- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
"Herhafta bir kişinin belirlediği film" tek film degil kısı 4-5 tane film onerisinde bulunacak biz bunların arasından sececegiz ...
"Herhafta bir kişinin belirlediği film" tek film degil kısı 4-5 tane film onerisinde bulunacak biz bunların arasından sececegiz ...
ben anketle belirleyelim dedim ama neden dedim bi sorun fisfisfis bence her hafta biri belirlesin ama livin de dediği gibi bize seçenek sunsun ki bizde içinden seçelim.. durum böyle olunca da anketle belirlemek oluyor onun adı ondan c şıkkını işaretledimbenim fikrim katılımcı listemizden sırayla her hafta bir kişi arkadaşlar bu film bu film bu diyerekten bize 3 seçenek sunsun biz de oy birliğiyle birinci olanı izleyelim yorumumuzu yapalım. prensese katılıyorum ön yargı kırmak adına müthiş bir fırsat, hayatta izlemem dediğimiz filmler belki de gerçekten güzel kim bilir gamyoncuiremsu
ben her şekliyle varım ama kan içeren şiddet filmleri olmasın tamam mı mafoldumben
aa olmaz ben elm sokağı kabusunu izleticem :jeyyar: hehe şaka yaw ben de hoşlanmam öyle filmlerden, ketçabı makarnada severim filmde değil :roflol:
kızlar ben o tarz filmleri cok severim ama söz sizlere onerdigim filmler oyle olmayacak =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?