Teşekkürler.
Biberiye ve kekiği arkadaş getirdi.Bende nerede kullanayım derken peynir,zeytin(gerçi sadece 2 tane ama) ve domatesin üzerine atmaya başladım.Gerçekten tadı da güzel oluyor.
Çok iyi,en azından rahatlıkla yapıyorsunuz.Dukanla zayıflayan 3 tanıdığım var,bayağı inceldiler.Ben listelere bağlı kalamadığım için hiç denemedim,kaçamakları minik minik de olsa yapmalıyım.Tamamen kesemiyorum.İnşallah istediğiniz gibi olursunuz.
Ben dün 1 saat yürüyeceğim dedim ama yarım saat zor dayandım,yürüyüş bandında yürümek çok sıkıcı oluyor.Müzik de dinlesem zaman geçmiyor.yemek pişiyor,ardından yine yürümeye gideceğim,bakalım bugün ne kadar olacak?Seksenleri(tekrar) izlerken yürüyeyim diyorum,bu sefer belki zaman geçer.
Selma,Banu,siz ve benden başka buraya takılan olmayacak gibi görünüyor.Bir ara İrem ve Sevda 'da gaelmişti ama... Neyse, ne yapalım,biz devam ederiz.
ikisine de bayılırım.biberiye deyince dukan topiğinde biri yazmış.şöyle ki biberiye yağını ince bir tabak halinde karnına sürüyorsun.termak kemerin varsa 2 kat yoksa 3 kat streçle sarıyorsun.üzerine termal kemer,termel şort yada sıkı bir tayt gibi kıyafet giyiyorsun.en az 3 saat kalıyorsun böyle.ister spor yap ister yapma istersen yatarken yap.bayağı faydasını görmüş.çok toparlamış karnını.az sürdüğüm için yıkamama gerek kalmıyor kokmuyor çünkü diyor.deneyeceğim en kısa zamanda.sen de dene istersen.
ya öylede bugün atak bitti 6 günlük atakta 1400 verdim sadece.sürekli diyet yapmaktan böyle olmuştur diyordum ki dukan topiğinde bahsedince tesadüf 2 si 1 arada kahvenin yasak olduğunu öğrendim.e ben her gün okulda içtim .demek o yüzden yeşil çay ve bol suya rağmen vermedim.gerçekten dukanda bir kaçamağı çok ağır ödüyorsun.olsun beni disipline etti ve un,şekerden uzak tuttu ya çok memnunum..
buraya takılmak konusuna gelince daha önceki denememizde her iki yere de aynı şeklde yazmaya çalışıyordum ama olmadı.yazılanları okumak yazmak ciddi zamanımı alıyor.hele ki dukan topiği..bizim eski halimiz gibi bi bakıyorum 6-7 sayfa okumam gerekiyor yazmadan.o yüzden ben buraya ağırlık vermeye karar verdim.bölünemeyeceğim o kadar ya.gelenler başımız üstüne.
inanılmaz tarifler var ne becerikli hatunlar ya.aslında sen de yapıp tatlı isteğini köreltebilirsin belki..
slm bende zayıflamak istiyom
slm bende zayıflamak istiyom
Menüm:
Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
1 dilim beyaz peynir
4 çeri domates
2 zeytin
kuru süs biberi
dereotu,maydanoz,roka
çörekotu,biberiye,kekik
şekersiz çaylar
Öğle:
1 kase yoğurt
3 tane çörekotlu diyet bisküvi ve 1 tane sunta
Ara:
1 dilim elma
Ara:
2 lokma peynir-ekmek
2 kuru süs biberi
2 yk süzme yoğurt
Akşam:
1 dilim uno denge ekmek
2 tane 1çk yağda yumurta
kuru kırmızı biber
yeşillik
1 yk etli nohut (yemeğin ısısına baktım da)
Şekersiz çaylar
1,5 lt su
1 saat yürüyüş (6 km.)
iyi akşamlar kızlar menümü yazayım hemencikten herşey cok güzeldi kacamak yoktu akşam yemegimi yedikten sonra eşim geldi hadin balık yemeye gidiyoruz dedi ben gelmeyeyim sen kızla git dedim ama sende gel deyince gitim mecburen
KAHVALTI biraz peynir domates bir acı biber iki dilim tam buday ekmegi yeşil cay
ÖGLEN kücük bir tabak ıspanak yemegi bir dilim ekmek bir kase yogurt
ARA bir simit yeşil cay
AKŞAM salata bir but balıkcıdada 6 tane sarı kanat birazda salata yedim su 2 lt :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
afiyet olsun canım.çok güzel menü.
mecburen gittin de şekerim 6 sarı kanat ne oluyor
keşke sadece salata yeseydin ..
kızlar tartı günümüz bugün olsaydı yine keşke.ben yoğunum diye giremedim.gerçi selma diyetisyende tartılacak.füsun sen ve ben yazalım istersen tartıldıysan..
ben yazayım hemen ..
geçen hafta : 81,9
bu hafta : 80,2
giden : 1,700
darısı diğer haftalara..
günaydın kızlard ddünki hatadddddan sonra bu gün inş harika bir gün olur hiç kacamak yapmıyacagıma söz veriyorum
Teşekkürler Nilgün,başka çıkar yolumuz yok ,yiyince hemen geliyorlar,sanki kapıda bekliyorlar.Dikkat edelim,bahara da girdik o da geçiyor,ceketlerin,kabanların çıkmasına ne kaldı.
Benim de dün misafirim vardı,akşam menümü yazamadım.Birazdan yazayım.Liste olunca kendimi gerçekten frenliyorum.
Tartı işi için ben cumartesinden cumartesine tartılsam olur mu?Cuma çok erken çıkıyorum(ödem de oluyor),bazen de telaştan unutuyorum.Zaten liste falan da olmaz sanırım,birbirimizi kilodan takip ederiz.
Sizin giden kilo için de tebrik ediyorum,maşallah süper,inşallah hep böyle olur.
Dünkü menüm:
Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
1 dilim beyaz peynir
4 çeri domates
2 zeytin
çörekotu,kekik,biberiye
roka,maydanoz,dereotu
şekersiz çaylar
öğle:
2 çatal yoğurtlu biber salatası
2 çatal kurufasulye-turp otu-soğan karışımından oluşan bir meze
3 çatal yoğurtlu havuç salatası
200 gr yoğurt
Ara:
2 lokma peynir-ekmek
Akşam:
Fırında 2 minik patates
Fırında 1 tarçınlı elma
Ara:
5-6 beyaz leblebi
3 badem
şekersiz çaylar
2 lt su
1 saat yürüme(6 km.)
Geçen hafta diyetteydim ve cuma-cumartesi ve pazar kıtlıktan çıkmışcasına ne kadar yenmemesi gereken şey varsa yemiştim ve pazartesi sabahı 70.8 i görmüştüm.Hızlı bir kilo artışı olmuştu ya da biraz da ödem mi(çok fazla gaz da vardı,az daha dr. gidecektim,o şekilde hani) bilemedim.
Pazartesi diyete girdim ve salı günü 69.2 çıktım,1 günde hızla gitti.Bu hız daha da devam etmiş görünüyor.Hızlı gelen hızlı gitti sanırım.5 günde bayağı gitmiş,hayret.:26:
Geçen hafta(pazartesi): 70.8
Bu hafta(cumartesi):67.3
Giden:3.5
günaydın kızlard ddünki hatadddddan sonra bu gün inş harika bir gün olur hiç kacamak yapmıyacagıma söz veriyorum
of ya liste yaptım ama yükleyemiyorum neyse temizlik yapacağım sonra eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?