bende yazayım menümü... canım çıktı yeni oturdumm ev işi ev işi ev işi hiç bitmez anacım..
kahvaltı,
tereyaglı yumurta
peynir, zeytin
ceviz
öglen
2 haşlanmış yumurta
1kase baharatlı yogurt
akşam
haşlanmış yogurtlu karnıbahar
2.5 lt su , büyük bi kupa kahve
teşerkür ederim tatlım umarım iddiyı kazanırım
lahana çorbası tarifi:
2-3 tane kuru soğan( benim soğanlar küçük olduğu için 4 tane doğradım)
beyaz lahana ( küçük bir lahana)
1 demet maydonoz
1 kırmızı biber(evde yeşil biberim olmadığı için bunu doğradım)
1 diş sarımsak
3-4 tane çeri domates yada bir orta boy domates de olabilir.
Kuru soğanı küçük küçük doğrayıp bir yemek kaşığı sıvı yağ ve birazda su ilave edip kavurdum.
üzerine doğradığım domatesi lahanayı biberi sarımsağı ve maydonozu attım hepsini kavurdum. üzerini gececek kadar su ilave edip iyice pişirdim. Az tuz(çok az ilave ettim tuzu),pul biber ve karabiber ekledim.. Aslında brenderde çekilecekmiş ama nen çekemedim. Sulu lahana yemeği kıvamında oldu. Iki günlük diyet için bu miktar yaterli. Yerkende bazı porsiyonlarıma biraz pul biber ekledim. Açlıktan mı bilmem ama ilk gün çok beğendim tadını. 2. Günde (buğün 2 tabak yedim akşamda yiyeceğim.ama sıcak tüketiyorum. Soğuk iyi olmuyor)
bende bende aranısa gırmek ıstıyorum 15 kılo vermıştım ama gerı aldım salak gıbı yedım gr gram gıdenlerı toplunaca aldımsuan 77 kıloyum ama 3 ay once 72 kıloydum ya (( yıne dusmek ıstıyorum aynı kıloma aranıza gırebılırmıyım
bugun sabahkı kahvaltı
2 dılım ekmek
2 dılım salam
1 dılım beyaz peynır cay
ara
3 adet yulaflı üzümlü bisküvi(
hoşgeldinn canımminşş. hepbirlikte vericez bu kiloları hayırlı olsun hadii
en kısa zamanda bende deneyeceğim bugun kaç kg oldu canım
2 . gün kilo vermedim cnm. verdiğim 1 kilonun, yarım kilosunu geri aldım. 2 günde yarım kilo vermiş oldum(
merhaba ben aranız ayenı geldım ne denedın ıkı gunluk cnm? gecmıse pe bakamadımmda
dün yaptım lahana çorbamı ve buğün tam 1 kilo vermiş olarak göründüm baskülde .. rüya gibi yaaa.. buğünde uygulayacağım. zaten 2 gün uygulamaktı hedefim. ayrıca çorbamda muhteşem güzel olmuş. öyle tadıda kötü değil.
sabah
1 ilim kizarmis tam tahil ekmek+1ckpekmez+1ck tahin+1 haslanmis yumurta
ara
5 findik+1 kuru incir
ogle
kocaman bir ayran 500ml.+haslama brokoli
ara
mandalin
aksam
1 kase mercimek corbasi+yarim haslama tavuk gogsu+salata+yarim kase yogurt
belki bir meyvede yatmadan yerim
spor
35 dakika 6.6 da yuruyus
200 trambolinde hoppidi
150 twister
200 ip atladim
100 plates topu yardimiyla mekik
100 ic bacak calistirdim
ben bir iddiaya girmiştim bir ayda 5 kg. 13 günüm kaldı ve 2300 gramım. o benim moralimi bozan
hafta sonu iki gün lahana diyeti yapacağım. umarım 1 kilo veririmmm
Gelmeye yüzüm yok ki :2::2::2:
Siz devam edin kızlar ben takipteyim, facebook grubunda yeterince moral bozup oyun bozanlık yaptım, buraya da bulaşmayayım en iyisi. Olmuyor işte bu hafta öyle kötü bir haftaydı ki regli, grip, iş yerinde fatura haftası, patronların ekstra işleri bitmedi, bitmedi... Buna pararlel sinirim, stresim de tabi. Ve ben stres olunca ne yaparım? Tabi ki yerim... Yok bu işte olduğum sürece olmayacak bu iş, tam 4 gündür mutfağa inip form çayı hazırlamaya vaktim olmadı ya. Bir kere yapabildim onda da içine buz atılmış soğukluğa gelince içebildim. 2 gün öğle yemeğimi 4'de yedim, cuma ise hiç yiyemedim, kepekli sandviçimi getirdiğim gibi götürdüm. Akşama kadar yiyebildiğim sadece 1 paket topi tanem, bir de simit, o da yolda...
Neyse ya takipteyim ben sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?