Sinema Günlerine Katılmak İsteyenler Organizasyon Nasıl Olmalı?

Sinema Kulübü Organizasyonu Nasıl Olmalı ?

• Seçenek 1 " Imdb'nin en iyilerini sırasıyla izleyelim"

OY: 3 17,6%
  • Seçenek 2 "Herhafta bir kişinin belirlediği filmi izleyelim"

OY: 4 23,5%
  • Seçenek 3 " Filmleri herhafta anketle belirleyelim "

OY: 10 58,8%
  • Diğer...

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .

prensesin.uykusuyum

standart.
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
6.357
15
156
Bursa
Kızlar 3 seçeneğimiz var ,

1) Sırayla Imdbnin en iyilerini izlersiz yada ;
2) Sırayla herhafta bir kişi favori yada güzel bulduğu filmi söyler ,o hafta boyunca kulüpte olanlar filmi izleyip yorum yaparlar. yada;
3) Herhafta film anketi açılır ve izlenecek film oylamaya sunulur. (Filmlere Imdb puanlarından karar verilir)

Bunun dışında önerisi olan varsa paylaşabilir ? Umarım katılım fazla olur . Teşekkürler. :)

Not: Oylama Cuma gününe kadar açık. karar verip haftasonu filmleri izleyelim :)

Son düzenleme:
anketle belirlemek daha iyi sanki, şimdi biri kanlı canlı vahşetli dehşetli, işkenceli bi film izlicez derse ben izleyemem valla

:) evet ama anketede herkesin beğenisine uygun filmi belirlemek yine zor olabilr :) bende romantik komedi sevmem ama bence farklı filmler izlemek için iyi bir fırsat . Önyargılarımızı kırmalıyız kızlar

"Herhafta bir kişinin belirlediği film" tek film degil kısı 4-5 tane film onerisinde bulunacak biz bunların arasından sececegiz ...

evet.. herhafta sırası gelen istediği filmleri belirleyip ankete açacak , en çok oy alan filmi o hafta izleyeceğiz :) sanki en iyisi bu gibi kızlar bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz birde açılan anket kaç gün sürmeli oda var ?

canım bencede filmleri oylayıp seçsek daha iyi çünkü herkes bi fikir söylerse bi ortaya zor bi sonuç çıkmaz.hemen başlasında bu vizyona giricek 2013 izleyelim hemen çok merak ediyorum :)

ben anketle belirleyelim dedim ama neden dedim bi sorun fisfisfis bence her hafta biri belirlesin ama livin de dediği gibi bize seçenek sunsun ki bizde içinden seçelim.. durum böyle olunca da anketle belirlemek oluyor onun adı ondan c şıkkını işaretledim benim fikrim katılımcı listemizden sırayla her hafta bir kişi arkadaşlar bu film bu film bu diyerekten bize 3 seçenek sunsun biz de oy birliğiyle birinci olanı izleyelim yorumumuzu yapalım. prensese katılıyorum ön yargı kırmak adına müthiş bir fırsat, hayatta izlemem dediğimiz filmler belki de gerçekten güzel kim bilir gamyoncuiremsu

ya 2. şık yanlış anlaşıldı. biz Liv le konuştuk katılımcılar alfabetik sıraya göre dizilecek . sıradan herhafta bir kişi 3 - 4 film belirleyecek ( çok beğendiği, favori gördüğü, başucu filmleri yada izlemek istediği filmler olabilir) filmleri oylamaya açacak ve en çok oy alanı o hafta boyunca izleyip yorum yapacağız ( Yorumlar Anket topic ine değil Liv in açtığı topicte toplansın :) ) çok eğlenceli olacak kızlar.

Son düzenleme:
bilmiyorum ama her hafta anketle uğraşmak zor olmaz mı, birinin beğendiğini öbürü beğenmez 3 filmden ikisine rağbet olur falan :sinifsinif:
imdb en iyilerini zaten izledim tarzım olanları o seçeneği eliyorum.
en mantıklısı sırayla birinin film önermesi ama onda da dediğiniz gibi tarzımız olmayan şeyler çıkabir kararsız kaldım valla :sinifsinif:

TheShe ztn kulübün en gzl yanı tarzımız olmayan filmleride bu sayede izleyebilmemiz :) değişik filmler görmek için iyi aslında. yinede her hafta biri sadece bir film söylemez. 2 3 4 film belirler. afişlerini konularını koyar oylamaya açar . bizde seçeriz :)

evet süper şahane e daha ne konuşuyoruz böyle olsun işte delikafadulden her hafta 3-4 filmden oylama yaparız, birinci olanı izleriz.. ben beğenmem izlemiycem yok ona göre!! dediğiniz gibi en güzel yanı tarzımızın dışına çıkmak, ve beğenip beğenmediğimiz taraflarını yorumlamak..

Herhafta film anketi açılır ve izlenecek film oylamaya sunulur. (Filmlere Imdb puanlarından karar verilir)

dedım ama farketmez benım ıcın kokudur dehsettır wampırdır herseye varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…