- Konu Sahibi mayalihamur
-
filmde son 1 saat 15 dakikam :1ninca:
filmde son 1 saat 15 dakikam :1ninca:
kaydirigubbakcemile3 sıkıldın mı şekerrrr . filmi bölüp foruma gelmişsin ki hiç sevmezsin biliyorum :)
Sabrına hayran kaldım seni ayakta alkışlıyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
o derece yani akannehir maya yaktın bizi
kizlar bugun dokuzda basladim izlemeye ama ruh halimdenmi yoksa konsentre olamamdanmi bilemiorum filmin icine giremedim muzikleri guzeldi bana cok agir geldi mayacim kusura bakma belki film izleyicisi olarak boyle bi filme henuz hazir deilimdir canimm
bitirdin mi şekerim hepsini?
İyi geceler kızlar mirmirmirmir
Filmi seyredebildiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Bu filmi seyrettikten sonra benim anketten memnun kalmicak kimse yoktur herhal delikafadulden
Mayalihamur alınma takılıyorum kaydirigubbakcemile3
canim benim filmlerimde biraz hafif kalcak bide bende sira mayadan sonra uzgunum kizlar
ama ben sizi uyarmıştım inatla gene ona verdiniz oyunuzu(( yeminlen hiç seçileceği aklıma gelmemişti.
şöle bir olay vardı bizde. film seyredilecek olur bana sorarlar seyrettinmi güzelmi diye evet dersem direkt benim film elenir ve seyredilmez burdada öyle olacak galiba((((
aslında hiperaktifim gündelik hayatımda ama filmlerde durağanlığı tercih ediyorum action filmlerin içine kendimi çekemiyorum çok hızlı geliyor sıkılıyorum yakalayamıyorum böylede bir tezat.hani koçişin dediği gibi entel dantel takıntıları değil.o kameranın durduğu sahnelerde filmin içinde buluyorum kendimi.
beğenmesenizde sorun değil prensesim. hazır olup olmamak meseleside değildir belki.
seyredilmesi zor filmler olduğunu başta söylemiştim.belki birazcık kendimi anlatma çabasıydı. mesela hiç gerilim korku seyredemem.
seyretmeniz bile büyük incelik.
ama ben sizi uyarmıştım inatla gene ona verdiniz oyunuzu(( yeminlen hiç seçileceği aklıma gelmemişti.
şöle bir olay vardı bizde. film seyredilecek olur bana sorarlar seyrettinmi güzelmi diye evet dersem direkt benim film elenir ve seyredilmez burdada öyle olacak galiba((((
aslında hiperaktifim gündelik hayatımda ama filmlerde durağanlığı tercih ediyorum action filmlerin içine kendimi çekemiyorum çok hızlı geliyor sıkılıyorum yakalayamıyorum böylede bir tezat.hani koçişin dediği gibi entel dantel takıntıları değil.o kameranın durduğu sahnelerde filmin içinde buluyorum kendimi.
beğenmesenizde sorun değil prensesim. hazır olup olmamak meseleside değildir belki.
seyredilmesi zor filmler olduğunu başta söylemiştim.belki birazcık kendimi anlatma çabasıydı. mesela hiç gerilim korku seyredemem.
seyretmeniz bile büyük incelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?