Şımarıklığımla Adamı Soğuttum

Siz neden bu kadar gıcık oldunuz ki konu sahibine

Kesinlikle öyle değil.. ondan başkasıyla olmak gibi yada daha iyisini bulmak gibi bir amacım yok. Sadece fazla fevriyim ve sinirlenince ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor işte oldum olası böyleydim maalesef.. sonradan farkına varsam da artık yavaş yavaş geç olmaya başlıyor bu ilişkiyi kaybedersem gerçekten üzüleceğim.. umarım düzelir

Bence siz düzgün olması gerektiği gibi davranmaya devam edin. Adamı da çok boğmayın. Zor ama herşey yolundaymış gibi davranın. Bence sevgisi gerçekse o da normale döner. Dönmezse kendinizi o kadar da suçlamayın. Belki de aşkından yanan sonra da sıkılan tiplerdendir. Eğer öyle bir tipse zaten siz şımarık davranmasanız da aynı şey olacaktı.

Peki sinirlendiğin zaman diğer insanlara nasıl davranırsın?

Yanlış yapıyorsunuz. Olmadığınız biri gibi davranmayın. Benim bir arkadaşım var sizin hareketlerinizin on katını yapar, asla terk edilmez, eder. Yanlış mı yanlış ancak o asla ayrılıklara üzülmez. Beni yeterince sevmiyormuş der mutlu olur. Şu anda evlenecek, sonunda aradığı insanı buldu. Karşı tarafın hep alttan almasından da sıkılıyordu, şimdi maço birisi ile birlikte, inatlaşıyor adam ama en sonunda hep ilk mesajı atıyor ve mutlu ikiside. Siz triplere girmişsiniz. Ne olsa ayrılmayız diyerek ayrılalım denmez. Bu tarz insanlar cidden arkasındadır dediklerinin. Bittiğinde pişman olmazlar. Siz şimdi sanırım tripleri bir kenara bırakıp, onun size eskiden davrandığı gibi davranmayı düşünüyorsunuz. Yapmayın, bu sefer sevgiliniz havaya girer ve sizden aynı şekil davranıp intikam alır. Soğuduyda soğudu, bitti. Sürekli sorgulamayın sevgisini, normal davranın, sadece tripleri bırakın.

Kız sen aynı bensin ya erkek arkadasında kocam ama o daha soğmadı
Bende biraz törpüledim sayılır bu huyumu
Seni çok iyi anlıyorum o esnada çeneni tutmaya çalış yoksa gerçekten kaybedersin
Sonra konuşalım falan de

Çok teşekkür ederim yorumunuz için ve çok haklısınız artık kendime gelmemin vakti geldi gerçekten çok geçimsiz davrandım umarım atlatırız bunu da, dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım.. aslında sadece bana karşı bu kadar anlayışlı sanırım.. onu tanıyanlar da öyle söyler.. umarım eski haline döner

Bu adam sana sevgisini o kadar doğru ve yoğun hissettirmişki ,sen şımarmışsın evet ,ne yapsam katlanır ,ayrılık duygusunu yaşatayım beni kaybetmeyi göze alamaz diye ,yoklama dahi çekmişsin ,senden soğumuş üzgünüm ,toparlarmı ?eskisi gibi olurmu ?sana karşı bunu bilmek güç ,tamamen kişilik meselesi ,senin yapabileceğin tek şey onu ne kadar seviyorsun ,bunu ona hissettirmen ve sevgini ifade için ,bir yemek düzenle dışarda ,çalışıyormusun ,giyin süslen karşına al ve konuş ,pişmanlığını ifade et ona ,güzel bir hediye al jest yap ona ne bileyim ,nelerde hoşlanırsa artık tarzını biliyorsundur ,pahalı vs deme bütçeni zorlama ,onunla detaylı konuş ,eskisi gibi olmasını iste ,sıcak bir ilişki yaşamak istediğini onunla ,eskisi gibi asla olmayacağını anlat ,umarım işe yarar ve hep mutlu olursunuz Bence böyle bir adamı kaybetme çok pişman olursun ,böyle seven birini bulamazsın

Gerçekten bunu ben de düşündüm.. son günlerde benimle daha çok konuşuyorsun daha sıcaksın diyip duruyor umarım böylr düşünüp soğukluğuna devam etmez çünkü bu da çözüm değil, sevgisini hissetmeye alışık olduğum için bu halleri tuhaf geliyor ve beni üzüyor.. bu arada dediğiniz gibi ilk defa böyle sevilmişimdir :)

Evet canım senin hatalarında var ama belki bu senin huyundur, madem onu kaybetmek istemiyorsun al karşına konuş ve bir çözüme ulaşın yoksa yazık olur, sabır taşı değil sonuçta

Çok teşekkür ederim onu da düşündüm aslında.. içimden geldiği gibi davranman daha doğru olur belkide sadece ayrılalım vs demeyeceğim o kadar

O da tam çok soğuk değil sadece biraz durgun eskiye göre sürekli noldu sıkıldın mı, ayrılan mı yine diye laf sokuyor buluştuğumuzda ve böyle devam edersem daha da artacak gibi sanki.. sorduğumda birşeyim yok senden soğumadım kavgalar biraz etkiledi ama düzelir diyor sizce inanmalı mıyım

Teşekkür ederim yorumunuz için konuştuğumda soğumadığını sadece tartışmaların etkilediğini düzeleceğini söylüyor ama inanayım mı benden soğumadığına bilmiyorum.. onu tanımasam şuanki davranışları bile çok normal aslında.. yine sevgisini gösteriyor ama önceki halini bildiğim için farkı anlayabiliyorum 2 tık azaldı sevgisi ve daha da azalacak diye korkuyorum.. hediye olayını ben de düşündüm bekli de dediğiniz gibi faydası olabilir çabaladığımı görmesi açısından

O daha fazla seviyor sanırım.
Bu zamana kadar törpüleyemediyseniz bundan sonrası da zor.
Sinirlendiginizde belki bir iki cümle az kurarsınız ama kırmadan içiniz soğumuyorsa zor biraz.
Can çıkar huy çıkmaz misali..
O her geçen gün uzaklaşırken siz pişman olmaya devam edersiniz.
İlgi sevgi görmek güzel birsey ama sadece bir ilişki için bu yeterli değildir.
Bir yerlerde kaybetmekten korkacağınız,daha fazla duygu yoğunluğu yaşatacak ve sizin kendinizi zorlamanıza ve pişman olmanıza gerek kalmadan sizi törpüleyebilecek,ona da sevgisini sonuna kadar hissettirecek bir sevgili adayı mutlaka vardır.
Sevgiden ziyade;Belki vicdan azabı belki iyi bir adamı kaybetme korkusu sizde ağır basan duygu..
Bunu ona da kendinize de yapmayın.

Seviyorum gerçekten de hatta kimseyi sevmediğim kadar.. ama huy işte sinirlenince ağzımdan çıkanı duymuyorum maalesef.. önceki ilişkilerim de bu kadar takmazdım ama bu sefer onu kaybetmek istemiyorum.. umarım düzelir

Konunuzdaki gibi kavgalar sebep olmamıştı, ben fazla görüşememekten soğur gibi olmuştum. Acaba onsuzluğa alışır mıyım gibi saçma şeyler düşünüyordum. Sevgilimin ya da benim elimde olan bir şey değildi bayram nişan düğün derken bir türlü boş olunmuyordu. İlişkimde epey uzun süreliydi, sevgilim farketti bende ki durumu, özenli davrandı, düzeldi. Karşı tarafın hisleri gerçekse bir bunalıyor ama geçiyor. Şu anda hiç bir sevgi eksikliğim yok, ilk günki gibi seviyorum. Siz düzelirseniz o da düzelir. Yukarıda bir arkadaş daha yazmış, belki sevgisi sağlam değildi, siz yanlış davranmasaydınız da soğuyacaktı diye. Aynen katılıyorum. Siz kendiniz gibi olun, sadece ayrılalım demeyi, peşimden koşsun gibi davranışları bırakın zamanla düzelmesi lazım. O da demiş düzelir diye. Düzelmiyorsa sevgisi sağlam değildir. Ya da ilk mesajımda uyardığım gibi siz panikleyip yalvarmışsınızdır. Kimse saygı duymadığı, hayranlık beslemediği insana aşık kalamıyor, bu sebepten çok üstüne düşmekte iyi değil.

Pekte inanma bu şekilde devmederse kndi ayrılmk isteyebilir

Klasik yurdum kızı davranışları...
Nemrut olunca kıymetli olacağınızı sanıyorsunuz.
Neden? Kendinizi içten içe kıymetli görmüyorsunuz bence.

Böyle giderse evlenince karısından bıkmış bir adama dönecek. Aldatılırsanız şaşırmayın. Adam huzur ve mutluluğu güleryüzlü ve mutlu bir kadında arayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…