- 10 Haziran 2010
- 1.795
- 2.362
- 333
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
-
Ayy valla cok dgoru soylemissiniz.Evlenecek olan siz, buna kendini hazir hisseden siz, ama daha erken diyen gorumce. Bi hooooppp deyin. Dur bi hele. Anne babalar bile tamam demisken gorumceye ne oluyor. Arti annene kadar laf gidiyor hazirlik yapiliyor o zaman mi sevgilin sana boyle birsey diyor. Cok cok net soyluyorum bunu esim bana boyle yapmis olsa idi gorumcen isteyince gorumcenun istedigi kizla evlen deyip daha yolun basinda sozunu geciremeyen adama yol verirdim. Taviz tavizi getirir her zaman kendinizi ve fikirlerinizi net koyun ortaya sonra cok uzulursunuz. Gelin demekte olmaz zorla kiz verir gibi. Sakal biyik hesabi ne deyim Allah yardimcin olsun
Bir aksilik çıkmış gelemiyorlar akrabaları ile mal mülk davası filanmış diye geçiştirsen olmaz mı? Vardır bir hayır hem bu sayede kendilerini görmeden gerçek yüzlerini görmüş oldun buna göre kafanda şekillendirip öyle karar verirsin.
Kusura bakmayın sizi istemiyor gibi gorunuyorlar
siz meslek sahibi çalışan bir kadınsınız sevgiliniz daha meslek sahibi bile değil asıl onlar sizin Peşinizde pervane olmalıyken sanki evliliğe siz acele ediyorsunuz siz onların peşinde pervanesiniz gibi
bence hiç durmayın direkt söyleyin ailenize
sevgilinize de biraz sert çıkın bence
Oncelikle allah sabir versin gorumce 4 tane ha ..Sert çıkıyorum zaten. Sürekli tartışıyoruz artık. Bu yüzden acaba ayrılsam mı düşüncesine girdim. Yoksa seviyorum yani. Bende iki fikir arasında kararsızdım bahane mi uydursam aileme çat diye söylesem mi diye.. Yarın aratacağım annemi dedi ama bilemiyorum. Böyle bekleyince de can atan benmişim de naz evi onlarmış gibi hissediyorum. Sevgilimde beni zor duruma düşürdüğünün farkında bile değil..
Aynen yaa evi görümcemler yönetiyor resmen. Evde olacak herşeye kendileri evli oldukları halde karışıyolar kendilerince sürekli akıl veriyolar. Aynısı kardeşleri için de olacak zannediyolar. Bu süreçte arkamda durmazsa, ailesine söz geçiremezse ilişkimi bitirmeyi bile düşünüyorum. Ama ailesine bu bizim hayatımız diyebilirse yürür zaten...İlk tanışma da, söz de ve diğerlerinde hep ben ve nişanlım önce kendimiz tarih belirleyip, sonra ailelerimizle uygunluğunu konuşurduk. Eğer o günlere denk gelen bişey varsa değiştirirdik.
Görümce olaya neden parmak sokuyor ?
K.valide neden çark edip kızının ağzına bakıyor?
En önemlisi sevgiliniz neden onların ağzının payını veremiyor
Kız evi uzatır böyle şeyleri. Bunlar rolleri karıştırmışlar anlaşılan.
Allah yardımcınız olsun. Zor insanlara benziyorlar.
Annene herseyi acik acik soyle ki seni de onlarin yaptigi kabaligi savunuyor sanmasin, aramadilar anne haberim yok de , kuskusuz annen senin icin en iyisi olsun istiyorAramadı. Ama gelicez dedi. Ailem hazırlık yaptı. Annem bugün kaç kişi gelceklermiş kızım dedi. Bilmiyorum dedim geçiştirdim. Ne diyim şimdi? Ne desem sorun olcak o yüzden en münasip biçimde konuşmak istiyorum annemle...
Gorumce mi..?? Kaç kaç kurtul
Aramadı. Ama gelicez dedi. Ailem hazırlık yaptı. Annem bugün kaç kişi gelceklermiş kızım dedi. Bilmiyorum dedim geçiştirdim. Ne diyim şimdi? Ne desem sorun olcak o yüzden en münasip biçimde konuşmak istiyorum annemle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?