Sinema Günlerine Katılmak İsteyenler Organizasyon Nasıl Olmalı?

Sinema Kulübü Organizasyonu Nasıl Olmalı ?

• Seçenek 1 " Imdb'nin en iyilerini sırasıyla izleyelim"

OY: 3 17,6%
  • Seçenek 2 "Herhafta bir kişinin belirlediği filmi izleyelim"

OY: 4 23,5%
  • Seçenek 3 " Filmleri herhafta anketle belirleyelim "

OY: 10 58,8%
  • Diğer...

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
freedyy den korkmadın demekk ,

-Şimdi sana ne yapacağımızı anlatayım.Önce seni bir süre döveceğim,bilincini kaybedeceksin. Kendine gelene kadar bekleyeceğim.Kollarını ve bacaklarını|keseceğim.
Tez-Tesis(Alejandro Amenábar)

:1ninca:

:kanlıbıcaklıbırsmlıyes:

paranormal activity için
''internet ortamlarina dusen versiyonuyla sinema versiyonunun sonlarinin arasinda daglar kadar fark olan film.'' dıyorlar bacım doğru mu :)

Evet ben de izledikten sonra öğrendim, internet versiyonunu izledim tabii, diğeri daha korkutucuymuş güya.
Ama bu havamın sebebi herkesin korkmuş benim korkmamış olmam :dilcikar: zemuszemus

at havanı tabi

ben bayılırım korku fılmlerıne ,gerılım fılmlerıne de,

gercı etrafımda hep "hem para verecem hem de korkacam öyle mi '' dıyen cok ama napalım sevıyorum :hulya:

çok güzel bir öneri diye koşa koşa geldim ama siz hep korku filmi seyrediyorsunuz nasıl olcak??? ben korkuyorum seyredemiyorum????niye kimse 1. şıkkı işaretlememiş bir benim sanırım ((

at havanı tabi

ben bayılırım korku fılmlerıne ,gerılım fılmlerıne de,

gercı etrafımda hep "hem para verecem hem de korkacam öyle mi '' dıyen cok ama napalım sevıyorum :hulya:

Yok valla ben izleyemem, biri zorla izletse onu da pişman ederim, sinemada falan rezil oluruz kesin :jeyyar:

çok güzel bir öneri diye koşa koşa geldim ama siz hep korku filmi seyrediyorsunuz nasıl olcak??? ben korkuyorum seyredemiyorum????niye kimse 1. şıkkı işaretlememiş bir benim sanırım ((

Yok yahuu bu sumak tutturdu izleyelim korku da korku diye, ben hasbelkader bi tane izledim korkmadım onu anlatıyorum işte :kedi:
ben de izlemem yani merak etme :teselli:

hehe mayalıahmur, ben mılletı kandırmaya calısıyordum ama olmadı sanıırım lülülülülülü

ben her fılmı seyrederım ,fark etmez,

kızlar herkesin sinema zevki çok ayrı tabikide. ama filmleri seçerken severlermi,tarzlarımı diye düşünmemeliyiz kulübün güzelliği orda bence :) yoksa herkes tarzına yakın filmleri seçer izler değilmi ama

:) evet ama anketede herkesin beğenisine uygun filmi belirlemek yine zor olabilr :) bende romantik komedi sevmem ama bence farklı filmler izlemek için iyi bir fırsat . Önyargılarımızı kırmalıyız kızlar

ay yok canım benimki sevip sevmeme problemi değil, öyle olsa keşke, yeni türlere açık olmadığımdan değil, ama ben dayanamam yani işkenceli film izlemeye, kaldıramamkaydirigubbakcemile3
diğer herşeyi izlerim, işkenceli filmlerde beni pas geçerizkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ayy arkadaşlar düşündüm de siz beni yazmayın listeye ben uzaktan takip ederim, sizi yavaşlatcam limon sıkmak istemem organizasyona genel itibariyle bu vahşet içeren işkence filmlerini seviyor bu bölümdekiler, en iyisi ben katılmıyım, iyi eğlenceler size canlarıma.s.

çift seçenek olsun o zaman bir korku bir diğer şeklinde haftalık.biz korkuyu pas geçeriz siz bizim seçimlerimizi beğenmezseniz pas geçersiniz.bir an evvel başlasak bence ne zamandır tvye takılıyorum. bide bişi var bir arkadaşım haftaya bana nasıl film indireceğim programı yükleyecek böylece takip edebilirim bende sanırım.

chess uzuldum gercekten ...oylamaya sunulacak filmler tek türden olmayacaktı ama ....erotık ve animasyon türündekı filmler dısında izlemeyecegim film yoktur neyse genede sen bilirsin cnm

tatlım saçmalama yavaşlatmak diye birşey yok. seçilen filmin tam bir hafta süresi olacak bu zaman zarfında mutlaka bir gün 2 saatini filme ayırabilirsin. bende vahşet içeren filmleri sevmem haz almam ama oylamaya sunulacak filmler. inan burdaki arkadaşlar daha çok vahşet filmi sevmiyorum. film zevki geniş bence. yani benim tavsiyelerimi izleyip çoğu arkadaşım sevdi. hadi ama oyun bozanlık yok. ztn az kişiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…