Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

selam kızlar bu günda iyi gidiyor cok şükür sabah sporumu yaptım her ne kadarda müthiş belim agrısada gittim yavaş yavaş yürdüm inş gezmede güzel gecer hepinizin iyi gecer inş

o kadar çok yerinde olmak isterdim ki.açık havada yürüyüş bambaşka.bak yürüyeceğim dedim akşam yorgun oluyorum diye öğleden sonra yürüyeceğim dedim olmadı yine.halbuki giyip spor ayakkabını dışarı çıkınca yürü Allah yürü insan doyamıyor ya..harikasın canım

sabah niye az olmuş canım ya.özellikle mi yedin öyle.suyu içmek için şişeyle dolaşmak lazım onu anladım.ama wc sorunun vardı sanırım.yani eğer suyu çok içen bir insan olsaydın ne yapacaktın o zmaan?hem 5 dk da gider gelirsin bnce.bırak zayıflamayı sağlığın için su içmek çok önemli.seni daha canlı ve uyanık yapar.ben gerçekten su içmeyince yorgun hissediyorum kendimi.ben su içiyorum ve dukanı tam yapıyorum ama hala tartı inmiyor canım yanlız değilsin. sanırım yorgunluk uykusuzluk etkiliyor kilo verimimizi.

Merhabalar
Selma,sizi özellikle yürümenizden dolayı tebrik ediyorum.
Banu ve Nilgün menüleriniz gayet güzel,darısı kiloların gitmesine,az daha sabır,nasılsa gidecek.
Benim bugünkü menüm:

Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
2 zeytin
4 ceri domates
2 dilim beyaz peynir
Kekik,corekotu,biberiye
Roka,maydanoz,dereotu
Kuru biberler
Sekersiz caylar

Öğle:
1 lokma poaça
1 lokma elmalı pasta(hatta yarım lokma,1 çay kaşığı,kaç lokma ediyorsa)
1 şekersiz Türk kahvesi

Ara:(gezmede)
1 şekersiz Türk kahvesi
1 lokum
3-4 yk patates salatası
1 çatal haşhaşlı tatlı
1 lokma poaça
Şekersiz çaylar

Akşam:
2 yk lahana yemeği
Turşu
1 lokma saç böreği(bitti nihayet)

Ara:(yiyeceğim)
1 portakal

1 lt su(az içtim)
1/2 saat yürüme
şekeriz çaylar
1 saat yürüyeyim(umarım)

Bugün yine liste bozuk ve AÇIM

liste bozuk ve açsın çünkü 2 gündür sanırım az az da olsa karbonhidrat yiyorsun hep.maşallah ne kadar gezmen var.ama hep ayak bağı oluyor bize.umarım bu gezmeler bir an önce biter..sıkma canını telafi edersin yarın.tarçınlı süt iç istersen portakal yetmezse

Evet cok haklisiniz.Nedense ust uste geldi.3 gundur dogru durust ne ikramlari yedim,ne de bunlarin yuzunden evde dogru durust yemek yedim ve de acim.Neyse bundan sonra duzelir insallah.
Simdi 1 saat yurudum, 6 km.Portakal da yemedim,gec oldugu icin.Bunu dogru mu yanlis mi yaptim bilmiyorum.
Bu arada su da 2 lt oldu.

Son düzenleme:

1 tane meyve de olsa yatmadan 3 saat önce yiyin diyorlar.eğer şu an uyuduysan yememek doğru bir karar olmuş.

bugünkü menüm :

sebze-protein günümdü

sabah: 1 dilim dukan ekmek,peynir

öğle : tavuklu salata,zero

ara: az tatlandırıcılı yoğurt

akşam: balık, salata

2 lt su
45 dk yürüyüş
2 kupa yeşil çay

iyi geceler tatlı rüyalar

ilk gelen arkadaşa da kocaman bir günaydın

Benden de size gunaydin
Selma'cim size de gunaydin ve tum yolu dusenlere de...
O zaman yememem iyi olmus,23.30 gibi yatmistim.
Masallah cok iyi gidiyorsunuz.
Ben de su an ayni klasik kahvaltimi yapiyorum,bugun rahatim,gezme falan yok.Birtek okula getirilenlerle mucadelem var,onu rahat gecistiriyorum.Gorusmek uzere,iyi gunler...

Son düzenleme:
günaydınnn

bend üngec yarım portakalı götürdüm valla ama akşam yemek yememiştim.
benimde tartı inmiyor nilgün aa ben uykusuzluk ve yorgunluga baglıyorum
dün işten gelince tartıldım 65.7 çıktım sabah tartıldım 66 çıktım
şişiriyor beni uykusuzluk sanırım.
pazar günüde iyice şişiyorum tartı kendini göstermiyor ama inceldim farkındayım

Bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
2 zeytin
4 ceri domates
2 dilim beyaz peynir
Kekik,corekotu,biberiye
Roka,maydanoz,dereotu
Kuru biberler
Sekersiz caylar

Öğle:
200 gr yoğurt
1 çatal közlenmiş patlıcan salatası

Ara:
1 şekersiz Türk kahvesi

Ara:(evde)
1 portakal
1/2 çay bardağı süt
1 yk süzme yoğurt
2 lokma peynir ekmek

Akşam:
1 dilim uno denge ekmek
haşlanmış baharatlı göğüs
Turşu

Ara: (yiyeceğim)
10 beyaz leblebi

1.5 lt su(belki 2 lt de olur)
şekeriz çaylar
Yürümedim,nöbetçiydim,yorgunum

selam kızlar hepiniz muhteşemsiniz tebrik ediyorum nilgün füsun banu harikasınız

MENÜMÜDE YAZAYIM

KAHVALTI BİRAZ LOR DÖRT CERİ DMATES 2BİBER BİRAZ TULUM PEYNİRİ YEŞİL CAY

ÖGLEN PAZI KAVURMASI ÜÇ KAŞAK YOGURT 1 DİLİM T B EKMEGİ

ARA 1 SİMİT BİRAZ TULUM PEYNİRİ YEŞİL

AKŞAM 1 BALIK YAGSIZ SALATA

ARA BİR PORTAKAL

SU 3 LT SPOR 1 SAAT YÜRÜYÜŞ

kesin uykusuzluk ve yorgunluktandır canım.sabah 78,9 çıktım kv dışında bir şey yemedim(ki 6,30 da yaptım),öğlen 79,8 dim yine .neredeyse 1 kg.inceliyoruz ya ona bakalım.

ölçülü yiyebilmeni takdir ediyorum.ben başaramazdım sanırım.bugün ben de nöbetçiydim.nöbet günü spor çekilmiyor valla.

harikasın canım

hepimiz harikayız nilgün cok meraktayım gidiyormu kilolar diye inş gidiyordur az kaldı 7 günüm kaldı inş yagdan gitmiştir ama bu kez asla dr bırakmıyacagım söz verdim kendi kendime olacak inş

kızlar süpersiniz. valla sankim burda eskiye dönülmüş ama zamanım yokki giremiyorum buraya.. şimdi nöbetçiyim okuldayım ve 4.30a kadar burdayım bi bakiim dedim..

evet kızlar her ne kadar evde herşey ters gitsede iyetim süperi hiç bişey yemedim gezmee sadece suymu bir lt içtim ama 2 lt tamamlarım

KAHVALTI ceri domatesi yarım biber biraz lor biraz tulum peyniri yeşil cay

ÖGLEN kapuska yogurt bir ilim tb ekmegi

ARA bir simit biraz domates sosu biraz peynir

AKŞAM bir tabak kapuska

ARA bir elme bir portakal su 2 lt spor beli degil lodas kesilirse giderim nasılım kızlar sizce

hepimiz harikayız nilgün cok meraktayım gidiyormu kilolar diye inş gidiyordur az kaldı 7 günüm kaldı inş yagdan gitmiştir ama bu kez asla dr bırakmıyacagım söz verdim kendi kendime olacak inş

sen de ben de çok güzel gidiyoruz canım.ben de senin kilonu merak ediyorum.

kızlar süpersiniz. valla sankim burda eskiye dönülmüş ama zamanım yokki giremiyorum buraya.. şimdi nöbetçiyim okuldayım ve 4.30a kadar burdayım bi bakiim dedim..

canım vakit ayır ve gel lütfen zaten 3 kişiyiz.sayfalar yavaş ilerliyor.yani çok zamanını almayız.bak face deki resmin harikaydı ama kilo aldığın belli.yol yakınken sonradan aldıklarını ver hemen.ben de akşamdan akşama menü yazmaya geliyorum..

füsun da gelmemiş bugün.neyse menümü yazayım

sabah: 1 dilim dukan ekmeği

öğle : 2 köfte ,salata (gezmedeydim millet baklava,yaş pasta hüpletti valla)

akşam : 2 kaşık semizotu salatası,4 çatal mantarlı yumurta (yağsız),3 çatal yoğurtlu kara lahana

2 kupa yeşilçay
1 lt su
spor daha yapmadım yapacağım inşallah

Merhabalar,benim işim daha yeni bitti,ancak şimdi bakabiliyorum.Ispanak temizleme ve pişecek duruma getirme,zeytinyağlı barbunya pişirme, sarma sarıp , pişirme(şu an pişiyor)Barbunya bugün içindi de yarına da yeter,sarma da çerezlik oluyor zaten.İkisine de bayılırım ama tadımlık yerim inşallah.Bugün barbunyadan sadece 1 yk kaşığı kadar yedim.Sarmayı ne yapacağım bilemiyorum:18:Umarım dayanırım.

Menüleriniz gerçekten çok güzel ve sonuçları da güzel olacağa benziyor

Ayşe'cim sen de uğrasan çok iyi olur,Nilgün'ün dediği gibi çok zamanını almaz.Bekliyoruz bak.

Son düzenleme:
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
2 zeytin
4 ceri domates
2 dilim beyaz peynir
Kekik,corekotu,biberiye
Roka,maydanoz,dereotu
Kuru biberler
Sekersiz caylar

Ara:
1 avuç beyaz-sarı leblebi
2 fındık

Öğle:
200 gr yoğurt
3 diyet bisküvi

Ara:(evde)
1/2 çay bardağı süt
1 yk süzme yoğurt
2 lokma peynir ekmek

Akşam:
1 dilim uno denge ekmek
Lahana yemeği
1 yk zeytinyağlı barbunya
Turşu

Ara:
10 beyaz leblebi

2 lt su
şekeriz çaylar
1 saat yürüme ( 5.5 km.)

Son düzenleme:

ellerine sağlık becerikli arkadaşım benim.menüm de çok güzel.bakalım bugün kaç çıktın?

ben yazayım önce..

geçen hafta : 80,2
bu hafta :79,1
giden:-1,100

bol eksili günler bizim olsun..

gelene kocaman bir günaydın....

günaydın kızlar nasılsınız?
benim diyette iyi gidiyor ama çok hastayım ya yiyemiyorum bişey
biraz önce kahvaltımı yaptım
salatamıda getirdim şirkete.
kahvaltımıda artık şirkette yapıyorum.
biraz daha düzene girdi tek ekşik su içmiyorum ..

dün untadın tb ekmegini aldım büyük ost ekmegi diyor bir dilim 29 gr filan oda normal degilmi?

Akşam iş dönüşü tartılıyorum 66 çıkıyorum
sabah kalkıyorum aç ve çıplak 66.3 geliyorum gerçek kilomu göremiyorum bi türlü

iyi akşamlar kızlar nasılsınız malum ben gezmedeydim hemen menümü yazayım

KAHVALTI normal kılasik kahvltım peynir ceri domates bir tane yeşil biber lor birazcıkta yeşil cay

ÖGLEN gezmede iki kaşık keşkek bir kaşık sulu köfte yarım kepce tarhana corbası bol salata

ARA kücük bir dilim sütlü tatlı

AKŞAM yok

ARA bir portakl bir yeşil elma su yok sporda şimdilik yok bu gün kötüydü kabul ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…