- 12 Ağustos 2019
- 52
- 129
- 8
Siz neden bu kadar gıcık oldunuz ki konu sahibineBoşuna yazmayın arkadaşlar bence konu sahibi biz burda cevap yazdıkça değer verdiğimizi düşünüp şımarıyordur. Değmez bence. Her koyun kendi bacağından derler ya nasıl olsa kendi sonuçlarına katlanacak..
Kesinlikle öyle değil.. ondan başkasıyla olmak gibi yada daha iyisini bulmak gibi bir amacım yok. Sadece fazla fevriyim ve sinirlenince ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor işte oldum olası böyleydim maalesef.. sonradan farkına varsam da artık yavaş yavaş geç olmaya başlıyor bu ilişkiyi kaybedersem gerçekten üzüleceğim.. umarım düzelirMesela sen şimdi ondan daha iyi birini bulsan kesinlikle bu adamla uğraşmazsın.
Geri istemenin sebebi de hırs
Sen istediğinde onu bırakabilirsin o kim ki seni bıraksın
Sen aynen senin o adama yaşattıklarını sana yaşatan bir adama aşık olabilirsin döngü böyle. Ama o adamla da olmaz çünkü ruhun daha küçük genç, bi takım denklemleri öğrendikten sonra ancak 3. İlişkinde dengeyi bulabilirsin
Daha yaşayacağın acı var öğreneceğin tecrübe var bence.
Kesinlikle öyle değil.. ondan başkasıyla olmak gibi yada daha iyisini bulmak gibi bir amacım yok. Sadece fazla fevriyim ve sinirlenince ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor işte oldum olası böyleydim maalesef.. sonradan farkına varsam da artık yavaş yavaş geç olmaya başlıyor bu ilişkiyi kaybedersem gerçekten üzüleceğim.. umarım düzelir
Getirme gerçekten insan kötü oluyormuş ya meğer o ayrılalım diye rest çekmelerim içten içe nasılsa barışırız diye düşündüğüm için öyle kolay söyleniyormuş.. şimdi ya gerçekten ayrılırsak diye düşünüp çok üzülüyorum, sözlerim onu ve ilişkimizi çok yıprattı sanırım
Kız sen aynı bensin ya erkek arkadasında kocamHerkese merhaba,
Direk konuya girmem gerekirse;
8 aylık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım oldukça anlayışlı ve tabiri caizse beni deli gibi seven bir adam. Hiçbir konuda hakkını yiyemem karşıma çıkıp çıkabilecek en düzgün insan olabilir. Sürekli ilgilenir, karnım ağrısa ilaç getirir, bir dediğimi iki etmez.. Fakat bazen ilgiyi fazla abartabiliyor örneğin gün içinde çok fazla konuşmak istemek gibi. Yada her gün görüşmek gibi.. Ben de yapı olarak maalesef biraz geçimsiz biriyimdir. Öz eleştiri yapma konusunda iyiyim fakat iş uygulamaya gelince farkında olduğum kötü yönlerimi törpüleyemiyorum..
İlişkimiz şu şekilde; tartışma çıkar ben sinirle ayrılmak istediğimi söylerim o ayrılmak istemez ve gerekirse barışmak için evin önüne gelir, gönlümü almak için uğraşır, üzülür.. Bense tüm nemrutluğumla sanki lütuf yapmışçasına barışırım.. Sonra da oturup üzülürüm böyle davrandığım ve haksızlık yaptığım için.. Ama o an sinirle ne yazık ki hata yaptığımın farkına varamıyorum ağzıma geleni söylüyorum.. İlişki süresince en az 7 8 kere tekrarlanmıştır bu yukarıda bahsettiğim olay belki daha bile fazla.. Ve en son yine böyle bir tartışmada tekrar beni arama bunaldım senden sıkıldım istemiyorum artık tarzı laflar ettim.. Ve yine onun çabalarıyla barıştık.. Fakat bu son tartışma onu da değiştirdi.. sevmiyor diyemem yine seviyor fakat önceden yanındayken gözümün içine bakardı.. arabada kullanırken yüzümü severdi.. ben konuşurken beni izlerdi aşkla.. artık sanki tam olarak öyle değil.. sürekli bir şey desem noldu sıkıldın mı yine? diye gülerek laf sokuyor.. yine sarılıyor ama daha durgun.. önceden her fırsatta yazardı şimdi biraz daha azaldı.. sorduğumda sen böyle istedin artık ben de elimde olmadan öyle davranıyorum bilinçli yapmıyorum diyor.. Eskiden gelecekle ilgili hayaller kurardı heyecanlanırdı şimdi ben ilerde şunu yaparız dediğim de inşallah, kısmet demekle yetiniyor..
Sanırım şımarıklığım yüzünden onu kaybediyorum.. ve o böyle davrandıkça ben de üstüne gidiyorum niye böylesin, beni sevmiyor musun artık vs gibi.. daha da mı bunaltıyorum bilmiyorum nasıl davranacağımı.. Onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum..
Sizce tekrar eskisi gibi olur mu yoksa imkansız mı artık?
Ve ben ona söylediğim kırıcı sözleri unutturmak için ne yapabilirim bunun bir yolu var mıdır?
Nasıl davranmam gerek bu aşamada..
Şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim yorumunuz için ve çok haklısınız artık kendime gelmemin vakti geldi gerçekten çok geçimsiz davrandım umarım atlatırız bunu da, dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım.. aslında sadece bana karşı bu kadar anlayışlı sanırım.. onu tanıyanlar da öyle söyler.. umarım eski haline dönerSevgilin eskisi gibi olsa sende eskisi gibi olacaksın..ha sevgilin bu şekilde devam etse sen belli bi zaman sonra bence yine hırçınlaşmaya başlayacaksın..sevgiline hatanı anladığını ve tekrarının olmayacağı güvencesini ver ve en önemlisi UYGULA..sevgilinin karakteri böyledir bi başkası da olsa onu el üstünde tutacaktır belki kıymette görecektir yA sen bi huysuzun eline düşersen o ne olacak ..kalk kendine gel sevgilinin değerini bil ona göre davran ..(BİRAZ SERT OLDUYSA KUSURA BAKMA ŞIMARIKLIĞIN ALEMİ YOKiyi bayramlar herkese
Gerçekten bunu ben de düşündüm.. son günlerde benimle daha çok konuşuyorsun daha sıcaksın diyip duruyorHayatinda ilk kez değer gören kadin hareketleri nerede gorsem tanirim
Bu sizin karakteriniz filan degil, farkinda olmadan karakterinizmiş gibi davraniyorsunuz. O adam baştan biraz höt dese böyle yapamayacaktiniz.
Eski haline geleni pek gormedim aksine adam tavir koyunca hal ve hareketleriniz duzeldigi icin diyor ki "buna yüz vermeye gelmiyormuş demekki" yani sevse bile gostermeyebilir.
Sizce tekrar eskisi gibi olur mu yoksa imkansız mı artık?
Ve ben ona söylediğim kırıcı sözleri unutturmak için ne yapabilirim bunun bir yolu var mıdır?
Nasıl davranmam gerek bu aşamada..
Şimdiden teşekkür ederim
Ben Aslan o balıkİkinizin burcu nedir
Çok teşekkür ederim onu da düşündüm aslında.. içimden geldiği gibi davranman daha doğru olur belkide sadece ayrılalım vs demeyeceğim o kadarYanlış yapıyorsunuz. Olmadığınız biri gibi davranmayın. Benim bir arkadaşım var sizin hareketlerinizin on katını yapar, asla terk edilmez, eder. Yanlış mı yanlış ancak o asla ayrılıklara üzülmez. Beni yeterince sevmiyormuş der mutlu olur. Şu anda evlenecek, sonunda aradığı insanı buldu. Karşı tarafın hep alttan almasından da sıkılıyordu, şimdi maço birisi ile birlikte, inatlaşıyor adam ama en sonunda hep ilk mesajı atıyor ve mutlu ikiside. Siz triplere girmişsiniz. Ne olsa ayrılmayız diyerek ayrılalım denmez. Bu tarz insanlar cidden arkasındadır dediklerinin. Bittiğinde pişman olmazlar. Siz şimdi sanırım tripleri bir kenara bırakıp, onun size eskiden davrandığı gibi davranmayı düşünüyorsunuz. Yapmayın, bu sefer sevgiliniz havaya girer ve sizden aynı şekil davranıp intikam alır. Soğuduyda soğudu, bitti. Sürekli sorgulamayın sevgisini, normal davranın, sadece tripleri bırakın.
O da tam çok soğuk değil sadece biraz durgun eskiye göre sürekli noldu sıkıldın mı, ayrılan mı yine diye laf sokuyor buluştuğumuzda ve böyle devam edersem daha da artacak gibi sanki.. sorduğumda birşeyim yok senden soğumadım kavgalar biraz etkiledi ama düzelir diyor sizce inanmalı mıyımKız sen aynı bensin ya erkek arkadasında kocamama o daha soğmadı
Bende biraz törpüledim sayılır bu huyumu
Seni çok iyi anlıyorum o esnada çeneni tutmaya çalış yoksa gerçekten kaybedersin
Sonra konuşalım falan de
Teşekkür ederim yorumunuz için konuştuğumda soğumadığını sadece tartışmaların etkilediğini düzeleceğini söylüyor ama inanayım mı benden soğumadığına bilmiyorum.. onu tanımasam şuanki davranışları bile çok normal aslında.. yine sevgisini gösteriyor ama önceki halini bildiğim için farkı anlayabiliyorum 2 tık azaldı sevgisi ve daha da azalacak diye korkuyorum.. hediye olayını ben de düşündüm bekli de dediğiniz gibi faydası olabilir çabaladığımı görmesi açısındanBu adam sana sevgisini o kadar doğru ve yoğun hissettirmişki ,sen şımarmışsın evet ,ne yapsam katlanır ,ayrılık duygusunu yaşatayım beni kaybetmeyi göze alamaz diye ,yoklama dahi çekmişsin ,senden soğumuş üzgünüm ,toparlarmı ?eskisi gibi olurmu ?sana karşı bunu bilmek güç ,tamamen kişilik meselesi ,senin yapabileceğin tek şey onu ne kadar seviyorsun ,bunu ona hissettirmen ve sevgini ifade için ,bir yemek düzenle dışarda ,çalışıyormusun ,giyin süslen karşına al ve konuş ,pişmanlığını ifade et ona ,güzel bir hediye al jest yap ona ne bileyim ,nelerde hoşlanırsa artık tarzını biliyorsundur ,pahalı vs deme bütçeni zorlama ,onunla detaylı konuş ,eskisi gibi olmasını iste ,sıcak bir ilişki yaşamak istediğini onunla ,eskisi gibi asla olmayacağını anlat ,umarım işe yarar ve hep mutlu olursunuzBence böyle bir adamı kaybetme çok pişman olursun ,böyle seven birini bulamazsın
Son söylemem gerekeni ilk başta söylerim maalesef ..Peki sinirlendiğin zaman diğer insanlara nasıl davranırsın?
Seviyorum gerçekten de hatta kimseyi sevmediğim kadar.. ama huy işte sinirlenince ağzımdan çıkanı duymuyorum maalesef.. önceki ilişkilerim de bu kadar takmazdım ama bu sefer onu kaybetmek istemiyorum.. umarım düzelirBen bu durumda sizin de asik oldugunuza inanamiyorum. Asik kisinin gözü kör olur yahu!
Birakin bu zavalli adamlari da kendilerine asik olan kadinlarla mutlu mesut yasasinlar.
Hic bikmadan usanmadan öf demeden size ömür boyu itaat eden sadece köpeklerdir, istediginiz buysa köpek alin, erkekleri biktirip "tüm erkekler ayni vs vs" diye gezinmeyin sonra
O da tam çok soğuk değil sadece biraz durgun eskiye göre sürekli noldu sıkıldın mı, ayrılan mı yine diye laf sokuyor buluştuğumuzda ve böyle devam edersem daha da artacak gibi sanki.. sorduğumda birşeyim yok senden soğumadım kavgalar biraz etkiledi ama düzelir diyor sizce inanmalı mıyım
Pekte inanma bu şekilde devmederse kndi ayrılmk isteyebilirO da tam çok soğuk değil sadece biraz durgun eskiye göre sürekli noldu sıkıldın mı, ayrılan mı yine diye laf sokuyor buluştuğumuzda ve böyle devam edersem daha da artacak gibi sanki.. sorduğumda birşeyim yok senden soğumadım kavgalar biraz etkiledi ama düzelir diyor sizce inanmalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?