Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

1 saat yürüdüm,bugün rahat oldu,dizi izleyince zaman geçti,fazla sıkılmadım.
Şimdi yumurta yaptım.1 çay kaşığı zeytinyağ ile 2 yumurta pişirdim,onu yiyorum.

Teşekkürler.
Biberiye ve kekiği arkadaş getirdi.Bende nerede kullanayım derken peynir,zeytin(gerçi sadece 2 tane ama) ve domatesin üzerine atmaya başladım.Gerçekten tadı da güzel oluyor.

ikisine de bayılırım.biberiye deyince dukan topiğinde biri yazmış.şöyle ki biberiye yağını ince bir tabak halinde karnına sürüyorsun.termak kemerin varsa 2 kat yoksa 3 kat streçle sarıyorsun.üzerine termal kemer,termel şort yada sıkı bir tayt gibi kıyafet giyiyorsun.en az 3 saat kalıyorsun böyle.ister spor yap ister yapma istersen yatarken yap.bayağı faydasını görmüş.çok toparlamış karnını.az sürdüğüm için yıkamama gerek kalmıyor kokmuyor çünkü diyor.deneyeceğim en kısa zamanda.sen de dene istersen.

ya öylede bugün atak bitti 6 günlük atakta 1400 verdim sadece.sürekli diyet yapmaktan böyle olmuştur diyordum ki dukan topiğinde bahsedince tesadüf 2 si 1 arada kahvenin yasak olduğunu öğrendim.e ben her gün okulda içtim .demek o yüzden yeşil çay ve bol suya rağmen vermedim.gerçekten dukanda bir kaçamağı çok ağır ödüyorsun.olsun beni disipline etti ve un,şekerden uzak tuttu ya çok memnunum..

buraya takılmak konusuna gelince daha önceki denememizde her iki yere de aynı şeklde yazmaya çalışıyordum ama olmadı.yazılanları okumak yazmak ciddi zamanımı alıyor.hele ki dukan topiği..bizim eski halimiz gibi bi bakıyorum 6-7 sayfa okumam gerekiyor yazmadan.o yüzden ben buraya ağırlık vermeye karar verdim.bölünemeyeceğim o kadar ya.gelenler başımız üstüne.

inanılmaz tarifler var ne becerikli hatunlar ya.aslında sen de yapıp tatlı isteğini köreltebilirsin belki..

huuuu aşağıdaki ziyaretçi bizim gruptan mısın öylesine mi bakıyorsun .tanışalım istersen

iyi akşamlar kızlar menümü yazayım hemencikten herşey cok güzeldi kacamak yoktu akşam yemegimi yedikten sonra eşim geldi hadin balık yemeye gidiyoruz dedi ben gelmeyeyim sen kızla git dedim ama sende gel deyince gitim mecburen

KAHVALTI biraz peynir domates bir acı biber iki dilim tam buday ekmegi yeşil cay

ÖGLEN kücük bir tabak ıspanak yemegi bir dilim ekmek bir kase yogurt

ARA bir simit yeşil cay

AKŞAM salata bir but balıkcıdada 6 tane sarı kanat birazda salata yedim su 2 lt :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Menüm:

Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
1 dilim beyaz peynir
4 çeri domates
2 zeytin
kuru süs biberi
dereotu,maydanoz,roka
çörekotu,biberiye,kekik
şekersiz çaylar

Öğle:
1 kase yoğurt
3 tane çörekotlu diyet bisküvi ve 1 tane sunta

Ara:
1 dilim elma

Ara:
2 lokma peynir-ekmek
2 kuru süs biberi
2 yk süzme yoğurt

Akşam:
1 dilim uno denge ekmek
2 tane 1çk yağda yumurta
kuru kırmızı biber
yeşillik
1 yk etli nohut (yemeğin ısısına baktım da)

Şekersiz çaylar
1,5 lt su

1 saat yürüyüş (6 km.)

Demek ki yediklerinize çok dikkat etmeniz gerekiyor (bilmediklerinize), en azından emeklerinizin karşılğını tam alırsınız.

Merhabalar,1 gün daha geçti sayılır ama bunu demek için biraz erken.Zaten bundan sonra,eve geldikten sonra zor oluyor.Şuana kadar güzel geçti,inşallah yatana kadar da güzel geçer.Biraz önce 1 saat yürüdüm,6 km.Umarım bu yürüyüşlerin de faydasını alırım.Gerçi yürüyüş bana(varisim de var) hatta herkese gerekli ama yapmıyoruz işte.
Menümü ilerleyen zamanda yazacağım,yeme işleri bittikten sonra.Görüşmek üzere...

slm bende zayıflamak istiyom

tabi ki kendinden bahset lütfen .elimizden geleni yapalım yani birbirimize destek olalım.

afiyet olsun canım.çok güzel menü.

mecburen gittin de şekerim 6 sarı kanat ne oluyor
keşke sadece salata yeseydin ..

kızlar tartı günümüz bugün olsaydı yine keşke.ben yoğunum diye giremedim.gerçi selma diyetisyende tartılacak.füsun sen ve ben yazalım istersen tartıldıysan..

ben yazayım hemen ..

geçen hafta : 81,9
bu hafta : 80,2
giden : 1,700

darısı diğer haftalara..

günaydın kızlard ddünki hatadddddan sonra bu gün inş harika bir gün olur hiç kacamak yapmıyacagıma söz veriyorum

Teşekkürler Nilgün,başka çıkar yolumuz yok ,yiyince hemen geliyorlar,sanki kapıda bekliyorlar.Dikkat edelim,bahara da girdik o da geçiyor,ceketlerin,kabanların çıkmasına ne kaldı.
Benim de dün misafirim vardı,akşam menümü yazamadım.Birazdan yazayım.Liste olunca kendimi gerçekten frenliyorum.
Tartı işi için ben cumartesinden cumartesine tartılsam olur mu?Cuma çok erken çıkıyorum(ödem de oluyor),bazen de telaştan unutuyorum.Zaten liste falan da olmaz sanırım,birbirimizi kilodan takip ederiz.

Sizin giden kilo için de tebrik ediyorum,maşallah süper,inşallah hep böyle olur.

Son düzenleme:
Dünkü menüm:

Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
1 dilim beyaz peynir
4 çeri domates
2 zeytin
çörekotu,kekik,biberiye
roka,maydanoz,dereotu
şekersiz çaylar

öğle:
2 çatal yoğurtlu biber salatası
2 çatal kurufasulye-turp otu-soğan karışımından oluşan bir meze
3 çatal yoğurtlu havuç salatası
200 gr yoğurt

Ara:
2 lokma peynir-ekmek

Akşam:
Fırında 2 minik patates
Fırında 1 tarçınlı elma

Ara:
5-6 beyaz leblebi
3 badem

şekersiz çaylar
2 lt su
1 saat yürüme(6 km.)

Geçen hafta diyetteydim ve cuma-cumartesi ve pazar kıtlıktan çıkmışcasına ne kadar yenmemesi gereken şey varsa yemiştim ve pazartesi sabahı 70.8 i görmüştüm.Hızlı bir kilo artışı olmuştu ya da biraz da ödem mi(çok fazla gaz da vardı,az daha dr. gidecektim,o şekilde hani) bilemedim.
Pazartesi diyete girdim ve salı günü 69.2 çıktım,1 günde hızla gitti.Bu hız daha da devam etmiş görünüyor.Hızlı gelen hızlı gitti sanırım.5 günde bayağı gitmiş,hayret.:26:

Geçen hafta(pazartesi): 70.8
Bu hafta(cumartesi):67.3
Giden:3.5

günaydınnnnnnnnnnnn.diyetime uyuyorum,kendimi hafif hissediyorum,tartım yine az gösterdi daha ne olsunnnnnnnnnnnn

kendimi selmayı füsun u artık sızlanmadığımız için ve harekete geçtiğimiz için tebrik ediyorum.lütfen bu büyü bozulmasın.aman dikkat edelim birbirimizi uyaralım.zekiyem seni de gördüm aşağıda.lütfen buraya düzenli yaz artık.yani istersen..

tartı günümüz cumartesi olsun canım.benim için farketmez.dukanda da perşembe tartılacağım garip olacak biraz ayarlamaya çalışacağım

harika.yoğurdu bu kadar yemen kesinlikle çok etkili kilo vermende bence.suyumu içiyorum ama spora başlamadım .gerçekten hiç bir başarı tesadüf değil..

zaten kendini saldığın için almıştın e yerleşmeden de verdin.süper ötesi harikasın valla

günaydın kızlard ddünki hatadddddan sonra bu gün inş harika bir gün olur hiç kacamak yapmıyacagıma söz veriyorum

evet selmacığım kaçamak olmasın.eşine de söyle sana köstek değil destek olsun.kendileri gidip yesinler ama sen bari evde kal.yazık emeklerine..

Son düzenleme:
of ya liste yaptım ama yükleyemiyorum neyse temizlik yapacağım sonra eklerim

of ya liste yaptım ama yükleyemiyorum neyse temizlik yapacağım sonra eklerim

Nilgün ikimiz için liste mi yaptın?Elinize sağlık.
Ben de "liste olmaz sanki,siz perşembeleri,ben cumartesi,Selma da diyetisyene gittiği gün tartılsın,önemli olan 1 haftada verilenler ,kilolardan takip ederiz nasılsa" diye düşünmüştüm ve bunu yazayım demiştim.Bilgisayar açık,arada gelip bakıyordum,görünce yazayım dedim.

Dünkü akşam yemepinde yazmıştım,fırında tarçınlı elma diye.
Minik patatesler pişerken yanında ayrı bir küçük borcamda da (elmayı 2 böldüm ve üzerine bol tarçın serpip şeker koymadan)elmayı pişirdim.Bayğı güzel oldu,uyduruk ama tatlı niyetine yedim,tavsiye ederim.Kalorisi azdır sanırım.

evet kızlar hemencik menümü yazayım nilgün ve füsun harikasınız öbür kızlarda gelirse herşey dahada güzel olacak inş bu kez başaracagım bu günüm harika gecti cok şükür kacaak yoktu

KAHVALTI
bir ilim tam buday ekmegi bir tatlı kaşıgı lor dört beş ceri domatesi bir yeşil biber biraz peynir cörek otu yeşil cay
ÖGLEN 6 kaşık kabak yemegi yogurt bir dilim ekmek t b ekmegi

ARA bir simit kahvaltılık salca ve peynir yeşil cay

AKŞAM 1 tane balık salata yarım turp

ARA bir poırtakal bir elme su 3 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…