Sinema Günlerine Katılmak İsteyenler Organizasyon Nasıl Olmalı?

Sinema Kulübü Organizasyonu Nasıl Olmalı ?

• Seçenek 1 " Imdb'nin en iyilerini sırasıyla izleyelim"

OY: 3 17,6%
  • Seçenek 2 "Herhafta bir kişinin belirlediği filmi izleyelim"

OY: 4 23,5%
  • Seçenek 3 " Filmleri herhafta anketle belirleyelim "

OY: 10 58,8%
  • Diğer...

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .

ya canımm bu tarz sevmeyen kaç kişi oluk baksana, oylama yapılacak sonuçta biz ağır basarız korkma :jeyyar:

kızlar isterseniz kesin katılmak isteyenler liv e yada bana farketmez . ben varım diye profil msjı atsın . listeyi belirleyelim alfabetik sıradan önde olan bu hafta için 4 film belirlesin ve ankete açsın. anket bir gün sürsün ve film seçilsin. sonra hafta boyunca film yorumları . K. K. Sinema günleri topicinde toplansın , ne dersiniz ?

ben sana tarif edeyim şimdi indir kendin delikafadulden torrent'i diyosun di mi ?

Ben bişey anlamadım nasıl olucak
Hep beraber aynı gün aynı filmi izleyeceğiz mi?
Noluyoyaw

hayır :) herhafta kulüpten bir kişi 4 film seçecek ve anket açacak . ankette en çok oy alan film, bir hafta boyunca (kim için hangi gün uygunsa ozaman izler ) izlenecek ve izleyenler o hafta boyunca film hakkındaki yorumlarını yazacak . katılmak istermisin ?

yahuuu biz katılcaz demiştik sayfanın başında
şimdi bir de özel mesaj mı atıcaz :bbo:
katılıyorum demiş olanları ekleseniz daha sonradan katılanlar zaten ilave olur
bu kadar büyütülcek bişey yok aslında bunda :sinifsinif:
hatta ikiniz ilgileniyosunuz, direk film ismi verin oylamaya başlayalım oylayıp izleyecekler dökülür zaten :sinifsinif:

Tamam TheShe nin dediği gibi yapalım

katılmak isteyenler listesi

Malice
TheShe
Chess ( ama kararsız)
Babykuzum
Hic_kes
Sumak
Mayalihamur
speedy-gonzales
Asmin(kesin birşey söylemedi)
aLLeGRia
December

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…