günaydın kızlar nasılsınız?
benim diyette iyi gidiyor ama çok hastayım ya yiyemiyorum bişey
biraz önce kahvaltımı yaptım
salatamıda getirdim şirkete.
kahvaltımıda artık şirkette yapıyorum.
biraz daha düzene girdi tek ekşik su içmiyorum ..
dün untadın tb ekmegini aldım büyük ost ekmegi diyor bir dilim 29 gr filan oda normal degilmi?
Akşam iş dönüşü tartılıyorum 66 çıkıyorum
sabah kalkıyorum aç ve çıplak 66.3 geliyorum gerçek kilomu göremiyorum bi türlü
iyi akşamlar kızlar nasılsınız malum ben gezmedeydim hemen menümü yazayım
KAHVALTI normal kılasik kahvltım peynir ceri domates bir tane yeşil biber lor birazcıkta yeşil cay
ÖGLEN gezmede iki kaşık keşkek bir kaşık sulu köfte yarım kepce tarhana corbası bol salata
ARA kücük bir dilim sütlü tatlı
AKŞAM yok
ARA bir portakl bir yeşil elma su yok sporda şimdilik yok bu gün kötüydü kabul ediyorum
ellerine sağlık becerikli arkadaşım benim.menüm de çok güzel.bakalım bugün kaç çıktın?
ben yazayım önce..
geçen hafta : 80,2
bu hafta :79,1
giden:-1,100
bol eksili günler bizim olsun..
gelene kocaman bir günaydın....
normaldir canım hem ne kadar yediğini bilirsin.
banucum tartı olayı çok etkiliyor seni.akşam tartılmak da neymiş allah aşkına ya.tartıl sabah ve üstelik de haftada bir tartıl.takmasan sabah öğle akşam tartıl diyeceğim ama yanlış yapıyorsun bence.bu da psikolojini etkiliyor.
face de de yazdım canım.gezmelerin hep olacak.ama kaçamak yapma lüksün yok senin.tutacağız boğazımızı lütfen
bugünkü menü
sabah: 1 dilim dukan ekmeği,2 yumurta
öğle : 2 yumurta ,hindi füme (yemeğim yoktu mecburen yumurta yedim)
akşam: tavuk
ara: tarçınlı light süt
1 lt su
3 bardak yeşil çay
sporumu yapacağım birazdan
yoğurdum da kalmamış.zero da içmiyorum artık..
nilgün ben orada bi gariplik oldugunu anlatmaya çalıştım ama anlamadım sanırım akşam iş dönüşü 66 çıkarken
sabah aç ve çıplak nasıl 66. 3 çıkarım demek istedim tartıyı filan taktıgım yok benim zaten taksam çoktan bozmuştum diyeti filan 1.5 aydır yerimde sayıyorum desem yeridir
Bugunku menum:
Sabah:
Herseyiyle ayni kahvalti
1 sarma
Ogle:
200 gr yogurt
2 catal yogurtlu biber salatasi
Ara:
2 lokma peynir-ekmek
1 Sarma
1 yk yogurt
Aksam:
Yogurtlu kereviz salatasi
1 yk zeytinyagli barbunya
Ara:
1avuc beyaz leblebi
2 lt su
Sekersiz caylar
1 saat yurume (5 km.)
nilgün ben orada bi gariplik oldugunu anlatmaya çalıştım ama anlamadım sanırım akşam iş dönüşü 66 çıkarken
sabah aç ve çıplak nasıl 66. 3 çıkarım demek istedim tartıyı filan taktıgım yok benim zaten taksam çoktan bozmuştum diyeti filan 1.5 aydır yerimde sayıyorum desem yeridir
Kilo bildirimim:
Baslangic:70.8
Gecen hafta:67.3
Bu hafta:66.4
Giden:0.9
Menum:
Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
1haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 yk lor
2 zeytin
4 ceri domates
Roka,maydanoz,dereotu
Biberiye,corekotu,kekik
Kuru biberler
Sekersiz caylar
Ara:
2 yk suzme yogurt
Aragezmede)
2 sarma
1 kucuk poaca
1/4 dilim cikolatali pasta
1 lokma borek
Sekersiz Turk kahvesi
Aksam:
1 yk yogurt
Ara:
1 poaca
Sekersiz caylar
1.5 lt s
menümü yazayım bu günki
KAHVALTI biraz lor biraz tulum peyniri iki domates iki yeşil biber iki dilim tb ekmgi yeşil cay
ÖGLEN 6 kaşık kapuska bir dilim t b ekmegi yarım kase yogurt
ARA bir simit biraz ezine peyniri
AKŞAM bir tane levrek ızgara salata roka bir tane şalgam suyu
ARA bir elma bir portakal
SU 2 LT SPOR 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
bugün saf protein günüm.her şey yolunda .dün ne güzel 400 gr vermiştim ama bugün sabitim.halbuki sporumu yaptım,nar şerbetini ve yeşilçayımı içtim.sanırım sebzeler beni çok etkiliyor.akşam karnıbahar yemiştim de.önemli değil .eşim ilk defa bana sen zayıflıyorsun dedi.daha 4 kilo verdim ama okuldakiler de zayıflıyorsun dedi.kendimi hafif hissediyorum.
yarın büyük bir sınavım var güne gideceğim.evsahibi nasıl becerikli anlatamam.her lokmada ne koydun nasıl yaptın diyoruz arkadaşlarla.ama birazdan kendime kurabiye poğaca bir şeyler yapacağım.alternatifim olursa kaçamak yapmam.yine de dua edin benim için olur mu kızlar?
Menuler gayet güzel gidiyor,tartıya ne kaldı?menümü yazayım bu günki
KAHVALTI biraz lor biraz tulum peyniri iki domates iki yeşil biber iki dilim tb ekmgi yeşil cay
ÖGLEN 6 kaşık kapuska bir dilim t b ekmegi yarım kase yogurt
ARA bir simit biraz ezine peyniri
AKŞAM bir tane levrek ızgara salata roka bir tane şalgam suyu
ARA bir elma bir portakal
SU 2 LT SPOR 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
Sizi de çok tebrik ediyorum,Maşallah bu sefer çok kararlı ve azimlisiniz.Sağlıkla istediğiniz kiloya inersiniz inşallah.
bugün saf protein günüm.her şey yolunda .dün ne güzel 400 gr vermiştim ama bugün sabitim.halbuki sporumu yaptım,nar şerbetini ve yeşilçayımı içtim.sanırım sebzeler beni çok etkiliyor.akşam karnıbahar yemiştim de.önemli değil .eşim ilk defa bana sen zayıflıyorsun dedi.daha 4 kilo verdim ama okuldakiler de zayıflıyorsun dedi.kendimi hafif hissediyorum.
yarın büyük bir sınavım var güne gideceğim.evsahibi nasıl becerikli anlatamam.her lokmada ne koydun nasıl yaptın diyoruz arkadaşlarla.ama birazdan kendime kurabiye poğaca bir şeyler yapacağım.alternatifim olursa kaçamak yapmam.yine de dua edin benim için olur mu kızlar?
eminim yapmasın kacamak nilgüncüm güveniyoruz sanayarın benimde günüm var ama simidimi alıp gidecegim kacamak kesin yapmıyacagım söz veriyorum imdiden
eminim yapmasın kacamak nilgüncüm güveniyoruz sanayarın benimde günüm var ama simidimi alıp gidecegim kacamak kesin yapmıyacagım söz veriyorum imdiden
nar şerbeti ne nilgünümm
Sizi de çok tebrik ediyorum,Maşallah bu sefer çok kararlı ve azimlisiniz.Sağlıkla istediğiniz kiloya inersiniz inşallah.
Evet alternatif olunca kaçamak yapılmıyor.En azından ev sahibesi bir-iki diyetlik salata yapsa,fena mı olur?Benim son gittiğim gezmelerde salata namına hiçbirşey yoktu.Kendim de tedarikli gitmemiştim.İster istemez az da olsa yeniyor.Bu cumartesi de benim gezmem var.:18:
evet kızlar menümü topluca yazayım malum bu gün gündeydim
KAHVALTI iki dilim tb ekmegi biraz lor biraz ezine peyniri bir domates bir yeşil biber yeşil cay
ÖGLEN 6 kaşık kapuska biraz yogurt
ARA malum gündeydim bir tane cok minek kurabiye bir lokma şekar pare 5 tane sarma ninik ti buda bol cay
AKŞAM yarım kase yoguurt
ARA bir elma bir portakal su 2 lt spor 1 saat yürüyüş :44::44::44::44::44::44:
Dünkü menüm:
Sabah-Öğle:
1 dilim uno denge ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 yk lor
2 zeytin
4 ceri domates
Roka,maydanoz,dereotu
Biberiye,corekotu,kekik
Kuru biberler
Sekersiz caylar
Ara:
2 yk suzme yogurt
4 diyet yulaflı bisküvi
şekersiz çaylar
1 lokma pizza
Aksam:
1 yk ıspanak-ısırgan otu kavurması(arkadaşta,tadına baktım)
2 diyet çubuk kraker
şekersiz çaylar
Su ne kadar içtim hiç bilmiyorum ama çok azdı.1 lt bile olmamıştır.
Yürümedim de.
Kahvaltı hariç menü de güzel değil.
menümü yazayım bende
kahvaltı
2 dlm tb ekmek
peynir
çay
öglen
mantarlı salata
yogurt
ara
süt 1 incir
akşam
balık, salata
aslında incir ve sütü akşam yemegi niyetine yedim 6 da , kv gittim balık yaptım diyince azcıkta balık ve salata yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?