günaydın kızlar
nilgünüm listede ben yokum kuuu :))
kısceler lıstede ben yokumbenıde yazın
1 öğün
2 dılım ekmek salam beyaz peynır cay iş yerınde alel acele yapıyorum
listede varim
ekleyen arkadasa tesekkur ederim
ama listedeki eksikligi yazayim
en az 45 dakika sporum var hergun
beden 44 tu basladimda
ama son zamanlarda hep tayt yada opak corap giyiyorum o nedenle suan kac bedenim bilmiyorum
ama 44 yazalim
Canim bu corba benim icin eziyet degil inan.bi ayran detoksu yada lapa eziyet de bu degil.cunku aciya eksiye bayiliyorum.bu soguk havalarda corba icimi isitiyor.ustelik sakatam meyvem Hepsi var.bazilari tafi igrenc demis ama ustte de yazdim kereviz de koyuyorlar. Ben koymadim.wc ye rahat cikiyorum.yarin mesela hem sebze hem meyve serbest daha Ne.herkesin damak tadi farkli.zekiyenin dedigi gibi midem rahat.sagol dusundugin icin.
Eksigim su ve jillian.ozledim sporumu valla.yarin baslarim sanirim :))
Wisper nilgünün hazırladığı listeniz kızlar . Ben yükleme kısmında biraz yardımcı oldum sacede .tebrik ederim hepinizi ..
Eki Görüntüle 599591
canım ben yazılanlara göre yaptım.görmediysem özür dilerim.
bildirim yapmış mıydınız ben görmedim.kusura bakmayın
rica ederim öylesine yaptım.ama bildirimde yazdığınız bilgilere göre yaptım.ayrı ayrı yorumları okumadım.
arkadaşlar listeyi ben yaparım sorun olmaz.elimden geldiği kadarıyla.ama bu cuma bildirim yaparken herkes tablodaki bilgileri net yazarsa iyi olur.okuduğuma göre yazıyorum.tek tek yorumlara bakmıyorum.aslında mesaj gönderseniz harika olur.daha disipline olmamız adına yaptım listeyi.eksiklikler varsa kusura bakmayın artık.
nehircim face de mi bildirim yapmıştın acaba tekrar özür dilerim.bir sonraki liste daha iyi olur sanırım.
bildirim yapmış mıydınız ben görmedim.kusura bakmayın
rica ederim öylesine yaptım.ama bildirimde yazdığınız bilgilere göre yaptım.ayrı ayrı yorumları okumadım.
arkadaşlar listeyi ben yaparım sorun olmaz.elimden geldiği kadarıyla.ama bu cuma bildirim yaparken herkes tablodaki bilgileri net yazarsa iyi olur.okuduğuma göre yazıyorum.tek tek yorumlara bakmıyorum.aslında mesaj gönderseniz harika olur.daha disipline olmamız adına yaptım listeyi.eksiklikler varsa kusura bakmayın artık.
nehircim face de mi bildirim yapmıştın acaba tekrar özür dilerim.bir sonraki liste daha iyi olur sanırım.
selam kızlar nasılsınızzz
diyet iyi gidiyor benim gece çocukalrı wc ye götürüdm mutfaga giidp bi parça ekmek alıyım deidm ama
sonra geri gidip yattımm sanırım gece beynim farklı çalışıyor benim
bugün ve yarında idkkat edersem cumaya iyi bi rakam görürüm umarım.
şu belim ve göbeigm için twist ve mekik yapmam lazım yaa yokssa giyinmek haramn bana
hemen bıdlırm yapıyorum ozamna cnm baslangıc 87 suan 77 gecen hafta 78 spor yok boy 1,65 beden 42-44
ögle yemegım
tavuk sote ,ton balıklı makarna cay
bildirim yapmış mıydınız ben görmedim.kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?