- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
bir ki üç freddyy geldiiiiiiiii üç dört kapıyı ööööööööööööööört :1ninca:
bir ki üç freddyy geldiiiiiiiii üç dört kapıyı ööööööööööööööört :1ninca:
at havanı tabi
ben bayılırım korku fılmlerıne ,gerılım fılmlerıne de,
gercı etrafımda hep "hem para verecem hem de korkacam öyle mi '' dıyen cok ama napalım sevıyorum :hulya:
çok güzel bir öneri diye koşa koşa geldim ama siz hep korku filmi seyrediyorsunuz nasıl olcak??? ben korkuyorum seyredemiyorum????niye kimse 1. şıkkı işaretlememiş bir benim sanırım((
çok güzel bir öneri diye koşa koşa geldim ama siz hep korku filmi seyrediyorsunuz nasıl olcak??? ben korkuyorum seyredemiyorum????niye kimse 1. şıkkı işaretlememiş bir benim sanırım((
hep korku hep korkuuuuu lülülülülülü aşk filmlerini de unutlamayalım pliis
:) evet ama anketede herkesin beğenisine uygun filmi belirlemek yine zor olabilr :) bende romantik komedi sevmem ama bence farklı filmler izlemek için iyi bir fırsat . Önyargılarımızı kırmalıyız kızlar
ayy arkadaşlar düşündüm de siz beni yazmayın listeye ben uzaktan takip ederim, sizi yavaşlatcam limon sıkmak istemem organizasyona genel itibariyle bu vahşet içeren işkence filmlerini seviyor bu bölümdekiler, en iyisi ben katılmıyım, iyi eğlenceler size canlarıma.s.
arkadaslar k.k ozgu sinema günleri düzenledigimiz gibi kitap günleride mı duzenlesek ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?