Nilgün,birkaç gündür görünmüyorsunuz,burayı bıraktınız mı?
Ayşe, "hergün akşam menü yazacağım" dediniz ama?
ay bırakır mıyım hiç kesinlikle olmaz.smile adsl den ttnet e geçtik de.bağlantı koptu yeni kullanıcı adı şifre gerekti.eşim de ancak bugün gidebildi ptt ye.çok şükür internetime kavuştum.
önce bildirim yapayım ..
geçen hafta : 79,1
bu hafta : 77,7
giden : 1,400
bugünkü menüm :
sabah : 2 yumurta,1 dilim dukan ekmeği
1 kupa mistik çay
öğle : yiyemedim kuafördeydim işim çok uzun sürdü
akşam: ızgara tavuk,yoğurt
ara : 1 bardak ayran
2 kupa yeşil çay
1 saat yürüyüş
nilgün harikasın canım süpersin az kaldı 75 görmene
bu günki yediklerimi yazayım biraz kacamak oldu ama yarın söz kaldım yerden devam edecegim
KAHVALTI İKİ DİLİM EKMEK BİRAZ PEYNİR CERİ DOMATES MAYDANOZ MARUL CAY
ARA YOGUR VE KURU KAYSI
SAAT 3 GİBİ DİŞARDA YEDİM YARIM KASE ET PACA CORBASI 3 TANE CİĞ KÖFTE BİR TANE PATLICAN DOLMASI BİR PORSİYONDA ADANA YEDİM
BAŞKADA BİŞEY YEMEDİM DİYECEKTİMKİ İKİ MİNİK DİLİM KÜNEFE YEDİM AMA SÖZ YARIN TELAFİ EDECEGİM ARTIK HİÇ GEZME YOK BU HAFTA COK CALIŞMAM GEREK KAFAMDA BİR KİLO BELİRLEDİM DR GİDENE KADAR ONU VERMELİYİM İNŞ
:18::18::18::18::18::18::18:
Bugün salıydı ve öğleden sonra menü yazılamayacak kadar fenaydı.Bu yüzden bugün yazmıyorum.Yarından itibaren menülere devam.
slm kızlar nasılsınız toplanmışsınız buraya ne güzel :) evde bilgisayarım yok teldende net bi çekiyo bi çekmiyo sinir bişiy.işlerde yoğun iştede pek giremiyorum böle işte sizlerde ne var neyok nasıl gidiyo?
bu arada kilom 73 oldu idare ediyorum işte gittiğim diyetisyen iyi geldi bana kaçamaklarım çok olduğu halde kilo veriyorum çok şükür.
Sizin adınıza sevindim, fırsat buldukça uğrayın.slm kızlar nasılsınız toplanmışsınız buraya ne güzel :) evde bilgisayarım yok teldende net bi çekiyo bi çekmiyo sinir bişiy.işlerde yoğun iştede pek giremiyorum böle işte sizlerde ne var neyok nasıl gidiyo?
bu arada kilom 73 oldu idare ediyorum işte gittiğim diyetisyen iyi geldi bana kaçamaklarım çok olduğu halde kilo veriyorum çok şükür.
nehir çok sevindim canım.her anlamda işin zor ama üstesinden geleceğine inanıyorum.
2 gündür ben de düzenimi bozdum.yediklerimle yetinen ben doymamaya başladım.habire bir şeyler tırtıklıyorum.mesela dün acılı dukan kurabiye yaptım kendime.hakkım 4 tane ama sabah 3 yedim akşam 3 yedim.doymadım dukan kek vardı buzlukta onu mikrodalgada ısıttım.üzerine ıslak kek gibi olsun diye az light süt döktüm yedim.şimdi çay içiyorum.sanırım regl bir yana uykusuzluk ve grip başlangıcı da bunları yaşamama neden oluyor.
spora halim yok çayımı içip yatarım.bugünlük menü de yazmayayım.kaçamaklı çünkü.
yarın eski nilgün sahalarda.bekleyin anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?