-tatlım çok güzel kilo vermisin. tebrik ediyorum.acaba bir günlük menünü ,yaptığın spor varsa onu , içtiği çay ve suların miktarını yazabilirmisin..
Uzun zaman sonra kilo vermek amacıyla tekrar kk'ya gelme ihtiyacı hissettim çünkü,tek başıma yapamıyorum.motive olamıyorum.1,69 boy ve 65 kg.'mım hedefim Nisan ayına kadar 8-10 kg.vermek.35 yaşındayım,evliyim ve 6 yaşında bir kızım var.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Daha önce çok faydasını görmüş ve 40 günde 10 kg vermiştim.
Arkadaşlar aslında ben hep zayıftım.Ama maalesef sorunlu bir hamilelik yaşadım ve 63 kg dan 120 kiloda doğum yaptım.Ogünden sonra herşey kabus gibiydi çünkü 80-90 kg.arasında uzun zaman cebelleştim kendimle.İşe döndükten sonra biraz daha kolay oldu vermek.70kg'a kadar düştüm.3-4 yıl kadar önce yine burada 60-69 grubunda 58kg kadar düştüm ve diyeti bıraktım.ama sorun şu ki uzun zamandır sürekli 65 kg.dayım ve kilo veremiyorum.Metebolizma hızım çok düşük.Benim yediğim kadar yemek insanlar eminim kilo bile verirler ama sanırım bir yerlerde bir hata yapıyorum.Ve kilo veremiyorum.Maalesef spor yapmaya çok zamanım olmuyor.Eve gittiğimde saat 7-8 oluyor ,yemekti,bulaşıktı derken saat 21:00'den önce oturamıyorum bile....
Arkadaşlar aslında ben hep zayıftım.Ama maalesef sorunlu bir hamilelik yaşadım ve 63 kg dan 120 kiloda doğum yaptım.Ogünden sonra herşey kabus gibiydi çünkü 80-90 kg.arasında uzun zaman cebelleştim kendimle.İşe döndükten sonra biraz daha kolay oldu vermek.70kg'a kadar düştüm.3-4 yıl kadar önce yine burada 60-69 grubunda 58kg kadar düştüm ve diyeti bıraktım.ama sorun şu ki uzun zamandır sürekli 65 kg.dayım ve kilo veremiyorum.Metebolizma hızım çok düşük.Benim yediğim kadar yemek insanlar eminim kilo bile verirler ama sanırım bir yerlerde bir hata yapıyorum.Ve kilo veremiyorum.Maalesef spor yapmaya çok zamanım olmuyor.Eve gittiğimde saat 7-8 oluyor ,yemekti,bulaşıktı derken saat 21:00'den önce oturamıyorum bile....
canım ben yaptığım diyeti pek tavsiye etmiyorum bnm zamanım yok diye çok sıkı yapıyorum ama yinede yaziyim sabah bir dilim kepek ekmek biraz beyaz peynir öğlen yok arada bazı günler simit yedim ayranla akşam evdeki yemekten yemek kaşığıyla 4 kaşık kadar yedim ve 6 yada en geç 7 gibi yedim akşam yemeğini günde 3 fincan yeşil çay akşam yatmadan form çay ve günde en az 3 lt su içtim canımm:26::26:
teşekkür ederim tatlım. sen nasıl dayanıyorsun bu kadar az yemek yemeğe. zorlanmıyor musun? bende şu hafta 1,4 kilo vereyimde ondan sonra yavaş yavaş veririm inşallah..
MERHABALAR hoşgeldiniz aramıza inşş. istediğiniz kiloya ulaşırsınız 1.69 boya 65 kilo çok değil ama insan kendini iyi hissettiği kiloda olmalı kolay gelsin hepimize :13:
sabah
Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
1 fincan çay
ara
Form Yulaflı Kepekli Bisküvi 45 GRAM 67.95
1 fincan sade kahve
öğlen
Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Ayran (240gr!) 1 bardak 90
ara
Form Yulaflı Kepekli Bisküvi 45 GRAM 67.95
1 fincan çay
akşam
zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225
Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
toplam 975 kalori yapıyo :))
GECE
1-2 Mandalin veya 1 bardak süt içebilirim
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?