ona gerek yokki canım listede var zaten kimlerin klüpte oldugu, ankette de kimin oy verdiği görülüyoooo kızlar anketi acmıssınız ...
sekerler bir onerim olacak kulubu uye olmayanların ankete katılabilmesini onemek için (yani karısıklıgı onemek için ) ben derim kı o hafta anketi acacak arkadas bir liste yapsın ve biz oy vermek istedigimizi mail atarak kendisine bildirelim ...anketi acan kısıye oy dagalıma gore en yuksek puanı alanı filmi bize bildirsin ne dersiniz ?
öyle mi canım peki onu da en kısa zamanda izlicem opuyorumnanaktan
tamam canım zaten twelve monkeys ile daisyi kesin izlicem indirdim bile bunu da hemen indireyim madem :kedi:
ya ben takma bıyık gözlük falan takıp kimlik değiştirip tekrar log in olucam spirited away'e oy vermek için.. çok üzldüm lan 0 yazıyo orda :gitme:
anımasyon fılmlerın kaderıdır zaten bu malıce... uzulme sen o fılmın cok buyuk hayran kıtlesı var her ne kadar burda tercıh edılmemıs olsa da =)
bu arada edward prensesın dedıgı gıbı gotık ogelerle dolu olan cok guzel bır ask fılmıdır.. ıcınız sıcacık olcak ızlerken...
daısy daha farklı bır kulvarda.. ıcerısınde ıc ıce bır yıgın olay var.. ask daha on planda..
12 monkey ı herkes ızlemıs megerse keske onun yerıne kafamdakı dıger fılmı yazsaymısım..
anımasyon fılmlerın kaderıdır zaten bu malıce... uzulme sen o fılmın cok buyuk hayran kıtlesı var her ne kadar burda tercıh edılmemıs olsa da =)
bu arada edward prensesın dedıgı gıbı gotık ogelerle dolu olan cok guzel bır ask fılmıdır.. ıcınız sıcacık olcak ızlerken...
daısy daha farklı bır kulvarda.. ıcerısınde ıc ıce bır yıgın olay var.. ask daha on planda..
12 monkey ı herkes ızlemıs megerse keske onun yerıne kafamdakı dıger fılmı yazsaymısım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?