar çık oğlanı dersaneye yetiştir yolda ona simit aldım ucundan bir lokma yedim(sanki tadını bilmiyorum ) sonra anneme kahvaltıya gittim
2 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
az peynir
domates
salatalık
3 lokma sucuk (çok kötübu )

ara
türk kahve

öğle(saat 16.00)

1 simit
1 ayran

akşam yemiceğim

bide yeseydım demı kızlar kendime çok kızıyorum yaw

Son düzenleme:
arkadaşlar bir haftada 1 ile 1.5 kilo vereceğim bir diyet istiyorum arkadaşlar.. cok acil.. bende diyet yapıyorum ama bir yerlerde yanlış yapıyorum sanırım ki az kilo veriyorummm

Son düzenleme:
arkadaşlar bir haftada 1 ile 1.5 kilo vereceğim bir diyet istiyorum arkadaşlar.. Cok acil.. Bende diyet yapıyorum ama bir yerlerde yanlış yapıyorum sanırım ki az kilo veriyorummm

canım sen çok acele ediyorsun kafana taktıkca kiloların geç gider bence fazla takma varsın yavaş gitsin alırken 10 günde almadık kiloları

ama bilmem ne derece doğru ama patates diyeti var bir araştır derim

canım evet çok kafaya taktım. erken regli bile oldum bu stresten.stres yaptı bende bu diyet. .ayın 18 ine az kaldı ve her geçen gün stresi daha da artıyor. ama pes etmek istemiyorum.2300 kilom kaldı. 200-300 gram yüüzünden iddiayı kaybetmek istemiyorum. buğün lahana diyetine başladım. iki gün yapayım diyorum. (cumartesi ve pazar) pazartesi sabahına kadar 300-400 gram verirsem 2 gün daha devam edebilirim bu diyete. yaptığım lahana çorbasıda gerçekten çok güzel oldu( açlıktan bana öyle geliyor olabilir). dolu dolu 4-5 porsiyon yedim bile. bu çorba ile gözümde doydu karnımda.

sabah(9,30) :1 elma
öğleden akşama kadar : 5 porsiyon lahana çorbası ( lahana diyeti için hazırlanmış olandan) yemeği de denebilir
akşam: 1 portakal

1 saat hafif tempoda koşu
30 dak aerobik
25 dak plates

1-2 litre su. 2-3 bardak yeşil çay

Son düzenleme:
offff dayanamadım bir tabak puding ve tadelle yedim ya
sonra kara kara düşün yedinde başı göğemi erdi sanki tadlarını bilmiyon yawwwwwwwwwwwwwww

bari kalkımda bir saat kondiyon bisikleti çevereyim yemesi değil ya

selam kızlar iyi akşamlar nasıl gidiyor diyetler ben haftanın yüz karasıı

BAŞLANGIÇ:90
GEÇEN HAFTA:68.2
BU HAFTA:69.7
GELEN:1.600

REGLİ OLDUM DÜNN AMA NAISL BU KADAR KİLO GELDİ ANLAMADIM İNANINN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…