Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

normaldir canım hem ne kadar yediğini bilirsin.

Akşam iş dönüşü tartılıyorum 66 çıkıyorum
sabah kalkıyorum aç ve çıplak 66.3 geliyorum gerçek kilomu göremiyorum bi türlü

banucum tartı olayı çok etkiliyor seni.akşam tartılmak da neymiş allah aşkına ya.tartıl sabah ve üstelik de haftada bir tartıl.takmasan sabah öğle akşam tartıl diyeceğim ama yanlış yapıyorsun bence.bu da psikolojini etkiliyor.

face de de yazdım canım.gezmelerin hep olacak.ama kaçamak yapma lüksün yok senin.tutacağız boğazımızı lütfen

bugünkü menü

sabah: 1 dilim dukan ekmeği,2 yumurta

öğle : 2 yumurta ,hindi füme (yemeğim yoktu mecburen yumurta yedim)

akşam: tavuk

ara: tarçınlı light süt

1 lt su
3 bardak yeşil çay
sporumu yapacağım birazdan

yoğurdum da kalmamış.zero da içmiyorum artık..

Tesekkurler.
Ben yarin sabah tartilacagim,bakalim ne cikacak?
Sizi tebrik ediyorum,masallah.

Bugunku menum:
Sabah:
Herseyiyle ayni kahvalti
1 sarma

Ogle:
200 gr yogurt
2 catal yogurtlu biber salatasi

Ara:
2 lokma peynir-ekmek
1 Sarma
1 yk yogurt

Aksam:
Yogurtlu kereviz salatasi
1 yk zeytinyagli barbunya

Ara:
1avuc beyaz leblebi

2 lt su
Sekersiz caylar
1 saat yurume (5 km.)

nilgün ben orada bi gariplik oldugunu anlatmaya çalıştım ama anlamadım sanırım akşam iş dönüşü 66 çıkarken
sabah aç ve çıplak nasıl 66. 3 çıkarım demek istedim tartıyı filan taktıgım yok benim zaten taksam çoktan bozmuştum diyeti filan 1.5 aydır yerimde sayıyorum desem yeridir

Gunaydin,Banu tartida bi sorun olabilir mi?Baska bir yerde de tartilsan,arada fark var mi acaba?Bir haftaki surede kilodaki degisim nasil?

Son düzenleme:

banu aynı şey bende de oluyor.sabah aç karnına tartıldığım kilomla öğlen iş sonrası kilom farklı.yani seninki gibi öğlen daha azım.ben şöyle düşünüyorum.sabah uykudan kaynaklı vücut az da olsa şiş.ama iş dönüşü vücut şişliği atmış oluyor herhalde.başka aklıma gelmiyor.

Kilo bildirimim:
Baslangic:70.8
Gecen hafta:67.3
Bu hafta:66.4
Giden:0.9

bugün daha da mutluyum.neredeyse akşam tavuklu pilavla diyeti bozacakken (tabiki şaka.ama canım çok istedi ya) irademe sahip olmaktan dolayı bugün 78,7 çıktım.yani düne göre -400 üm.

Allah azmimizi bozmasın inşallah

Menum:
Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
1haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 yk lor
2 zeytin
4 ceri domates
Roka,maydanoz,dereotu
Biberiye,corekotu,kekik
Kuru biberler
Sekersiz caylar

Ara:
2 yk suzme yogurt

Aragezmede)
2 sarma
1 kucuk poaca
1/4 dilim cikolatali pasta
1 lokma borek
Sekersiz Turk kahvesi

Aksam:
1 yk yogurt

Ara:
1 poaca

Sekersiz caylar
1.5 lt s

Ne deseniz haklisiniz.
Haftaici bir sekilde geciyor ama haftasonlarini mahvediyorum.Gezmeye gitme ya da misafir kabul etme.İster istemez gidilen yerde az az da olsa yeniliyor.Evde de gelenlere yapilanlar oluyor ve ertesi gune de kaliyor.Devamli mucadele.
Bugun telafi edecegim insallah.

menümü yazayım bu günki

KAHVALTI biraz lor biraz tulum peyniri iki domates iki yeşil biber iki dilim tb ekmgi yeşil cay

ÖGLEN 6 kaşık kapuska bir dilim t b ekmegi yarım kase yogurt

ARA bir simit biraz ezine peyniri

AKŞAM bir tane levrek ızgara salata roka bir tane şalgam suyu

ARA bir elma bir portakal

SU 2 LT SPOR 1 SAAT YÜRÜYÜŞ

bugün saf protein günüm.her şey yolunda .dün ne güzel 400 gr vermiştim ama bugün sabitim.halbuki sporumu yaptım,nar şerbetini ve yeşilçayımı içtim.sanırım sebzeler beni çok etkiliyor.akşam karnıbahar yemiştim de.önemli değil .eşim ilk defa bana sen zayıflıyorsun dedi.daha 4 kilo verdim ama okuldakiler de zayıflıyorsun dedi.kendimi hafif hissediyorum.

yarın büyük bir sınavım var güne gideceğim.evsahibi nasıl becerikli anlatamam.her lokmada ne koydun nasıl yaptın diyoruz arkadaşlarla.ama birazdan kendime kurabiye poğaca bir şeyler yapacağım.alternatifim olursa kaçamak yapmam.yine de dua edin benim için olur mu kızlar?

eminim yapmasın kacamak nilgüncüm güveniyoruz sana yarın benimde günüm var ama simidimi alıp gidecegim kacamak kesin yapmıyacagım söz veriyorum imdiden

Menuler gayet güzel gidiyor,tartıya ne kaldı?
Sizi de çok tebrik ediyorum,Maşallah bu sefer çok kararlı ve azimlisiniz.Sağlıkla istediğiniz kiloya inersiniz inşallah.
eminim yapmasın kacamak nilgüncüm güveniyoruz sana yarın benimde günüm var ama simidimi alıp gidecegim kacamak kesin yapmıyacagım söz veriyorum imdiden

Evet alternatif olunca kaçamak yapılmıyor.En azından ev sahibesi bir-iki diyetlik salata yapsa,fena mı olur?Benim son gittiğim gezmelerde salata namına hiçbirşey yoktu.Kendim de tedarikli gitmemiştim.İster istemez az da olsa yeniyor.Bu cumartesi de benim gezmem var.:18:

Son düzenleme:
Dünkü menüm:
Sabah-Öğle:
1 dilim uno denge ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 yk lor
2 zeytin
4 ceri domates
Roka,maydanoz,dereotu
Biberiye,corekotu,kekik
Kuru biberler
Sekersiz caylar

Ara:
2 yk suzme yogurt
4 diyet yulaflı bisküvi
şekersiz çaylar
1 lokma pizza

Aksam:
1 yk ıspanak-ısırgan otu kavurması(arkadaşta,tadına baktım)
2 diyet çubuk kraker
şekersiz çaylar

Su ne kadar içtim hiç bilmiyorum ama çok azdı.1 lt bile olmamıştır.
Yürümedim de.
Kahvaltı hariç menü de güzel değil.

evet kızlar menümü topluca yazayım malum bu gün gündeydim

KAHVALTI iki dilim tb ekmegi biraz lor biraz ezine peyniri bir domates bir yeşil biber yeşil cay

ÖGLEN 6 kaşık kapuska biraz yogurt

ARA malum gündeydim bir tane cok minek kurabiye bir lokma şekar pare 5 tane sarma ninik ti buda bol cay

AKŞAM yarım kase yoguurt

ARA bir elma bir portakal su 2 lt spor 1 saat yürüyüş :44::44::44::44::44::44:

menümü yazayım bende

kahvaltı
2 dlm tb ekmek
peynir
çay

öglen
mantarlı salata
yogurt

ara
süt 1 incir

akşam
balık, salata

aslında incir ve sütü akşam yemegi niyetine yedim 6 da , kv gittim balık yaptım diyince azcıkta balık ve salata yedim

yapmadım çok şükür

nar şerbeti ne nilgünümm

1 tatlı kaşığı hibisküs
1 tatlı kaşığı yeşilçay
2-3 tane kuşburnu

beraber 5 dk demliyorsun .dukanda duraklama olunca tavsiye ediyorlar.ödem atıyormuş.

sağol canım bu sefer olacak gibi.bugün gzmede kaçamak yapmadım çünkü yanımda götürdüm bir şeyler.

olmadı ya ne malum gündeyim canım.hani simitini götürmüştün .minik kurabiye,şekerpare bir lokma olsa ne olur ne kadar şeker var içinde.5 tane sarma bi de.hani düzene giriyorduk bu ne şimdi.çok kızdım valla.üstelik sayılı gün kaldı randevuya.o meyveleri yemeseydin bari.kusura bakma çok kızdım valla sana.

yani evet güzel değil.suyun da az spor da yok.bir şey diyemeyeceğim ben de bugün suyu az içtim ve canım yürümek istemiyor.

çok güzel canım tebrikler..

sabah: mantarlı yumurta,domates

ara : 1 light meyveli yoğurt

öğlen : 1 kase tavuklu salata (gezmeye gitmeden)
dukan helva(4 yemek kaşığı) , dukan peynirli kek (bir dilim) (gezmede)

akşam : sebze yemeği (patlıcan,domates,kabak,soğan pişirdim az yağla)

1 lt su
spor yok
2 bardak yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…