Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

-tatlım çok güzel kilo vermisin. tebrik ediyorum.acaba bir günlük menünü ,yaptığın spor varsa onu , içtiği çay ve suların miktarını yazabilirmisin..

canım ben yaptığım diyeti pek tavsiye etmiyorum bnm zamanım yok diye çok sıkı yapıyorum ama yinede yaziyim sabah bir dilim kepek ekmek biraz beyaz peynir öğlen yok arada bazı günler simit yedim ayranla akşam evdeki yemekten yemek kaşığıyla 4 kaşık kadar yedim ve 6 yada en geç 7 gibi yedim akşam yemeğini günde 3 fincan yeşil çay akşam yatmadan form çay ve günde en az 3 lt su içtim canımm:26::26:

Uzun zaman sonra kilo vermek amacıyla tekrar kk'ya gelme ihtiyacı hissettim çünkü,tek başıma yapamıyorum.motive olamıyorum.1,69 boy ve 65 kg.'mım hedefim Nisan ayına kadar 8-10 kg.vermek.35 yaşındayım,evliyim ve 6 yaşında bir kızım var.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Daha önce çok faydasını görmüş ve 40 günde 10 kg vermiştim.

Arkadaşlar aslında ben hep zayıftım.Ama maalesef sorunlu bir hamilelik yaşadım ve 63 kg dan 120 kiloda doğum yaptım.Ogünden sonra herşey kabus gibiydi çünkü 80-90 kg.arasında uzun zaman cebelleştim kendimle.İşe döndükten sonra biraz daha kolay oldu vermek.70kg'a kadar düştüm.3-4 yıl kadar önce yine burada 60-69 grubunda 58kg kadar düştüm ve diyeti bıraktım.ama sorun şu ki uzun zamandır sürekli 65 kg.dayım ve kilo veremiyorum.Metebolizma hızım çok düşük.Benim yediğim kadar yemek insanlar eminim kilo bile verirler ama sanırım bir yerlerde bir hata yapıyorum.Ve kilo veremiyorum.Maalesef spor yapmaya çok zamanım olmuyor.Eve gittiğimde saat 7-8 oluyor ,yemekti,bulaşıktı derken saat 21:00'den önce oturamıyorum bile....

MERHABALAR hoşgeldiniz aramıza inşş. istediğiniz kiloya ulaşırsınız 1.69 boya 65 kilo çok değil ama insan kendini iyi hissettiği kiloda olmalı kolay gelsin hepimize :13:

hoşgeldin tatlım.. rahat ol yavaş yavaş da olsa kilolarımızdan kurtulabiliriz.. önemli olan kilo vermeye kararlı vermek ve bu yolda kararlılıkla ilerlemek

teşekkür ederim tatlım. sen nasıl dayanıyorsun bu kadar az yemek yemeğe. zorlanmıyor musun? bende şu hafta 1,4 kilo vereyimde ondan sonra yavaş yavaş veririm inşallah..

teşekkür ederim tatlım. sen nasıl dayanıyorsun bu kadar az yemek yemeğe. zorlanmıyor musun? bende şu hafta 1,4 kilo vereyimde ondan sonra yavaş yavaş veririm inşallah..

canım çok zorlanıyorum hemde ve dün geceden beri cozuttum yarın sabah tekrar devam bu cumartesi kardeşimin düğünü var mecburum yani düğünü bi atlatıyım bende daha yavaş vermek istiyorum daha sağlıklı yani bakalım hepimize kolay gelsinn

heyooooooooooooooooo herkes nerde millettttttt
kızlar daha sık girmeye çalışalım haydiiii hafta sonunuda atlattık
birlikten kuvvet doğar canlarrrrrr

diyetim suyum herşey güzel gidiyor yalnız spor yok bel ve sırt ağrım var bu ara bu sebeple zorlamak istemiyorum kendimi
(yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn) tembellikten yapmıyorum ulennn
kızlar şaka bi yana ağrım cidden varda benm tembellikten yapmıyorum
neysee neyseee şuan yazımı okuyan her kim varsa kalksın bi koca bardak su içsinnnn haydiiiiiiiii
ben geceden bir sürahinin içine 3 tane kayısı ve çubuk tarçın atıp kalorifer peteğinin üstüne koyuyorum
akşama kadar da onu içiyorum ben de kalkıyorum hep birlikte içiyoruzz

şu 3-5 gün geçsin bende daha sık gelicem şu günleir bi atllatayım iyi giidyordum ama 3 gündür yine kaçamaklarım oluyor. yarın kaldıgımız yerden devamm

günaydın kızlar nasılsınız

evde bilgisayarım bozuk olduğu için cuma cumartesi pazar gelemiyorum kk ya ve bildirimde yapamıyorum kk da hiç listede adım bilem yok bu yüzden

Kilo Bildirimim:
enyüksek:94
Başlangıç: 78,5
Geçen Hafta: 77,4
Bu Hafta: 77,4
Giden: 0
Toplam Giden:1,5
Hedef:65
Boy:1,60
Spor:yok
Beden:44

Son düzenleme:
MERHABALAR hoşgeldiniz aramıza inşş. istediğiniz kiloya ulaşırsınız 1.69 boya 65 kilo çok değil ama insan kendini iyi hissettiği kiloda olmalı kolay gelsin hepimize :13:

Sabah kahvaltı yok sadece sade kahve. (ben hiç kahvaltı yapamıyorum maalesef)
Öğlen yemeğini sordum.Kıymalı taze fasulye var.Ondan yiyeceğim.Ara öğün falanda yapmam lazım ama beni tıkamayacak birşeyler bulmam lazım.Önerileriniz.

sabah
Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
1 fincan çay

ara
Form Yulaflı Kepekli Bisküvi 45 GRAM 67.95
1 fincan sade kahve

öğlen
Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Ayran (240gr!) 1 bardak 90

ara
Form Yulaflı Kepekli Bisküvi 45 GRAM 67.95
1 fincan çay

akşam
zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225
Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
toplam 975 kalori yapıyo :))
GECE
1-2 Mandalin veya 1 bardak süt içebilirim
2 lt su

Bu arada sigarayı da bırakmaya daha doğrusu azaltmaya çalışıyorum.E-Sigara kullanıyorum,umarım bu dönem bana artı kilo olarak dönmez.Aklım hep sigarada çünkü

Merhaba Ecrin;

Yanına yazdığınız rakamlar kalori değerleri mi?

Sanırım kahvaltı olarak nesfit yemeye başlasam iyi olacak,10 kg verdiğim dönemde sürekli yiyordum.Üstelik tatlı isteğimi de bastırıyordu..

O dönem kendime bir hedef belirlemiştim ve kızımın doğumgününe kadar olan 40 günlük sürede neredeyse aç gezerek 10-12 kg.vermiştim.Yaklaşık 1 yıl boyunca da kilo almamıştım.Ama şimdi sanırım o dönemin acısı çıkıyor 1 kg bile veremiyorum. Şimdiki hedefim ise 90 gün içerisinde 10 kg.vermek bu yüzden kendimi çok zorlamadan,biraz da doğru beslenerek bu hedefe ulaşmak.

kısceler menulerımı yazamıyorum bu ara oha dıycenız dıye ya azıttım bu ara yok gun yok dogum gunu bılmemne costum zaten artıdaydım bu hafta bakalım ne olucak

menüm:

sabah: 2 dilim kepek ekmegi 2 dilim peynir

gün boyunca: 1 sütlü kahve, 1 avuc soslu leblebi

akşam: fırında balık (yarım) 4-5 dilim fırında patates(1 bütün eder sanırım) salata

ara: ??? zararsız bişiler bulcam beni oyalayacak.

aslında yemekten sonra bişey yemek istemiyorum ama olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…