Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

Menuler cok guzel.
Biz bu isi basaracagiz.O KADAR...

Bugunku menum:
Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
1 haslanmis yumurta
1 yk lor
1 dilim peynir
4 ceri domates
3 zeytin
Roka,maydanoz,dereotu,semizotu
Biberiye,corekotu,kekik
Kuru biberler
Sekersiz caylar

Ogle:
250 gr.yogurt
5 biberiyeli minik galeta

Aksambana uygun yemek yapamadim,ben de yine kahvalti hazirladim sarma varken( )
3 hellim peyniri
1 dilim uno denge ekmek
4 ceri domates
Kuru biberler
Sekersiz caylar

Ara:
1 avuc beyaz leblebi(bu olmasaydi daha iyi olurdu)

1.5 lt su
1 saat yurume(5.5 km)

OFF BEN DÜNKİ MENÜMÜ BERBAT ETTİMM
gece gece elema ve ekmek yeidm yine
1,5 aydır ilk kez gece kalkıp bişiyler yedim bugün o ekmegi atmak için 1 lm ekmek yeidm kahvaltıda neyseki daha hafta başı pazara kadar gider

menümü topluca yazayım

sabah iki dilim k ekmegi biraz peynir domates salatalık

öglen bir yumurtadan melemen bir bardak ayran bir dilim tb ekmegi

ara bir simit biraz tulum peyniri

akşam balık salata

ara bir elma bir portakal su 2 lt spor yok

üzülme canım teafi edersin.bi daha yapmamaya çalış.ben de bugün ilk kaçamağımı yaptım.1 küçük lahana sarmasıyla.çünkü yıllardır ilk defa lahana sarması yaptım.ben pek yapamıyorum zor geliyor bi kadına yaptırayım diyorum eşime(bazı arkadaşlar özel günlerde o kadına bi tencere yaptırıyor) o da kızıyor yok artık onu da mı parayla alacağız diye.ama ben yemek fazla yapamıyorum.belli şeyler yapabiliyorum ama sarma dolma yapamıyorum.yapamayınca yemek yapmaktan soğuyorum.eşimle bugün kavga ettik.ben lahana sararken yamuk yamuk yapıyordum neyse.eşime idare edin artık yiyeceksiniz napalım dedim.takıldım ben sana bi kadına yaptıralım dedim diye.niye sen kadın değil misin dedi ters ters .bozuldum ben de.hayır değilim dedim.nesin o zmaan dedi.gözlerim doldu cevap veremedim.çok üzüldüm halbuki dese güven kendine yapabilrisn böyle böyle iyi olacaksın iyi yapacaksın dese sorun olmaz.geceye gitti şimdi.isabet oldu yüzünü görmek istemiyorum gıcık ya.ya her şeyi iyi yapmak zorunda mıyım ben buyum .çok becerikli değilim.çok marifetli hanım istiyorsa kendi köyünden alsaydı ya.
sanki kendi dört dörtlük de

neyse bırakalım o gıcığı.menümü yazayım.bugün saf protein günümdü.

sabah: 1 dilim peynirli kek

öğle : baharatlı tavuk ,light yoğurt,ice tea şeftali (sulandırdım yarı yarıya)

akşam : ızgara tavuk,yoğurt

2 kupa yeşil çay
2 lt su
1 saat yürüyüş

valla severek yiyorum tavuğu.yoksa çekilmez bu kadar tavuk valla

aman kızlar gözünüzü seveyim kaçamak yapmayalım bu sefer başaralım ya.öpüldünüz

Üzülmeyin,sabah telafi etmişsiniz zaten.

Maşallah çok güzel gidiyorsunuz.
Eşiniz de boş bulunup,ağzından çıkmıştır,boşverin,aldırmayın.Siz elinizden geleni zaten yapmışsınız,yiyenlere afiyet olsun.
Siz de 1 tane yemişsiniz,o kadarcık kaçamak sayılmaz.Ama dukan için ne olur ,onu ben bilmiyorum,bu kadarla sorun olmaz herhalde,inşallah yani.

Bu cumartesi bir gezmem vardı ne yapacağım diye düşünürken,haftaya salı da çok sevdiğim bir arkadaşın doğum günü var.Bir arkadaşın evinde ona sürpriz yapılacak.Ben sarımsaklı köfte,ev sahibi arkadaş Kayseri yağlaması yapacak.Özel yaş günü pastası yaptırılacak,diğer arkadaşta tatlı türü yapacak ve ben ne yapacağım offfff offf yaaaa:18::18::18::18:Nasıl dayanacağım.Şimdiden düşünmeye başladım.Cumartesini rahat atlatırım da salı ne yapacağım, bilemiyorum,bu kısımda zayıf kalıyorum.Salata da yapayım diyorum ama bakalım artık.

Bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
1 yk lor
1 dilim peynir
4 ceri domates
2 zeytin
Roka,maydanoz,dereotu,semizotu
Biberiye,corekotu,kekik
Kuru biberler
Sekersiz caylar

Ogle:
250 gr.yogurt
2 çatal biberli bir salata(okula getirmişlerdi)

Ara:
1 şekersiz Türk kahvesi
4 çörekotlu diyet bisküvi
şekersiz çaylar

Aksam:
1 yk kuru fasulye
1 sarma
1 yk mantar kavurma
Yarım dilim uno denge ekmek
Kuru biberler

Ara:
1 kase yoğurt

1 lt su (az oldu yine)
1 saat yurume(5.75 km)

günaydınnn efemmmmm
bugün ne düştü bakalım sıkıntıdan , dertten pyımıza
herkeisn bi derdi var işte nilgüncüm boş ver takma eşini hayatta daha başka ve büyük sıkıntılar var malesef
belki düşünerek söylemedi eşin..

füsun menüde yerlerini almış senin kuru biberler
bende bir gün önceki kaçamagı telafi ettim dün

SALI MENÜM

kahvaltı
1 dlm ekemk
peynir
6 fındık

öglen
4 köfte
salata yogurt

ara
200 ml süt ile kahve
1 avuç kuru üzüm

akşam: yok

nilgüncüm boşver sen eşini işte erkekler bazen agızlarından cıkanı kulakları duymuyor eminim yeterince beceriklisindir hiç şüphem yok sarmada sarmayıver ne olacaki

füsuncum azar azar yersin olmasa gezmelerde

banucum sana katılıyorum hayata ne dertler ne sıkıntılarımız var yinede bu günümüze şükür daha başımıza neler gelecek bilmiyoruz allah korusun

BU GÜNKİ MENÜMÜDE YAZAYIM

SABAH biraz lor biraz yogurt kaymagı iki dilim tb ekmegi iki domates bir yeşil biber

ÖGLEN 6 kaşık taze fasulye bir bar ayran bir dilim tb ekmegi

ARA bir simit

AKŞAM salata tavuk

ARA İKİ PORTAKAL SU 2 LT SPOR YOK

Telefondan olunca sacma bir mesaj oldu sanirim.neyse kizlar haklisiniz milletin ne derdi var ama uzuluyor insan bazi seylere iste.bugun telafi edip konusmaya calisiyor belki hatasini kabul ettigi.az az konusuyoz iste.menuler harika.

En cok selmayi merak ediyorum.umarim azmini arttiran bir rakam gorursun.yoksa diyeti birakirsin diye korkuyorum.

bende artık menü yazacağım zaten yazmam da gerekli.. yarın sabah ilaca başlıyorum ve kan ölçümlerine.. çok gerildim yaa.. akşama menümü yazarım..:26::26::26:

günaydınnnnn çarşamaba menüm

kahvaltı
2 dlm ekmek
2 üçgen peynir(zeytinli kekikli)

öglen
tavuk salata
yogurt

ara
3ceviz
4 kayısı
kahve

akşam
yogurt
bürüksel lahanası

akşamları çok az yiyorum ya
özellikle degilde öyle denk geliyor..

ayşecim bekliyoruz snein menüleride.
herkese mutlu günler
selmaa abla diyetisyende sanırım

Dünkü menümü yazmayı unutmuşum ama genel olarak yine aynıydı.Yürüyüş yapmadım(nöbet günü malesef olmuyor)Bugünkünü akşama yazarım,10 dakika kadar sonra yürüyeceğim,yemeğin pişmesini bekliyorum.cumartesi,pazar ve çarşamba günleri hiç yürüyemedim.En azından yarım saat yürüsem fena olmayacak ama olmadı bir türlü.Bakalım bu hafta nasıl olacak?

Offfff ooof.Şimdi tlf geldi,bir aile dostumuz bizi ve 2 aileyi yarın akşama çaya çağırıyor.Tamam dedim ama ne olacak şimdi (harika ikramlar yapar)Ben nasıl dayanacağım,hem de cumartesi öncesi.
Cuma,cumartesi ve salı.Mahvoldum ben,hepsi de arka arkaya.:18::18::18:

menümü yazyım hazırlanıp çıkıcam

kahvaltı
2 dlm ekmek arasına
dilpeyniri,domates,salatalık
çay

9 adet köfte:26::26::26:
zero 1 bardak

ara
1.5 ceviz
3 kayısı
kahve

akşam
yogurt
brüksel lahanası

Bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
2 zeytin
1 dilim peyaz peynir
1 yk lor
4 çeri domates
kuru biberler
çörekotu,biberiye,kekik
roka,maydanoz,dereotu,semizotu
şekersiz çaylar

Öğle:
200 gr yoğurt
yarım elma

Ara: (evde)
2 lokma peynir-ekmek(okuldan gelince ilk işim bu oluyor )
1 dilim uno denge ekmek
1 çk yağ ile 2 yumurta(köy yumurtası almıştım,2 si kırılmış,ben de yemek yerine bunları yedim)
kuru biberler

Akşam:
yoğurtlu kereviz salatası
2 yk taze fasulye

1 lt su(suyu yine az içmeye başladım,çayı çok içince olmuyor,unutuyorum.)
65 dk yürüme( 6 km.)
şekersiz çaylar

Kilo cizelgemi degiştireyim dr tartısına göre gerci korkunc ama olsun 97

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…