Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

Bugunku menum

Sabah : 2 dilim ekmek.peynir. siyah zeytin.domates. maydonoz

ara:1 elma

Ogle: sabahin aynisi

Aksam: 1 kase corba.4 yemek kasigi Makarna

Ara:1elma.1 armut

2 lt su
2 bardak metabolizma hizlandirici cay
40 dk tempolu yuruyus

Bu menu fazla gelebilir size yada yanlis.ama uzun suredir İlk defa kacamaksiz beslendim. Su ictim.meyveyi bu kadar fazla yemesem daha iyi olur.yarin lahana alip corbasini yapacagim.

Bu arada cogunlukla telefondan baktigim icin mesajlara alinti yapamiyorum.banucum regl sisligidir gecer merak etme.

Yasemin yanlis hatirlamiyorsam simit yemissin sakin yeme canim tum kilolarimin sebebi o hain simit

Diger Arkadasin nelson du sanirim tel den goremiyom kusura bakma lahana corbasi diyeti sana uyar.normal bir diyetle o kadar kilo veremezsin yoksa

Ders çalışmalıyım ders çalışmalıyım ders çalışmalıyım ahh günlükcüm sorma sınavlar geldi çattı ama ben bir türlü başına oturupta adam akıllı çalışamıyorum. Ne zaman kafamı kaldırsam kendimi nette kilo verme, sağlıklı zayıflama, diyet le ilgili bir şeyler araştırırken buluyorum. Bu diyetin sınav zamanına denk gelmesi kötü oldu ama yapacak bir şey yok Öyle işte şimdide 1 saat kadar çalışıp yatmayı düşünüyorum gelip sana içimi bir dökeyim dedim. Yarında saat 10dan 15.00 a kadar nöbetim var. Hem çalışmak hem okumak hemde diyet yapmak çok zor işmiş be günlükcüm. Ama olsun bu 10 günü atlattım mı rahatım sonra 1 ay tatil yapacağım. Bol bol gezeceğim annişimle babişimle vakit geçireceğim, önceden benim için işkence olan alış verişe artık daha hevesli çıkacağım. Aaa sen kilo mu verdin bakıımm aa vallahi vermişsin kızz diyen insanları duyup mutlu olacağım, aa ama hiç yemedin ki bak birazda ondan ye çok güzel o diyenlere direneceğim,yüksek başarı belgemi gören babamın gözlerinde ki gururu görüp onurlanacağım, sarılıp annemin mis gibi kokusuyla uyuyacağım ohhh. Ah be günlük gurbette olmak çok zormuş biliyor musun. Allah hiç kimseyi yerinden yurdundan etmesin hadi benim amacım güzel okuyup hayırlı bir evlat olmak için kendi ayakları üzerinde durmak için katlanıyorum hasretliğe ama Allah kimseyi gurbete gitmek zorunda bırakmasın ohh içimi döktüm rahatladım. İyi geceler kızlar, bu gece tanımasam da hepiniz için ayrı ayrı dua edeceğim, inşallah her şey gönlünüzce olur

dunku menumu yazmadim hemen yazayim
sabah
2 kasik menemen+1 dilim ekmek+5 zeytin
ogle+1 kase yogurda 1 elma dogradim birazda tarcin ekledim
ara
1 incir+3 badem
aksam
kocaman bir yagsiz salata+iki buyuk bardak ayran+yarim izgara tavuk gogsu

spor
35 dak.6.6 da yuruyus
400 kez ip atlama
150 plates topu yardimiyla mekiki
200 steper
150 twister

dün yaptım lahana çorbamı ve buğün tam 1 kilo vermiş olarak göründüm baskülde .. rüya gibi yaaa.. buğünde uygulayacağım. zaten 2 gün uygulamaktı hedefim. ayrıca çorbamda muhteşem güzel olmuş. öyle tadıda kötü değil.

günaydın kızlarr..

baeilcim az yemişsin gibi gördüm seni ? bana mı öyle geldi

nelsonn tbrler cnm lahana çornbasıyla 1 killo gitmiş

bende regli oldum hadi bismillah demek istiyorum ama asporda yapmam lazım
sogukta ne yapılabilirkii yaaa buz gibi ankara

teşekkür ederim tatlım..

aclik hissetmiyorum ama sporu cogalttim

Tebrik ederim canım sanırım idiayi kazanacaksın
Çorbayı nasıl yaptın tarif edermisin

Sorma canım haftasını sokaklardaydim biliyorum bunlar bahane değil ama bugün hemen toparladım
Regl oldugum ilk gün canım hersey istiyor
Ama bu savası kazanacağım ve 60kg olacagim

nasılsınız canlarrr keyifler nasıllllll ?????
biliyorum cumartesi pazar girdi araya diye diyetler biraz sekteye uğradı
hepimizin ama durmak yok,caymak yok,pes etmek yok
dün olmadıysa bugün olur pazartesiden itibaren hepimizi çok iyi menülerle bekliyorumm
yawru davşanlarımmmmm :13::13:

cnm bencede regl bitince fazlasıyla iner kilon meraklanma regil şişliğidir

dün akşam misafirliğe gittik kardeşime oturmaya çayın yanında biraz bişeyler kaçırdım :18:
sonra çekirdek geldi ortaya ve bende filim koptu yedim de yedim yedim de yedim o hain çekirdeği
kiiii bütün kiloları geri almama en baş sebep çekirdek yardımcısı ise kumpirdir
bende bugün kendime ceza olaraktan yaptım lapamı efendi efendi yiyorum

sevdam inşş gider cnm ya yoksam 70 lere selam vericem artık
dügünede anne abiyesi giyerim çıtır çıtır abişler dururkenn:18::18::18::18::18::18:
kahvaltıdan beir dikkat ediyorum bugün 2 lt su içtim akşamda efendi efendi brokli mi yiycem yogurtla birlikte
bıktım bu 3 gün iyi gidip 5 gün kötü giden diyetlerden .

bi düzenimi oturtabilseydimm süper olcaktı
ama her an bişiy çıkıyor bugünden itibaren yine başlıyorum akşamları bişey yememe olayına
vee yemegimide 6 d ayemeye

harikasın banuşşşşşş :)))
akşam 6 benim için çok erken ben 7den 8 den sonra bişey yemesem de olur dimi :))
vallahi bende bıktım ki ne bıktım hiç sorma ama az kaldı ha gayret banuşum başarıcaz :13::13:

Tebrik ederim canım sanırım idiayi kazanacaksın
Çorbayı nasıl yaptın tarif edermisin

teşerkür ederim tatlım umarım iddiyı kazanırım

lahana çorbası tarifi:
2-3 tane kuru soğan( benim soğanlar küçük olduğu için 4 tane doğradım)
beyaz lahana ( küçük bir lahana)
1 demet maydonoz
1 kırmızı biber(evde yeşil biberim olmadığı için bunu doğradım)
1 diş sarımsak
3-4 tane çeri domates yada bir orta boy domates de olabilir.

kuru soğanı küçük küçük doğrayıp bir yemek kaşığı sıvı yağ ve birazda su ilave edip kavurdum.
üzerine doğradığım domatesi lahanayı biberi sarımsağı ve maydonozu attım hepsini kavurdum. üzerini gececek kadar su ilave edip iyice pişirdim. az tuz(çok az ilave ettim tuzu),pul biber ve karabiber ekledim.. aslında brenderde çekilecekmiş ama nen çekemedim. sulu lahana yemeği kıvamında oldu. iki günlük diyet için bu miktar yaterli. yerkende bazı porsiyonlarıma biraz pul biber ekledim. açlıktan mı bilmem ama ilk gün çok beğendim tadını. 2. günde (buğün 2 tabak yedim akşamda yiyeceğim.ama sıcak tüketiyorum. soğuk iyi olmuyor)

--5 porsiyon lahana çorbası (lahana yemeği kıvamında idi)
--haşlanmış karnıbahar ve brokolü (bayağı çok yedim)
--1 tane közlenmiş kırmızı biber
--2 lokma çikolatalı ekmek (diyette yoktu ama dayanamadım)
--2/6 oranında peynirli yumurtalı gözleme (çok azdı çok az gözüm kaldı)

bende yazayım menümü... canım çıktı yeni oturdumm ev işi ev işi ev işi hiç bitmez anacım..

kahvaltı,
tereyaglı yumurta
peynir, zeytin
ceviz

öglen
2 haşlanmış yumurta
1kase baharatlı yogurt

akşam
haşlanmış yogurtlu karnıbahar
2.5 lt su , büyük bi kupa kahve

güzel menü. o kadar iş yapmışsın ve diyettinde çok iyi

diyet olmayınca insanın yazmaya da yüzü olmuyor.. hadi hafta sonu bitti bakalım yarın inşallah toparlanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…