Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

super masallah...

merhaba arkadaşlar yoğundum ancak yazıyorum zaten yatacaktım aklıma geldi hemen yazayım dedim

sabah : 3 dukan poğaca (lor,yulaf kepeği,yumurta)

ara: 2in1 neskafe

öğle : tavuk,yoğurt

akşam : ızgara et,yoğurt

düne göre -200 üm :))

iyi geceler

Maşallah çok iyi gidiyorsunuz.

Bugünkü menüm:

Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
1 dilim beyaz peynir
3 çeri domates
2 zeytin
kuru süs biberi
dereotu,maydanoz,roka
çörekotu,biberiye,kekik
şekersiz çaylar

Öğle:
1 kase yoğurt

Ara:
2 lokma saç böreği

Akşam:
1 haşlanmış yumurta
kuru kırmızı biber
2 lokma peynir-ekmek
3-4 yk yoğurt

Ara:
1 kivi
Şekersiz çaylar
1 lt su(ancak içebildim,suyu artırmam gerek)

Bu arada bugün 69.2 idim.Dün sabahki ödem miydi acaba? :44: Bir günde buı kadar da gitmezdi.Neyse devam bakalım,yine vermem gerekenen az 11 kilo var.

kahvaltı
2 dlm tb ekmek ile sandaviç
(peynir,zeytin domates,salatalık)

öglen
tavuklu salata
yogurt

ara
yarım elma
1 incir
2 ince diyet büskivi
1 kutu süt

akşam
kuru sebze yemegi
yogurt

ekmegi az yiyorsun sanki:26::26::26:

günaydın kızlar ben süper bir güne başlangıc yaptım herşey yolunda bu gün günüm var işlerimi haletim kahvaltımı yaptım şimdi 1 lt suyumuda içersem öglene kadar cok süper olacak

evet canım ekmek az sanki bir de öğle sadece yoğurt o da az değil mi?

günaydın kızlar ben süper bir güne başlangıc yaptım herşey yolunda bu gün günüm var işlerimi haletim kahvaltımı yaptım şimdi 1 lt suyumuda içersem öglene kadar cok süper olacak

sevindim canım içtin mi suyunu

Bende bugün toslayarak gidyorum biraz ama akşama çok var toparlıycam umarım
krizdeyim herşeyi yiyesim var

Bugün nöbetçiydim,miktarlar azdı ama bayağı birşeyler yemişim.
Menüm:

Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
1 dilim beyaz peynir
3 çeri domates
2 zeytin
kuru süs biberi
dereotu,maydanoz,roka
çörekotu,biberiye,kekik
şekersiz çaylar

Öğle:
1 kase yoğurt
1 çatal patates salatası
3-4 kormişon ve biber turşusu
3-4 küp beyaz peynir

Ara:
2 dilim portakala
1 dilim elma
1 kase yoğurt

Ara:
2 lokma saç böreği
2 kuru süs biberi

Akşam:
1 dilim uno denge ekmek
baharatlı haşlama tavuk göğsü
kuru kırmızı biber
Turşu

Ara:
1 kivi
Şekersiz çaylar
2 lt su
1 şekersiz Türk kahvesi
1 saat yürüyüş(yürüyeceğim), dün de 1 saat yürümüştüm

BEN GELDİM KIZLAR COK BAŞIM AGRIYOR REFLİ OLMUŞUM MENÜMÜ YAZAYIM

SABAH 2 dilim tam buday ekmegi ceri domates bir yeşil acı biber peynir yeşil cay

ÖGLEN bir kase yogurt bir dilim tam buday ekmegi

ARA bir simit peynir yeşil cay

AKŞAM salata tavuk su 2 lt

resimler harika bence canım.evet kilolusun tamam da elbisen harika durmuş.bluz da öyle.

kızlar resmi nasıl silebilirim kaldırmak istiyorum yanlış resim yükledim cünki yemeklerimi yükleyecektim bunlar cıktı şimdide silemiyorum

sanırım silinemiyor çünkü benim geçen sene koyduğum resimler bile görünüyor.zaten yüzün belli değil sorun etme bence

şu simit peynir ne iyi geliyor değil mi.hem yemesi lezzetli hem de çok tok tutuyor.o yüzden akşamı hafif geçiriyorsun.

özlemişim menülerini harika gidiyorsun canım

Bende bugün toslayarak gidyorum biraz ama akşama çok var toparlıycam umarım
krizdeyim herşeyi yiyesim var

regl oldun değil mi ondandır belki

Evet oyle oldu.
Ogle yogurt yiyorum,yoksa kacamak yapmak zorunda kalirim.O tutuyor.

hayatta tutmaz beni yoğurt ya.ama akıllıca göbek yağlarını güzel eritir.

sular içilmiş
spor yapılmış
biber yenilmiş
ölçülü kaçamak yapılmış
ne diyeyim bravo.
biberiye ve kekiği peynirin üzerine mi serpiyorsun?

bugün dukanda 6.günüm yani atağın son günü.dukana önceden ön yargılı baktığım için çok kızıyorum kendime.araştırmadan atıp tutmuşum.yok çok pahalı yok sürekli et yumurta tavuk.

bir kez atak da evet tavuk yumurta et ama mesela sabah yumurta yiyorum sadece.öğlen tavuksa akşam et yiyorum.alıp 1 kg kıyma hemen elde hazırlanabilir köfteler.zaten bir öğünde yanında zeroyla en fazla 5 -6 tane yiyorum ben.bi de Allah şu becerikli dukancılardan razı olsun ne tarifler vermişler öyle ya.tatlısından tuzlusuna bir ara yuh artık bunu da mı dukan tarzı yapmışlar dedim.yulaf kepeği zaten irmik gibi bir şey.un yerine kat her şeye.miktarı da süt tozu ile arttırıyorlar.bi de zeytinli ekmek mi yapacak almış biri zeytin aroması yapmış onunla .bayıla bayıla yedim diyor.

mesela ben face de gruba eklediğim resimdeki ekmekle sabah kv yaptım .çok tok tuttu okuldakilerde tattı bayıldılar.aslan ortim benim ne becerikli o yaptı önerdi ben de uyguladım.akşama da yağlı kağıtta hamsi pişirdim kendime.yağ koymadım sarımsak soğan baharatlar hele kimyon ooff mis gibi oldu.akşam zeroyla yiyeceğim.

en büyük sorunum ölçülü yemekti ama dukanda sınır olmayışı beni mutlu ediyor.yasaklılara bulaşmıyorum.ama atakta daha çok kilo vermeyi bekliyordum inişli çıkışlı gidiyorum.su yeşil çay hepsini yapıyorum ama vücudum alışık diye galiba bu tarz kısmalara inatla bırakmıyor yağlarımı.salıverse yağları gitseler birer birer ne sevineceğim ya.

düne göre +200 üm.acaba dün içtiğim orta türk kahvesinden dolayı mı oldu.içerken hatırladım ama bitirmiştim zaten kahveyi.dukanın da bu acımasızlığı var.bi kaçamak mahvediyor her şeyi.şu 7 leri bi görsem ya.

bantta yürümeye başlayacaktım dün ama ütü yapınca kaldı o.darısı bu akşama.

yemek yapacağım öptüm....

Teşekkürler.
Biberiye ve kekiği arkadaş getirdi.Bende nerede kullanayım derken peynir,zeytin(gerçi sadece 2 tane ama) ve domatesin üzerine atmaya başladım.Gerçekten tadı da güzel oluyor.

Çok iyi,en azından rahatlıkla yapıyorsunuz.Dukanla zayıflayan 3 tanıdığım var,bayağı inceldiler.Ben listelere bağlı kalamadığım için hiç denemedim,kaçamakları minik minik de olsa yapmalıyım.Tamamen kesemiyorum.İnşallah istediğiniz gibi olursunuz.
Ben dün 1 saat yürüyeceğim dedim ama yarım saat zor dayandım,yürüyüş bandında yürümek çok sıkıcı oluyor.Müzik de dinlesem zaman geçmiyor.yemek pişiyor,ardından yine yürümeye gideceğim,bakalım bugün ne kadar olacak?Seksenleri(tekrar) izlerken yürüyeyim diyorum,bu sefer belki zaman geçer.

Selma,Banu,siz ve benden başka buraya takılan olmayacak gibi görünüyor. Bir ara İrem ve Sevda 'da gaelmişti ama... Neyse, ne yapalım,biz devam ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…