- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Size göre büyük şeyler nedir merak ettim açıkçası?
Kayinvalideniz once ki davetinde bugün gelin diye cagirmis siz gitmemissiniz yemegim var diye,kadin simdide birgun iftara gelin demis aslinda bu sefer size birakmis bu sefer gunu sizin belirlemenizi istemis,bunda kotu birsey yok ki ilk davete gitmediginiz icin boyle yapmis,aslinda ilk cagirdiginizda gidebilirdiniz yemekleriniz dolaba kaldirip ertesi gun yerdiniz.Hayır öyle birşey yok geçen hafta eşime demiş bugün akşam gelin diye yemeğimiz vardı ertesi gün ben davetiydim eşim gitti sadece insan şu gün gelin der önümüze bir tas çorba koymayı çok gördüler.
Kocaman kadın kız gelin edip oğlan evlendirmiş ama davet nasıl bilmiyor öyle mi ? Sen öğreteceksin yani ?Planladığım yemekleri yapacağım yani görsün öğrensin belli ki bilmiyor davet ne diye.
Eşimin annesi bugün birgün iftara gelin demiş(anne-kız böyleler gün vermez gelin derler hep laf olsun çağırmadı denmesin hesabı ben bunu anlıyorumda saf eşim anlamıyor).Açıkçası gitmek istiyordum ama bu davet karşısında hevesim kaçtı kendim onu yaparım bunu yaparım diye düşünürken ciddi zahmetli bir sofranın planını yaparken bu kadar özensiz ve laf olsun diye söylenen davet canımı sıktı.Planladığım gibi davet edip gitmeyi düşünmüyorum haksız mıyım?
İslam dininin en büyük sıkıntısı herkesin işine göre yorumlaması oysa Rabbim o kadar kolaylik sağlıyor ki kimse bunu anlamıyor neyse.Yaparım öylede bir yaparım ki .
Bomboş bir insansın.
Saçma sapan konularla bu formu meşgul ediyorsun.
Daha önceki konularında ki cahil söylemlerin de ele veriyor seni zaten .
Yok çalışmak günah yok minibüse binmiyorum ..
Ölmeden önce dünyaya yararım olsun diye bir şeyler yap .
Tek yaptığın nefes alıp vermek olmasın .
Sende o kadar edeplisin ki bana edepten bahsediyorsun büyüklerine zerre saygısı olmayan takıntılı bir insansın .
Derdim trend olmak değil sanırım bu sebepten oluyorNerdeyse her gün bir konunuz
Bu kadar trend olmayı nasıl başarıyorsunuz
Malesef bilmiyor misafir nasıl ağırlanır haberi yok biz gittiğimizde turşu koyacak tabakları olmayıp çay tabağına turşu koydular bize gelince tatlı için bıçak istediler gerçekten komik çok gülünçler:)Kocaman kadın kız gelin edip oğlan evlendirmiş ama davet nasıl bilmiyor öyle mi ? Sen öğreteceksin yani ?
Nasıl oluyormuş davet ,davet yemeği vs.
Davetsizde gitmeyi denemiştik yemeğim yok dedi geri çevirdi geçen sene.Annelere davetle mi gidilir Allah aşkına?
Tabağı yoktur olamaz mı ?Malesef bilmiyor misafir nasıl ağırlanır haberi yok biz gittiğimizde turşu koyacak tabakları olmayıp çay tabağına turşu koydular bize gelince tatlı için bıçak istediler gerçekten komik çok gülünecek:)
Minibüse binmek ve çalışmak günah ama kadının sofrasıyla tabağıyla dalga geçmek normal öyle mi ?Malesef bilmiyor misafir nasıl ağırlanır haberi yok biz gittiğimizde turşu koyacak tabakları olmayıp çay tabağına turşu koydular bize gelince tatlı için bıçak istediler gerçekten komik çok gülünçler:)
Nasil yani tamam davetsiz ama haber vermeden mi gittiniz?Davetsizde gitmeyi denemiştik yemeğim yok dedi geri çevirdi geçen sene.
Gumus tabakta koysa yaranamazdi kavanozla koysaymis keske cok kinadim kv'niMalesef bilmiyor misafir nasıl ağırlanır haberi yok biz gittiğimizde turşu koyacak tabakları olmayıp çay tabağına turşu koydular bize gelince tatlı için bıçak istediler gerçekten komik çok gülünçler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?