Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

Canım sen ne diyeti yapıyorsun?

cumartesi menum
dunku menumu yazmadim hemen yazayim
sabah
2 kasik menemen+1 dilim ekmek+5 zeytin
ogle+1 kase yogurda 1 elma dogradim birazda tarcin ekledim
ara
1 incir+3 badem
aksam
kocaman bir yagsiz salata+iki buyuk bardak ayran+yarim izgara tavuk gogsu

spor
35 dak.6.6 da yuruyus
400 kez ip atlama
150 plates topu yardimiyla mekiki
200 steper
150 twister

pazar menum yok heniu birsey yemedim cay agacinin filizleri icimden cikacak sanki
o kadar cok ictiki
haaaa sporda yok

GÜNAYDIN KIZLAR
İYİ HAFTALAR

DÜNKÜ MENÜMÜ ŞÖYLE PAYALAŞAYIM SİZLERLE HAFTA SONLARI HEP SEKTEYE UĞRAAYIP KAÇAMAK YAPMAMA SEBEP OLUYOR

kahvaltı
4YK melemen
2dilim tam buğday ekmegi
domates biber
çay

ara
sütLü nescafe

akşam yemeğim saat 16,00

4 yk mantı (yemiyecektim arkadaşım kendi açtı ısrar ısrar üsütüne yedim )

ara
1 mandalin
1 avuç sarı leblebi

BENDEN BU KADAR

en kısa zamanda bende deneyeceğim bugun kaç kg oldu canım

gunaydinlarrrrrrrrrrr efemmmmmmmmmmmmmmmm
ya kimseler yok
niye ki

bende bende aranısa gırmek ıstıyorum 15 kılo vermıştım ama gerı aldım salak gıbı yedım gr gram gıdenlerı toplunaca aldım suan 77 kıloyum ama 3 ay once 72 kıloydum ya(( yıne dusmek ıstıyorum aynı kıloma aranıza gırebılırmıyım

bugun sabahkı kahvaltı
2 dılım ekmek
2 dılım salam
1 dılım beyaz peynır cay

ara

3 adet yulaflı üzümlü bisküvi(

hoşgeldinn canımm inşş. hepbirlikte vericez bu kiloları hayırlı olsun hadii

mazeret kabul etmiyorum cumartesi pazar girdi diye boşladık ama menüleri istiyorumm
cumaya ne kaldıı şurda haydiiiiiii kızlarrr görimm siziii

hoşgeldinn canımm inşş. hepbirlikte vericez bu kiloları hayırlı olsun hadii

hoşbulduk cnm tesekkur ederım aranıza aldıgınız ıcın cuma gunlerımı kılo bıldırımı oluyo nasıl yapıyoruz

slm kızlar nasılsınız kimsecikler yok

konumuzla alakalı değil ama bişey sorucam saçlarımı kestirmek istiyorum ama çok kararsızım bana küt model gidermi?

offf kararsızlık ne kötü ya kısa saç kullanımı kolaymı zormu bilmiyorum 2 çocuklada saç bakımı zor oluyo hep toplamam gerek toplayınca hem güzel olmuyo hem başım ağrıyo öle işte fikir verin bana

bugun sabahkı kahvaltı
2 dılım ekmek
2 dılım salam
1 dılım beyaz peynır cay

ara

3 adet yulaflı üzümlü bisküvi(

öğle yemegı
mantar corbası
koftelı garnıtur yemegı
1yk pılav

aradada mandalınamı yıyecegım ıkı dene:)

2 . gün kilo vermedim cnm. verdiğim 1 kilonun, yarım kilosunu geri aldım. 2 günde yarım kilo vermiş oldum (

merhaba ben aranız ayenı geldım ne denedın ıkı gunluk cnm? gecmıse pe bakamadımmda

gecen cuma yazdik
hafta sonuda geldik menuleri yazdik
haftaya cuma ne olacak anlamadim

Ah şu kahveyi bir aklasalar da huzurla yudumlasak..

Son zamanlarda kahve ile ilgili çelişkili bilgiler alıyoruz. Kahve dost mu, düşman mı emin olamıyoruz. Kafeinle duygusal bir ilişkimiz olduğu ise muhakkak. Kafein hiç tartışmasız, bir ilaçtır. Sıcacık kahve fincanında, mis kokulu çayları yudumlarken hatta birçok meşrubatın içinde ve az da olsa çikolatadan aldığımız, reçetesiz satılan güçlü bir ilaçtır.

KAFEİN DOPİNGİ

Kafein aldıktan birkaç dakika sonra vücudumuzdaki etkileri kendini gösterir.
Ve 4-6 saat kadar bizimle yaşamaya, hayatımızı etkilemeye devam eder.

Örneğin;

• Kafein bizi yatıştıran, sakinleştiren Adenosin adlı bir hormonu etkisiz bırakır. Kahve ile canlanmamız ve aynı zamanda uykumuzun kaçması bu nedenledir.

• Öte yandan bize adeta adrenalin yani cesaret ve heyecan pompalar. Geçici bir canlanmaya yol açar ama ne yazık ki, ardından bitkin düşmemize neden olur.

• Kafeinin bir başka etkisi de stres hormonu olarak tanıdığımız kortizol seviyelerini arttırmasıdır.

• Kafein vücudumuzdaki dopamin adı verilen bir başka hormonunu da yükseltir. Kendimizi önce iyi hisseder, sonra inişe geçeriz. Kahve tiryakiliğininin altında biraz da dopamin tiryakiliği yatar..

• Kafein idrar söktürücüdür. Bu da genellikle vücudun su kaybetmesine neden olur. Kahvenin yanında bir bardak su getirilmesi oldukça anlamlıdır.. Ama nescafe, meşrubat ya da çikolata yanında su içmek aklımıza gelmez.

SPORDAN ÖNCE KAHVE YARARLI

Kafeinin olumlu tarafı metabolizmayı hızlandırması, egzersizden önce alınırsa yağ yakımını arttırmasıdır. Az miktarda kahve, açlık hissini azaltarak kan şekerini dengede tutmaya da yardımcı olur. Yani kafein dostumuz da olabilir, düşmanımız da. Bütün mesele ne kadar ve ne zaman aldığımızdır.

• Günde 2 fincandan daha fazla kahve içmeyin. Kola içtiyseniz, çikolata yemek istiyorsanız bunların ilave kafein dozu olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

• Öğleden sonra saat 16’ dan itibaren kafeinden uzak durun. Bu maddenin vücutta 6 saat kadar etkili olduğunu aklınızda tutun, uykunuzu riske atmayın.

• Spor yapmadan önce bir fincan kahvenin tadını çıkarabilirsiniz.

Lezzetli, mis kokulu, bol hatırlı kahve, seni seviyoruz. Galiba ne seninle ne de sensiz olamıyoruz..

nehirim saçlarını kestirme cnm ben çok pişman oldum kısa saç daha çok bakım istiyorrr bence,
tabi yine karar senin şimdiki aklım olsa kestirmezdimm şimdiki favorimm dümdüz saçlar sadece yanları katlıı..

merhaba canım ben de bugün başladım lahana çorbasına aynen senin yaptığın gibi yaptım ve acılı acılı tadı nefis oldu.hatta yarına için yenisini yapmam lazım.sadece 3 tabak oldu çabuk bitti ya.neyse bakalım yarına ne kadar vermiş olacağım.bugün çorba + meyve besleniyorum.

kızlar sizler neler yapıyorsunuz?menüler tam paylaşılmıyor ben dahil.kaçamak da yapsak azar işitme pahasına yazmalıyız.bu topiği yeniden açma sebebini unutmayalım.akşama tam menü yazarım

sabah: 1 çiçek ekmekten tost

öglen: 4 yk. müsli, 1 bardak süt

akşam: 2 servis kasıgı tavuk sote, 2 y.k pilav 2 kaşık yogurt, 2kaşık domates ezmesi (acı) 4 yaprak marul

ara: 1küçük kase erik ekşisi (ev yapımı, sıvı)

masallah ne spor yapmışsın. bu tempoya bu kilolar cok dayanmaz

ben bir iddiaya girmiştim bir ayda 5 kg. 13 günüm kaldı ve 2300 gramım. o benim moralimi bozan

bu durumu sıkıntı yaptıkca az gider. daha rahat ol inadlaşıyorlar bazen kilolar

hafta sonu iki gün lahana diyeti yapacağım. umarım 1 kilo veririmmm

yaptınmı sonuc ne insallah guzel sonuc almışsındır

deryam ne demek moral bozuyorum. herzamn yanındayız. Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…