Peki eşinizde de zamanla bu tarz durgunluk ve uzaklaşmalar oldu mu yoksa be yaparsanız yapın hep aşk dolumuydu? Ve eğer olduysa nasıl davrandınızSevgiliyken kocamla ben bu anlatılan,daha düzelmiş değil.(10 sene)
Getirme gerçekten insan kötü oluyormuş ya meğer o ayrılalım diye rest çekmelerim içten içe nasılsa barışırız diye düşündüğüm için öyle kolay söyleniyormuş.. şimdi ya gerçekten ayrılırsak diye düşünüp çok üzülüyorum, sözlerim onu ve ilişkimizi çok yıprattı sanırımOff ben de senin gibiyim. Benimki henüz benden soğumadı ama o raddeye getirmemeliyim.
Yemin ederim aynısı başıma geldi...Buraya aynen olacaklari yaziyorum. (Konu sahibi kisisel algilamasin! Genelleme yapiyorum!)
Erkek kovalar kovalar kovalar, kadin cok asik olmadigi icin( ki olmak zorunda da degil), cok da umursamaz, nasilsa etrafinda pervane olan bir erkek vardir. Ama tabi o ask birgün söner, ve de yollar ayrilir. Sonra kadin birine cok asik olur, bu sefer de erkek kadinin o eski hali gibi davranmays baslar, ve kadin hemen bu sitede "ayrilicam, bosanicam, öküz bu vs vs" gibi farkli basliklar altinda konu acar, tepinir dövünür. Yüzlercesi de "ayril ayril, öküz o, ben olsam kesin ayrilirdim" diye klavye kahramanligi yapar.
Ve bizim kadin muhtemelen gaza gelip ayrilir. Ve kendini benzer baska bir hikayenin icinde bulur.
Zaman akip gider....Kadin sadece dövünür durur. Internette akil verenlerin onun hayatinda hicbir yeri olmadigini birgün fark eder. Ama artik zaman coktannn gecmistir....
İlgili,sevecen davranirdi hep,zamanla bende dolayı sogudu. O ilk zamnlardaki ilgiyi aradım hep ama geri gelmedi. Ne güzeldi gözlerimin içine bakardı,suratım düşse pervane olurdu ama artık yok. Alıştım sen de alışırsın.Peki eşinizde de zamanla bu tarz durgunluk ve uzaklaşmalar oldu mu yoksa be yaparsanız yapın hep aşk dolumuydu? Ve eğer olduysa nasıl davrandınız
Bir düzelme örneği okuduğum için sevindim açıkçası yorumlar genelde ‘çok geç’ tarzında.. daha yeter demedi yine olsa yine elimden geleni yaparım diyor ama eskisi gibi değil artık o heyecanı yok sanki.. umarım düzelir yaYas gençken boyle yapıyoruz nedense. Ben de ayniydim. Sevgisine cok güvenirdim düşüncesiz konusmalarim coktu. Biterse bitsin modundaydim. Ne zaman ehh yeter be dedi. Kendisi uzaklaşmak istediğini söyledi o zaman bende çark etti. O da değer görmek istiyordu haklı olarak. Onu sevdiğimi hissettirmeye basladim ben de ilişkimizi toparladık. 4 yıldır evliyiz bir de oğlumuz var. Düzelebilir ama çabalaman gerek. Ustune gitme daha fazla
internette akıl verenler fikrinize katılmakla birlikte ana fikrinizi anlamadım? Kadın ayrılmayıp çeksin mi yani (bu konudan bağımsız olarak)?Buraya aynen olacaklari yaziyorum. (Konu sahibi kisisel algilamasin! Genelleme yapiyorum!)
Erkek kovalar kovalar kovalar, kadin cok asik olmadigi icin( ki olmak zorunda da degil), cok da umursamaz, nasilsa etrafinda pervane olan bir erkek vardir. Ama tabi o ask birgün söner, ve de yollar ayrilir. Sonra kadin birine cok asik olur, bu sefer de erkek kadinin o eski hali gibi davranmays baslar, ve kadin hemen bu sitede "ayrilicam, bosanicam, öküz bu vs vs" gibi farkli basliklar altinda konu acar, tepinir dövünür. Yüzlercesi de "ayril ayril, öküz o, ben olsam kesin ayrilirdim" diye klavye kahramanligi yapar.
Ve bizim kadin muhtemelen gaza gelip ayrilir. Ve kendini benzer baska bir hikayenin icinde bulur.
Zaman akip gider....Kadin sadece dövünür durur. Internette akil verenlerin onun hayatinda hicbir yeri olmadigini birgün fark eder. Ama artik zaman coktannn gecmistir....
Neden şımaracak mışım? Yorum yazılması ve fikir duymak için konu açılıyor burada zaten farkındaysanız.. dert etmesem zaten sormazdım. Dilerseniz siz cevap yazmayabilirsiniz kimse boğanıza bıçak dayamıyor.Boşuna yazmayın arkadaşlar bence konu sahibi biz burda cevap yazdıkça değer verdiğimizi düşünüp şımarıyordur. Değmez bence. Her koyun kendi bacağından derler ya nasıl olsa kendi sonuçlarına katlanacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?