Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın !!!!!

listemi toplucada yazayım

KAHVALTI İKİ DİLİM TB EKMEGİ MAYDANOZ 1 DOMATES MARUL BİRAZ PEYNİR YEŞİL CAY

ARA BİR BARDAK YUGURT DÖRT BEŞ KURU KAYSI

ÖGLEN KAPUSKA 6 KAŞIK 2 KEPCE CORBA

1.ARA TB EKMEGİNDEN TOST TEREYAGLI TULUM PEYNİRLİ BİR BARDAK AYRAN

2.ARA BİR YEŞİL ELMALI YEŞİL CAY

AKŞAM YİNE KAPUSKA SALATA BİR DİLİM TB EKMEGİ

ARA 1 PORTAKAL 2.5 LT

Merhabalar,önce dünkü menümü yazayım.
Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
2 zeytin
1 dilim peyaz peynir
1 yk lor
4 çeri domates
kuru biberler
çörekotu,biberiye,kekik
roka,maydanoz,dereotu,semizotu
şekersiz çaylar

Öğle:
200 gr yoğurt
1 yk börülce salatası
1 çatal bakla

Ara:
1 portakal
1 şekersiz Türk kahvesi
2 lokum:18hadi 1. sini yedim de 2 .si neden yendi sanki)

Ara:(evde)
2 lokma peynir-ekmek
1 yk yoğurt
Akşam: (yok)

Ara:(Gezmede)
2 parmak kalınlığında ince peynirli börek(parmaklarım çok incedir )
1 çatal ucu profiterol
1 yk cevizli kabak salatası(ben sadece yoğurtlu sanmıştım,az mayonez de varmış,sonradan öğrendim)
1 minik kuru biber dolması
Diğerlerinden hiç almadım.
1 avuç çekirdek
2 -3 fındık
10-15 antep fıstığı
1 portakal
1 kivi

Ancak bu kadar olabildi.

1 lt su
1 saat yürüyüş ( 6 km.)
şekersiz çaylar

Son düzenleme:
Bugün sabah tartıldım ancak farklı sonuçlar çıktı,sanırım pilin işi bitmiş.65.4 - 65.6 -65.8 - 65.9 çıktım.Hatta 63.1 bile gördüm
En yüksek olanı baz alıyorum,bugün pil alırsam yarın yine tartılırım,bakalım ne çıkacak ama bugün de gezme var,yine abur-cubur türü yiyecekler.Bakalım bugün ne yapacağım,dünü iyi ya da kötü atlattım.Beni asıl salı günü düşündürüyor:18:

Kilo bildirimim:
Başlangıç:70.8
Geçen hafta:66.4
Bu hafta: 65.9
Giden:0.5
Hedef:58

Nilgün,birkaç gündür görünmüyorsunuz,burayı bıraktınız mı?
Ayşe, "hergün akşam menü yazacağım" dediniz ama?

evet hemencik menümüde topluca yazayım en azından ne yediğimi görmüş olurum

KAHVALTI BİR CORBA KAŞIGI KIREM PEYNİR DÖRT BEŞ TANE CERİ DOMATES MAYDANOZ MARUL İKİ DİLİM TB EKMEGİ BİR TATLI KAŞIGI KAHVALTILIK SALCA

ARA BİR BR YOGURT KURU KAYSI

ÖGLEN 6 KAŞIK KAPUSKA 2 KEPCE CORBA

1.ARA TEREYAGLI YULUM PEYNİRLİ TOST YANINDA BİR TATLI KAŞIGI SALCA KAHVALTILIK 1 BR AYRAN

2.ARA BİR PORTAKAL

AKŞAM BEŞ KAŞIK KABAK YEMEGİ SALATA BİR DİLİM TB EKMEGİ

ARA KİVİ SU 2 LT

Son düzenleme:
Nilgün,birkaç gündür görünmüyorsunuz,burayı bıraktınız mı?
Ayşe, "hergün akşam menü yazacağım" dediniz ama?

ay bırakır mıyım hiç kesinlikle olmaz.smile adsl den ttnet e geçtik de.bağlantı koptu yeni kullanıcı adı şifre gerekti.eşim de ancak bugün gidebildi ptt ye.çok şükür internetime kavuştum.

önce bildirim yapayım ..

geçen hafta : 79,1
bu hafta : 77,7
giden : 1,400

bugünkü menüm :

sabah : 2 yumurta,1 dilim dukan ekmeği
1 kupa mistik çay

öğle : yiyemedim kuafördeydim işim çok uzun sürdü

akşam: ızgara tavuk,yoğurt

ara : 1 bardak ayran

2 kupa yeşil çay
1 saat yürüyüş

Kilo verimi super,masallah.
Burada olmaniza sevindim.

Son düzenleme:
Merhabalar,
Dun genel olarak iyi atlattim.Yalniz aksam biraz cerez kacirdim.
Bugun de menum haftaici menulerimle ayniydi sayilir.Bu sefer de sadece beyaz leblebiyi abarttim.Bir de yogurdu kaymakli yedim.
Dun yurumedim ama bugun 65 dakika 6 km. yurudum.
Tlf la yazdigimdan tek tek yediklerimi yazmadim.
Bu sabah 65.7 cikmistim.

iyi akşamlar kızlar..bugün çok yoruldum.üniversite sınavında görevim vardı.hem 2,40 dk dikilme hem sınavın sorunsuz geçmesi için uğraşma yordu.asıl yorgunluk trafikteydi.neyse ki umduğumdan çabuk ilerledim.sınav sonrası çok acıkırım diye yanıma bir şey almıştım o da kaçamak yapmamı önledi.

bugünkü menüm

sabah : 2 yumurta,1 dilim dukan ekmeği

ara : 1 kase az tatlandırıcılı yoğurt

öğlen : 1 kase lahana çorbası,light ton balıklı salata

akşam : havuç,kabak (suda haşladım) üstüne sarımsaklı yoğurt,1 bardak light limonata

2 kupa yeşil çay
1 lt su
spor yok halim yok çünkü

bu arada bugün regl oldum hem de sınavın ortasında

nilgün harikasın canım süpersin az kaldı 75 görmene

bu günki yediklerimi yazayım biraz kacamak oldu ama yarın söz kaldım yerden devam edecegim

KAHVALTI İKİ DİLİM EKMEK BİRAZ PEYNİR CERİ DOMATES MAYDANOZ MARUL CAY

ARA YOGUR VE KURU KAYSI

SAAT 3 GİBİ DİŞARDA YEDİM YARIM KASE ET PACA CORBASI 3 TANE CİĞ KÖFTE BİR TANE PATLICAN DOLMASI BİR PORSİYONDA ADANA YEDİM

BAŞKADA BİŞEY YEMEDİM DİYECEKTİMKİ İKİ MİNİK DİLİM KÜNEFE YEDİM AMA SÖZ YARIN TELAFİ EDECEGİM ARTIK HİÇ GEZME YOK BU HAFTA COK CALIŞMAM GEREK KAFAMDA BİR KİLO BELİRLEDİM DR GİDENE KADAR ONU VERMELİYİM İNŞ
:18::18::18::18::18::18::18:

Selma'cim dediginiz gibi biraz fazla olmus.Ama bugun dikkat edin uzerinizde kalmasinlar.
Ben de dun hem de 22.00 gibi bir saatte cikolatali kek yedim.Artik bugun cok dikkat edecegim ki yarina da hazirlik olsun.

bu gün yediklerim cok güzel gecti dünki kacamagı inş telafi etmişimdir

KAHVALTI maydanoz marul iki dilim uno denge layt ekmek peynir salca yeşil cay

ARA bir bardak yogurt kaysı

ÖGLEN iki kepce corba 6 kaşık kabak yemegi

1.ARA tost beyaz peynirli biraz salca 1 bardak ayran

2.ARA 1 portakal yeşil cay

AKŞAM bamya salata bir dilim uno denge layt ekmek

ARA 1 kivi su 2 lt spor 1 saat yürüyüş

Bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
2 zeytin
2 dilim peynir
4 çeri domates
maydanoz,roka,dereotu
kekik,çörekotu,biberiye
kuru biberler
şekersiz çaylar

Öğle:
200 gr yoğurt
3 diyet bisküvi

Ara:
2 yk süzme yoğurt

Akşam:
3 yk ıspanak
1 dilim ekmek
yoğurtlu kuru biber-domates salatası

10 beyaz leblebi
şekersiz çaylar
Bugün yürüyemedim,yazılı sorusu hazırladım,daha cevap anahtarını hazırlayacağım.İşim çoktu,zaman kalmadı.

işte bu günki menüm

KAHVALTI İKİ DİLİM EKMEK UNA DENGE LAYT DOMATES MAYDANOZ MARUL PEYNİR

ARA BİR BARDAK YOGURT KAYSI

ÖGLEN 6 KAŞIK TAZE FASULYE İKİ KEPCE TARHANA CORBASI

1.ARA BEYAZ PEYNİRLİ TOST BİR BARDAK AYRAN

2.ARA BİR PORTAKAL

AKŞAM 5 KAŞIK BAMYA SALATA

ARA BİR KİVİ SU YARIM LT SPOR 40 DK YÜRÜYÜŞ BU GÜN COK SU İÇEÖMEDİM MİDEM COK KÖTÜ

Bugün salıydı ve öğleden sonra menü yazılamayacak kadar fenaydı.Bu yüzden bugün yazmıyorum.Yarından itibaren menülere devam.

Bugün salıydı ve öğleden sonra menü yazılamayacak kadar fenaydı.Bu yüzden bugün yazmıyorum.Yarından itibaren menülere devam.

canın sağ olsun yarın telafi edersin selma gibi.benim de reglden dolayı iştahım fazla.yasaklılardan yemiyorum ama yulaf kepeği hakkımı biraz aşıyorum.bugünkü menümü yazayım.

sabah : 2 dilim dukan kek (peynirli dereotlu)

öğle : kızarmış tavuk.maydonoz,roka

akşam : kızarmış tavuk,roka

1,5 lt su
2 kupa yeşil çay
1 kupa form çayı

ara: 1 tane biberli dukan kurabiye (yeni yaptım ayrın için.tadını merak ettim baktım)
iki gün aynı oldu ama sıkılmadım yerken.dışardan kızarmış tavuk aldım.çok lezzetliydi.ara ara alacağım böyle.

slm kızlar nasılsınız toplanmışsınız buraya ne güzel :) evde bilgisayarım yok teldende net bi çekiyo bi çekmiyo sinir bişiy.işlerde yoğun iştede pek giremiyorum böle işte sizlerde ne var neyok nasıl gidiyo?

bu arada kilom 73 oldu idare ediyorum işte gittiğim diyetisyen iyi geldi bana kaçamaklarım çok olduğu halde kilo veriyorum çok şükür.

nehir çok sevindim canım.her anlamda işin zor ama üstesinden geleceğine inanıyorum.

2 gündür ben de düzenimi bozdum.yediklerimle yetinen ben doymamaya başladım.habire bir şeyler tırtıklıyorum.mesela dün acılı dukan kurabiye yaptım kendime.hakkım 4 tane ama sabah 3 yedim akşam 3 yedim.doymadım dukan kek vardı buzlukta onu mikrodalgada ısıttım.üzerine ıslak kek gibi olsun diye az light süt döktüm yedim.şimdi çay içiyorum.sanırım regl bir yana uykusuzluk ve grip başlangıcı da bunları yaşamama neden oluyor.

spora halim yok çayımı içip yatarım.bugünlük menü de yazmayayım.kaçamaklı çünkü.
yarın eski nilgün sahalarda.bekleyin anacım

Sizin adınıza sevindim, fırsat buldukça uğrayın.

Ahhhh ah arada böyle oluyor işte de hemen eski düzenimize dönelim. Ben de dün yediklerim yetmezmiş gibi bugün yine tırtıkladım.
Sabah 66.6 idim, bakalım yarın ne olacak? Tartılmayayım diyorum ama dayanamıyorum.Menüm:
Sabah:
1 dilim uno denge ekmek
2 dilim peynir
2 zeytin
3 çeri domates
kuru biberler
çörekotu, kekik, biberiye
maydanoz, dereotu, roka
şekersiz çaylar

Öğle:
200 gr. yoğurt
1 çatal kek
1 çatal yoğurtlu biber
1 çatal dolma

Ara:
1 kivi
2 çilek
yoğurtlu kuru domates-biber salatası

Akşam:
2 dilim hellim peyniri
şekersiz çay

1 lt su

bir gün daha bitti kaçamaksız çok şükür.fırına da mahlepli ekmeği attım.umarım güzel pişer ve afiyetle yerim yarın sabah.okula her gün değişik bir tarifi deneyip götürmeyi seviyorum.millet acayip şaşırıyor.sen diyette nasıl yersin bunları diye.ben de dukan amcam sağ olsun.kepek hakkımı sabah kullanıyorum diyorum.yarın ps günüm.dukan a laf edenler utansın.

bak ne hatırladım utansın diyince.akşam üstü kızımı okuldan atmaya gittim çok da yorulmuşum.uykumu da alamamıştım gece.neyse bir iki veliyle karşılaştık biraz kötü görünüyorsunuz dedi.ben de tansiyonum düştü sanırım uykum da var dedim.tabi dukan yapınca böyle oluyor dedi bilmiş bilmiş.(halbuki bir şey bildiği yok dukan hakkında) ben de ne alaka dedim öğlen dukan kekimi yedim sade neskafenin yanında.gelmeden de körili tavuk yedim ve zero içtim ne açlığı.sadece yorgunum dedim.öyle diyince çevirdi lafı tabi siz araştırmışsınızdır diye.

gerçekten şu dukanı bilmeden araştırmadan laf atan insanlara sinir oluyorum ya.ayın 2 sinde başladım ve 26 günde 5 kilo verdim.yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum.hayret bir şey yav.artık kimseyle dukanı konuşmuyorum öğrenmek isterlerse bakıyorum tavırlarına adam gibi soruyorlarsa anlatıyorum yoksa eyvallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…