Sinema Günleri 8. Hafta Anketi ( mayalıhamur)

aNKET SEÇENEKLERİMİZ

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
kaydirigubbakcemile3 sıkıldın mı şekerrrr . filmi bölüp foruma gelmişsin ki hiç sevmezsin biliyorum :)

nasıl biliyo huyumu kaydirigubbakcemile3

Sabrına hayran kaldım seni ayakta alkışlıyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sağol şekerim ben de kendimi alkışlıyorum
neyse arayı uzatmadan ben filmime döneyim:1ninca:

evet izledim geldim :1ninca:
öncelikle bir itirafta bulunayım filme önyargılı başladığımız için tabiri yerindeyse kendimi tam olarak veremedim filmi izlerken,biraz kopuk kaldım
ayrıntıya girmeden genel olarak yorumumu yapayım,izlemeyen arkadaşlarımızdan dolayı
sonra hep beraber sahneler hakkında ayrıntılı yorum yaparız
öncelikle müzikler ruhumu okşadı :asigim:
zaten Yunancayı ve Yunan müziklerini pek bi severim o nedenle müziklerden oldukça keyif aldım
durağan bir filmdi ve herkese hitap edebilecek tarzda bir film değildi
aslında yeniliklere açığım ve her tarz filmden de hoşlanırım ama bu film bana hitap etmedi,sıkıldım hadi bitsin artık dedim :kedi:
ama kimi sahneler o kadar harikaydı ki beynime kazındı resmen..hele müzikle birleştiklerinde çok zevk aldım
o sahneler hakkında da uzun uzun yorum yapmak istiyorum hep beraber yoruma başladığımızda
özellikle final sahnesi oldukça dramatikti
ama film bütün olarak algılayamadım bi türlü yani sahneleri bağlayamadım birbirine
sanki yarım yarım gibiydi..kopuk geldi bana
bi de zaman kavramına fena takıldım..zaten yaş hesaplama takıntım vardır filmlerde benim bunda da o zaman bu yaştalarsa şimdi bu yaştadırlar falan diye hesaplaya hesaplaya kafayı yedim çünkü isabetsiz geldi bana
şimdilik bu kadar :1ninca:

kizlar bugun dokuzda basladim izlemeye ama ruh halimdenmi yoksa konsentre olamamdanmi bilemiorum filmin icine giremedim muzikleri guzeldi bana cok agir geldi mayacim kusura bakma belki film izleyicisi olarak boyle bi filme henuz hazir deilimdir canimm

İyi geceler kızlar mirmirmirmir
Filmi seyredebildiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Bu filmi seyrettikten sonra benim anketten memnun kalmicak kimse yoktur herhal delikafadulden
Mayalihamur alınma takılıyorum kaydirigubbakcemile3

ama ben sizi uyarmıştım inatla gene ona verdiniz oyunuzu (( yeminlen hiç seçileceği aklıma gelmemişti.
şöle bir olay vardı bizde. film seyredilecek olur bana sorarlar seyrettinmi güzelmi diye evet dersem direkt benim film elenir ve seyredilmez burdada öyle olacak galiba ((((
aslında hiperaktifim gündelik hayatımda ama filmlerde durağanlığı tercih ediyorum action filmlerin içine kendimi çekemiyorum çok hızlı geliyor sıkılıyorum yakalayamıyorum böylede bir tezat.hani koçişin dediği gibi entel dantel takıntıları değil.o kameranın durduğu sahnelerde filmin içinde buluyorum kendimi.
beğenmesenizde sorun değil prensesim. hazır olup olmamak meseleside değildir belki.
seyredilmesi zor filmler olduğunu başta söylemiştim.belki birazcık kendimi anlatma çabasıydı. mesela hiç gerilim korku seyredemem.
seyretmeniz bile büyük incelik.

canim benim filmlerimde biraz hafif kalcak bide bende sira mayadan sonra uzgunum kizlar

canim benim madem bu yola baskoyduk tabiki izlicez sekerparem
aslinda film begenisi goreceli herkesin begenisi bakis acisi dusuncesi farkli tabi
senden sonra sira bende mayacim benim filmler biraz hafif kalcak ama korku koymucam tatlim

ne demek canım madem birlikte güzel birşeyler paylaşıyoruz uyum sağlayacağız elbet
böyle de hiç duymadığımız filmleri bile izleyip arşivimize katkıda bulunmuş oluyoruz
çünkü izlediğim her filmin bana çok şey kattığını düşünüyorum ben hep
asıl bizim film konusunda mızmızlanmamızı anlayışla karşılaman büyük bir incelik opuyorumnanaktan

teşekkürler kızlar...
bende bitirdim bu gece filmimi. altyazıda çekimde süpermiş. verdiğim paraya değmiş :)))
bakalım diğer arkadaşlar yarın gecemi yorum yapacaklar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…