menümü yazayım bende
kahvaltı
2 dlm tb ekmek
peynir
çay
öglen
mantarlı salata
yogurt
ara
süt 1 incir
akşam
balık, salata
aslında incir ve sütü akşam yemegi niyetine yedim 6 da , kv gittim balık yaptım diyince azcıkta balık ve salata yedim
sabah: mantarlı yumurta,domates
ara : 1 light meyveli yoğurt
öğlen : 1 kase tavuklu salata (gezmeye gitmeden)
dukan helva(4 yemek kaşığı) , dukan peynirli kek (bir dilim) (gezmede)
akşam : sebze yemeği (patlıcan,domates,kabak,soğan pişirdim az yağla)
1 lt su
spor yok
2 bardak yeşilçay
OFF BEN DÜNKİ MENÜMÜ BERBAT ETTİMM
gece gece elema ve ekmek yeidm yine
1,5 aydır ilk kez gece kalkıp bişiyler yedim bugün o ekmegi atmak için 1 lm ekmek yeidm kahvaltıda neyseki daha hafta başı pazara kadar gider
Üzülmeyin,sabah telafi etmişsiniz zaten.OFF BEN DÜNKİ MENÜMÜ BERBAT ETTİMM
gece gece elema ve ekmek yeidm yine
1,5 aydır ilk kez gece kalkıp bişiyler yedim bugün o ekmegi atmak için 1 lm ekmek yeidm kahvaltıda neyseki daha hafta başı pazara kadar gider
üzülme canım teafi edersin.bi daha yapmamaya çalış.ben de bugün ilk kaçamağımı yaptım.1 küçük lahana sarmasıyla.çünkü yıllardır ilk defa lahana sarması yaptım.ben pek yapamıyorum zor geliyor bi kadına yaptırayım diyorum eşime(bazı arkadaşlar özel günlerde o kadına bi tencere yaptırıyor) o da kızıyor yok artık onu da mı parayla alacağız diye.ama ben yemek fazla yapamıyorum.belli şeyler yapabiliyorum ama sarma dolma yapamıyorum.yapamayınca yemek yapmaktan soğuyorum.eşimle bugün kavga ettik.ben lahana sararken yamuk yamuk yapıyordum neyse.eşime idare edin artık yiyeceksiniz napalım dedim.takıldım ben sana bi kadına yaptıralım dedim diye.niye sen kadın değil misin dedi ters ters .bozuldum ben de.hayır değilim dedim.nesin o zmaan dedi.gözlerim doldu cevap veremedim.çok üzüldüm halbuki dese güven kendine yapabilrisn böyle böyle iyi olacaksın iyi yapacaksın dese sorun olmaz.geceye gitti şimdi.isabet oldu yüzünü görmek istemiyorum gıcık ya.ya her şeyi iyi yapmak zorunda mıyım ben buyum .çok becerikli değilim.çok marifetli hanım istiyorsa kendi köyünden alsaydı ya.
sanki kendi dört dörtlük de
neyse bırakalım o gıcığı.menümü yazayım.bugün saf protein günümdü.
sabah: 1 dilim peynirli kek
öğle : baharatlı tavuk ,light yoğurt,ice tea şeftali (sulandırdım yarı yarıya)
akşam : ızgara tavuk,yoğurt
2 kupa yeşil çay
2 lt su
1 saat yürüyüş
valla severek yiyorum tavuğu.yoksa çekilmez bu kadar tavuk valla
aman kızlar gözünüzü seveyim kaçamak yapmayalım bu sefer başaralım ya.öpüldünüz
bende artık menü yazacağım zaten yazmam da gerekli.. yarın sabah ilaca başlıyorum ve kan ölçümlerine.. çok gerildim yaa.. akşama menümü yazarım..:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?