Sinema Günlerine Katılmak İsteyenler Organizasyon Nasıl Olmalı?

Sinema Kulübü Organizasyonu Nasıl Olmalı ?

• Seçenek 1 " Imdb'nin en iyilerini sırasıyla izleyelim"

OY: 3 17,6%
  • Seçenek 2 "Herhafta bir kişinin belirlediği filmi izleyelim"

OY: 4 23,5%
  • Seçenek 3 " Filmleri herhafta anketle belirleyelim "

OY: 10 58,8%
  • Diğer...

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
yaa canım bunu düşünmştük demi yapmışsın süper olmuş saollopuyorumnanaktan
ben özellikle buraya girmiyodum şu dersler sınavlar bitsin diye ama yine canım çekti işteee manyak oldum filmsiz duramıyorum=)
ben anketle belirleyelim dedim ama bi kişinin seçmeside bana uyar. buhafta sonu alesım var öbür hafta sonu kpds, inşallah izleyebilirim.
sonraa sahalara dönüyorum hergün 1 film izliyceeemmdelikafadulden

pışıııkkk bende o göz varmı hıı yedim zaten hemen pis blöfcüüü=)))

kız kanıma giriyosun ben bugün deneme yapcaktım :roflol:

sen demeni yap tatlımmmmmm şimdi film felan izleme. ilk belirlenen filmden başlarsın. sınavı kazanamazsan beni sebep gösterme sakın çalış sen kaydirigubbakcemile

aslında anketlerden yola cıkarak bır oylama ıle on karar alınır duruma gore herkes okeylerse o fılm ızlenmeye konulabılır..
tabı bu kısı sayısına da baglı... kalabalık olursak karar vermek zor olabılır.. ama yınede en mantıklısı anket sanırım....

canım kararı verdik 2 seçeneğin arası :) herhafta bir kişi 4 filmi oylamaya açıcak ( kendi istediği 4 filmi tabikide ) en çok oy alan film o hafta izlenecek ve yorumlar gelecek :) tatlım biz listeyi oluşturduk ama sende katılmak istiyorsan listeye ekleyelim ne dersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…