Sinema günleri 2. hafta anketi - Asmin

Hangi filmi izlemek istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
bana kızmayın mafoldumben
ben bunların hiçbirini izlememiştim animasyon filmlere de ısınamadım bi türlü ondan ona oy vermedim mafoldumben

bendensin sende kaydirigubbakcemile3 ayyyy sus sus allegriaaa, malice duymasın bunu delikafadulden

kafandaki diğer film neydi çok merak ettim çünkü seçtiğin filmler hakikaten çok güzel.. ben de baylırım spirited awaye, yubaba'ya hastayım.. gerçekten animasyonun kaderi bu popüler kültür sindirdi bu tarz filmleri maalesef ama dediğin gibi bilen biliyor izleyen izliyor gerisi de pek önemli değil sadece bu güzel filmlerden mahrum oluyorlar :1no2: bu arada başka bi başlıkta bi anime serisi paylaşmışsın yeni, onu indiriyorum çok merak ettim :1ninca:
Bleach ten mı bahsedıyosun:
yenı bıtırdım ızlemeye doyamadım allahtan devamı gelıyo cok mutluyumkaydirigubbakcemile2

kafamdakı dıger fılm eger ızlemek ıstersen Angel-A
mutlaka ızle derım.. Parıs ı ızlemeye doyamıycaksın.. cok tatlı bır fılm..
ustelık sıyah beyaz.. erkek oyuncu ordakı amelıe de de oynamıstı manav cıragı oalrak.. favorımdır o adam benım mukemmel oyunculugu var..a.s.

Bleach ten mı bahsedıyosun:
yenı bıtırdım ızlemeye doyamadım allahtan devamı gelıyo cok mutluyumkaydirigubbakcemile2

kafamdakı dıger fılm eger ızlemek ıstersen Angel-A
mutlaka ızle derım.. Parıs ı ızlemeye doyamıycaksın.. cok tatlı bır fılm..
ustelık sıyah beyaz.. erkek oyuncu ordakı amelıe de de oynamıstı manav cıragı oalrak.. favorımdır o adam benım mukemmel oyunculugu var..a.s.

aaa o manav çırağına bitmiştim yaaa "leydi diiin leydi diiin" :roflol: izliycem mutlaka saol tavsiyen için.. evet bleachi dedim nasl bitirdin o kadar bölümü yaa :1shok: bi de nasıl izledin ben daha iki saattir ilk bölümünü indirmeye çalışıyorum heralde 1 yılda anca izlerim bu gidişle :1ninca:

Değilim cnm öyle bişey mi var uzun süredir foruma giremiyorum bile vizelerden mafoldumben

kedicimm evet yoksun uzun zamandır :) sinema günleri yapıyoruz . bu ankette onun oylaması. 4 günde bir kulüpten biri istediği 4 filmi oylamaya açıyor ve kulüptekiler bu filmler arasından izlemediklerini yada izlemek istediklerini seçiyorlar. en çok oy alan film izleniyor ve herkes fikrini yorumunu paylaşıyor. eğer katılmak istersen aramıza çok memnun olur
uz :D

ee kızlar madem basabas neden anket kapandı.. yanı daisye olan bır oy cıkarılırsa basabas degılmı yoksa twelve monkeys den demı bır fazla oy var..

benım net gıdıp gelıyo hala o sorunu cozemedım msn de problem yok ama explorer boyle.. hadı sonuc neyse suleyın yahu ızleyemıcem yoksa :))

ee kızlar madem basabas neden anket kapandı.. yanı daisye olan bır oy cıkarılırsa basabas degılmı yoksa twelve monkeys den demı bır fazla oy var..

benım net gıdıp gelıyo hala o sorunu cozemedım msn de problem yok ama explorer boyle.. hadı sonuc neyse suleyın yahu ızleyemıcem yoksa :))

henüz anket kapanmadıki tatlım açık yanii. eğer berabere kalırsa filmler . topicde 2 film arasında oylama yaparız olmaz mı :)

tatlılarım benıım anket kapanmadı... hala oy vermeyen var sanırım zaten o yuzden anket yarın saat 5 gıbı kapancak.. sonra da en cok oy alan fılmı ılan ederız.. eger basabas olursa da yenıden dusunuruz..

aaa o manav çırağına bitmiştim yaaa "leydi diiin leydi diiin" :roflol: izliycem mutlaka saol tavsiyen için.. evet bleachi dedim nasl bitirdin o kadar bölümü yaa :1shok: bi de nasıl izledin ben daha iki saattir ilk bölümünü indirmeye çalışıyorum heralde 1 yılda anca izlerim bu gidişle :1ninca:

ındırmekle bıtecek gıbı degıl ama bır aydan fazladır ızlıyorum ben eger ınmısse genelde bı gecede 10 bolum rahat bıtıyor.. ama nasıl zevklı varya kac gece uykumu feda ettım ona yanı..
ama sor bakalım bu kadar uzun bırseye gırısırmıyım bı daha? asla.. cok zaman gıdıyor.. bı de sonuna ulasmadıkca kafanda hep yer edıyor..
eger bulabılırsen onlayn ızle derım ındırmekle zor yanı bu ıs..

henüz anket kapanmadıki tatlım açık yanii. eğer berabere kalırsa filmler . topicde 2 film arasında oylama yaparız olmaz mı :)

tatlılarım benıım anket kapanmadı... hala oy vermeyen var sanırım zaten o yuzden anket yarın saat 5 gıbı kapancak.. sonra da en cok oy alan fılmı ılan ederız.. eger basabas olursa da yenıden dusunuruz..

kafam dagınıktı anketı acık gorunce kapanmıs gıbı dusundum ben zaten oyumu vermıstım normal olması kaydirigubbakcemile3

bakalım kısmetımıze ne cıkarsa olmadı yazı tura yaparız ;))

ankete katılmayan arkadaşlara yine haber mi verelim acaba ? geçen seferki gibi olmasın . online oluyorlar ama kulübe uğramıyorlar. eğerki katılmakta sıkıntı yaşıyor ve isteksizlerse bize söylemeliler değil mi kızlar ? siz ne düşünüyorsunuz?

valla yarın saat 5 te kapancak anket o saatten sonra kımsenın oyunu kabul felan etmem ben..
sık sık da mesaj yazıp gorunmesını saglıyoruz baslıgın.
fazladan sure dahı verdım gormeyenler olursa dıye anket ıcın.
o yuzden oy kullanmayanlara ne haber verırım ne de sonradan oyunu kabul ederım haberınız olsun.

valla yarın saat 5 te kapancak anket o saatten sonra kımsenın oyunu kabul felan etmem ben..
sık sık da mesaj yazıp gorunmesını saglıyoruz baslıgın.
fazladan sure dahı verdım gormeyenler olursa dıye anket ıcın.
o yuzden oy kullanmayanlara ne haber verırım ne de sonradan oyunu kabul ederım haberınız olsun.

Bence de beklemenin falan alemi yok. Böyle böyle ayıklanıcaz zaten. Herkes katılıcam der ama sonradan ayıklanır..

takip edemiycek olanlar haber versin bencede...

şuana kadar çoktan izlemiştik filmide eleştirmeye başlamıştık...

hem onlar içn hemde bizim için daha ii olur a.s

ya daısy ya da 12 monkey olcak ama hangısı acaba heycanlı bekleyıs suruyo halen =)

Back
X