Çözülmeyecek sorun değil.Öğretmen çocuklara anlatır,gerekirse okula gider sizde çocuklarla görüşürsünüz.Yanlış anladıklarını,yeğeninizin çok üzüldüğünü söylersiniz.Bu yüzden okul değişmesi bence daha büyük travma olur.Bugun ağlayarak gelınce anlattı.bır kaç velıyı arayınca ayrı ayrı olanları detayıyla anlattı çocuklar.tabı hepsı ben dışında herkes yapıyo bunları dedı.cocukların algısınındegıstırmek zor olurmu?bundan korkuyorum.ozguvenı çok zedelenmıs.tum sınıf derslerde alenen dalga gecmıs yanına oturmamıs burnunu tutmuş.
Bırkac haftalık değil dört aylık bır sorun olduğundan dolayı değiştirmeyi dusunduk aslında.kararsız kaldık çokÇözülmeyecek sorun değil.Öğretmen çocuklara anlatır,gerekirse okula gider sizde çocuklarla görüşürsünüz.Yanlış anladıklarını,yeğeninizin çok üzüldüğünü söylersiniz.Bu yüzden okul değişmesi bence daha büyük travma olur.
Bırkac haftalık değil dört aylık bır sorun olduğundan dolayı değiştirmeyi dusunduk aslında.kararsız kaldık çok
Kaça gidiyor.4.sınıftan sonra zaten okul değişimi olmuyor mu?Çözülmeyecek sorun değil.Öğretmen çocuklara anlatır,gerekirse okula gider sizde çocuklarla görüşürsünüz.Yanlış anladıklarını,yeğeninizin çok üzüldüğünü söylersiniz.Bu yüzden okul değişmesi bence daha büyük travma olur.
Özel okulda aynı okula ve sınıfa devam ediyor.zaten az sınıf var ve sınıflar karılsa bıle ıkı sınıfta toplam yırmı kısıden denk gelecek.zaten dığer sınıfda oğrenmıs durumuKaça gidiyor.4.sınıftan sonra zaten okul değişimi olmuyor mu?
Ogretmen napabilir ki zaten konusmus konusacagini. Ben olsam okulunu degistiririm. Cok travma yasiyor tum okul hayati basarisiz gecebilir
Bunu da dusunuyorum aslında.sız ne yapardınız?velılerle konustum ama bazıları oralı bıle olmadıBu şekilde yeğeninize en ufak sıkıntıda o ortamdan ve olaydan kaçması gerektiğini aşılarsınız okul değiştirme fikrini en sona bırakın
Cocuk agir ve surekli bi travmaya maruz kaliyor annesi sana mi birakiyor olayi? Ben annesi olsam gece uyuyamam onun okulunu degismedenZamanında bunu yaşadığı ıcın çok hassasım.hala kabus görüyorum.napsam bılemıyorum.ablam bana bıraktı.velı toplantılarına vs ben gıdıyorum hep
Hem de ozel okul oyle mi? Yani cocuguma tum sinif sidikli deyip dalga gecsin diye para odeyecegim? Alin devlet okuluna verin daha iyi vallaÖzel okulda aynı okula ve sınıfa devam ediyor.zaten az sınıf var ve sınıflar karılsa bıle ıkı sınıfta toplam yırmı kısıden denk gelecek.zaten dığer sınıfda oğrenmıs durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?