Şimdi ne yapmalı?

Çocuğun suçu yok ne ayrılması yazacaktım ki 4 görümceyi görünce ayrıl kaç kurtul diyesim geldi

Walla Çeri inan erkek milletine hiç acımıyorum. Nasıl suç yok ya? Evleneceği kızı saydıramıyor mu ailesine? Bu günlerde depresifim zaten, böyle şeyler okuyunca iyice tepem atıyor ...

Nisanlinda sende de gariplik var ama. Tanisip 2 hafta sonra nisan diyorsunuz.
Zamana yayin biraz.
Nisanlina da tepki koy.
Ailene de acikca anlat. Kimsenin arkasini toplamak zorunda degilsin.

o görümce mi izin alamadığı için nişanı erteledi diyen? Eger oysa nişanı erteleme. Aileme duyurdu ona göre izinler alındı de. Rapor alıp öyle gelsin

Eski konularini bilmiyorum bu anlattigina gore, gorumcen biraz sıcak bakmıyor size. Nişan vs için 1 günlük izin alabilir. 2 hafta ertelettirmek, işi uzatmak geldi bana. İsteyen her şeyi yapar. Erkek arkadasının ailesi pek ılımlı degil.

annene olduğu gibi durumu anlat.
o da münasip olanı sana söyler.
ben de hoşlanmadım ve değersizlik hissini anlıyorum.

madem öyle oturun aile toplantısı yapıp yeyip içip eğlenin.
onlarda geleceği zaman hazır pastane pastalarından alın çayla verin.
laf arasında da kaç kez hazırlık yaptık gelmediniz bu defa da gelmezsiniz, yazık nimetler kalır diye böyle oldu kusura bakmayın dersiniz..

zaten onlar kaşınmış tabiri caizse aileni de üzmemiş olursun..

Nisanlinda sende de gariplik var ama. Tanisip 2 hafta sonra nisan diyorsunuz.
Zamana yayin biraz.
Nisanlina da tepki koy.
Ailene de acikca anlat. Kimsenin arkasini toplamak zorunda degilsin.
İş durumları nedeniyle 1 ay sonra nişan olucak diye konuşmuştuk. Bu güne kadar gelseler kırk kez gelirlerdi hala gelmediler.

Sıcak bakmıyor zaten. Onu anladı martık. Nişanlım yansıtmasa da sürekli arıza çıkarıyor. Hangisiyle baş edicem yaaa 4 taneler. İlk duyan herkes sabır diliyor zaten

aradı mı annesi
Bugün annem 4 ten önce müsait olmadığı için akşamüstü arasın dedim. Bakalım akşamüzerini bekliyorum. Sevgilime de birşey demiyorum. Halledemezse ağır konuşacağım bu kez. Aileme de olduğu gibi anlatmakla idare etmek arasında hala kararsızım. Direk anlat demiş çoğu kişi ama ben daha ilk etaptan gerginlik oluşmasın istiyorum. Onlara karşı tepkimi kendim koyarım da aileler arası problem olsun istemiyorum. Hala kararsızım

ben de direkt anlat diyenlerdenim
çünku diğer türlü kendi ailenize karşı elin adamlarını savunmus oluyorsunuz ve sizden ilk bu taviz görürlerse devamı da gelir
arayan bekleyip aramazsa ailenize anlatın olduğu gibi ben olsam öyle yapardım

Peki bakalım. Annem sorup duruyor zaten. İşten çıkıcam şimdi. Bakalım ne dicem

Şimdi size gozlemlemek düşüyor beyefendiyi :) inşaAllah yüzünüzu kara çıkarmaz da sizi mutlu eder.
Yoksa gerçekten hayat çekilmez, olur tek basiniza kalirsiniz her olumsuzlukta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…