evet kızlar hemencik menümü yazayım nilgün ve füsun harikasınız öbür kızlarda gelirse herşey dahada güzel olacak inş bu kez başaracagım bu günüm harika gecti cok şükür kacaak yoktu
KAHVALTI
bir ilim tam buday ekmegi bir tatlı kaşıgı lor dört beş ceri domatesi bir yeşil biber biraz peynir cörek otu yeşil cay
ÖGLEN 6 kaşık kabak yemegi yogurt bir dilim ekmek t b ekmegi
ARA bir simit kahvaltılık salca ve peynir yeşil cay
AKŞAM 1 tane balık salata yarım turp
ARA bir poırtakal bir elme su 3 lt
Dünkü akşam yemepinde yazmıştım,fırında tarçınlı elma diye.
Minik patatesler pişerken yanında ayrı bir küçük borcamda da (elmayı 2 böldüm ve üzerine bol tarçın serpip şeker koymadan)elmayı pişirdim.Bayğı güzel oldu,uyduruk ama tatlı niyetine yedim,tavsiye ederim.Kalorisi azdır sanırım.
evet kızlar hemencik menümü yazayım nilgün ve füsun harikasınız öbür kızlarda gelirse herşey dahada güzel olacak inş bu kez başaracagım bu günüm harika gecti cok şükür kacaak yoktu
KAHVALTI
bir ilim tam buday ekmegi bir tatlı kaşıgı lor dört beş ceri domatesi bir yeşil biber biraz peynir cörek otu yeşil cay
ÖGLEN 6 kaşık kabak yemegi yogurt bir dilim ekmek t b ekmegi
ARA bir simit kahvaltılık salca ve peynir yeşil cay
AKŞAM 1 tane balık salata yarım turp
ARA bir poırtakal bir elme su 3 lt
Bugünkü menüm
Sabah-Öğle:
1 dilim uno denge ekmek
1 dilim beyaz peynir
4 çeri domates
2 zeytin
çörekotu,kekik,biberiye
roka,maydanoz,dereotu
Kuru biberler
şekersiz çaylar
Ara:
1 kivi
Akşam:(Canım bunları istedi,sabahı bekleyemedim)
1 dilim uno denge ekmek
4 dilim hellim peyniri
4-5 çeri domates
Maydanoz
Kuru biberler
şekersiz çaylar
Ara:
15 beyaz leblebi
şekersiz çaylar
2 lt su
1/2 saat yürüme(3 km.)
Bugünkü menüm biraz düzensiz ve hep kahvaltı oldu.
Yarın da bir arkadaşta olacağım,yarın da öğle yemeyi düşünmüyorum.Bakalım yarını nasıl atlatacağım?
Evet,aslında internetten bakıldığında çok güzel tarifler var.çok güzel fikir.bir gün taylan kümeli den dinlmiştim.o da ayvaları az suyla pişirmiş .pişince üzerine tarçın serpmiş bi de light labne peynir koymuş kaymak niyetine.aklında olsun.
ama ben yiyemem meyve yasak.olsun pek düşkün değilim zaten.
çok güzel canım.afiyet olsun.
en sevdiğim menü kahvaltıdır.iyi yapmışsın.ama az yürümüşsün sanırım.
ben de menümü yazayım..
sabah: dukan ekmeği,peynir,yumurta
öğle : baharatlı tavuk,yoğurt
ara: light yoğurt
akşam : tatlandırıcılı yoğurt
1 saat yürüyüş
2 kupa yeşilçay
2.5 lt su
sabahki dukan ekmeği çok tok tuttu, öğleni 3 gibi yedim.bu seferde akşam acıkmadım.bu arada içtiğim sulardan ve yeşilçaydan acıkmadım sanırım.şimdi de tatlı niyetine yoğurt yedim toz tatlandırıcılı.inanılmaz iyi ve ferah geldi..
günaydın kızlar bu günde cok güzel bir gün olacagına inanıyorum hepimiz için ben kendi adıma söz veriyorum o kacamak olacak ve birde bu gün sporda yapacagım cıkıp dışarda yürüyecegim inş
merhabalar, ben de dukan diyetiyle çok güzel birşekilde kilo verdim. Son evrede bir turlu tutturamadım,artk neredeyse haftada 1 proteini bile yapmak zor gelir oldu.Haliyle 4-5kilo aldm geri ve aklm başma geldi..Şmdi ben nasıl devam etsem diyete neresnden başlasam ne yapsam? bu konuda tecrübesi olan varsa bana fikir vereblr mi lütfen? yoksa kendimce haftada 2 saf proteinle başlayacağm yeniden
Evet,aslında internetten bakıldığında çok güzel tarifler var.
Ben de kahvaltıya bayılırım,özellikle yaz akşamları yemekten çok kahvaltı hoşuma gider,çayı da çok sevdiğimden tam bana göre oluyor.
Sizin menü de harika,yürüyüş de eklenmiş ve su süper.Şu yeşil çaya bir alışamadım.Daha doğrusu bitki çaylarıyla pek aram yok.Yeşil çayı içmek için aldım ama öylece duruyor,içeyim bari.
merhabalar, ben de dukan diyetiyle çok güzel birşekilde kilo verdim. Son evrede bir turlu tutturamadım,artk neredeyse haftada 1 proteini bile yapmak zor gelir oldu.Haliyle 4-5kilo aldm geri ve aklm başma geldi..Şmdi ben nasıl devam etsem diyete neresnden başlasam ne yapsam? bu konuda tecrübesi olan varsa bana fikir vereblr mi lütfen? yoksa kendimce haftada 2 saf proteinle başlayacağm yeniden
Merhabalar,bugunku menum:
Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
2 zeytin
4 ceri domates
2 dilim beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
Kekik,corekotu,biberiye
Roka,maydanoz,dereotu
Kuru biberler
Sekersiz caylar
Gezmede:
1 lokma borek
1 lokma elmali pasta
1 yk arpa sehriyeli salata
1 lokma poaca
1 lokma tatli
1 sade Turk kahvesi
Sekersiz caylar
Ancak bu kadar tutabildim,hic yemediklerim de vardi.Niye bu kadar yaparlar ki :)
Aksam:
2 yk suzme yogurt
2 kuru biber
2 lokma peynir-ekmek
Bugun yurumedim,bu saatte de zor geliyor.
1.5 lt su
1 kupa yesil cay
Sekersiz caylar
nilgün ve fisun ve iğer kızlar nerdesiniz sizde yazın menülerinizi
Bugün de kendimi yememek için zor tuttum,akşama menü listesi yazılması aklıma gelince, irade de kendine geliyor.İyi ki şu menü listesi var,yazmasam neler yerim neler.Bugün sadece az börek yedim.
Yarın da okul çıkışı arkadaşım "ille çay içmeye gel" diyor.Hem gitmek istiyorum ve hem de gitmememek.Çünkü çay tek başına değildir,yanına kimbilir neler ilave edecektir.Neyse artık yer gibi yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?